Aynen öyle az önce söylediğim şey tam.olarak buEvet dun miu banlanipta,karsi taraf banlanmayinca bende kibledim.bana da siz 9.takim uyesi misiniz diye rapor gelmis.butun kotu icerikler banlanmis olsaydi biz zaten oraya girip te tek tek raporlamak zorunda kalmazdik.ama karsi taraf tahrik edici seyler soylemesine ragmen banlanmadi taa ki biz kibleyinceye kadar.miu banlandi sadece.benimde hayatta huyum degildir gidip inceleyeyim kibleyeyim okuyayim falan diye.ama insan mecbur kaliyor haksizlik olunca.bu sefer de 9.takimi kibleyenler suclu oldu
kesinlikle ve maalesefİnanamıyorum ya bu olanlar gerçek mi??
Hanımlar sakin olun lütfen ...
Kimsede bi yere gitmesin, biz bir takımız bununda üstesinden geliriz Allahın izniyle ...
Çekip gitmek kolayı .
Ayakta kalmak bizlere yakışan , ben gitmiyorum bir yere takımını kaptanını seven tüm üyelerimizdende bunu bekliyorum .
Elbet doğru olan su yüzüne çıkacaktır ...
Kimbilir O da okuyup ne kadar üzüldüeflalin pro üyeliği duruyo ama canım.şu an eflal de banlı
Ablam iyi diyorsun hoş diyorsun eyvallah ama şu olanlar bugünün meselesi değil ki...Hanımlar sakin olun lütfen ...
Kimsede bi yere gitmesin, biz bir takımız bununda üstesinden geliriz Allahın izniyle ...
Çekip gitmek kolayı .
Ayakta kalmak bizlere yakışan , ben gitmiyorum bir yere takımını kaptanını seven tüm üyelerimizdende bunu bekliyorum .
Elbet doğru olan su yüzüne çıkaçaktır ...
sana kesinlikle katılıyorum biz arkadaş aile dostuzz her zaman öyle olacakKimbilir O da okuyup ne kadar üzüldü
Biz yine yazıyoruz ,Eflalin sinirler epey gerilmiştir.
Miu,Ausencia bizim için sadece kaptan değil,burası sadece diyet topiği değil,burada biz aileyiz ,kardeşiz,arkadaşız,sırdaşız,dostuz
ağzına sağlık iyi dedinnZiyaretçi olarak girip
Oh iyi oldu diye sevinnenlere selam olsun
Herşey daha güzel olacak
Biz yine toparlanacagiz ve uzaktan sevinc çığlıkları atanlar bunu görecekler
Çok begendim izninolmadan foto yaptım umarım kirmamisimdir ama beni etkiledi çok doğru bir fotoEki Görüntüle 2109698 internet cigligi bu olsa gerek gercek yasantida anlatirsin durumu
Hanımlar sakin olun lütfen ...
Çekip gitmek kolayı .
Elbet doğru olan su yüzüne çıkacaktır ...
deli misin tabiki kirilmadim etkilendimÇok begendim izninolmadan foto yaptım umarım kirmamisimdir ama beni etkiledi çok doğru bir foto
Doğru söylüyorsun hayrişim ama şuan bunları tartışmak bişi çözmez ..Ablam iyi diyorsun hoş diyorsun eyvallah ama şu olanlar bugünün meselesi değil ki...
Bugün dağıldık yarın toparlanalım biri kaptan olsun 2 ay sonra gene aynı şeyin olmayacağının garantisi yok. Çözüm tehdit banlanırsınız diskalifiye edilirsiniz... Sorunun köküne bakan yok. İşler nası bu noktaya geldi diyen yok... bir üsluptur gidiyor. Ne üslupmuş arkadaş... aynı şeyi daha üsluplu söyleseydik değişir miydi? Madem ki bu takımlar bizler için var e o zaman neden mağdur ediliyoruz. Neden taraflı muamele görüyoruz?
Yanlış anlama tepkim sana asssla değil olamaz da...
Platforma olan güven zedeleniyor
Aaaa simdi mi oldu demin burdaydi yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?