yakışırrr değiştir tabii safirim:)) oyyy oyy maaşallah:)tickerımı da değiştireyim hihihih
günaydın fıstıklar :)
önce kilomu yazayım sonra geçmişe bakayım :)
yeni kilom:83.7(bugün 5. gün wc ile küsüz yine.en sonunda eczaneden lavman alıcam sanırım ()
hepimiz gruruyuz takımımızın güzel shopamyakışırrr değiştir tabii safirim:)) oyyy oyy maaşallah:)
sağol tatlışımm
tebrik ederim cnm..kaç haftadır güzel kayıptasın...süpersin...
takımımızın gururlarısınız
hayırlı cumalar arkadaşlar veee günaydınnnnn....
ahh canımm çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.keşke hastalıktan değil de,sağlıklı diyetinden vermiş olsaydın canım 3 kg yu.Çabuk geri alınabilirmiş gibi geliyor banaselamlar dostlarım kucak dolusu sevgi öpücükleri gönderiyorum hepicinize
4 gündür yatak döşek yatıyorum dün gece antibiyotikden zehirlendim acillik oldum
bornşit grip nezle kanda mikrop hepsi binimum mevcut bende
serumu yedim biraz kendime geldim çok şükür..
aslında bir ay olmadan söylemeyecektim amma velakin dayanamadım bir haftadır sigarayı bıraktım
ayrıyeten hastalık kilo vermemde etkili oldu 65 kiloyum tam 3 kilo vermişim
kaptancazım benim bi ricam olacaktı şimdi ben geri dönmek üzere izne ayrıldım ya bu hafta beni geri döndürebilirmisin
ben 60 kiloda mezuniyetimi istiycem takımın azmine ihtiyacı olan umudunu kaybetmiş bir sürü arkadaşlar var sıra onlara gelsin.
ama malum netim olmuyo yani aslında telden giriyorum ama kk ya girmek saatler sürüyo giremiyorum.abimin şirket vınından giriyorum şu an da..beni mesaj sayımından muaf tutup listede bi kaç hafta daha mezun olana kadar durabilirsem çok sevinirim
hepinizi seviyorum
hoşgeldin pabya...Forumda 2. üyelik açmak yasak..inşallah istediğin gibi bir hayatın ve kilon olur....slm 7. grup ben pabya size çoktandır yazakmak istiyordum ama utanıyordum öyle habersiz gittiğim için.Aylar oldu burdan ayrılanı beni tanıyanlar bilir eşimle sorunlarımız vardı ben düzendiğini sanıp evime dönmüştüm neyse uzatmıyım iyisiyle kötüsüyle geçiyor günler.ama bu hafta bir karar aldım tek başıma bir şeylerin üstesinden gelemiyorum psikiyatri uzmanına gittim beni biraz dinledikden sonra ilaç verdi ve psikologa gönderdi haftaya randevum var.gelelim kiloma aldıkça almışım bir ara kayukayu ismiylr tekrar kayıt yaptım burdan sanırım 5. takımda kısa bir süre zayıflamaya çalıştım ama yapadım olmuyor kızlar bir türlü başaramıyorum kendi hep yemek yerken buluyorum. sizler nasılsınız arada gelip bakıyordum sesizce okuyup gidiyordum.
