Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yazdıklarinizi begenmeyle kalmayip kocaman alkışlamak isterim...ben burada hakkimi ararken bana nediye kazan kaldırıyorsun ne gerek var denilmisti simdi ben soruyorum ne gerek var kazan kaldirmaya sevgili aus....
Insanlari kiskirtma bak aksam aksam.resmen pusuda beklemissin.bu takimin sana cok emegi var.aus kaptanimizinda miunun da.bence susup sinirleri ziplatmasan iyi olur.takima daha da yazmicam dedim ama zorlama insani

Yazdıklarinizi begenmeyle kalmayip kocaman alkışlamak isterim...ben burada hakkimi ararken bana nediye kazan kaldırıyorsun ne gerek var denilmisti simdi ben soruyorum ne gerek var kazan kaldirmaya sevgili aus....

Ay ada bir kezde beni şaşırt yahu

Tamda böyle bir mesaj bekliyordum senden .

Şehirler arası yoldayım telefona bakamıyorum

Kapiyı çarpan gitmiş , çarpmayan atılmış

Sabah ola hayrola şimdi bakamadım mesajlara musaid değilim .

Toparlanırız inşallah ...

Ağacın kurdu kendi içinde olurmuş. Bu sitenin gördüğü en kıskanç, sinsi ve kinci üye sizsiniz kanımca. Şu yazdığınızı okuyunca, ben sizin adınıza utandım. Ayrıca siz hak aramıyordunuz; kafanıza göre beslenip, uyarıları dikkate almayıp, haftada anca 300 gram verince, o hafta güzel kilo vermiş arkadaşlarınızı kıskanıyordunuz, Candysugar'a yaptığınız terbiyesizlikten bahsediyorum elbette. Kaptanınız o arkadaşlarınızı kutlayınca da, adını ayrımcılık yapıyor diye çıkarmaya çalıştınız, tüm kötücüllüğünüzle.

Takımı dışarıdan takip edenlerden biriydim, miu ve Aus gördüğüm en eğlenceli ve sabırlı insanlardan, yoksa size elli kere kapıyı gösterirlerdi, yaptığınız tüm "ama ben dobrayım, bu benim fikrim, saygı duymak zorundasınız" sosuna bulandırılmış terbiyesizliklerinizden sonra. İyilikten maraz doğdu işte her zamanki gibi. İnsanların zayıf düştüğünü sandığınız bir anı kollayıp, geçip karşılarına gevrek gevrek konuşmak da ancak size yakışırdı, ben de sizi alkışlıyorum .

tüm gün yazılanları okudum, ama en son sayfa da bunu okumak çok üzdü beni.
Çok ayıp, hiç yakıştı mı bu sana ada?

ben menü vereyim bari

sabah 10.30
2 kepçe mercimek çorbası
2 ceviz
1 mor havuç

öğlen 15.00
1 dilim ananas
6 yabanmersini
1/2 kase ev yoğurdu tarçınlı

akşam 18.00
3 kabak mücver (yulaf unu var azcık içinde)
cacık
1 köfte
1 yk köz patlıcan biber

Kuzum takım diye bişey kalmadıki herkes uzaklaştırıldı. Geri dönmicekler. Beş altı kişi kaldı takımda, mesajları okuyan üyelik iptali yaptırıyo
tatlım ama yönetim defalarca uyardı imalı ve hakaret içeren mesaj yazmayın diye. banlar bu nedenle oluyor. banlar çoğaldıkça da bu sefer de tepki doğdu insanlar üyelik iptali istiyor.
ben de aeben ve Antepia27 gibi diyorum ki sakin olalım, bekleyelim, dağılmayalım. normal yazışmalara devam edelim ki toparlanalım. 7. takım liste içi ve liste dışı tüm üyeleriyle çok güçlü bir takım. biz başka takımlara bakmayalım kendi takımımızla ilgilenelim. amaç belli: keyifli bir şekilde kilo vermek. böyle herkes için üzücü ve moral bozucu oluyor.

Kk yönetimine de hiç yakışmadı, hiç profesyonel değil yaptığınız!!! Güzel bir 7. Takım çirkin zihniyetlerin ve yönetimin gövde gösterisinin kurbanı olmuş resmen.

Lütfen üyeliğimi iptal edin!

Düzelteyim derken silindi. Adaletin için teşekkürler Bahar. 7 takım üyeleri adına teşekkür ederim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…