Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yazdıklarinizi begenmeyle kalmayip kocaman alkışlamak isterim...ben burada hakkimi ararken bana nediye kazan kaldırıyorsun ne gerek var denilmisti simdi ben soruyorum ne gerek var kazan kaldirmaya sevgili aus....

aeben canım ben kural Ban falan pek bilmem bı bak bakalım sen eskusin yapılacak ne var
7. Takım kapandiysa nasıl yazıyoruz
Anlamadım bir eski üyenin ortaligo toparlaması gerek bı bak bakalım

aeben canım ben kural Ban falan pek bilmem bı bak bakalım sen eskusin yapılacak ne var
7. Takım kapandiysa nasıl yazıyoruz
Anlamadım bir eski üyenin ortaligo toparlaması gerek bı bak bakalım
Bende anlamadım ama.kapansa kapandi denilirdi illaki...

Kızlar mesaj akışta son mesajı görünce yazma ıstegı duydum
Kısıler gıder takım kalır
Sızlerın yapması gereken onca emegın karşılığı mezunıyetlerınız olmalı
Sakın karar alın lütfen
Mutlaka sevdıklerınızde gelecektır sular durulsun bır abla bır arkadaş tavsıyesi sadece

Yazdıklarinizi begenmeyle kalmayip kocaman alkışlamak isterim...ben burada hakkimi ararken bana nediye kazan kaldırıyorsun ne gerek var denilmisti simdi ben soruyorum ne gerek var kazan kaldirmaya sevgili aus....
Senden bu kadarını da beklemezdim oh olsun der gibi tmm kötü şeyler yaşamış ayrılmış olabilirsin ama aus un emeği hakkı asla ödenmez. Olmamış hiç olmamış.
Bende üyelik iptali talep ediyorum .bunu için sayıp dokmiycem.
Burda olup okuyan güzel günler anılar paylaştığım tüm dostlar opuldunuz.
Hakkım varsa helal olsun .hakkınızı helal edin.
Sevgilerrrrrr....

Sen utanmadan buraya mı geliyorsun..bir de pis pis gülerek. .o kadar insan sana yardımcı olmuşken bu kadar nankör olamazsın. .yazık gercekten yazık. .Bu kadar da olmaz pes!!! uyelik iptali talep ediyorum..

yazık verilen onca emeğe hemde çok yazık
Kızlar yenı bır cekısme olmasın ne olur
Okuyup gecın
Bu sızı yaralar sakın olun lütfen

Bence de sular durulsa arkafaslari kızı kaybetmek cok uzucü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…