Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen şeker tansiyon herşey var amann ablama yanındayız demek adına geliyorlar çay bahane

aynen öyle sonradan yenisi ni aldık ama hiç onun gibi olmadı.
her hayvanın huyu iletişimi farklı oluyo.ben çok istiyorum alıp bi köpeği sahipleneyim ama benim kasap istemiyo .bahçeli evimiz olursa besleriz diyo.ben de evin etrafındaki kedilerle avunuyom işte

Floweroflife mortim ve ortim vardin mi yaban ellere
Kuzucum birinci etabı tamamladım, ikinci uçağı bekliyorum hava alanında

Uçakta yemek vermediler, şı saate kadar 4 isirik sandviçle duruyorum onu da midemi bastırsın diye yemiştim
Sıkı bir diyete başlıyorum sahiden

kuzucum seni cok iyi anliyorum, cok zor biliyorum. Eş al istersen kuzucum, yanliz kalmasin ona da kiyamam ki ölümlü dunya napalim bitanem
Birkaç gün geçsin de feylesof aradı şimdi. Eş alacaz herhalde. Yalnız kalmasın Sevoş

her hayvanın huyu iletişimi farklı oluyo.ben çok istiyorum alıp bi köpeği sahipleneyim ama benim kasap istemiyo .bahçeli evimiz olursa besleriz diyo.ben de evin etrafındaki kedilerle avunuyom işte
Çok güzel değil mi kediler
Geçen sene evin bahçesinde 5 yavru bulduydum. anneleri ölmüş...
Eve aldık 1'i hastaydı onu kaybettik. Diğerlerini de mama yiyecek kadar büyütüp sahiplendirdik. Burada kedi evi var bi abla sağolsun o sahiplendirdi... evinde 50 den fazla kedi besliyor... Haberlere çıkmış hatta. Çalışıyor mesaisi biter bitmez eve gidiyor. Sonra hayvanseverlerle belli noktalara mama bırakıyorlar sokaktaki kediler için... O kadınla tanışınca nası mutlu olmuştum. Böyle güzel yürekli insanlara ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…