Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın fıstıklar :)
önce kilomu yazayım sonra geçmişe bakayım :)
yeni kilom:83.7 (bugün 5. gün wc ile küsüz yine.en sonunda eczaneden lavman alıcam sanırım ()

***7. TAKIM 245 . ETAP***

kırmızıgül06(64.4/62.8/1.6/2.48%)
nev81 (70.8/70.8/0/0%)
aysen34 (68/65/3/4.41%) (net sorunu vardi..daha uzun surecek diye geri donmek uzere ayirmistik gecen hafta..ama bu hafta halloldu)
SAPHIRA (85.6/83.7/1.9/2.22%)
saferan (119/119/0/%0)
Shopaholic (81.2/81.2/0/%0)
Saliss(100/101/-1/-%1)
İpekyol51(74.8//74.6/0.2/% 0.27)
Pasam3402(93.7/91/2.7/2.88%)

7. TAKIM ORTALAMASI..

tickerımı da değiştireyim hihihih
yakışırrr değiştir tabii safirim:)) oyyy oyy maaşallah:)
günaydın fıstıklar :)
önce kilomu yazayım sonra geçmişe bakayım :)
yeni kilom:83.7 (bugün 5. gün wc ile küsüz yine.en sonunda eczaneden lavman alıcam sanırım ()

tebrik ederim cnm..kaç haftadır güzel kayıptasın...süpersin...
takımımızın gururlarısınız

***7. TAKIM 245 . ETAP***

kırmızıgül06(64.4/62.8/1.6/2.48%)
nev81 (70.8/70.8/0/0%)
aysen34 (68/64.7/3.3/4.85%) (net sorunu vardi..daha uzun surecek diye geri donmek uzere ayirmistik gecen hafta..ama bu hafta halloldu)
SAPHIRA (85.6/83.7/1.9/2.22%)
saferan (119/119/0/%0)
Shopaholic (81.2/81.2/0/%0)
Saliss(100/101/-1/-%1)
İpekyol51(74.8//74.6/0.2/% 0.27)
Pasam3402(93.7/91/2.7/2.88%)

7. TAKIM ORTALAMASI..1.30%

kilo veren herkesi tebrik ediyorum..saphisim super vermissinnn tebrikler cnm, 7lere az kaldi..
kilo veremeyenlerde hafta ins iyi sonuclar alir

ahh canımm çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.keşke hastalıktan değil de,sağlıklı diyetinden vermiş olsaydın canım 3 kg yu.Çabuk geri alınabilirmiş gibi geliyor bana
sigarayı bıraktığın için çok çok tebrik ederim kendin ve etrafındakiler için yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın
hoşgeldin pabya...Forumda 2. üyelik açmak yasak..inşallah istediğin gibi bir hayatın ve kilon olur....
salissimm canım benim çok zor anacımm yaa.doktora danışarak takviye bir şeyler mi alsan acaba?
adet düzensizliğinle ilgili soğan kürünü önerebilirm.çok övüyorlar
offfff paşacım yanlış anlama beni ne olur ama evlatlarınla bir tutman doğru mu onları,yani bu şkilde kendini kahrediyorsun.Evet,çok iyi biliyorum ki evdeki hayvan,evimizden bir birey haline gelir.Bir çok hayvan beslemiş biriyim ben.Bir sürü kuşumda oldu.Çok ağladım arkalarından,Hala aklıma gelince ağlarım yapmaböyle arkadaşım,kendini perişan etme.Bu kadar hassas biri olarak bana kalırsa başka hayvan da alma.Şahsen ben de arkalarından çok üzüldüğüm için ve o psikolojiyi kaldıracak durumda olmadığım için almıyorum.Halbuki kızım da sever ama ben ya bişi olursa diye çok korkuyorum.Kaybettiğinde bu derece psikolojini,seni yıpratacak bir şeyi baştan hayatına sokma derim.İnşallah bana kızmamışsındır.Çok üzüldüm,inan içimde hissettim acını.Yapacak bir şey yok maalesef
canım hariksaın sen yaa süpersinnn
tebrikler ipekçim
Tebrikler canım

tebrikler tatlım aynı kiloda kalmak da önemli bence

Teşekkürler tatlışım evet 7 leri görmek için sabırsızlanıyorum

kizlar hepinizi tebrik ediyorum tekrardan..super bir sonuc cikti..
aysen hastaligin icin gecmis olsun bitanem ama iyi kilolar gitti onemli olan iyilestiginde bunlar tekrar geri almaman canim..
buarad farkina vardinizmi bilmiyorum ama gecen hafta 2 takimla olan yarisimizi biz kazandik..ben 2 takima bizim sonucu yazmistim ama onlardan hic ses cikmadi..sonuclar listesinde gordum..bunun icinde ayriyetten hepinizi tebrik ediyorum fistiklarimmmm

listeyi paylasima ekledim kizlar..simdi cikicam..isyerinde 38 beden unuformami almaya gideyommm
bakalim nasil olacak...buarada bir degisiklik daha yapiyorum ve yarin sari olan saclarimi geri kendi rengine boyaticam..kestane rengine...degisiklik yapmam lazim biraz

