Aynen şeker tansiyon herşey varTeyzeler yemeği çok yer
Sizin teyzeler sizin diyet yaptığınızı bildiğinden çaya geliyorlar demek kigarantiye alıyorlar kendilerini
Yaşlı başlarına ne cısı yiyecekler,tansiyon ,şeker vardır,yeter çay
aynen öyle sonradan yenisi ni aldık ama hiç onun gibi olmadı.yavrum kıyamam ya.oyy anam hayvan beslemek güzel de işte ölümleri insanı çok yıkıyo.evin bir üyesi oluyolar işte
İyi ediyorlar .Gelen konuyu deşip,yarayı kanatmaz inşallah.Bizim halkımızda o var malesef.Aynen şeker tansiyon herşey varamann ablama yanındayız demek adına geliyorlar çay bahane
Kolay gelsin. BenBende ömer ı uyttum alis uyusa dié gözünün içine bakiom ben de uyumak istiomBen gittiimmm kızlarr gidem yemek yapammm evi toplayam malum dun evim kayniyodu misafirden hadii gorusuruz
Aa kıskandın mı??Hipoya kalp ,bana kusma smileyi ,kavga smileyi ,al bu da benden sana
her hayvanın huyu iletişimi farklı oluyo.ben çok istiyorum alıp bi köpeği sahipleneyim ama benim kasap istemiyo .bahçeli evimiz olursa besleriz diyo.ben de evin etrafındaki kedilerle avunuyom işteaynen öyle sonradan yenisi ni aldık ama hiç onun gibi olmadı.
hippocum bana makul yapilabilir seyler soylediHipoya kalp ,bana kusma smileyi ,kavga smileyi ,al bu da benden sana
Hippo bu bu baci yemek yarismasina katilmayi isteyen biri ifsa etmek gerek guvenmemeleri konusundaAa kıskandın mı??
hippocum bana makul yapilabilir seyler soyledianacim senin agzindan cikani kulagin duymadan sessizce klavye tuslarina basip yazdin eee normallll ne diyimmm
Kuzucum birinci etabı tamamladım, ikinci uçağı bekliyorum hava alanında
Kim kız??Hippo bu bu baci yemek yarismasina katilmayi isteyen biri ifsa etmek gerek guvenmemeleri konusunda
Birkaç gün geçsin de feylesof aradı şimdi. Eş alacaz herhalde. Yalnız kalmasın Sevoşkuzucum seni cok iyi anliyorum, cok zor biliyorum. Eş al istersen kuzucum, yanliz kalmasin ona da kiyamam kiölümlü dunya napalim bitanem
Çok güzel değil mi kedilerher hayvanın huyu iletişimi farklı oluyo.ben çok istiyorum alıp bi köpeği sahipleneyim ama benim kasap istemiyo .bahçeli evimiz olursa besleriz diyo.ben de evin etrafındaki kedilerle avunuyom işte
Bende şimdi farkettim.. neler oluyo??Kaptan ismi değişmiş,farkeden var mı?
Neden değişmiş bi açıklama yapılacak mı acabaKaptan ismi değişmiş,farkeden var mı?
Sormaya da ,öğrenmeye de korkuyorum ,hoşumuza gitmeyen şeyler duyacağımızdanBende şimdi farkettim.. neler oluyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?