Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Miu geçen banlıyken de değişmişti, o zaman aus olmuştu..
Panik yok
Ama banli olunca kaptan degismiyor ki.daha 2 saat once kadar miu kaptan gozukuyordu.birde pro uyeligi gitmis.sadece uye yaziyor.uyelikler iptal olunca pro uyeliklerde gidiyor

evet kedilerin ayrı bi yeri var bende de.çok seviyorum.canı isteyince gelip sev beni diyo,sen sevmek isteyince hiç sallamıyo seni,çok seviyorum o huylarını iki tane baboş kedimiz var sitede aslana benziyolar insan çekiniyo severken
hayvan seven insandan korkmican.keşke herkes vicdan sahibi olsa.kedi köpek tekmeleyip kovalayan insanlardan hazzetmiyorum.tamam sevmiyosun anladık da tekmelemek nedir

Ama banli olunca kaptan degismiyor ki.daha 2 saat once kadar miu kaptan gozukuyordu.birde pro uyeligi gitmis.sadece uye yaziyor.uyelikler iptal olunca pro uyeliklerde gidiyor
O kadarını bilmiyorum ama geçen uzon zaman banlıyken de konu sahibi bölümünde aus yazmıştı kimse garketmemişti.. pro üyelik de banlıyken gidiyor diye hayırlıyorum

O kadarını bilmiyorum ama geçen uzon zaman banlıyken de konu sahibi bölümünde aus yazmıştı kimse garketmemişti.. pro üyelik de banlıyken gidiyor diye hayırlıyorum
Hayir banliyken pro uyelik gitmez.miunun uyeligi gecende de iptal olmustu ondan gitmisti proluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…