Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego üyelik iptali yaptırmış

İnşallah takımımızda eski huzurlu günlere doneriz

Mutlumuzunuz....

Evet haber doğru. Bugünki konular olmadan önde dün öğlen üyelik iptal istemiş... Az önce görüştük
Ona hak vermemek elde değil... İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum şu an

yani artık kaptanımız olmicak ve buraya gelmicek mi demek oluyo bu kuzum

Artık aramizda olmayacak yani zaten olamiyorduki tek tek hermesaji inceleniyor kiblenecek birşey varmi diye çok üzüldüm gercekten
aklim almiuorrŕ bu nasil is yaaa mium yaaa canim miumm ya bu kadar emek veren canim miummm yaaaaaa
Kimler sebep olduysa bzim haklarımıza dahi girildigi dusuncesindeyimmm
Mium daha doyamadim daha sana ammaaaaaaa

Taraflı ve buyuk bir halsizlik oldugu görüşündeyim... bir taraf sütten çıkmış ak kaşık ama miu kötü öyle mi? Miu buradan gidince herkes pammıkkk gibi olacak zaten.. fesatliklari da kuruyacak eminim...

Çok güzeeel şahaneee bravooo gerçekten!!
ne kadar da sportmence yarışıldığını görmüş olduk.Çok hakkaniyet sahibiymiş herkes.Tebrik ediyorum!!Toplumda sivrilenler sevilmez zaten.dibe çekmek için ellerinden geleni de ardına koymazlar.İnsanoğlu işte ne bekliyoruzki.bunu da şekil A da görmüş olduk.çok şey yazasım var ama cümlelerim tıkanıyo resmen.
Sebep olan da kilolarından kurtulamaz misli misli kilo alır inşallah.Bir şişko olarak aha böyle de beddua ederim
Ben gidiyorum.geldiğimde banlanmamışsam ya da diskalifiye olmamışsam görüşürüz.
Mium seni çok seviyorum kuzum

Izleyen izleyemeyen sonra okuyan bizim grupta veya degil farkettmezzz
Elininizi vicdaniniza koyun hepimiz zayiflamak icin burda degilmiyiz
Evet
Hepimiz tek basimiza zayiflayamadigimiz icin burda degilmiyiz
Evet
Neden uzuyoruz birbirimizi neden bos yere zaman harcıyoruz bunun icin
Lutfenn
Ama
Lutfen herkes iyi niyetli olsun azcik su sanal dunyada
Canim mium seni cok ama cok seviyoruz lutfen geri gel

Oyle deme kuzum sen onu demesende hak yerini bulur zaten lutfen sen deme canim benim

Çok haklısın canım. Sporu dün yapmam gerekirdi.
İyiki varsın , varsınız. Dağılmasın bu grup Geç buldum erken kaybetmek istemiyorum. Gerçekten bu motiveye çok ihtiyacımız var takımca

Kulisleriniz, kıskançlıklarınız, ve kötü niyetiniz sonuç verdi.
Çok sevdiğim Dostom dünyayı güzellik kurtaracak der...
Güzellik güzel insanların işidir. Kötü olan çirkindir...

50 kilo da olsanız çirkinsiniz... 100 kilo da olsanız çirkinsiniz... Ve bu tartıda gördüğünüzden de aynada gördüğünüzden de önemlidir.
İçi kötülükle dolan zayıflamak gibi insani bir şeyi bile bu hale getiren insanlar... Aramızda o kadar var ki sizden... Hep uzak durdum görünce yolumu değiştirdim siz gibi insanlardan. Korktuğumdan değil dilime "üslubuma" güvenmedğimden değil. Bu konuda kibirliyim. Kalbi kötü olanla muhattab olursam kendime kızarım...
Fakat evet bardak taştı... Sizinle aynı platformda olmak bile yeterince üzücü benim için...
ama bu platformu bırakıp gtmek de çözüm değil. Dedim ya her yerde varsınız. Sadece demek istediğim kötülüğünüzde ve kendi kibirnizde boğulacaksınız...

