Kalbimden geçeni yazmissin mesajı okuyunca buz gibi oldum sanırım bu platformda artık amac paylaşmak kilo vermek öğrenmek değil... banlamak tehdit etmek riski yönetmek değildir... çok güzel bir grup herkes kendini bilen bilinçli insanlar peki bu mesajlar niye bu tehditler... neden bu güzel birlikteliği bozma çabası su nasıl olsa akıp kendi yolunu bulacaktır kendiliğinden düzene girecektir
Selamlar ...
Denk geldim mesajına ne mutlu bahar ...
İşaretlediğim kısım doğru bir gözleme dayalı analiz olmamış.
Yüzeysel kalmış ne yazık ki.
İliğine kemiğine kadar içinde olmak zor tabii olayların .. olmakta gerekmiyor olabilir .
Ama o zaman daha orta yollu bir uyarı gerekir .
İki takıma yazdığın mesajı da okudum ... biri dur şunun kulağını çekeyim , hatta üstü AÇIK tehdit edeyim..... diğerine de , uyma sen ona anneeeem ehhhh onlar , bana söyle ben hallederim olmuş ....
Ki ... olmamış . En azından ilgili takım kaptanları ile özel bir konf.yapılabilirdi sadece .
Asla demiyorum ki , 7.takım kaptanı doğru bir yol izlemiştir . Ama kışkırtan ...kışkıran vs ... bunlar için böyle okkalı mesaj yazmak için ; yalayıp yutmak ... takımları, takımların iç savaşlarını (maalesef) ezberlemek gerekir .
Dün @Mune nin 2 takımada uyarısı aynı mesajdı .
Uyarı alan takımlar durulmak için iç hesaplaşmalarını yaptı . Herkes birbirini son kez dürttü tabiri caizse ...
Ama şimdi bu iki farklı mesajın ... durgun suyu bulandırdı sadece .
Benimde bunu yazıyor olmam suyu daha mı bulandırır bilemem ... sıradan bir kadınlar kulübü üyesiyim ben ... bi Editör mesajı kadar tarafsız itidal yakalamak zorunda da değilim .
Keyifli pazarlar ...
7.takım arkadaşlarımın keyfi kalmış mıdır ... bilemem ... nihayetinde 30 küsür kişiyiz burda ... her biri bir diğerinin YANLIŞINDAN bağımsız ve motivesi düşmemesi gereken .
işte zaten yüzeysel bir gözlem dediğim kısım da bu bahar ... Ceza ... Somut örnek ... Hem de 2 kez ! O zaman suçlu belli ...
Yok işte , o sular aylardıııııııııııır .... madem bahsi geçen kişi @MiuLego ... o takımlarda yokkenden beri durgun değil ...
Kulisleeeeeeeeeer...
Geçtiğimiz hafta paylaşım alanınca yaşanan son derece çirkin , kim daha uzağa işeyecek yarışında da yazdım .... lütfen bir konferans yapılsın ve bu olayların ardındaki kişisel ego savaşları artık temizlensin diye .
Olmadı . Gerek görmediniz .... eyvallah ...
Ama işin özü bu .
Miulego falan değil .. X değil ... Y değil ...Z değil ...
Kışkırtma ve kışkırtılma habille kabilden beri var ... burada mı olmayacak ? ben neden çok sevdiğim takımımı ve kaptanlığı bıraktım acabayani lafın özü bahar ; sulaaaaaaar çoktandır durgun değil ...ve sen bunu doğru analiz edemeden ... hmmmm iki hafta .... iki ceza ... suçlu bulundu analizinle adaletli olmadın .
Benim de fikrim ..sözüm birdir ... amacım kazan kaldırmakta değildir ... bu sitede senelerdir varım ... Siyaset ve Diyet başlıklarında görevde aldım ... Çok iyi bilirim ... biri geliiiiiiiiiiiiir , biri gideeeeeeeeeeer ...
Hiç kimsenin umrunda da olmaz ... Olmak zorunda da değildir ...
O yüzden kimseye bu mesajımla bir aydınlanma yaşatma amacım yok . Evrekaaaaaaaaaaaa!!! evet ya biz şurda yanlış yapmışız denilmeyeceğini de iyi bilirim ...