salissimm canım benim çok zor anacımm yaa.doktora danışarak takviye bir şeyler mi alsan acaba?Slmmm kızlarrrr benn geldimmmmmmm:)
Sizleree dee yazamadım kızlarr bu hafta doğru dürüst beni affedinnn nee olurrrrBu hocam beni öldürmeye niyetlii 3 gündür uykusuzm hala dio ki salihaa yarın konu anlatacaksın çalış da gelll Acaba beni ne sanıyor Zaten hastalarımda asabi bu aralarrr beni çok üzüyorlarr sıkıntılarını bizden aalıyorlarr hiç seslenmiyorum ama bazen moralim bozuluyor ağllayıp tuvalette rahatlıyom yine yüzlerine gülüyorum üzülmesinler diye Sanırım sinirlerim çöktü benim keşke bir reset tuşumm olsaa Birdeeee adettt olmuyorumm benn 3 hafta gecikmişş bugün hespladım şok oldum Ne güzel 4 aydır kendiliğinden geliyorduuu o kadar mutluydum ki Ama yine düzensizlik başladıı vee ben artık bunun için doktora gitmekten sıkıldım...Bugünn yinee bir hastaa 5 dakika önce ateşini ölçmeme rağmen beni doktora şikayet etmişş o da geldi bana kızdı allahtan kayıt etmişim dosyaya yoksa başımı yakacaktıı hastaa ölee kızdımm kiii tammm hastayaa patlayacaktımmm odanın kapısınııııı açtımmmm kafamdan dumanlarr çıkyorduu bi an da durdumm kendi kendime napıyorsun dedim sen şimdiye kadar hiçbir hastana sesini yükseltemedin kendine gel dedim kendime geri döndüm Allahtan dönmüşüm kendimi affetmezdim tuvalete girdim sinirlerim boşandı ya ağladım rahatladım sonra dedim noluyo banaa Sonra adeet olmadığım aklıma geldi tabii Çok hassaşlaştımm yaa bennn birde uykusuzluklaa tabii 3 günde toplam 7 saat uyumuşumm ruh gibi geziyorumm kanımcaa Bugün hastamın ateşine bakacağım hastamın yakını dio ki verin biz bakalım dedim bu benim görevim olur mu öle şeyy? Yazık siz çok yoruldunuz ama dioo kıyamam onlara yaa bu yorgunluk adet derdinee onları kırmayayım diye elimden geleni yaptım bugün inş düzelirim kızlar ama en kötüsü şimdi gelio galiba ödem hat ssafhada bende bugün tartıldım artıda çıktım
offfffşirinim demin gözlerimin önünde can çekişe çekişe öldü çok kötüyüm çok ALLAHIM ÇOCUKALARIM ÖLDÜ NE OLUR KUŞUMA ÖMÜR VER DEDİM AMA ÖLDÜÜÜÜÜÜ SON NEFESİNİ ELİMDE VERDİ ELİMDEN GELENİ YEMİNLE YAPTIM GENE EVLADIMI YİTİRDİM BEN BU ACIYA NASIL KATLANICAM BUGÜN OKADARA İLAÇ ALMIŞTIM İÇİRDİM FAYDA ETMEDİİİİİ BİR MÜDDET GİREMEZSEM NE OLUR AFFEDİM ŞİMDİ ONU NERİY EGÖMÜCEM ONU DÜŞÜNÜYORUM KARDEŞİMGİLDEYİM KARŞIDA PARK VAR ALLAHIM BEN NE YAPICAM ÖYLE BİR CAN ÇEKİŞTİKİ KAFESTE ONU ÖLE GÖRDÜKÇE İÇİM ACIDI BENİM NEDEN YAVRULARIM ÖLÜYO
canım hariksaın sen yaa süpersinnnhayirli aksamlar kizlar..
bugun tatildim..sabah bucuru okula goturdum..
annemle babamda doktora gitmisti..onlar gelene kadar evi temizledim..kahvaltiyi hazirladim..
kahvaltidan sonra spora gectim..11den 2ye kadar spor salonundaydim..2.30da akapunkturda randevum vardi..
ve sonuclar harikaydi..62.8 kilo ciktimmmmmmmm...adam bana kalirsa diyeti birakabilirsin bile dedi..sonucla iyi cikti..vucudumdaki yag orani vs.
super dedi..sonlar bukadar hizli gitmezdi aslinda ama yaptigim sporun katkisi cok varmis..
ama bunu uzun sure surduremeyecegiimi...yoksa yorgun dusersin fazla sporda zararli dedi..arada birgun dinlen dedi..
yani olumlu seyler duymak guzeldi..bende 60 olana kadar bu hizla gitmek istedigimi soyledim..oda tamam ama enfaz 3 hafta daha dedi..
