@MiuLego üyelik iptali yaptırmış
İnşallah takımımızda eski huzurlu günlere doneriz
Mutlumuzunuz....
Evet haber doğru. Bugünki konular olmadan önde dün öğlen üyelik iptal istemiş... Az önce görüştük
Ona hak vermemek elde değil... İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum şu an
yani artık kaptanımız olmicak ve buraya gelmicek mi demek oluyo bu kuzum
evet malim
Artık aramizda olmayacak yani zaten olamiyorduki tek tek hermesaji inceleniyor kiblenecek birşey varmi diye çok üzüldüm gercekten
Hayır görmedim ne alaka bizim bir kaptanimiz varKaptan ismi değişmiş,farkeden var mı?
Oyle deme kuzum sen onu demesende hak yerini bulur zaten lutfen sen deme canim benimÇok güzeeel şahaneee bravooo gerçekten!!
ne kadar da sportmence yarışıldığını görmüş olduk.Çok hakkaniyet sahibiymiş herkes.Tebrik ediyorum!!Toplumda sivrilenler sevilmez zaten.dibe çekmek için ellerinden geleni de ardına koymazlar.İnsanoğlu işte ne bekliyoruzki.bunu da şekil A da görmüş olduk.çok şey yazasım var ama cümlelerim tıkanıyo resmen.
Sebep olan da kilolarından kurtulamaz misli misli kilo alır inşallah.Bir şişko olarak aha böyle de beddua ederim
Ben gidiyorum.geldiğimde banlanmamışsam ya da diskalifiye olmamışsam görüşürüz.
Mium seni çok seviyorum kuzum
Çok haklısın canım. Sporu dün yapmam gerekirdi.Etiketle kuzum çok sevinirim
Miua özel jartiyerli karşılama yapasım var...
Günün haberi Berna
Kuzu evde de yapabileceğin hafif derecede egzersizler var. Onlara da bi bakın...
Dün ters bi gürndü senin için sanıyorum... 3,5 lt su iç amuda kalkam bonusBarnahlarından öpüyorum
Yazın burada Ausla anlaşma yapardık kuzum... Ben listedeym o da keptınım
Eğer o hafta iyi yüzdeyle gelmişsem. Eğer çok çok bişeyi yiyesim varsa yemezse ölecek hastalığına tutulduysam müsaade ederdi. amaaa hemen o gün bitmeden sporla telafi şartıyla. Bu şekilde sütlü tatlı yediydim bi de haşlanmış mısır...
Bu demek değil kii ooo yiyeyim yedğimi sonra telafimi yapayım. Zaten Aus ödül olayına serbest öğüne karşıydı ama diyetten kopmaktansa kırk yılda bir göz yumardı sağolsun...
Demek istediğim eğer minik bir börek bile yendiyse hemmen o gün bitmeden bu börek için şu sporu yaptım diye bildirim yapmak ertesi güne bırakmamak kesinlikle daha iyi olur...
Çok aman aman bi cıss değil... Bugün bol su+sporunu bekliyorum
O zamaann daaanss reeeennnk
Kıştan beri sık sık sabah çorba içiyorum dediğin gibi çok iyi geliyor. Geçmiş olsun tekrar
Böyle böyle çıpçıtır bi hatun oldun Nisam
Ne güzel geldi bu can sıkıntısıylaaaaaaaaaaaa
Hade bak etipuf söz sayıyorum bunu. Bi daha olmicak
Çoh beğeniyem çahtırma maliii... Sen yokken başka hatunlar gazoz içiri biye
Anam Urfa şivesiyle yazdım
Yooo sadece gece soyunmuşum sebepsiz.... Gazoz yapar mı ki
Iki kere üst üste banlanmış ya o yüzden suçlu belli...Hadi bakalım başka kimlerin üyeliği iptal ben şimdi onu da merak ediyorum açıklama gelir mi acaba kaptanliktan çekilenler kimler sadece 1 takim mi günah keçisi oldu bir takım mi tacize uğradı bir takimin mi hakları cignendi. Bunu okuyabilecegimiz bir bildiri yeri var mı
Bu takım nasıl kilo verilir biliyor yine kilo verecek ogrenilmis davranislar unutulmaz ki eğer tüm sorun buysa???? ben 70 e dusene kadar kilo bildirmeyecegim gerek duymuyorum artık
Herkes bir şekilde analiz yapıyor, kendine göre..
Beni adeletli bulup bulmamak da senin görüşündür, saygı duyarım. On yıldır, bu platformda ilk defa böyle bir ithamla karşılaştım.
Hiç kimse benim gibi düşünmek zorunda değil. Ben de kendimi uzun uzun ifade etmek durumunda değilim. Bu platformu oluşturduğumdan bu yana geçen sürede yeterince ifade ettiğimi düşünüyorum.
Saygılar, kolaylıklar.
Şu iki mesajdan sonra bir kaç mesaja baktım, yok zaman ayırmıyorum okumak için.
Devamında beni ilgilendiren bir şey varsa haber edersinzi ve dilerim yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?