Kuzum tahminim yönetim bi açıklama yapıp kapatır takımı.takım logosu alındı sanırım yarışmadan da diskalifiye oldukOda dogru listedekiler yok...baykuşta yok...o baykuşu hic anlamadim zaten
Ben burdayım malim, lisyedeyim üstelik .Listeden bi tek @Ytmz ve ben kaldık sanırım. Ben devam etmeyi düşünmüyorum. Kaptan da yok, muhatabımız kim bilen var mı kızlar
Oda dogru listedekiler yok...baykuşta yok...o baykuşu hic anlamadim zaten
Tamam kuzumBen burdayım malim, lisyedeyim üstelik .
Sabah ola hayrola arkadaşlarla bi iştişare edelim . Malum yoldayım musaid olamadım .
Tabi o vakte kadar kapıya kilit vurulmazsa.
Ben burdayım malim, lisyedeyim üstelik .
Sabah ola hayrola arkadaşlarla bi iştişare edelim . Malum yoldayım musaid olamadım .
Tabi o vakte kadar kapıya kilit vurulmazsa.
Bonus bu takımı takım yapan hem kaptanları hem de burada yüzlerce mesaj okuyup cevap yazan bizleriz. Bu kadar kişi buradan ayrılıyorsa bınun sebebi tepkidir. Bu saatten sonra yönetim takımı kapatsa ne olur bonus kapatmasa ne olur? Gidenler gitti haklı olarak, hakkımızı aramazsak bu olay bir iki ay sonra yine patlak verir. Biz aklı başında insanlarız ve ona göre bir muameleyi hak ediyoruz.@Mune abla takım kapanicakmi bilgi verebilirmisin lutfen? Cok rica ediyorum senden ona gore biz burda kendimizi sekillendirip devam edicez.
Kapanicak bir takimsa takdir edersinki ugrasmayiz hic birimiz.
Birsey soyle lutfen devam edelim yada birakalim ona göre.
Arkadasimin Mevla nanin diyarinda olan arkadasim.Vay vay vayyyyyyy
Sevgili yönetime sevgili sinsice hareket eden, başarıyı hazmedeyen, whatsapp geupları kurup gıybet ede ede 7. Takımı nasıl sindirir yok ederiz diye kulis yapanlara bak..
Amacınıza ulaştınız mı sinsiler ?
@mefkure ve takım aarkadaşları @sahgull @rzgeece ve yandaşlarınız.. konuşa konuşa sabah akşam takip ede ede hastten çatladınız..
Ve yanlı taraflı yönetim @Kazen @MuneseaBahAR
Yaptığınız yanlışı ne zaman gark edeceksiniz biliyor musunuz? Vakit ayırıp da olanı biteni eeeeen başından okuduğunuzda. Hiçbirşey düşünemediyseniz bu takımda her gün 30 dan az ziyaretçi olmadığını ve o üyelerin kimler olduğunu da siz görebiliyorsunız bilirdiniz. Nasıl pusuda beklenilip sinsice adımlar atıldığını anlayamadınız mı? Anlayamazsınız at gözlükleriniz maşallah yerinde.
Sinsilerle kulislerle devam edin. Eleştiriye açık olmayın. Eleştireni ban layın siteden atın. Yöneticilik bu mudur?
Sizi bile oyuna getiren o gruplaşma var ya siz onlardan korkun. Bunca haksızlık sadece başarılı bir takım olduğumuz için değil mi? Yazık size çok yazık.. objektiflik gözlüğü takınız biraz..
@ada81 kız sinsi. sen ne aroyorsun bu takımda hala.. sinsi! Pusuda mı bekliyorsun.. istenmediğin takımın kapısında nöbet tutuyorsun? Sen leş kargası mısın? Karnını böyle doyura doyura kilo veremiyorsun bak!!!
Hadi kaybol git senin ne olduğunu tüm kk biliyor.. seni yüzsüz arsız nankör hain!
Hesabımı kapatın yönetim!
Bonus bu takımı takım yapan hem kaptanları hem de burada yüzlerce mesaj okuyup cevap yazan bizleriz. Bu kadar kişi buradan ayrılıyorsa bınun sebebi tepkidir. Bu saatten sonra yönetim takımı kapatsa ne olur bonus kapatmasa ne olur? Gidenler gitti haklı olarak, hakkımızı aramazsak bu olay bir iki ay sonra yine patlak verir. Biz aklı başında insanlarız ve ona göre bir muameleyi hak ediyoruz.
Bence de bonusum bekleyelim.
Hak aramak adına herkes gitti kuzu bak bu hak aramak degildir...
Herkes akli basinda davransaydi keske madem oyleyiz....
Derdimizi anlatmak bize gore yanlis olani irdelemek sormak en buyuk hakkimiz ama bu hakaretle uyariyi gormezden gelmekle meydan okumakla olmuyor...hic bi zamanda olmaz....
Cok uzgunum bana gorede biseyler yanlis elbet...herkesin uyeligi iptal degildir elbet cezasi biten gelir diye dusunuyorum.....
Baska napalim kuzum bizde gidelim tamamen yok mu olsun 7.takim?
Illaki bir aciklama yapilacaktir bekleyelim.
Lunya neden gitmiş kızlar birşey yazmamış ama
Dinliyorum. Ne güzelmiş.
Hic bisey olmasaydi eger hersey eskisi gibi olsaydi.... ben yine bunu paylasirdim cok uzgun modum düşük bir animda...
Sanal olsaydik etkilenmezdik boyle..
Igdeyi etiketlerdim miuyu etiketlerdim eflalde dinlerdi....
Okuyosaniz eger birlikte uzuldugum herkese gelsin....
KK hic bi zaman sanal olmadi benim icin cunku durdugum yer belli paylastigim hisler gercekti.
Hayirlisi olsun hakkimizda ne diyeyim dinleyeyim biraz daha.
Hic bisey olmasaydi eger hersey eskisi gibi olsaydi.... ben yine bunu paylasirdim cok uzgun modum düşük bir animda...
Sanal olsaydik etkilenmezdik boyle..
Igdeyi etiketlerdim miuyu etiketlerdim eflalde dinlerdi....
Okuyosaniz eger birlikte uzuldugum herkese gelsin....
KK hic bi zaman sanal olmadi benim icin cunku durdugum yer belli paylastigim hisler gercekti.
Hayirlisi olsun hakkimizda ne diyeyim dinleyeyim biraz daha.
Yine olacak insaalah canim.Vay be bu zamanlar hep birarada konuşurduk güler eğlenirdik miuyu arkadaşlarımın hepsini çook özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?