Son düzenleme:
kizlar buarada demeyi unuttum..akapunkturda tek olumsuz birsey vardi oda..benim buaralar birden yemegimi yemis olmama ragmen aniden aclik hissi..ama oyle boyle degil..sanki gunlerdir ac kalmisim gibi..onuda doktora soyledim..oda onca kilo verdigime karsin normal oldugunu soyledi..bir ay boyunca saba kahvaltidan bir saat once bir bardak kaynar suyun icine 1 yk bal ve 1 tk tarcin koyup icmemi soyledi..bugun daha dogrusu simdi ilk iciyoum aman yarabbim ne igrencccc...bunun kokusu bile yetti istaah kapatmaya halimi gorseniz ben bardaga bakiyorum o bana bakiyor

**4.takım 245. ETAP **

PrensesPeri(79,2 /78,6 /0,6/ %0,76)(244. etapta geri döndü verdiği kilo 3 e bölündü)
tugba8424(geri dönmek üzere ayrıldı)
zeynepece2009 ( 73,9/ 71,8/ 2,1/%2,84)
suleoz(63,1/63,5 /-0,4/ %-0,63)
Vıdıvıdı (80,7/80,2/0,5/%0,62)
beste(62,5/62,8/ -0,3/ %-0,48)(244.etapta izinli idi.kilosu 2 ye bölündü)
Celisuenis( 67,2/65,7/1,5/%2,23)(geçen hafta giriş yaptı.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu)
kuzununzuzusu(71,5/70,7/0,8/%1,12)(yeni üye.hedef 62.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu)

4.Takim ortalaması:0,81

onay alabilirmiyim lütfen

kırmızım bal glisemik indeksi çok yüksek bir gıda tok tutması diye bir şey söz konusu olamaz tam tersine acıktırır aman dikkat et.Heleki aç karnına içersen şekerini zıplatır,insülin salgılarsın ve şekerin düşer,bu da seni acıktırır işte.Tarçın da şeker düzenleyici ama hem gaza hem frene aynı anda basmak nasıl bir etki yapar bilemiyoırum.Limonlu ılık su da tok tutuyor

bede anlamadim saphisim..adamada dedim...kan sekerini gerektigi duzeyde tutmasi icin dedi.:26::26:bakalim ne olacak..bir sabah birde aksam yatmadan..ama bu tatli biraz zor icerim ben

Kızlar merhaba.
Paylaşım alanına yazdım ama burada görülmesi daha kolay olur diye yazayım dedim..

aysen34 (68/64.7/3.3/4.85%) (net sorunu vardi..daha uzun surecek diye geri donmek uzere ayirmistik gecen hafta..ama bu hafta halloldu)
Olarak bildirim yapılan arkadaş geçen hafta bildirim yapmadığından kilosu 2'ye bölünmeliydi ..

Kızzzlarrrr listee süperrr yaaa(benim kısım hariç:26:) Hepiniziiiii tebrikk ederikk ederimm şimdidennnnnn çokk merakk ediyorumm sonuçlarııııı yine ilk üçteyiz gibi geliyor bana

slm güzeller nezamndır uğrayamıyorum yoğunum buaralar gene gelen gidenden ama geceleri falan girip bakıyorum kilolar ne alemde die ben fenalardayım iki haftadır 70 te kaldım gr gitmiyo yaw diyorum 200 gr gitse 6lı rakama geçicem yok olmuyo neyse sporu sabah aç karna yapmaya başladım şimdilik 40 dk hergün 5-10 dk yükselticem sonrada kahvaltıya geçiyorum çok iştahsızım buaralar canım yemek görmek istemiyo belkide buyüzden metobolizmam durdu harektlendirmem lazım ama tüm gün kahvaltıyla geziyorum ve gene kahve bugünden itibaren tb ekmeğide çıkardım kahvaltıdan ya açlıktan ölcem ya vercem bende durumlar böyle

kırmızım seni tebrik falan heralde yetmez hayatımda kıskandığım ikinci kişi oldun canım ilkide oğlum ben kimseyi kıskanmadım bu yaşıma kadar vallahi seni kıskanıyo olabilirim tickerini sonuında değiştirmişsin inan kendim yapmış kadar sevindim 40 küsür kilo nedemek yaaaa enkısa zamanda sabırsızlıkla resmini bekliyorum facede koy mutlaka saçlarını değiştircekmişsin bak dayanamz gene sarıya dönersin benden söylemesi

ayşenim çok geçmiş olsun hastalık kiloya yaramış neyseki seninde şafak 3 yani

herkezi çok çok tebrik ediyorum güzeller buyaz çok mezun verilir inşallahhhhh galiba beni,m yol uzun daha 13 kilo var napalım azar azar kader bize ne yazdıysa hepinizi çok öpüyorum güzellerrr

Bendee evee yeni geldimmm formasyon dersi alıyorum ya onun staajı için sağlık meslek liselerine ders anlatıyoruzz ahh gençlikk yaa kafamm kazan gibiii olduuuu hemenn bi ilaç alıp dersime çalışmaya başlıcamm tabiiiii

Akkşammm yinee uğrarımm kızlarrrr görüşürrzzzz bu arada aşağıdaa kayramini gördümmmmm çokks sevindimm nasılsın canımmm?

Son düzenleme:

tebrikler gülüüm ...resim bekliyoruz aciiiiil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…