Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gördünüz mü arada kaynariz diye düşündük ayda 1 1 doz şeklinde sevgimi veriyorum fazlası alerji yapıyor nevosaaa

Burada herkesin eleştiri mesajını anlarım da seninkini anlayamam Aus, anlayamam çünkü bu takımda takım kaptanı olduğun dönem editördün de sen, okları seaBahAR'a çeviriyorsun ama sen de editördün bundan 1 ay öncesine kadar, yönetime gelip böyle bir durum var dedin mi bir kere? Ben senden hiç böyle bir mesaj almadım, Mesaj aldığım zaman sadece Miu için yazdın, takımdan banlananlar neden banlandı diye yazmışsın özelden, he birde ben hamileyim bahanesi altına sığınıp aslında editörlüğünle arkadaşlık duyguların arasında denge kuramadığın için ben ayrılıyorum mesajını yazdın o kadar, senin bana diyet bölümündeki sorunlarla ilgili başka mesajın yok, hep kişisel hep kişisel.

Konferans görüşme demişsin, sen editör olarak neden böyle bir talepte bulunmadın? seaBahAR yoğundur vs ama ben neredeyse ömrünü sitede geçiren biriyim, bana yazsan Kazen'le konuşur, konferans görüşme için onay alırdım.

Yine duygusal yazıyorsun, yine sadece başkalarına yüklüyorsun sorumluluğu, sen editör olduğun dönem madem bunca sorunu gördün de elini neden taşın altına koymadın?
Bak takım kaptanlığını bile duygusal sebeplerden bırakmışsın, aynı editörlüğü 2. kez duygusal sebeplerden bıraktığın gibi.

Adaletten söz etmişken, Miu'yu da severim ayrıca altını çizeyim, gitmesine de üzüldüm şahsen ama arkadaş sevgimle moderatörlük görevlerimi asla birbirine karıştırmayan biri olarak soruyorum sizlere, şu diyet bölümünde kaptan çekişmeleri olaylarında Miu'ya sarf ettiğim efor kadar hangi kaptana efor sarf etmişim bir cevap verin rica ediyorum, özelden yazdım, ekstra haber yolladım, birebir mesajlaştım.
Ya ben diyet bölümünde en çok sizin takımda yazdım geyik bile yaptım, bir tane takım kaptanı, bir tane başka takım üyesi de çıkıp bana demedi ki mune x takımın kaptanını banladı ama 7. takımda gırgır yapıyor acaba bize haksızlık mı yapıyor diye, onlar bile site kuralları söz konusu olunca herkese eşit olduğumuzu kavramışta bir sen anlamamışsın Aus.

Kaldı ki birkaçı hariç diğer takım kaptanlarınla doğru dürüst mesajlaşmam bile yok, bir tanesinin takım arkadaşı da bana gelip kaptanımız neden banlandı, banını kaldırın demedi, bir tanesi bile 7. takım şöyle fesat, böyle haset diye şikayet mesajı atmadı ama sizler, sen başta olmak üzere birkaç takım arkadaşın geldiniz, Miu'nun üslubu yüzünden ban aldığını bile bile geldiniz, ses ettim mi? Hayır, sayfalar dolusu izahatlerim dışında sesim soluğum çıkmadı, en son bu olay patlak verdi yine banlandı, ki ban sebebi haklı gerekçeyleydi, diğer takımdan da banlananlar oldu üstelik, yine haksız banlandı, kaldırın banını denildi özelden, uyarı alan mesajları gösterdim takım arkadaşınıza, 9. Takıma yazılmış bunlar dedim evet dedi, kabul etti ve yine diğer takımdan kimse bana özelden gelip kaptanımızın banını kaldırın diye talepte bulunmadı.

Olay size gelince haksızlık, diğerlerine gelince fesatlık.

Diyelim ki diğerleri kötü hislerle yazdı, özelden arkadaşınıza dedim ki neden kiblemediniz, onlara onların ayarında cevap vermeyi tercih ettik, Miu banlanınca biz de kibledik dedi, tercihlerinizi hür iradenizle yapıyorsanız sonuçlarına da katlanırsınız zira bu site kurallarıyla var, kaldı ki paylaşım alanına açık ve net uyarılar yazmışız, birine bir laf bir veya bilemedin iki defa söylenir, her dakika söylenir hale gelmişse, oturup bir düşünülmeli, demek ki bir yerlerde birşeyleri eksik ya da yanlış yapıyorsunuz.