Hadi bakalım başka kimlerin üyeliği iptal ben şimdi onu da merak ediyorum açıklama gelir mi acaba kaptanliktan çekilenler kimler sadece 1 takim mi günah keçisi oldu bir takım mi tacize uğradı bir takimin mi hakları cignendi. Bunu okuyabilecegimiz bir bildiri yeri var mı

Bu takım nasıl kilo verilir biliyor yine kilo verecek ogrenilmis davranislar unutulmaz ki eğer tüm sorun buysa???? ben 70 e dusene kadar kilo bildirmeyecegim gerek duymuyorum artık

@MiuLego
Özelden tüzelden her yerden dedim buradan da diyeyim. Seni çok seviyorum, seviyoruz...
Sana yapılan haksızlıkları görüyor ve arttırıyoruz
Sen bu takım için nelerden fedakarlık yaptın kaç kez ağzına doldu cümleler de sustun biliyoruz...
7. takım olarak biz her şeyn farkındayız. Bi de Alah biliyor...
İçimiz rahat bu konuda. Sen de rahatsın biliyorum... Bi gün Ankara'da ya da yeryüzünde başka bi yerde buluşmayı nasip olursa ki bunu çok isterim...
O zaman bi acı kahveni içerim cici kız

Iki kere üst üste banlanmış ya o yüzden suçlu belli...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben geldim ve gidiyorum bugün olan olayları okumak istemiyorum....
Daha fazla kırılıp kırmak üzülmek ve üzmek istemiyorum miu adına konuşacağım kendi adıma da çok yoruldum çok yorulduk hirpalandik biraz da yorduk milleti galiba alıştıkları düzeni bozduk tekerlerine çomak soktuk.....
Velhasıl kimseyi mutlu edemektik üstüne basa basa söylüyorum hakkı bulduğumuz şeyi savunduk savunduğumuz şeyler kimilerinin işlerine gelmedi
Çabamız gayretimiz burayı gerçektende sevmemiz TK ailemiz gibi görmemiz şaşırttı kıskandırdi ne yazık ki
Evet ben pes ediyorum...
Yoruldum anlayın dün saat 11 den gece 12 kadar uğraştım özelden oradan şuradan derdimi anlatmak için anlatabilmek için
Anlayan anladı anlamak istemeyen anlamadı biz değersiziz biz gideriz yenisi gelir mantık bu hayat bu KK bu.....
Hepinizi çok seviyorum ve affınıza siginarak kaptan yardimciligini bırakıyorum ....
Dinlenmek huzur bulmak istiyorum.Miu ile ayrılmaz bir gönül bağım var
Hepinizi çok seviyorum dilerim hepiniz hedeflediğiniz kilolara kavusursunuz...
Sakın birakmayin diyeti sporu 7.tk size emanet güzellerim....
Kırdığım doktugum canını yaktigim varsa ailemden affedin....

Ben ne zmndır burdayım.. mezun oldum zamanında.. sadece miu mu bozdu tüm düzeni.. herkes çok iyiydi miu mu bozdu.. paylaşım alanında daha önce hiç tartışma olmadı mı??

Olan ne biliyor musunuz?? Üstüste haftalarca birinci olan, en kötü motivasyonunun düşük olduğu haftada bile dereceye giren bi takımın kaptanına olan düşmanlık, kin, nefret.. her adımının takip edilmesi, en ufak bi hatasının aranıp şikayet edilmesi ..

bunlar tesadüf mü acaba?? Miu nun kaptanlık yaptığı takımın her hafta dereceye girmesi.. geçmişe bakalım.. çok değil bundan 10 ay önce miu nun kaptan yardımcısı olduğu benimde üyesi olduğum 12. Takımda da 5 hafta üstüste birinci olmuştuk.. bu başarı değil de nedir??

Çünkü 10 yılı bilemem bahar ama son 2 yılı gözlemlediğimde ....İLK KEZ olayların içinde olmak zorunda kaldın .

Paylaşımdaki tartışmaları dahi ... okumadım ... okumuyorum ... beni ilgilendiren bir şey varsa etiket yapın ... vs .. olarak geçerdin . Bu üyeler ... bu kaptanlar neden birbirini yemiş kısmı seni sıkıyordu ... Eleştiri değil bu ... aman yanlış anlaşılmasın .Analiz !
Sen bu yarışmayı adil olarak , kurallar çerçevesinde yürütüyordun ... Polemik ... kavga ... vs olduğunda ... OKUMADIM ... OKUMUYORUM ... olarak özellikle belirtirdin . Hatta ortalığın Çarşamba pazarına döndüğü , paylaşım alanının son halinde bile .... artık son mesaj yönetimden gelmiş halinde bile ... tercihen (buna saygım sonsuz)

