Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yazdıklarinizi begenmeyle kalmayip kocaman alkışlamak isterim...ben burada hakkimi ararken bana nediye kazan kaldırıyorsun ne gerek var denilmisti simdi ben soruyorum ne gerek var kazan kaldirmaya sevgili aus....
Ada yazdığını okuyunca çok üzüldüm çok
Gittiğinde üzülmüştüm sana da yazdım ama şimdi görüyorum ki bir bildikleri varmış, hiç sana yakışmadı bu mesaj....

Sağolsun takımı dağıttılar miu gelmicek artık vaytı yok çoğu arkadaşımız banlandı
Burası takip ettiğim insanların birbirine en güzel şekilde destek olduğu harika bir takımdı nasıl olduda bu duruma geldi hele MiuLego nun desteğini kimse küçümsemesin onu taktir etmekten başka birşey diyemiyorum

Burada baya hesaplasmalar olmaya çalışmış sanırım, sorgusuz infazlarda yapılmış, adalet mi dağıtılmış?? Anlamadim tam olarak.. yok ya .. olmamış bura.. bana da eyv..

Yaa senin ben o agzini parmaklarini yirim ne guzel yazmissin be

ağzına sağlık bu arada Kazen abi takım sembolumüzüde kaldırmışsın çok üzüldük ona ayrı takım bitti dercesine

Öncelikle yazmakta olacağım şeyler yine birilerine batacak eminim ama kendimi yazmaktan alı koyamıyorum.. Gerçekten nedir sizin bizim takımla alıp veremediğiniz .. ve neden bukadar cekemezlik bu fesatlık.. bi insan taslaniyorsa demekki o kadar önemli ve okadar zorunuza gitmis ve sürekli bizim takımı gözetliyorsunuz burada yarışıyormuşuz savasiyormuyuz anlamış değilim. Miu haksızca ban yedi ve herkez muradına ermiştir umarim .. ve sen ada81 sende nasıl bir nankörsün hicmi iyiliğini görmedin bu takımın hicmi güzel gunlerin olmadı yazık çok yazık ...

Vay vay vayyyyyyy

Sevgili yönetime sevgili sinsice hareket eden, başarıyı hazmedeyen, whatsapp geupları kurup gıybet ede ede 7. Takımı nasıl sindirir yok ederiz diye kulis yapanlara bak..

Amacınıza ulaştınız mı sinsiler ?

M mefkure ve takım aarkadaşları sahgull @rzgeece ve yandaşlarınız.. konuşa konuşa sabah akşam takip ede ede hastten çatladınız..

Ve yanlı taraflı yönetim Kazen Mune seaBahAR

Yaptığınız yanlışı ne zaman gark edeceksiniz biliyor musunuz? Vakit ayırıp da olanı biteni eeeeen başından okuduğunuzda. Hiçbirşey düşünemediyseniz bu takımda her gün 30 dan az ziyaretçi olmadığını ve o üyelerin kimler olduğunu da siz görebiliyorsunız bilirdiniz. Nasıl pusuda beklenilip sinsice adımlar atıldığını anlayamadınız mı? Anlayamazsınız at gözlükleriniz maşallah yerinde.

Sinsilerle kulislerle devam edin. Eleştiriye açık olmayın. Eleştireni ban layın siteden atın. Yöneticilik bu mudur?

Sizi bile oyuna getiren o gruplaşma var ya siz onlardan korkun. Bunca haksızlık sadece başarılı bir takım olduğumuz için değil mi? Yazık size çok yazık.. objektiflik gözlüğü takınız biraz..

ada81 kız sinsi. sen ne aroyorsun bu takımda hala.. sinsi! Pusuda mı bekliyorsun.. istenmediğin takımın kapısında nöbet tutuyorsun? Sen leş kargası mısın? Karnını böyle doyura doyura kilo veremiyorsun bak!!!

Hadi kaybol git senin ne olduğunu tüm kk biliyor.. seni yüzsüz arsız nankör hain!

Hesabımı kapatın yönetim!

