Merhaba arkadaşlar ben geldim ve gidiyorum bugün olan olayları okumak istemiyorum....
Daha fazla kırılıp kırmak üzülmek ve üzmek istemiyorum miu adına konuşacağım kendi adıma da çok yoruldum çok yorulduk hirpalandik biraz da yorduk milleti galiba alıştıkları düzeni bozduk tekerlerine çomak soktuk.....
Velhasıl kimseyi mutlu edemektik üstüne basa basa söylüyorum hakkı bulduğumuz şeyi savunduk savunduğumuz şeyler kimilerinin işlerine gelmedi
Çabamız gayretimiz burayı gerçektende sevmemiz TK ailemiz gibi görmemiz şaşırttı kıskandırdi ne yazık ki
Evet ben pes ediyorum...
Yoruldum anlayın dün saat 11 den gece 12 kadar uğraştım özelden oradan şuradan derdimi anlatmak için anlatabilmek için
Anlayan anladı anlamak istemeyen anlamadı biz değersiziz biz gideriz yenisi gelir mantık bu hayat bu KK bu.....
Hepinizi çok seviyorum ve affınıza siginarak kaptan yardimciligini bırakıyorum ....
Dinlenmek huzur bulmak istiyorum.Miu ile ayrılmaz bir gönül bağım var
Hepinizi çok seviyorum dilerim hepiniz hedeflediğiniz kilolara kavusursunuz...
Sakın birakmayin diyeti sporu 7.tk size emanet güzellerim....
Kırdığım doktugum canını yaktigim varsa ailemden affedin....
Merhaba arkadaşlar ben geldim ve gidiyorum bugün olan olayları okumak istemiyorum....
Daha fazla kırılıp kırmak üzülmek ve üzmek istemiyorum miu adına konuşacağım kendi adıma da çok yoruldum çok yorulduk hirpalandik biraz da yorduk milleti galiba alıştıkları düzeni bozduk tekerlerine çomak soktuk.....
Velhasıl kimseyi mutlu edemektik üstüne basa basa söylüyorum hakkı bulduğumuz şeyi savunduk savunduğumuz şeyler kimilerinin işlerine gelmedi
Çabamız gayretimiz burayı gerçektende sevmemiz TK ailemiz gibi görmemiz şaşırttı kıskandırdi ne yazık ki
Evet ben pes ediyorum...
Yoruldum anlayın dün saat 11 den gece 12 kadar uğraştım özelden oradan şuradan derdimi anlatmak için anlatabilmek için
Anlayan anladı anlamak istemeyen anlamadı biz değersiziz biz gideriz yenisi gelir mantık bu hayat bu KK bu.....
Hepinizi çok seviyorum ve affınıza siginarak kaptan yardimciligini bırakıyorum ....
KINA YAKSINLAR KINAAA YA SİZİ ÇOK SEVİYOTUZ GİTMEYİN NAPÇAZ SİZSİZMerhaba arkadaşlar ben geldim ve gidiyorum bugün olan olayları okumak istemiyorum....
Evet ben pes ediyorum...
Hoşgeldiniz 27 ziyaretçi.. zati kendi takımınızdan çok burdasınız..
Hani miu uslüpsuz yazıyor da.. kızın peşindeki ajanlara acaba siz 7.takıma üye misiniz diye soruldu mu??Çünkü 10 yılı bilemem bahar ama son 2 yılı gözlemlediğimde ....İLK KEZ olayların içinde olmak zorunda kaldın .
Paylaşımdaki tartışmaları dahi ... okumadım ... okumuyorum ... beni ilgilendiren bir şey varsa etiket yapın ... vs .. olarak geçerdin . Bu üyeler ... bu kaptanlar neden birbirini yemiş kısmı seni sıkıyordu ... Eleştiri değil bu ... aman yanlış anlaşılmasın .Analiz !
