Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kalbimden geçeni yazmissin mesajı okuyunca buz gibi oldum sanırım bu platformda artık amac paylaşmak kilo vermek öğrenmek değil... banlamak tehdit etmek riski yönetmek değildir... çok güzel bir grup herkes kendini bilen bilinçli insanlar peki bu mesajlar niye bu tehditler... neden bu güzel birlikteliği bozma çabası su nasıl olsa akıp kendi yolunu bulacaktır kendiliğinden düzene girecektir

Herkes bir şekilde analiz yapıyor, kendine göre..

Beni adeletli bulup bulmamak da senin görüşündür, saygı duyarım. On yıldır, bu platformda ilk defa böyle bir ithamla karşılaştım.
Hiç kimse benim gibi düşünmek zorunda değil. Ben de kendimi uzun uzun ifade etmek durumunda değilim. Bu platformu oluşturduğumdan bu yana geçen sürede yeterince ifade ettiğimi düşünüyorum.

Saygılar, kolaylıklar.

Evet haber doğru. Bugünki konular olmadan önde dün öğlen üyelik iptal istemiş... Az önce görüştük
Ona hak vermemek elde değil... İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum şu an
yani artık kaptanımız olmicak ve buraya gelmicek mi demek oluyo bu kuzum

Evet haber doğru. Bugünki konular olmadan önde dün öğlen üyelik iptal istemiş... Az önce görüştük
Ona hak vermemek elde değil... İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum şu an
Artık aramizda olmayacak yani zaten olamiyorduki tek tek hermesaji inceleniyor kiblenecek birşey varmi diye çok üzüldüm gercekten

Kıştan beri sık sık sabah çorba içiyorum dediğin gibi çok iyi geliyor. Geçmiş olsun tekrar
saol canım. bir de sıvı olduğu için mideyi yormuyor. çok hoşuma gitti. aralarda böyle çorba içeceğim sabahları ona karar verdim.

canım çok üzüldüm. benim de çok önce beslediğim muhabbet kuşum ve kaplumbağalarım vardı. öldüklerinde ben de çok üzülmüştüm. törenle gömmüştüm

Mutsuz insanlar bencil, kinci, acımasız olur, kolaylıkla haksızlık yapar, birbirlerini anlamayacak kadar ahmaklaşırlar. Mutsuzluk insanları birleştirmez, birbirinden koparır; üzüntülerin benzer olduğu, karşılıklı yakınlaşmanın beklendiği durumlarda bile hallerinden oldukça memnun insanlardan daha fazla haksızlık, kötülük yaparlar.

Bunu okumuştum kaydetmiştim. Başı yastığa koyduğumuzda vicdan rahat olmalı. Diğer türlüsü canlısın nefes alırsın verirsin sadece.. Sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…