Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saydin
Portakal
Lunya
Esra
Igdedali
Matematik
Cakil
Konusmalardan hepsi banlandı kimler kaldi arkadaslar burası bir site su an hepimiz yazdiklarimizdan sorumluyuz artık toparlanalım daha da kaybimiz olmasın
Ausum ve mium waytim cok uzulduler buralari boyle gorunce dahada cok uzulcekler

Mesajları okuduğumu belirtmek için beğen tuşunu kullanmak gibi kötü bir huyum var..
Bu nedenle de ayrıca belirtmem gerekiyor ki; senin mesajını okudum ve beğendim.. demek istiyorum.

Bugün bir kaç kişi oldu, bana neden hala burada olduğumu hatırlatan.. biri de sensin, teşekkür ederim.

Benimde takıma son mesajim..sevgili aus ablam ve canim mium ve takim arkadaslarim sayesinde cok guzel vakitler gecirdim burda,hepsini cok seviyorum..sadece kilo ile alakali degil hayata dair her duygusal animda dertli animda mutlu animda yanimdalardi hepsi.cok ama cok seviyorum sizi arkadaslar.hakkinizi helal edin❤❤❤

ahh kiyamam ya siz telefnda mi gorusuyosunuz

Portakal sulu ordek,nefs uyelik iptali yaptirmislar.sanirim saydin ve whiteblack ta.

Keşke böyle olmasaydı... bu da son mesajım.. herkes hakkını helal etsin ♡♡
Aboww arkadaslar oldu mu simdi boyle koca grup toptan lutfen hakikaten bekleyelim biraz arkadaslarimizi su an burda olmayan begum75 ve nehirnil111 kaptan yardimcilarimiz bi gelsin onlarla goruselim lutfen durumu daha hasarsiz atltmak icin sakinnn kalmaliyizzz

Bu takımın sonu böyle olmamalıydı. Ne yazacağımı bilemiyorum. Hedefdaşlarım benim. Kuzularım. Hepinizi çok seviyorum. Hepiniz çok kıymetlisiniz. İnşallah hepiniz hedef kilolarınıza ulaşırsınız.hepinizin üzerimde çok hakkı var ben 13 sene sonra 100 dan 80lere indiysem bu sizin sayenizde.kırdığım üzdüğüm olduysa aranızda, hakkınızı helal edin emi. Sizi çok seviyorum

cocooo banlandin mi ve veda mi ettin ah ne uzucu bi gun allahim bugun nasil bir gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…