Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmisi anca bitidim. .bu kadar haksızlığı hakkermedi bu takım özellikle kaptanlarimiz kısa Bir süredir burdayım bu kadar içten samimi bir takim . Görmedim. .bu kıskançlık niye herkes kendine baksaydı burdaki olanları meraklarindan dolayı acaba ne yazar da kibleriz acaba nasıl düşürürüz onları diye zamanları hep burda geçti zayıflamak tan çok takimi.yıkmaya çalıştılar. .hep iyi olan kaybeder derler..ama biz her zaman miu aus arkasındayız her zaman..haksızlığa gelemiyorum daha çok yazmak istiyorum ama yetersiz kalıyor herşey

Hangi bir cümlene ne yazsam bilemedim munecim.
Seninde onca yılın dostluğuna ve arkadaşlığına ... beni gövde gösterisi için gömmemen için , editörlüğüme devam mı etmem gerekiyordu.
Çok üzüldüm şu mesajına.

Yazacak tek tek çok cevabım var ama kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor şu an ... gerçi sen şimdi buna da gebeliğin ardına sığınmak diyebilirsin ama ...

1.si bana seaBahAR ın olmadığı dönem editörlük teklif ettiğinizde ... hani sonra ikna ettiniz ve geldi ya ... hah işte o dönemde de sana dediğim gibi ben diyet gruplarının editörü olamam demiştim . Olmam değil bak OLAMAM. Çünkü burası koca bir arşiv ...
Sonrasında diğer diyet bölümleri için teklifini yineledin .
Diyet grupları HARİCİNDE.Sen oraya hiç karışmazsın orası baharda dedin .
Zaten istesem de karışamam . Etik olmaz
Ben diyet gruplarında bi taraftım .7.takımın kaptanı idim .
12 takım içinde bir takımın kaptanı olup , tüm takımların editörü olmak .... olmaz .
O sebeple bilgileri yanlış tazelemeyelim .
Ben burada 7.takım kaptanı idim ...
Gruplar haricinde editörlüğümü de açtığım tüm konularla (çoğu özgündür ... ) elimden geldiğince yaptım.

Burada yaşanan sorun kişisel olarak benimle ilgili idi . Takımlar arası değil .
Ben bununla ilgili kişisel olarak istediğim tercihi seçerim . Dilersem gelir şikayet ederim ... dilersem ... görmezden gelirim ... Bununla ilgili nasıl itham altında tutuldum anlamış değilim .

Baharla ilgili eleştirimde fikrim sabit .
9.takıma ve 7.takıma eş zamanlı yazılan mesajlarını adil bulmadım . Sende oku ... sende bulmayacaksın . Ama bulmadım evet der misin bilemedim .

Ben bu durumu eleştirdim seni değil . Sen neden kendinle ilgili bir dünya noktaya değindin ki ... senin ne adaletini... ne duruşunu sorgulamadım ki ... beni neden burdan vurmaya çalıştın ki ?

Ha ... gebelik bahanem ... asla bahane değildi . Bu özel durumum olmasa buradaki sinir harbi ile uğraşabilirdim ... ama bu sebepten dolayı geri çekilmek istedim .
Bununla ilgili bi insan neden suçlanır ki ? Bi kadın bi kadının ... gebeyim ve yoruldum mesajını neden binbir türlü şeye yormaya çalışır ki ...
Zaten inkar etmedim ki .
O dönemde x konu ile ilgili sorunlar vardı biliyorsun takımın başında ... bunlarla uğraşacak gücüm yok ... kenara çekileyim dedim zaten ...

Neyse ....

Altını çiziyorum , kendi iade-i itibarım için .
Ben
Diyet alt başlıklarının editörlüğünü yaptım.
Burada zaten tek bir takımın kaptanı idim .
Diyet gruplarında editörlük yapmayacağımı da belirtmiştim sevgili mune .

Kafi miktarda gömüldü isem ... bugünlük cidden yetsin . Gönüller kırılıyor .
Gövde ve güç gösterisi yapılacaksa zaten büyük ve güçlü olan SİZSİNİZ. Hiç girmeyelim o topa .

bunu okumuş olsa idim ... bir üst mesajımda cebelleşmezdim kendimi ifade için .

Selametle .....

Yazık onca emeğe

Yine diyorum yazık onca emeğe

Nolucak boyle peki?

Offff offf.... yeter nolur yaaa

Hepimiz yeteri kadar uzgunuz herkes gitmek icinmi ugrasiyo?

Yalniz kalalim zor gunde destek olamayalim mi birbirimize?

Boyle nasil destek olucaz?
Yaaa neler oldu canim bana biri özet geçebilir ki tamda yeniden gelmisken takima

Kazen herşeyi geçtim de baykuşları niye geri aldın yaaa çok komik değil mi ?
Hanii biz Koca koca insanlariz yaa!!!!!!
Verdiğin hediyeleri geri isteyen bebeler gibi olmamış mı?
Heee yeri gelmişken üyelik iptali istiyorum.

Bütün takım arkadaşlarıma kaptanlarima sevgilerimle

Mune abla son mesajim yazdin ama....

Bende senin adaletinden şuphe etmem KK da.
Ama böyle olmuyor vallahi olmuyor ya

Gözüne ters gelen bişeyler olucak illaki helede boyle cok kib varken.

Ama inan yüzlerce mesaji atlamadan okuyan bizler gibi bilemezsiniz. Yani sizin buna vaktiniz yetmez zaten onca seyle ugrasirken.

Keşke biraz daha ayrintili inceleme şansiniz olsaydi...sebep ve sonuç denen şeyler daha iyi gorulurdu....ban getiren iki mesajdan ibaret degilizki....

sen söyleyince farkettim.Yani takım olarak sayılmıyoruz artık çok güzelmiş...
helal olsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…