Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Listeden bi tek @Ytmz ve ben kaldık sanırım. Ben devam etmeyi düşünmüyorum. Kaptan da yok, muhatabımız kim bilen var mı kızlar
Ben burdayım malim, lisyedeyim üstelik .
Sabah ola hayrola arkadaşlarla bi iştişare edelim . Malum yoldayım musaid olamadım .

Tabi o vakte kadar kapıya kilit vurulmazsa .

Ben burdayım malim, lisyedeyim üstelik .
Sabah ola hayrola arkadaşlarla bi iştişare edelim . Malum yoldayım musaid olamadım .

Tabi o vakte kadar kapıya kilit vurulmazsa .

Aeben takıma bı ablalık yapma zamanı canım ben toplamaya çalıştım ama cok kan ksybettk

Bonus bu takımı takım yapan hem kaptanları hem de burada yüzlerce mesaj okuyup cevap yazan bizleriz. Bu kadar kişi buradan ayrılıyorsa bınun sebebi tepkidir. Bu saatten sonra yönetim takımı kapatsa ne olur bonus kapatmasa ne olur? Gidenler gitti haklı olarak, hakkımızı aramazsak bu olay bir iki ay sonra yine patlak verir. Biz aklı başında insanlarız ve ona göre bir muameleyi hak ediyoruz.

Arkadasimin Mevla nanin diyarinda olan arkadasim.
Yakismadi bize bu sozler.

Hak aramak adına herkes gitti kuzu bak bu hak aramak degildir...
Herkes akli basinda davransaydi keske madem oyleyiz....
Derdimizi anlatmak bize gore yanlis olani irdelemek sormak en buyuk hakkimiz ama bu hakaretle uyariyi gormezden gelmekle meydan okumakla olmuyor...hic bi zamanda olmaz....

Cok uzgunum bana gorede biseyler yanlis elbet...herkesin uyeligi iptal degildir elbet cezasi biten gelir diye dusunuyorum.....

Baska napalim kuzum bizde gidelim tamamen yok mu olsun 7.takim?

Illaki bir aciklama yapilacaktir bekleyelim.

Bence de bonusum bekleyelim.
Söz agizdan kolay cikar amma velakin cikmistir bi kere.
Ihtiyatli davranalim...
Öfke şeytandandir. Diyor Efendimiz
Öfkeyle hareket etmek bizi sadece yipratir.
Sakin olalim.
Bekleyelim.

Hic bisey olmasaydi eger hersey eskisi gibi olsaydi.... ben yine bunu paylasirdim cok uzgun modum düşük bir animda...

Sanal olsaydik etkilenmezdik boyle..

Igdeyi etiketlerdim miuyu etiketlerdim eflalde dinlerdi....
Okuyosaniz eger birlikte uzuldugum herkese gelsin....
KK hic bi zaman sanal olmadi benim icin cunku durdugum yer belli paylastigim hisler gercekti.

Hayirlisi olsun hakkimizda ne diyeyim dinleyeyim biraz daha.

Dinliyorum. Ne güzelmiş.
Gidenler gitti. Kalanlar savruldu dört bir yana. Gelse biri bizi toplasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…