Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyecek çok şey var da kelimeler yetmez ki.Başkalarının mutsuzluguyla mutlu olanlar ne kadar gulebilir ki bu hayatta.Pis kalpleriniz kurusun.

Su an takip ediliyoruz malum bu mesajdan dolayi banlanabilirim.Çünkü kime dedigim net olmasa da pis kalpli dedim hatta saniyesinde kiblenirim.Çünkü boş işler müdürleri bizi izliyor.Aaaa bakın boş işler müdürleri de dedim.

@MiuLego
Whiteblacklife
igdedali
tüm takım arkadaşlarım

Ve Ausencia sizi çok seviyorum öyle böyle değil

Yaşananlar o kadar adeletsiz ki, kışkırtılmak, gitmek zorunda bırakılmak, psikolojiyi alt üst etmek
aylardır süre gelen nefret, kıskançlık, çekememezlik, hazımsızlık...
Eee ne geçti sebep olanların eline? madalya mı takılacak şimdi onlara? hehehe istedik oldu mu diyecekler? başlarını nasıl rahat koyacaklar yastığa?

Insanlık... Gerçekten zor zanaat. Empati kurabilmeyi, tarafsız olabilmeyi, adaletli olabilmeyi bilmeli insan.
Yıllardır 7. takımdayım, hiç bilmem başka takımlar neler yapıyor, nasıl zayıflıyor, hiç tanımam kimseleri.
Gerek yokta ki zaten. Biz 7 takım olarak inanılmaz bir bağ kurduk aile olduk birlikte ağladık birlikte güldük herşeyimizi paylaştık.
Oynanan oyunlardan çevrilen entrikalardan sonra kalmak istemiyorum aslında artık buralarda, tadım tuzum kalmadı da ama guclu olmalıyız, simdi çekip gitmek, istediklerini vermek, ekmeklerine yağ sürmek olur. Gün olur devran döner, adalet er geç yerini bulur...
Canım arkadaşlarım hepinizi cok ama cok seviyorum ❤❤❤

Canım nekadar özverili olduğunu biliyoruz cok emeğin var üzerimizde tekrar düşün böyle dağılmadan toparlansak daha guzgü olnazmi tabiki senin kararın canım

Mücadele bunun için bu nedenle Miu da burda olmalı dikta mi var ki tehditle işler yürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…