canim benim ya..ne soyleyecegimi bilmiyorum..Allah sabirlar versin..elbet guzel gunlerde gelecek..boyle dusunme olurmu..hayvanlari nekadar kendi canlarimiz gibide sevsek malesef uzun omurlu olmuyorlar...inana n e diyecegimi bilmiyorum..insanin sevdigini kaybetmesi kadar dunyada aci birsey yokkşirinim demin gözlerimin önünde can çekişe çekişe öldü çok kötüyüm çok ALLAHIM ÇOCUKALARIM ÖLDÜ NE OLUR KUŞUMA ÖMÜR VER DEDİM AMA ÖLDÜÜÜÜÜÜ SON NEFESİNİ ELİMDE VERDİ ELİMDEN GELENİ YEMİNLE YAPTIM GENE EVLADIMI YİTİRDİM BEN BU ACIYA NASIL KATLANICAM BUGÜN OKADARA İLAÇ ALMIŞTIM İÇİRDİM FAYDA ETMEDİİİİİ BİR MÜDDET GİREMEZSEM NE OLUR AFFEDİM ŞİMDİ ONU NERİY EGÖMÜCEM ONU DÜŞÜNÜYORUM KARDEŞİMGİLDEYİM KARŞIDA PARK VAR ALLAHIM BEN NE YAPICAM ÖYLE BİR CAN ÇEKİŞTİKİ KAFESTE ONU ÖLE GÖRDÜKÇE İÇİM ACIDI BENİM NEDEN YAVRULARIM ÖLÜYO
tamam bitanem saolKızlarrrrrr nevvcimmm kk ya giremiyormuşşş haberr verin demiş faceden kilosunu aynıymışşş
gecmis olsun canim Allah sifasini versin..umarim cabucak toparlanir gelininiz..kendini fazla ozletmezsin insallah..arkadaşlar evden girmiyorum demin elektrik gittideben evde degilim kardeşimgildeyim nezaman eve giderim bilmiyorum annem ablamda gelin yatıyo kıl dönmesinden operasyon yapıldı mansumanını yaptık çok şükür menü yazamıcam eve gidene kadar beni izinşi sayın gelince mesaj atarım sizlere sabah menüsünde bir taşlama yumurta bir badem 2 çeri domates 5 yeşil zeytin karısık bitki çayı içtim akşamada 6 yemek kaşıgı bamya çorbası bir kepçe mercimek çorbası ve salata azda taze fasülye yumurtalı yicem okadar benim çıkmam lazım kızıa ayıp olmasın
bu arada başlasıgım kilo 95 veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeşimdiki kilom 91yarınada kilomu yazdım ne olur affedin saglık sorunları olunca biliyosunuz akan sular duruyo anneme gelini demedik üzülmesin diye ben bakıyorum kıl dönmesini patlattılar içini ama ameliyat yapamadılar 32 hafytalık hamile oldugu için kendinize iyi bakın sonra görüşürz canlar öpüyorum hepinizide bu arada kızımada ilaçşarı aldık bebe aspirini iyi geldi ilaçlarıda epey tuttu 9 tl kadar ev ilaç deposuna döndü elalem şurup şişeleri dolduru eve ben ise kuşun ilaçlarını koyuyorum hayat ne garip rabbim kimseye hastalık vermesin havyan bile olsa evlatlarım onlar rabbim bana bagışlasın işşallah yavrularımı
kısa bir zaman ayrıyız uzak degiliz he gelin iyileşsin evime geçicem işşallah
buarada tebrik ediyorum seni super kilo vermissin...3 haftada 4 kilo sahane..hemde sporsuzz
selamlar dostlarım kucak dolusu sevgi öpücükleri gönderiyorum hepicinize
4 gündür yatak döşek yatıyorum dün gece antibiyotikden zehirlendim acillik oldum
bornşit grip nezle kanda mikrop hepsi binimum mevcut bende
serumu yedim biraz kendime geldim çok şükür..
aslında bir ay olmadan söylemeyecektim amma velakin dayanamadım bir haftadır sigarayı bıraktım
ayrıyeten hastalık kilo vermemde etkili oldu 65 kiloyum tam 3 kilo vermişim
kaptancazım benim bi ricam olacaktı şimdi ben geri dönmek üzere izne ayrıldım ya bu hafta beni geri döndürebilirmisin
ben 60 kiloda mezuniyetimi istiycem takımın azmine ihtiyacı olan umudunu kaybetmiş bir sürü arkadaşlar var sıra onlara gelsin.
ama malum netim olmuyo yani aslında telden giriyorum ama kk ya girmek saatler sürüyo giremiyorum.abimin şirket vınından giriyorum şu an da..beni mesaj sayımından muaf tutup listede bi kaç hafta daha mezun olana kadar durabilirsem çok sevinirim
hepinizi seviyorum
oncelikle buyuk gecmis olsun aysenim..sukur toparlanmissin...insallah sigaraya birdaha el surmezsin...
tamam canim seni bu hafta geri alirim..puskut birsey diyecekmi bakalim..net sorunun oldugunu dusundugumuzden erken halloldugunu not gecerim..
yani seni bu hafta tekrar eklerim listeye canim..son 5 kiloyuda insallah cabucak verebilirsin bitanem