Sen bu yarışmayı adil olarak , kurallar çerçevesinde yürütüyordun ... Polemik ... kavga ... vs olduğunda ... OKUMADIM ... OKUMUYORUM ... olarak özellikle belirtirdin . Hatta ortalığın Çarşamba pazarına döndüğü , paylaşım alanının son halinde bile .... artık son mesaj yönetimden gelmiş halinde bile ... tercihen (buna saygım sonsuz)
yazmıştın .... yani ben son 2 yılı biliyorum ... ilk kez olayların içinde olmak zorunda kaldın ... ve o da adil olmadı ... Adil olmayan kısmı da problem yaşayan iki takıma ; yazdığın mesajlar ... İkisi de ortada ... okuyan adil desin .... neye göre bir takıma kışkırtan ...diğerine kışkırtılan dedin .... neye göre birinin kulağını çektin .... ayağını denk aldın dedin ... diğerine uymayın şuna dedin .... uymayın şuna dediklerinin mesajlarını okudun mu ? kulislerini biliyor musun ?
Miulego nun hadi üslubu bozuktu ... Bir yıl boyunca beni bezdirme politikalarından haberin var mı ? Arkamdan edilen sözlerden ... Söyleme dostuna söyler dostuna ... ben hepsini gördüm ... Üsluplu da değildi ...hiç biri ...
Whatsapp gruplarında birbirinden farklı 3-4 takım üyesinin Üslupları ile kulaklarımı nasıl çınlattıklarını ben gördüm ...
Nefretle birbirlerini doldurduklarını ( ne kadar manasız değil mi? ) ben okudum ...
Hiç biri ile uğraşmadım ... Takımınla ilgilendim . Ama bezdim ... baktım böğür böğür ağlıyorum artık ... baktım iş hakarete varıyor ...birileri çıkıp özelden hakaret eder hale geliyor ... köşeme çekildim ... 7.takım bayrağını da miulego ya bıraktım .
O yüzden rica ettim ... Kulisler var bahar ... bi topla kaptanları ... yersiz yere dolduruyorlar birbirlerini ... bu kulisler bitmedikçe ..sular durulmaz dedim .. Uygun görmediniz ... eyvallah .
Üstelik sen sabah o mesajı yazdığında iki takıma ... dün zaten miulego ... üyelik iptali mesajını yönetime iletmiş bile .. haberim yoktu ... Sayfa sahibi olarak SeaBaharı yapıp , takımı şimdilik kendisine devrederseniz ... bende huzursuzluk kaynağı olarak aradan çekilirim demiş Cuma yarışmalarından ...
Ha huzur platformu ... bi müddet yine devam eder ... bir üstüste başarılar kazanan .. kral çıplak diyebilen kaptan daha gelene kadar ... sonra yine oklar onlara çevrilir ....işlerini kapalı kapılar ardında sürdüren kulis grupları tarafından !
ona da illaAllah getirilir ... ben gibi ise susar ... miu gibi ise üslupsuz mesajlar yazar ... her halükarda da pes eder ...
Madalyonun çift yüzünü görmedikçe ... sürekli canımmmmmmm cicimmmmmmmm diyenlerin diplerinde bi işler döndüğünü görmedikçe ....körler sağırlar birbirini ağırlayacak maalesef.
Editör olarak karar aldın ... tartışmayın ...cevap vermeyin ... bana link atın dedin ...şikayet edin mesajları dedin.
Bugünde 9.takıma dönüp , sadece kib leyin dedin ...
Ama yönetim kibleyen arkadaşlara .. siz o takımın üyesi misiniz yahu ? ne işiniz var onların sayfasında dedi ...
Ama bi karar alın da yazın ortak ... şimdi bu insanlar iyice paranoyak olup , senin talimatına uyup .. hakkımda konuşan var mı diye ( ki benim bildiğim 1.5 seneyi aşkın durmuyorlar..susmuyorlar...) sürekli takım takip edip , sana link mi atsın ? yoksa yönetimin sözüne istinaden ... orada ne işleri mi var ? kendi işlerine mi baksınlar ... ki bence herkes kendi takımına baksın ...