Senden ne beklerdim biliyor musun? Bu bölümde editör olduğun dönemde bölümde gördüğün yanlış giden veya eksik olan şeyleri bizlerle istişare etmeni zira editör olmak demek birazda bunu gerektirir ve geçmişte çalışma arkadaşlığı yapmamızın hatrına senin gibi editörlük yapmış bir arkadaşın olan seaBahAR'ı burada gömmeye çalışmak yerine duygularını özelden yazmanı beklerdim.

Ne güzel dünya, kimse kendini suçlu görmüyor, sorunları ve sorumlulukları başkasına yıkıyor.
Şimdi bana yüklenin olur mu? Banları veren benim, hepsi de bence gayette haklı gerekçelerle, çocuk değilsiniz hiçbiriniz, ortada bir sıkıntı vardı madem miu haksız yere ban aldı diye gelip rahatça bana ulaşabilen sizler, sorunlar var çözelim demek içinde gelebilirdiniz, bir kişi geldi, onun hakkını yemeyeyim ama sen sorun oldu mu duygusala bağlayıp gittin, çok mu ağır oldu bilmem ama gayet yerinde bir mesaj yazdım şahsen.

7.takım hanımları yönetim bu konuyu uzatip konusmayin cezalar devam edicek diyor...anlamak zor olmamalı...

Lutfen diyorum tek bir mesajla soru bile sormasın kimse. Baska turlu bitmiyecek.

Takimin kapanmasini istemiyorum bu yuzden bu konuda konusmak istemiyorum.
Konusanlarada cevap vermeyelim merak eden arkadasina sorsun ogrensin....

Rutin paylasima lutfen devam...

Sitede adaletinize sonsuz güvenim var.Gerek siyasette ,gerek BDV de tarafsızlığınız tartışılmaz,ayırım yapmazsınız bilirim.Ama Ausenciaya ya ,Miuya haksızlık yapıldığını düşünmekteyim.Seabaharı Aus hedef göstermedi ki,yazdıklarıyla kendisi soğuk duş izlenimi bıraktı bizlere.Geçen gün diğer topikte ,haniyazmıştı ya ,ben burayı okuyana kadar kitabımı okurum babında.Ha işte Miu ,hem işte çalışıp,hem kitabını okuyup ,hem gece yarısı da olsa tek tek menüleri yorumlayıp herkesle tek tek ilgileniyor,özel olduğumuzu hissettiriyordu.Aus ,Miulego kaptandan çok öte bizler için ,gönül bağımız oldu.Bugünde ya bu deveyi güdersin ,ya bu diyardan gidersin anlamına geldi biraz yazılanlar.

Ausum ne demisti hatirlayalim

Vee
Toparlanalim
Grupta cok banli var ve artik ban alan olmasin lutfen ne konusuyosak dikkat edelim

Hepimiz miuyu ve ausumuzu uzmemek adina eski duzeni bozmamak adina bi yandan menulerimizi paylasalim lutfeenn

Yazdıklarımın arkasındayım.
Ausencia da lütfen okusun, editör demek tüm bölümün editörlüğü demektir, her takıma editörlük yapmak demektir, bir takımla gönül bağı kurup diğerlerini görmezden gelmek demek değildir.
Ben anladım ki burada tek bir takımın editörlüğü yapılmış, tüm takımlara editör yapan da epeyce gömülmek istenmiş.

Bu bu topiğe konuyla alakalı son yazımdır. Konu benim için kapanmıştır.

Diğer takımlardan görevini yapmadığı ile bir şikayet geldiğini sanmıyorum şahsen editörlüğü boyunca.
Olsa olsa 7.takıma olan sevgisi daha fazla denilebilir ki bu da normal.Çünkü editör olduğunda zaten 7.takım kaptanı değil miydi?O zaman karşı çıkan olmadı mı,istemiyorlarsa o zaman istemese idiler,size o zaman bildirseydiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…