Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vayt yapma kurban olayim yaa yapma ya lutfen yapma bunu bize ben seni daha oncedende tanırım lutfen gitmeeee

KINA YAKSINLAR KINAAA YA SİZİ ÇOK SEVİYOTUZ GİTMEYİN NAPÇAZ SİZSİZ

Hoşgeldiniz 27 ziyaretçi.. zati kendi takımınızdan çok burdasınız..

Bu da bir önemli ayrıntı ... Bu takımda 30-40 ziyaretçi oluyor ... Her günnnnnnnnn ... Pazar bile 27 ... herkes kendi takımında olacaktı DEĞİL Mİ ? Bu takımın gözleri ne kadar çok oysa ki .. neden ?

Ya harikayız ... muhteşem kilolar verdiriyoruz ... takip ediliyoruz ...

Ya ajanlar iş başında ... sürekli bu takımla yatıp kalkanlar ....

Eeeee iki durumda da biz doğru yoldayız yahu ... neden biz yaramaz çocuk oluyoruz ki ?

Hani miu uslüpsuz yazıyor da.. kızın peşindeki ajanlara acaba siz 7.takıma üye misiniz diye soruldu mu??

İyi niyetli olan belli ausum.. muhabbete gelip sizden çok şey öğreniyorum diyo.. birinciliği tebrik ediyo.. hayır bide herkes pro değil ben bizzat görüyorum uslu takımlardan üyeler gelip okuyo sürekli..

Canim hepimiz çok Üzgünüz ama seni de kaybetmek istemem dinlen kafanı dağıt ve geri gel lütfen. Yarışma ile ilgili zaten içimde en ufak iyi bir his kalmadı mantıklı da gelmiyor artık. Ama sizlerle olmayı seviyorum konu kilo olmasa bile sizlerle konuşmak hoşuma gidiyor biz bir ekibiz birlikte olmaliyiz. Diğerlerinin sahip olmadığı da buydu sohbetimiz. Hergün 900 mesaj görmek beni mutlu ediyor hepsini okuyamasam da konuşacak çok şeyimiz var boşver diğerlerini biz birbirimize yeteriz. 70 kilo oldugumda hamile kaldigimda kutlayacagim kişiler sizlersiniz diğerleri değil... hayallerimizi birakmayacagiz istedikleri gibi olmayacak ve ben @MiuLego yu etiketlemeye devam edeceğim ne olursa olsun hatta geri geldiginde ismini Miu olarak kısaltsa güzel bile olur. Burda bana söz verdiniz 70 kilo partisi yapacagiz. Miu lütfen şu benim protein sorunumu da çözelim birlikte.

Bugünde 9.takıma dönüp , sadece kib leyin dedin ...

Ama yönetim kibleyen arkadaşlara .. siz o takımın üyesi misiniz yahu ? ne işiniz var onların sayfasında dedi ...
Bizde tıpkı kazen gibi ne işiniz var dedik ama bir yönetim de kiblenmesi taraftarı.. Ama sadece bir taraf kibleyebilir.. diger taraf kiblerse kotu icerik yazan kadar sucludur degil mi..

Ben şimdiye kadar Allah var diğer takımlar acaba ne yapıyor diye gidip bakmadım.. ama son olanlardan sonra ne yazmış olabilirler ki bu kadar dedim ve şok oldum.. gerçekten bu kadarını beklemiyordum.. kib ledim diye siz 9.takıma üye misiniz diye bi soru ile karşı karşıya kaldım. Ben özellikle kimseye düşman falan değilim ama kib e kib yapmak zorunda kaldım.. hiç istemediğim utandığım bi duruma çekildim, çekildik

Evet dun miu banlanipta,karsi taraf banlanmayinca bende kibledim.bana da siz 9.takim uyesi misiniz diye rapor gelmis.butun kotu icerikler banlanmis olsaydi biz zaten oraya girip te tek tek raporlamak zorunda kalmazdik.ama karsi taraf tahrik edici seyler soylemesine ragmen banlanmadi taa ki biz kibleyinceye kadar.miu banlandi sadece.benimde hayatta huyum degildir gidip inceleyeyim kibleyeyim okuyayim falan diye.ama insan mecbur kaliyor haksizlik olunca.bu sefer de 9.takimi kibleyenler suclu oldu

İnanamıyorum ya kızı resmen harcadılar vaytıyıda şoklardayım çok canım sıkıldı ağladım ağlayacağım yani biz ona KAPTANİÇELERİMİZE GÖNÜLDEN KALPTEN BAĞLIYOZ UNUTMASINLAR Kİ ZATEN BİZİM TAKIMDAN ÇIKTIKLARIDA YOK KENDİ TAKIMLARINDAN ÇOK BZM TAKIMDADIRLAR EMİNİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…