Miu gider ... çok normal ... takım kapanır ..çok normal .. sisteyen transfer olur ... isteyen öfkelenir siteyi terk eder...çok normal .... sonra geri döner:) çook normal ... ben bunları ezberledim artık .
O yüzden böyle uzun uzun yazma sebebim , derdim anlaşılsın falan da değil ....
Uyarı yapmışsın iki takıma ...Adil bulmadım . Bunu da bir takım üyesi olarak ''üsluba uygun''belirttim .
Seni de iyi bilirim .... bu işleri sevmezsin ... bu toplara girmezsin .... burada iki kadının çekişmesini okumak yerine ; Nietzsche okumayı tercih edersin .
Ama işte ... o zaman o uyarıları sadece ''üsluba'' dayanarak değil , tüm takımlarda neler yaşanıyor bilerek veremezsin . Adil olmaz .
Üsluba dayalı olarak ceza verilir KK da , şikayet et butonu bu yüzden vardır ...
Yineliyorum .... altını da çiziyorum ... Dün @Mune nin iki takıma da kopyala yapıştır yaptığı mesajı net olarak EŞİT olarak yeterli mesajı vermiştir . Bu saatten sonra eden kendine ederdir .
Bizlerde takımların büyükleri olarak ; gerekli uyarımızı yaptık . Kızdık ... Gönül koyduk .. Herkes takkesini önüne aldı .
Tam su durulacak derken ...
şu cümleyi uygulamak en isabetlesi olurdu ... bu takımda henüz Miu neden gri bilmeyen onlarca kişi varken ... gayeleri sadece kilo vermek iken ... ortaya bu bomba .... III ııhhhhhh ....
Neyse ...
Özet ....
Karar sizin tabii ki .. açn kapayın ... diskalifiye edin ... dediğim gibi ayşe gider ...fatma gelir ... kimseciklere bir şey olmaz ...Gemi yürür ...
Gönüllerde adil kalmak ... üsluplu kalmak kadar önemlidir ....
benden de sevgiler ... zira malum hormonal olarak zirve duygulardayım ... daha fazla cebelleşmeden buralarda ... işime gücüme döneyim ...
Buyur burdan yak@MiuLego üyelik iptali yaptırmış
Neden canim sende no şu vardı sorsana@MiuLego üyelik iptali yaptırmış
yani artık kaptanımız olmicak ve buraya gelmicek mi demek oluyo bu kuzumEvet haber doğru. Bugünki konular olmadan önde dün öğlen üyelik iptal istemiş... Az önce görüştük
Ona hak vermemek elde değil... İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum şu an
evet malimyani artık kaptanımız olmicak ve buraya gelmicek mi demek oluyo bu kuzum
Artık aramizda olmayacak yani zaten olamiyorduki tek tek hermesaji inceleniyor kiblenecek birşey varmi diye çok üzüldüm gercektenEvet haber doğru. Bugünki konular olmadan önde dün öğlen üyelik iptal istemiş... Az önce görüştük
Ona hak vermemek elde değil... İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum şu an
saol canım. bir de sıvı olduğu için mideyi yormuyor. çok hoşuma gitti. aralarda böyle çorba içeceğim sabahları ona karar verdim.Kıştan beri sık sık sabah çorba içiyorum dediğin gibi çok iyi geliyor. Geçmiş olsun tekrar
Günaydınlaaar
Mutlu Pazarlaaar
Az önce uyandımmm.
@Ausencia cansın sen...
Can yoldaşım muhabbet kuşum hasta... Su vitamin verdim ama olmadı... Pazar günü veteriner de bulamadım... kollarımda can verdi
Dün daha oyunlar oynamıştık... Bişeyimiz yoktu...
Ağla ağla içim çıktı
Bu Nisan da 5 yıl olacaktı... Bişeyi de yoktu... En yakın arkadaşımdı o... Hiç kimseler yokken o vardı.
Herşeyime şahitti... Bazen ağladığımda hisseder gibi gelir kafama konar gagasını sürterdi. Saçımı okşuyor derdim... Sonra ağzımdan öperdi... Kafesi hep açıktı da...
Neysem işte kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?