Bunları da sonraki HUZUR platformu için tavsiye niteliğinde yazdım .
Kimse kolay kolay şurda hata yaptım yazmıyor ... Öz eleştiri olarak eksik bir toplumuz . burada haa evet ya ... burada yanlış olmuşuz denilmese de ... vicdanen denildiğinde o bana yeter .. haberim olmasına gerek yok :)
Çok uzun yazarım . Okumak zorunda bıraktığım için kusura kalmayın .
İyi niyetli olan belli ausum.. muhabbete gelip sizden çok şey öğreniyorum diyo.. birinciliği tebrik ediyo.. hayır bide herkes pro değil ben bizzat görüyorum uslu takımlardan üyeler gelip okuyo sürekli..Bu da bir önemli ayrıntı ... Bu takımda 30-40 ziyaretçi oluyor ... Her günnnnnnnnn ... Pazar bile 27 ... herkes kendi takımında olacaktı DEĞİL Mİ ? Bu takımın gözleri ne kadar çok oysa ki .. neden ?
Ya harikayız ... muhteşem kilolar verdiriyoruz ... takip ediliyoruz ...
Ya ajanlar iş başında ... sürekli bu takımla yatıp kalkanlar ....
Eeeee iki durumda da biz doğru yoldayız yahu ... neden biz yaramaz çocuk oluyoruz ki ?
Evet ben pes ediyorum...
Bizde tıpkı kazen gibi ne işiniz var dedik ama bir yönetim de kiblenmesi taraftarı.. Ama sadece bir taraf kibleyebilir.. diger taraf kiblerse kotu icerik yazan kadar sucludur degil mi..Bugünde 9.takıma dönüp , sadece kib leyin dedin ...
Ama yönetim kibleyen arkadaşlara .. siz o takımın üyesi misiniz yahu ? ne işiniz var onların sayfasında dedi ...
KINA YAKSINLAR KINAAA YA SİZİ ÇOK SEVİYOTUZ GİTMEYİN NAPÇAZ SİZSİZ
Hic bilmiyorum kitlendim kaldim telefondaBİZ MİUSUZ VAYTSIZ NAPACAZ BİZ SİZİ İSTİYORUZZZ
Evet dun miu banlanipta,karsi taraf banlanmayinca bende kibledim.bana da siz 9.takim uyesi misiniz diye rapor gelmis.butun kotu icerikler banlanmis olsaydi biz zaten oraya girip te tek tek raporlamak zorunda kalmazdik.ama karsi taraf tahrik edici seyler soylemesine ragmen banlanmadi taa ki biz kibleyinceye kadar.miu banlandi sadece.benimde hayatta huyum degildir gidip inceleyeyim kibleyeyim okuyayim falan diye.ama insan mecbur kaliyor haksizlik olunca.bu sefer de 9.takimi kibleyenler suclu olduBen şimdiye kadar Allah var diğer takımlar acaba ne yapıyor diye gidip bakmadım.. ama son olanlardan sonra ne yazmış olabilirler ki bu kadar dedim ve şok oldum.. gerçekten bu kadarını beklemiyordum.. kib ledim diye siz 9.takıma üye misiniz diye bi soru ile karşı karşıya kaldım. Ben özellikle kimseye düşman falan değilim ama kib e kib yapmak zorunda kaldım.. hiç istemediğim utandığım bi duruma çekildim, çekildik
Ben şimdiye kadar Allah var diğer takımlar acaba ne yapıyor diye gidip bakmadım.. ama son olanlardan sonra ne yazmış olabilirler ki bu kadar dedim ve şok oldum.. gerçekten bu kadarını beklemiyordum.. kib ledim diye siz 9.takıma üye misiniz diye bi soru ile karşı karşıya kaldım. Ben özellikle kimseye düşman falan değilim ama kib e kib yapmak zorunda kaldım.. hiç istemediğim utandığım bi duruma çekildim, çekildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?