- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Insanlari kiskirtma bak aksam aksam.resmen pusuda beklemissin.bu takimin sana cok emegi var.aus kaptanimizinda miunun da.bence susup sinirleri ziplatmasan iyi olur.takima daha da yazmicam dedim ama zorlama insaniYazdıklarinizi begenmeyle kalmayip kocaman alkışlamak isterim...ben burada hakkimi ararken bana nediye kazan kaldırıyorsun ne gerek var denilmisti simdi ben soruyorum ne gerek var kazan kaldirmaya sevgili aus....
hoşgeldin canım nasılsın? hayırlı olsun evlilik hazırlıklarınselam kızlar bi uğrayıp selam vereyim istedim bende evlilik hazırlıkları bir şey yapamıyorum gelemiyorum gidemiyorum sizleri özledim
Hiç yakıştıramadım sana adaYazdıklarinizi begenmeyle kalmayip kocaman alkışlamak isterim...ben burada hakkimi ararken bana nediye kazan kaldırıyorsun ne gerek var denilmisti simdi ben soruyorum ne gerek var kazan kaldirmaya sevgili aus....
Kaptanlarimiz yoksa bu takımın ne anlamı var ki..Yaraları sarmak ıcın zamana ve yara almayan uyelerın enerjısıne ıhtıyac var
Şimdi Yok belkıKaptanlarimiz yoksa bu takımın ne anlamı var ki..
Yazdıklarinizi begenmeyle kalmayip kocaman alkışlamak isterim...ben burada hakkimi ararken bana nediye kazan kaldırıyorsun ne gerek var denilmisti simdi ben soruyorum ne gerek var kazan kaldirmaya sevgili aus....
Yazdıklarinizi begenmeyle kalmayip kocaman alkışlamak isterim...ben burada hakkimi ararken bana nediye kazan kaldırıyorsun ne gerek var denilmisti simdi ben soruyorum ne gerek var kazan kaldirmaya sevgili aus....
Kaptanlarimiz yoksa bu takımın ne anlamı var ki..
Enerji mi kaldı be kuzumYaraları sarmak ıcın zamana ve yara almayan uyelerın enerjısıne ıhtıyac var
tüm gün yazılanları okudum, ama en son sayfa da bunu okumak çok üzdü beni.Yazdıklarinizi begenmeyle kalmayip kocaman alkışlamak isterim...ben burada hakkimi ararken bana nediye kazan kaldırıyorsun ne gerek var denilmisti simdi ben soruyorum ne gerek var kazan kaldirmaya sevgili aus....
Kuzum takım diye bişey kalmadıki herkes uzaklaştırıldı. Geri dönmicekler. Beş altı kişi kaldı takımda, mesajları okuyan üyelik iptali yaptırıyoarkadaşlar yine diyorum bence de sakin olun. bakın böyle takım dağılır. yazık olur herkesin tüm emeğine.
tatlım ama yönetim defalarca uyardı imalı ve hakaret içeren mesaj yazmayın diye. banlar bu nedenle oluyor. banlar çoğaldıkça da bu sefer de tepki doğdu insanlar üyelik iptali istiyor.Kuzum takım diye bişey kalmadıki herkes uzaklaştırıldı. Geri dönmicekler. Beş altı kişi kaldı takımda, mesajları okuyan üyelik iptali yaptırıyo
Ağacın kurdu kendi içinde olurmuş. Bu sitenin gördüğü en kıskanç, sinsi ve kinci üye sizsiniz kanımca. Şu yazdığınızı okuyunca, ben sizin adınıza utandım. Ayrıca siz hak aramıyordunuz; kafanıza göre beslenip, uyarıları dikkate almayıp, haftada anca 300 gram verince, o hafta güzel kilo vermiş arkadaşlarınızı kıskanıyordunuz, Candysugar'a yaptığınız terbiyesizlikten bahsediyorum elbette. Kaptanınız o arkadaşlarınızı kutlayınca da, adını ayrımcılık yapıyor diye çıkarmaya çalıştınız, tüm kötücüllüğünüzle.
Takımı dışarıdan takip edenlerden biriydim, miu ve Aus gördüğüm en eğlenceli ve sabırlı insanlardan, yoksa size elli kere kapıyı gösterirlerdi, yaptığınız tüm "ama ben dobrayım, bu benim fikrim, saygı duymak zorundasınız" sosuna bulandırılmış terbiyesizliklerinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?