Şu iki mesajdan sonra bir kaç mesaja baktım, yok zaman ayırmıyorum okumak için.
Devamında beni ilgilendiren bir şey varsa haber edersinzi ve dilerim yoktur.

yazmıştın .... yani ben son 2 yılı biliyorum ... ilk kez olayların içinde olmak zorunda kaldın ... ve o da adil olmadı ... Adil olmayan kısmı da problem yaşayan iki takıma ; yazdığın mesajlar ... İkisi de ortada ... okuyan adil desin .... neye göre bir takıma kışkırtan ...diğerine kışkırtılan dedin .... neye göre birinin kulağını çektin .... ayağını denk aldın dedin ... diğerine uymayın şuna dedin .... uymayın şuna dediklerinin mesajlarını okudun mu ? kulislerini biliyor musun ?
Miulego nun hadi üslubu bozuktu ... Bir yıl boyunca beni bezdirme politikalarından haberin var mı ? Arkamdan edilen sözlerden ... Söyleme dostuna söyler dostuna ... ben hepsini gördüm ... Üsluplu da değildi ...hiç biri ...
Whatsapp gruplarında birbirinden farklı 3-4 takım üyesinin Üslupları ile kulaklarımı nasıl çınlattıklarını ben gördüm ...
Nefretle birbirlerini doldurduklarını ( ne kadar manasız değil mi? ) ben okudum ...

Hiç biri ile uğraşmadım ... Takımınla ilgilendim . Ama bezdim ... baktım böğür böğür ağlıyorum artık ... baktım iş hakarete varıyor ...birileri çıkıp özelden hakaret eder hale geliyor ... köşeme çekildim ... 7.takım bayrağını da miulego ya bıraktım .

O yüzden rica ettim ... Kulisler var bahar ... bi topla kaptanları ... yersiz yere dolduruyorlar birbirlerini ... bu kulisler bitmedikçe ..sular durulmaz dedim .. Uygun görmediniz ... eyvallah .

Üstelik sen sabah o mesajı yazdığında iki takıma ... dün zaten miulego ... üyelik iptali mesajını yönetime iletmiş bile .. haberim yoktu ... Sayfa sahibi olarak SeaBaharı yapıp , takımı şimdilik kendisine devrederseniz ... bende huzursuzluk kaynağı olarak aradan çekilirim demiş Cuma yarışmalarından ...

Ha huzur platformu ... bi müddet yine devam eder ... bir üstüste başarılar kazanan .. kral çıplak diyebilen kaptan daha gelene kadar ... sonra yine oklar onlara çevrilir ....işlerini kapalı kapılar ardında sürdüren kulis grupları tarafından !

ona da illaAllah getirilir ... ben gibi ise susar ... miu gibi ise üslupsuz mesajlar yazar ... her halükarda da pes eder ...

Madalyonun çift yüzünü görmedikçe ... sürekli canımmmmmmm cicimmmmmmmm diyenlerin diplerinde bi işler döndüğünü görmedikçe ....körler sağırlar birbirini ağırlayacak maalesef.

Editör olarak karar aldın ... tartışmayın ...cevap vermeyin ... bana link atın dedin ...şikayet edin mesajları dedin.

Bugünde 9.takıma dönüp , sadece kib leyin dedin ...

Ama yönetim kibleyen arkadaşlara .. siz o takımın üyesi misiniz yahu ? ne işiniz var onların sayfasında dedi ...

Ama bi karar alın da yazın ortak ... şimdi bu insanlar iyice paranoyak olup , senin talimatına uyup .. hakkımda konuşan var mı diye ( ki benim bildiğim 1.5 seneyi aşkın durmuyorlar..susmuyorlar...) sürekli takım takip edip , sana link mi atsın ? yoksa yönetimin sözüne istinaden ... orada ne işleri mi var ? kendi işlerine mi baksınlar ... ki bence herkes kendi takımına baksın ...

Bunları da sonraki HUZUR platformu için tavsiye niteliğinde yazdım .

Kimse kolay kolay şurda hata yaptım yazmıyor ... Öz eleştiri olarak eksik bir toplumuz . burada haa evet ya ... burada yanlış olmuşuz denilmese de ... vicdanen denildiğinde o bana yeter .. haberim olmasına gerek yok :)

Çok uzun yazarım . Okumak zorunda bıraktığım için kusura kalmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…