- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Evet ya bende giriyorum konulara hep griler hayırlar olsunBenim cımbız kırılmaz gülüm, en kaliteli paslanmaz çelikten bir düzine özel yapım cımbızım var
Evelallah bir seferde toplu katliam yapacak kadar da seri çalışırım
Bugünü Kara Cumartesi diye not alsınlar, sitenin birkaç bölümü griye boyandı zira
Portimmmmm ödem dolu menü bol bol su iç canım güzel menü koruma icinMenü
Sabah 10.00
Yumurta bir tane
Yeşillik
Bir dlm ekmek
Zeytin
İki lokma tuzlu yoğurt
Öğle 14.00
Bir kase kısır çok yeşillikti
Bir kase yoğurt
Avuç içi kadar turşu
Akşam 17.00
Dört köfte
Lahana salatası çokça
Ayran
Yrm dlm ekmek
@MiuLego mortim @saydin78
53.5
Muhabbete her zaman bekleriz, eskilerden tanıdığın olmasa bile yeniler olarak tanışırız , kaynaşırızMerabalar arkadaşlar 7. Takimin eski daimi uyelerindne ben. Burada yarismada 12 kilo verdimml takimdan mezun oldum 2 yil kdr once sonrasindada buralardaydim yine ama hamilelik dogum ise baslafimmtekrar minnagimla git gel uğraşıyoruz vok yazamaiyorum aslinda arada girip okuyorum ama tanidik kimse kalmamış galiba yazmaha cekindik. Burdae dindigim cok Guzel arkadasliklarim dostluklarim var. 27 yasinda 1 minnak zeyneb annesiyim suan kilom 6r lerde doğum sonu veremedim.henüz diyete hazir degilim bebegim emiyor ama mudade olursa muhabbetlere katilmak isterim
Sana yakıştı mı şimdi böyle renk değiştirmeler hiç yakıştıramadım sanaBenim cımbız kırılmaz gülüm, en kaliteli paslanmaz çelikten bir düzine özel yapım cımbızım var
Bugünü Kara Cumartesi diye not alsınlar, sitenin birkaç bölümü griye boyandı zira
Aynen dostum Dukan içeceği yaptım bide bol su içmeye çalışıyorumPortimmmmm ödem dolu menü bol bol su iç canım güzel menü koruma icin
Kara cumada indirim vardı bugün banda zam varBenim cımbız kırılmaz gülüm, en kaliteli paslanmaz çelikten bir düzine özel yapım cımbızım var
Canım sen kaç kilo ile mezun oldu n boy kacMenü
Sabah 10.00
Yumurta bir tane
Yeşillik
Bir dlm ekmek
Zeytin
İki lokma tuzlu yoğurt
Öğle 14.00
Bir kase kısır çok yeşillikti
Bir kase yoğurt
Avuç içi kadar turşu
Akşam 17.00
Dört köfte
Lahana salatası çokça
Ayran
Yrm dlm ekmek
@MiuLego mortim @saydin78
53.5
Bende cenk yapmaya gidiyorum WaytimmmmmmmmmMune abla gelirse seni mapusa atar bakkkk
Hepsini karıştırıyoruz minik toplar yapıp dolabta 1-2 saat bekletiyoruz. Tarifleri nefis yemek tarifleri diye bi siteden alıyorum genelde... Bu oradaki ölçü. Ben kendime göre yaptığım için malzemeleri yarıya indiriyorum. Bazen fındık yerine hindistan cevizi kullanıyorum
- 1 adet muz
- 3 adet suda bekletilmiş hurma
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 çay bardağı yulaf ezmesi
- 1 avuç fındık
- 1 tatlı kaşığı toz tarçın
bi de muzu olgun olanlardan kullanıyorum kararmaya yakın... Daha bi tatlı oluyor
Eğer bunu yerken ölçüyü kaçırırsan da o günki karbon alımını sınırlandırınca problem olmaz sanıyorum...
Aklıma geldikçe başka tarifler de yazarım canım...
Boyum 1.60 52.5 la mezun oldum EsraCanım sen kaç kilo ile mezun oldu n boy kac
Bak mune seni babalar bir daha kaldırmaz banini cenk sahasında kalırsın sonraBende cenk yapmaya gidiyorum Waytimmmmmmmmm
Oyyy beni ozlediniz degil mi minnoslarrrrr
GazozBenim cımbız kırılmaz gülüm, en kaliteli paslanmaz çelikten bir düzine özel yapım cımbızım var
Yürek mi yedin habibte:)Bende cenk yapmaya gidiyorum Waytimmmmmmmmm
Benim cımbız kırılmaz gülüm, en kaliteli paslanmaz çelikten bir düzine özel yapım cımbızım var
Iyiyimmm canim benim mium sen nasilsin. Eve yeni geldim disardaydim size bi bakem dedim. Dun yazarken sarjim bitmistiÇiçeaaaaamöm canımın içi hoşgeldin can kuzum nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?