Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canim benim ya..ne soyleyecegimi bilmiyorum..Allah sabirlar versin..elbet guzel gunlerde gelecek..boyle dusunme olurmu..hayvanlari nekadar kendi canlarimiz gibide sevsek malesef uzun omurlu olmuyorlar...inana n e diyecegimi bilmiyorum..insanin sevdigini kaybetmesi kadar dunyada aci birsey yokk
Kızlarrrrrr nevvcimmm kk ya giremiyormuşşş haberr verin demiş faceden kilosunu aynıymışşş
tamam bitanem saol
gecmis olsun canim Allah sifasini versin..umarim cabucak toparlanir gelininiz..kendini fazla ozletmezsin insallah..
buarada tebrik ediyorum seni super kilo vermissin...3 haftada 4 kilo sahane..hemde sporsuzz

oncelikle buyuk gecmis olsun aysenim..sukur toparlanmissin...insallah sigaraya birdaha el surmezsin...
tamam canim seni bu hafta geri alirim..puskut birsey diyecekmi bakalim..net sorunun oldugunu dusundugumuzden erken halloldugunu not gecerim..
yani seni bu hafta tekrar eklerim listeye canim..son 5 kiloyuda insallah cabucak verebilirsin bitanem

Kaptanımmmm seninn adınnnaaa çokk heyecanlandımm yaaaa facede ki fotonda kaç kiloydunn çok merak ettim ben aslında çokk mmeraakk ediyorumm fotonuu senn süpersinnnnnn

o fotoyu 29 aralikta cekinmistim..70-72 civariydim yanlis hatirlamiyorsam..kardesimin dogumgunundeydi..o hafta fazla cikmistim zaten
ama haftaya eklicem ozamanda ekside olurum insallahh ve 60a daha yakinnn

o fotoyu 29 aralikta cekinmistim..70-72 civariydim yanlis hatirlamiyorsam..kardesimin dogumgunundeydi..o hafta fazla cikmistim zaten

yaaaaaaaa çokkk merakkk ettiimmm şimdiiiiiiii bennnn inşş istediğinn gibii olurr kaptanımm sanaa sonsuz kere tebrikklerr

***7. TAKIM 245 . ETAP***

kırmızıgül06(64.4/62.8/1.6/2.48%)
nev81 (70.8/70.8/0/0%)
aysen34 (68/65/3/4.41%) (net sorunu vardi..daha uzun surecek diye geri donmek uzere ayirmistik gecen hafta..ama bu hafta halloldu)
SAPHIRA (85.6/
saferan (119/
Shopaholic (81.2/
Saliss(100/
İpekyol51(74.8/
Pasam3402(93.7/91/2.7/2.88%)

7. TAKIM ORTALAMASI..

kizlar liste simdiden sahane gorunuyor..yarin yine dereceler bizde galiba

Listeyiii bu haftaa ben bozucam galiba kaptanımm adet olamadımm feci ödemm tuttmuşumm ödemm ilacı bile aldımm yarınn şok olmamak için ama bugün +1 deydim umarımm yarına kadar azalırrr :26:

Listeyiii bu haftaa ben bozucam galiba kaptanımm adet olamadımm feci ödemm tuttmuşumm ödemm ilacı bile aldımm yarınn şok olmamak için ama bugün +1 deydim umarımm yarına kadar azalırrr :26:

onemli deil bitanem..bugun yediklerinide haff tuttuysan eminim +1 daha az cikar yarin..onu dusunme simdiden

safisimm,saphiram..uzumum..ipegim..shopammm...neredesiniz kizlarrr

canım bugün çok yoğun bir gün geçirdim.eve gelip yemek yemem bile 9 da olabildi anca.ki normlde 8 den sonra hiç bir şey yemem ama kahvaltıyla duruyordum sadece çok acıkmıştım.1 bardak az tuzlu ayran ve az bir şey hazır döner yedim.Pek keyfim yerinde değil bu aralar,bugün için beni izinli say nolur.İnşallah yarın sabah iyi bir sonuç alırım da biraz moralim yerine gelir.bu hafta hiç tartılmadım.İnşallah eksilmişimdir.Yarın görüşmek üzere çok çok öperim herkesi

geldimmmmmm kaptanımmm geldimmmmm
kızlarrrr şahanesiniz...amanınnn utandım kendimden benden gram gram gidiyor...bravoooo size alkışşş...kendim vermiş kadar sevindim
canımmm yaa çok üzüldüm senin adına....kendini bu kadar üzme(

canımmm yaaa maaşallah sana..hayranım sana....resim istiyoruz evet hem de bir sürü..motive olalım..bana ibret olsun..

