Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen öyle az önce söylediğim şey tam.olarak bu

Boşver miucum ya belki de böylesi daha iyi.
Onca emek uykusuzluk çaba... kendi işlerinin arasında zaman ayırma filan...
Sonrası? Sonrası... gidene kal diyemem...
Ne güzelmiş cidden..
Sen kendi işine gücüne bak kuzucum.
Biz yine görüşürz ki.. yine sohbet ederiz şakalaşrz filan. Hem de sıkıntısz stressz boşver.
Seviliyorsun çok...

Hanımlar sakin olun lütfen ...

Kimsede bi yere gitmesin, biz bir takımız bununda üstesinden geliriz Allahın izniyle ...
Çekip gitmek kolayı .
Ayakta kalmak bizlere yakışan , ben gitmiyorum bir yere takımını kaptanını seven tüm üyelerimizdende bunu bekliyorum .

Elbet doğru olan su yüzüne çıkacaktır ...

eflalin pro üyeliği duruyo ama canım.şu an eflal de banlı
Kimbilir O da okuyup ne kadar üzüldü
Biz yine yazıyoruz ,Eflalin sinirler epey gerilmiştir.
Miu,Ausencia bizim için sadece kaptan değil,burası sadece diyet topiği değil,burada biz aileyiz ,kardeşiz,arkadaşız,sırdaşız,dostuz

Ablam iyi diyorsun hoş diyorsun eyvallah ama şu olanlar bugünün meselesi değil ki...
Bugün dağıldık yarın toparlanalım biri kaptan olsun 2 ay sonra gene aynı şeyin olmayacağının garantisi yok. Çözüm tehdit banlanırsınız diskalifiye edilirsiniz... Sorunun köküne bakan yok. İşler nası bu noktaya geldi diyen yok... bir üsluptur gidiyor. Ne üslupmuş arkadaş... aynı şeyi daha üsluplu söyleseydik değişir miydi? Madem ki bu takımlar bizler için var e o zaman neden mağdur ediliyoruz. Neden taraflı muamele görüyoruz?
Yanlış anlama tepkim sana asssla değil olamaz da...
Platforma olan güven zedeleniyor

sana kesinlikle katılıyorum biz arkadaş aile dostuzz her zaman öyle olacak

O inanci çoktan kırdılar

Ben burdayım takimimin yanındayım ama gerkalana inanmiyorum

Doğru söylüyorsun hayrişim ama şuan bunları tartışmak bişi çözmez ..

Neler olmus yine yaaa @MiuLego mıu canım kaptanicem White Whiteblacklife nasıl uzuldu gumu anlatamam gonlu guzel insanlar sizi cok seviyoruz unutmayın olur mu Ausencia sen cok degerli bit insansın gercekten hepimize sahip çıktığın İÇİN Çok tskler ya anlatamam su anda içimdekileri takımımıza bunu yapanlar aile oluşumunu kıskananlar hepiniz bir yerinize kına yakın ama unutmayın bir gun kendi kotılugunuzde boğulacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…