Yazilanlarin cogunu okudum. Az vok konuyu da biliyorum.
Ama biz bi takimiz.
Ve kalan arkadaslar bu takimi ayakta tutmaliyiz.
Bi cozumu vardir herseyin.
Ve bunun da bi cozumu olacak.
7. Takimiz biz 7.takimmmmmmmmmmm

Evet canım aynen sana katikatılıyorum 7. Takım için hep destek tam destek

Sendemi konyalim

konyak tamam sakin şimdi sende gidecen bişe deme bişe yazma canım

Sevgili
Mune seaBahAR Ausencia
Sizleri etiketliyorum kusura bakmayın kaçak köçek yazmak istemem, naçizane fikrimi söyleyeceğim.
Ben bu takıma dahil olduğumdan beri bilmeden ve istemeden gerçekten tatsız bir çekişmenin içinde buldum kendimi. Yetişkin insanlara yakışmayacak şeyler yaşandı, olayları çok irdelemedim, ve kaptanımızın isteği üzerine ve kendim de uygun gördüğüm için polemik yaratacak, imalı, olayları tırmandıracak hiçbir şey yazmadım ve yazıldığı zaman da uyardım.
Önce iğneyi kendimize batıracağım. Evet burada imalı sözler yazıldı, evet laf göndermeler oldu. Şimdi gelelim bunun nedenine. Evet nedeni. Bu kadar ay boyunca nedenin tam olarak anlaşılamadığını ve anlatılamadığını düşünüyorum. Bu kesinlikle imaları haklı göstermek için söylenmiş bir laf değil. Bu olaylar herkesin bildiği olaylardı ama biri konu hakkında birşey yazdığında sus dendi, karıştırma dendi, olayları büyütme dendi, , sonra diskalifiye olursunuz dendi, biz hep sustuk, sustukça haksızlığa uğramışlık hissi büyüdü, büyüdükçe ve hala kendimizi ifade edemedikçe imalar başladı, olay çirkinleşti.haklı mıyız? Bu konuda değiliz ama siz de haklı değilsiniz.
Sevgili yönetim bence bu yaşananlar şapkayı önünüze koyup düşünme zamanının geldiğini gösteriyor. Üzgünüm ama bu süreci doğru bir şekilde yönetemediniz. Herkesin konuşmasına içini sökmesine izin vermediniz, olaylardan sizin tarafınızdan objektif bir bakış açısıyla haberdar olasını sağlayamadınız,olayları hasır etmeye kalktınız ve halı halktı ama altındakiler etrafa sıçradı. Olaylara hakkaniyet ölçüsünde yaklaşmadığınızı düşünüyorum.
İçimde koca bir boşluk, haksızlığa uğramışlık hissi kaldı.
7.takm başarılı ve kendi içinde kenetlenmiş bir takım-dı. Şu anda dağılmış durumda. Bu mudur bunum çözümü? Bu mudur bu olayın sonucu? Çözüm hala gıkını çıkaranı banlamak mıdır? Çözüm baskı mıdır? Baskı tepkiyi doğurur, olan da bu maalesef.sadece takımdan değil takım dışından da buraya yazanlar, bu durumda bize destek olanlar varsa bir düşünün derim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Sevgiler,saygılar.

Son düzenleme:
Ben yeni geldim bu gruba. Ben bu kadar üzüldüysem eski olanları düşünemiyorum. Bu olay sayesinde yine ve yine anladım ki bu grubu seçmekte ne kadar doğru karar almışım. Amma velakin herkes gitti
Ben gitmeyeceğim. Birgün herşeyin eskisi gibi olacağını umarak burada kalacağım kalmayı tercih eden diğer arkadaşlarımla birlikte. Gidenleri özleyerek...

Mune abla takım kapanicakmi bilgi verebilirmisin lutfen? Cok rica ediyorum senden ona gore biz burda kendimizi sekillendirip devam edicez.

Kapanicak bir takimsa takdir edersinki ugrasmayiz hic birimiz.
Birsey soyle lutfen devam edelim yada birakalim ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…