maşallah canım çook tebrik ediyoruum.....

annene de gelininize de çook geçmiş olsuun...

biz de seniçook merak ettik ...bi haber verseydin bize hiç olmazsa...allah yardımcın olsun..

ah canım uykusuzluk yapmıştır ödemi bide yorgunluk üzme kendini inş. haftaya ekside çıkarsın...sabırlı olmaya çalış canım..çok zordur ama ...

ah canım kendini yiyip bitiriyorsun..yapma böylee...

süpersin gülüm söylicek sözüm yok....

bugün misafir vardı ancak geldiim...

kızlar ben sabah erken çıkıcam ..takıma bakamayabilirim ..kaptanımız da gelemez belki....lütfen ben de gelemezsem 3 e kadar müsait olanlar kilo bildirmeyenleri aynı geçip listeyi eklesinler paylaşıma...liste tamam olunca daha erkende ekleyebilirsiniz....size güveniyoruum...

nev81 (70.8/70.8/0/0%)
aysen34 (68/65/3/4.41%) (net sorunu vardi..daha uzun surecek diye geri donmek uzere ayirmistik gecen hafta..ama bu hafta halloldu)
SAPHIRA (85.6/
saferan (119/119/0/%0)
Shopaholic (81.2/
Saliss(100/101/-1/-%1)
İpekyol51(74.8/

7. TAKIM ORTALAMASI..

Son düzenleme:
Kıyamam ben Ona ya,kreş iyi gelecektir canım benim
İnş canım öyle ümidediyorum
aynen canım ben de bugünlerde çok zorlanıyorum..inşaallah hayırlı olur kızın için yeni kreşi..
İnş canım Allah seninde yardımcın olsun
Canım Allah şifa versin.İnş cabucak toparlanırsın.HEr şerde hayır vardır denir herhalde bu duruma :)
Allah yardımcın olsun zor işin ama en güzel yıllar da öğrencilik yılları oluyor o da bir gerçek

Maşallah 4 kilo vermişsin canım çok güzel bu.
Allah hakkında hayırlısını versin.İnş sağlığına kavuşursun canım
Çok üzüldüm okuyunca canım.Allah sabır-ı cemil versin sana

Valla artık seni nasıl tebrik edeceğimi bilemiyorum süpersin süpersin süper.

Çok merak ediyorum inan ki şimdiki halini

Burdayım canım ancak geldim.Malum bugün çarşıya çıktık.Hangi akla hizmet bugünü seçtiysek.Yarın tatilin ilk günü bugün berbat bi trafik vardı kaç saat trafiğe takıldık.Arkadaşın eşi götürdü benim eşim aldı.İkiside trafikte telef oldu valla.Kahirenin trafiği dünyanın en kötü trafiklerinden biridir.Eve geldik tabi yemek yok.Kahvaltılıkla geçiştirdik artık.

nev81 (70.8/70.8/0/0%)
SAPHIRA (85.6/
saferan (119/119/0/%0)
Shopaholic (81.2/
Saliss(100/101/-1/-%1)
İpekyol51(74.8//74.6/0.2/% 0.27)

7. TAKIM ORTALAMASI..

günaydın canlarım
benden 300 gram daha gitmiş ama gerçekten 1 haftadır eşimin zoruyla yemek yiyorum hastalık benim tüm iştahımı aldı
telden girdiğim için alıntı yapamadım daha doğrusu beceremedim :)
listeye benim kilomu 64.7 olarak yüzdemide 4.85 olarak yazarsınız sizlere zahmet
kırmızım hadi bakalım beraber mezun olucaz galiba:)

nev81 (70.8/70.8/0/0%)
SAPHIRA (85.6/
saferan (119/119/0/%0)
Shopaholic (81.2/81.2/0/%0)
Saliss(100/101/-1/-%1)
İpekyol51(74.8//74.6/0.2/% 0.27)

7. TAKIM ORTALAMASI..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…