Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mali lutfeeeeeeeennnnn bekleeeeee
Sabretttt
Nehir ve begum gelsin

Çok yazık oldu..bu kadar kişinin emeğine arkadaşlığa kardeşliğe yazık oldu.kaptanım yoksa ben de yokum..kaptan dan çok arkadaş kardeş gibiydik kimse bunu kaldıramadı.. .hepinizi çok seviyorum iyiki tanıdım iyiki burda sizinle beraber az da olsa kilo verdim..hepinizi çok çok iyi insanlarsiniz..

Habibte rica ediyorum gitme canim ya nehir ve begum gelsin gercekten biraz sabirli olum sakin sakin dusunelim

Üzülme kuzum takım dağıldı diye de salma sakın kendini, daha verilecek kilomuz var
Hakikaten cok uzuldum 2 3 haftadir sizinleyim boyle bu duruma bu kadar yipratilmaya karsi dimdik durmaliyiz ve begum ve nehir gelmeden kimse gitmesini istemiyorum cok uzgunum elimden bise gelmiyo malesef

Çok zarar gördü 7. Takım başta kaptanımı sonra arkadaşlarımız sence eskisi gibi olur mu?
elbette olmayacak ama miu bizim boyle cekip gitmemizi istemezdi bence ve kaptan yardimcilarimiz gelince biraz daha toparlanma gucumuz olabilir diye dusunuyorum

Neler oldu?
Biri bana özet geçebilir mi?

Takım kapandı mı?!!!!
Kızlar neler oluyor??

Anlatılacak ozetlenecek gibi degil malesef gecmis ne kadar mesaj olursa olsun yazılan herseyi okuya okuya gelmenizi tavsiye ederim

Bu son mesajimdir . Resmen nazar degdi istedijleri oldu kina yakin 7. Takim baskaydi ya bambaska . Gunde 1000 den fazla mesaj hangi takimda yaziliyordu? Miu ve diger banlanan arkadaslar haketmedi... hele miu cok faydasini gordum 7m takimla zayifladik dertlendik konustuk olmadi yakışmadı kendinize iyi bakin birdaha girmememk uzere gidiyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…