Mali lutfeeeeeeeennnnn bekleeeeeeBu takımın sonu böyle olmamalıydı. Ne yazacağımı bilemiyorum. Hedefdaşlarım benim. Kuzularım. Hepinizi çok seviyorum. Hepiniz çok kıymetlisiniz. İnşallah hepiniz hedef kilolarınıza ulaşırsınız.hepinizin üzerimde çok hakkı var ben 13 sene sonra 100 dan 80lere indiysem bu sizin sayenizde.kırdığım üzdüğüm olduysa aranızda, hakkınızı helal edin emi. Sizi çok seviyorum
Üzülme kuzum takım dağıldı diye de salma sakın kendini, daha verilecek kilomuz varMali lutfeeeeeeeennnnn bekleeeeee
Sabretttt
Nehir ve begum gelsin
Habibte rica ediyorum gitme canim ya nehir ve begum gelsin gercekten biraz sabirli olum sakin sakin dusunelimÇok yazık oldu..bu kadar kişinin emeğine arkadaşlığa kardeşliğe yazık oldu.kaptanım yoksa ben de yokum..kaptan dan çok arkadaş kardeş gibiydik kimse bunu kaldıramadı.. .hepinizi çok seviyorum iyiki tanıdım iyiki burda sizinle beraber az da olsa kilo verdim..hepinizi çok çok iyi insanlarsiniz..
Hakikaten cok uzuldum 2 3 haftadir sizinleyim boyle bu duruma bu kadar yipratilmaya karsi dimdik durmaliyiz ve begum ve nehir gelmeden kimse gitmesini istemiyorum cok uzgunum elimden bise gelmiyo malesefÜzülme kuzum takım dağıldı diye de salma sakın kendini, daha verilecek kilomuz var
Habibte rica ediyorum gitme canim ya nehir ve begum gelsin gercekten biraz sabirli olum sakin sakin dusunelim
Ahhh cok sukurrr biri cikti ahh canim mium canimCanım bende gitmeyi düşünmüyorum 7. Takım ayakta tutmak için bekleyelim dediğin gibi
Ayyyy acidimiDogru diyosun ipsiz atlayan ben bugunnsabah ayagimi mutfakta dolaba carptim
Takım kapandı mı?!!!!Takım kapandı canim. Dağılabiliriz...
40-50 kişilik aktif ve güzel bir grup olunca sonu böyle oluyormuş demek ki.
Sarayca?Buraya son mesajımdır. Çok keyifli vakit geçirdim burada hepiniz çok degerliniz... hakkınızı helal edin.
elbette olmayacak ama miu bizim boyle cekip gitmemizi istemezdi bence ve kaptan yardimcilarimiz gelince biraz daha toparlanma gucumuz olabilir diye dusunuyorumÇok zarar gördü 7. Takım başta kaptanımı sonra arkadaşlarımız sence eskisi gibi olur mu?
Neler oldu?
Biri bana özet geçebilir mi?
Ayyyy acidimi
Takım kapandı mı?!!!!
Kızlar neler oluyor??
Ne oldu be gene
Sarayca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?