haftaya resim paylasicam kizlar...ozamantam 60 olacagimi sanmiyorum ama yaklasmis olurum
tebrikler ipekçim***7. TAKIM 245 . ETAP***
kırmızıgül06(64.4/62.8/1.6/2.48%)
nev81 (70.8/70.8/0/0%)
aysen34 (68/65/3/4.41%) (net sorunu vardi..daha uzun surecek diye geri donmek uzere ayirmistik gecen hafta..ama bu hafta halloldu)
SAPHIRA (85.6/
saferan (119/119/0/%0)
Shopaholic (81.2/
Saliss(100/101/-1/-%1)
İpekyol51(74.8//74.6/0.2/% 0.27)
Pasam3402(93.7/91/2.7/2.88%)
7. TAKIM ORTALAMASI..
Tebrikler canımgünaydın canlarım
benden 300 gram daha gitmiş ama gerçekten 1 haftadır eşimin zoruyla yemek yiyorum hastalık benim tüm iştahımı aldı
telden girdiğim için alıntı yapamadım daha doğrusu beceremedim :)
listeye benim kilomu 64.7 olarak yüzdemide 4.85 olarak yazarsınız sizlere zahmet
kırmızım hadi bakalım beraber mezun olucaz galiba:)
***7. TAKIM 245 . ETAP***
nev81 (70.8/70.8/0/0%)
aysen34 (68/65/3/4.41%) (net sorunu vardi..daha uzun surecek diye geri donmek uzere ayirmistik gecen hafta..ama bu hafta halloldu)
SAPHIRA (85.6/
saferan (119/119/0/%0)
Shopaholic (81.2/81.2/0/%0)
Saliss(100/101/-1/-%1)
7. TAKIM ORTALAMASI..
Teşekkürler tatlışım***7. TAKIM 245 . ETAP***
nev81 (70.8/70.8/0/0%)
aysen34 (68/64.7/3.3/4.85%) (net sorunu vardi..daha uzun surecek diye geri donmek uzere ayirmistik gecen hafta..ama bu hafta halloldu)
SAPHIRA (85.6/83.7/1.9/2.22%)
saferan (119/119/0/%0)
Shopaholic (81.2/81.2/0/%0)
Saliss(100/101/-1/-%1)
7. TAKIM ORTALAMASI..1.30%
kilo veren herkesi tebrik ediyorum..saphisim super vermissinnn tebrikler cnm, 7lere az kaldi..
kilo veremeyenlerde hafta ins iyi sonuclar alir
kırmızım bal glisemik indeksi çok yüksek bir gıda tok tutması diye bir şey söz konusu olamaz tam tersine acıktırır aman dikkat et.Heleki aç karnına içersen şekerini zıplatır,insülin salgılarsın ve şekerin düşer,bu da seni acıktırır işte.Tarçın da şeker düzenleyici ama hem gaza hem frene aynı anda basmak nasıl bir etki yapar bilemiyoırum.Limonlu ılık su da tok tutuyor
kizlar hepinizi tebrik ediyorum tekrardan..super bir sonuc cikti..
aysen hastaligin icin gecmis olsun bitanem ama iyi kilolar gittionemli olan iyilestiginde bunlar tekrar geri almaman canim..
buarad farkina vardinizmi bilmiyorum ama gecen hafta 2 takimla olan yarisimizi biz kazandik..ben 2 takima bizim sonucu yazmistim ama onlardan hic ses cikmadi..sonuclar listesinde gordum..bunun icinde ayriyetten hepinizi tebrik ediyorum fistiklarimmmm
listeyi paylasima ekledim kizlar..simdi cikicam..isyerinde 38 beden unuformami almaya gideyommm
bakalim nasil olacak...buarada bir degisiklik daha yapiyorum ve yarin sari olan saclarimi geri kendi rengine boyaticam..kestane rengine...degisiklik yapmam lazim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?