- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Hic gozlerini ayirmadan takip edip kibliyorlar cünkü.insallah surekli takip edip o kibleyenlere de siz 7.takima uyemisiniz raporu gelmistir diyorum ve susuyorum
Canım pusuda bekliyorlar zaten yönetim de her Kıbe ban yapıyor
Evet yeni oldu sebebi muallakAaaa simdi mi oldu demin burdaydi yaaaaaa
Tovbe tovbeeeIgdenin uyeligi iptal saniyorum
Nası ya Üyelik mı iptal ediyorlarIgdenin uyeligi iptal saniyorum
Merhaba arkadaşlar ben geldim ve gidiyorum bugün olan olayları okumak istemiyorum....
Daha fazla kırılıp kırmak üzülmek ve üzmek istemiyorum miu adına konuşacağım kendi adıma da çok yoruldum çok yorulduk hirpalandik biraz da yorduk milleti galiba alıştıkları düzeni bozduk tekerlerine çomak soktuk.....
Velhasıl kimseyi mutlu edemektik üstüne basa basa söylüyorum hakkı bulduğumuz şeyi savunduk savunduğumuz şeyler kimilerinin işlerine gelmedi
Çabamız gayretimiz burayı gerçektende sevmemiz TK ailemiz gibi görmemiz şaşırttı kıskandırdi ne yazık ki
Evet ben pes ediyorum...
Yoruldum anlayın dün saat 11 den gece 12 kadar uğraştım özelden oradan şuradan derdimi anlatmak için anlatabilmek için
Anlayan anladı anlamak istemeyen anlamadı biz değersiziz biz gideriz yenisi gelir mantık bu hayat bu KK bu.....
Hepinizi çok seviyorum ve affınıza siginarak kaptan yardimciligini bırakıyorum ....
Dinlenmek huzur bulmak istiyorum.Miu ile ayrılmaz bir gönül bağım var
Hepinizi çok seviyorum dilerim hepiniz hedeflediğiniz kilolara kavusursunuz...
Sakın birakmayin diyeti sporu 7.tk size emanet güzellerim....
Kırdığım doktugum canını yaktigim varsa ailemden affedin....
Ablam iyi diyorsun hoş diyorsun eyvallah ama şu olanlar bugünün meselesi değil ki...
Bugün dağıldık yarın toparlanalım biri kaptan olsun 2 ay sonra gene aynı şeyin olmayacağının garantisi yok. Çözüm tehdit banlanırsınız diskalifiye edilirsiniz... Sorunun köküne bakan yok. İşler nası bu noktaya geldi diyen yok... bir üsluptur gidiyor. Ne üslupmuş arkadaş... aynı şeyi daha üsluplu söyleseydik değişir miydi? Madem ki bu takımlar bizler için var e o zaman neden mağdur ediliyoruz. Neden taraflı muamele görüyoruz?
Yanlış anlama tepkim sana asssla değil olamaz da...
Platforma olan güven zedeleniyor
Ne zaman tartışmak çözecek ki sorun kabuk baglarsa daha çok can yakar.Doğru söylüyorsun hayrişim ama şuan bunları tartışmak bişi çözmez ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?