Kaptan ismi değişmiş,farkeden var mı?
Bende şimdi farkettim.. neler oluyo??
Miunun prolugu da gitmis.sanirim uyeligi iptal olmuşBende şimdi farkettim.. neler oluyo??
İğdedalı canım ne oldu??Ben de bi kahvaltı yapayım artık
Konu sahibinin yanında yazıyo..Nerden gordunuz yaaa
Miu geçen banlıyken de değişmişti, o zaman aus olmuştu..Nerden gordunuz yaaa
Muhabbet kuşum öldü güzelimİğdedalı canım ne oldu??
Başın sağolsun yazmışlar.. geçmişe bakamıyorum
Ama banli olunca kaptan degismiyor ki.daha 2 saat once kadar miu kaptan gozukuyordu.birde pro uyeligi gitmis.sadece uye yaziyor.uyelikler iptal olunca pro uyeliklerde gidiyorMiu geçen banlıyken de değişmişti, o zaman aus olmuştu..
Panik yok
Çünkü ozaman miu üyelik iptali yapmıştı.Miu geçen banlıyken de değişmişti, o zaman aus olmuştu..
Panik yok
evet kedilerin ayrı bi yeri var bende de.çok seviyorum.canı isteyince gelip sev beni diyo,sen sevmek isteyince hiç sallamıyo seni,çok seviyorum o huylarınıBirkaç gün geçsin de feylesof aradı şimdi. Eş alacaz herhalde. Yalnız kalmasın Sevoş
Çok güzel değil mi kediler
Geçen sene evin bahçesinde 5 yavru bulduydum. anneleri ölmüş...
Eve aldık 1'i hastaydı onu kaybettik. Diğerlerini de mama yiyecek kadar büyütüp sahiplendirdik. Burada kedi evi var bi abla sağolsun o sahiplendirdi... evinde 50 den fazla kedi besliyor... Haberlere çıkmış hatta. Çalışıyor mesaisi biter bitmez eve gidiyor. Sonra hayvanseverlerle belli noktalara mama bırakıyorlar sokaktaki kediler için... O kadınla tanışınca nası mutlu olmuştum. Böyle güzel yürekli insanlara ihtiyacımız var
Hayır hepiniz pro da değilsiniz. Görüyoruz..Hoşgeldiniz 27 ziyaretçi.. zati kendi takımınızdan çok burdasınız..
Psikolojik tahrikHoşgeldiniz 27 ziyaretçi.. zati kendi takımınızdan çok burdasınız..
Ay başın sağolsun kuzum, insan bir alışıyor bir seviyor ki beslediği hayvanları..Muhabbet kuşum öldü güzelim
Sağol kuzum
Ay başın sağolsun kuzum, insan bir alışıyor bir seviyor ki beslediği hayvanları..
üzülme canım
O kadarını bilmiyorum ama geçen uzon zaman banlıyken de konu sahibi bölümünde aus yazmıştı kimse garketmemişti.. pro üyelik de banlıyken gidiyor diye hayırlıyorumAma banli olunca kaptan degismiyor ki.daha 2 saat once kadar miu kaptan gozukuyordu.birde pro uyeligi gitmis.sadece uye yaziyor.uyelikler iptal olunca pro uyeliklerde gidiyor
Hayir banliyken pro uyelik gitmez.miunun uyeligi gecende de iptal olmustu ondan gitmisti prolukO kadarını bilmiyorum ama geçen uzon zaman banlıyken de konu sahibi bölümünde aus yazmıştı kimse garketmemişti.. pro üyelik de banlıyken gidiyor diye hayırlıyorum
eflalin pro üyeliği duruyo ama canım.şu an eflal de banlıO kadarını bilmiyorum ama geçen uzon zaman banlıyken de konu sahibi bölümünde aus yazmıştı kimse garketmemişti.. pro üyelik de banlıyken gidiyor diye hayırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?