Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sagol canım inan içime su serptin haklısın galiba ölenle ölünmüyo malsef sonra görüşürüz eşim geçicek pc başına iyiki siizn gibi arkadaşlıklar edinmiim sagolun varolun sizleri çok seviyorum ben ya

Bizdeeee seniiiii çokk seviyoryuzzzz kiiii:13::13::

Son düzenleme:
Kızlar benim laptobumda sorun var formatlanması lazım.Akşam geç geldik eve mesajlarımı yazayım dedim ama çok yavaş laptobum.Bu mesajı bile zor yazıyorum.Beni bugün izinli sayarsanız sevinirim

Bizdeeee seniiiii çokk seviyoryuzzzz kiiii:13::13::

annem bugün kızdı parayla halolucak şey kızım alırız dedi ama aynısını alabilirmikineyse uzatım gene siz bana bakmayın
bugün yediklerime gelirsekte çok az yumurtalı pırasa kavurması az peynir ve açık çay 2 dilimde çavdar ekmegidaha birşey yemedim birazdanda kaynanama gidicem oglum evde tek kalıcaka ama rabbim korusun bebegimi işigi açık bırakıcam televizyonuda açık birakıcam yavrumun canı sıkılmasın hayvan deriz ama arıyo garip şirini hiç gidesim yok ama emir büyük yerden neyapalımgüzel bir hafta sonu diliyorum sizlere kızlar kendinize iyi bakın memlül kaçar

SLM arkadaşlar güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize.....
sabah menüm 1 kk peynir,1.5 yumurta.4 çeri domates,1 biber,1 salatalık,1muz,bir avuç ceviz.....ve bol çay......kahvaltımı sıkı yaptım bugün...2 öğün yemeyi planlıyorum inşaallah...

maşallah kızlaaar takımımızı dereceye taşıdınız...tyebrikeeer.....

SALİS cim mrb cnm seni face de ekleyen benim..baş harfim N......doğru eklemişim dimi:)sen diye başka birini eklemiyim de :)

Kuzumm bennn değilim galibaa çünkü bana istek gelmedi benim profilde kuafördeki saçma sapan bi halimin fotosu varOrdan tanıyabilirsinn

saolll kuzummmm

Canım bu soğan suyunu çok duyuyorum çok da araştırdımmm ve bulduklarımı sanadaa anlatayımm... Benn bitkileri kullamaktan yanayım çünkü ilaçlarda onlardan yapılıyor ama hep birşey atlanıyor ilaçları kullanırken nasıl çekiniyorsak doz aşımından vs den bitkilerde de aynı durum geçerli bencee ...gelelim soğan a soğan doğal bir antibiyotiktir vee idrar yolu enfeksiyonlarına ılık suyu birebir dir. İçindeki bir madde yağ yapımı engelleyipp karaciğerdee yediğimiz şekeri depolayan yağa çeviren tepkimeyi yavaşlattıığı biliniyormuş..Peki bu süper mi evett ama fazla içilirsee?Fazla içilirse de şeker dengesi bozulur en fazla günde 2 bardak...Gelelim adet olayınaa ...Vücutta adet sırasında östrojen ve progestron belli oranlarda rol oynar.. Fakatt bu dengede siklus sırasında bir sorun çıkarsa adet göremeyiz ..İştee soğann bunu önlüyormuşşşş nasıll yaptığıı çok detaylıı ben araştırmalara felan baktım asıl sonuçlar önemliii bir çok kişi bu sayede bebek sahbi bile olmuş ...Hatta doktorun biri şey diyor bu soğan kürünü uygulayan kadınlar 2 yöntem kullansın çünkü kazalar olabilr diyor bebek isteyenlere de öneriliyor... bende deneyeceğiimmm bakalımmmm sizeee sonuçlarıı yazarım tatlım
maşallah kızlaaar takımımızı dereceye taşıdınız...tyebrikeeer.....

Maaşşhalllhhhh sizee kızlarrr

Kızlarr gelelimm menüyeee...
Bu cumartesileriii o kadarr acıkıyorummmkiiii bir türlü yöntem bulamadım....
Sabah:Saat 5 de kahvaltı yapıomm
3 kuru incirr
bir çay bardağı ceviz
biraz peynir
4 adet zeytin
2 haşlanmış yumurta

Ara: saat 8 de havuzdaa acıkıyom
poğaça yemeyim diye yanıma krep aldım 3 adet
yanına çay

Öğle: saat 12 de

Yanımda salata vardı tabikiii vee 5 adet köftee

Ara: bir paket form bisküvi
2 bardak çay

Şu an canım bişi istemiyor yatarım kızlarrr gece kalkıp ders çalışcammm yarın nöbett var kızlarr bu haftaaa 2 nöbetim varr yarın gündüz nöbetim varr ve çarşamba gecesiii isee gece nöbetim varr

Günaydınnn şekerlerrrrrr biliyorum hepinizzz güzelll uykularınızdasınız amaa olsun size yinede günaydın diyeyim dedimm....Soğan suyumu içtim kahvaltımı yaptım 6:30 da yani 15 dk sonra çıkarım evden ve nöbete giderimm

Sabah: kuru incirr
bir çay bardağı ceviz
biraz peynir
4 adet zeytin
2 haşlanmış yumurta

Yaa kasıklarımda dehşet bi ağrı varr inş bu adetimin gelmesine yoruyorum daha gelmedi çünküü kendi ödemimde boğulacam

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün yazıcaktımda yazamadım neyse dün kaynanama gittim güzel bir gün geçirdim ilk defa eltimsiz menüdede şunları yedim :18::18:
1-1 tabak mercimek çorbası
2- 2 tahta kaşık kara lahana yemegi yedim suyu süzülmüş
3-6 yemek kaşıgı nohut ve 3 yemek kaşıgı pilav yedim kaç aydır pirinci agzıma sokmuyodumda
4-en fenasına geliyorum 3 yemek kaşıgı kadar cevizli irmik helvası yedim vallahi yemeyi düşünmüyodumda adet oldugumdan tatlıyı canım çekti yoksa sizlere ihanet edermiydim aslakıymali börek yapmış ondanda bir lokma aldım en fenası bir tane küçük boy magnum yedim:131::131: inanın özlemişim dondurmayıanlıcagınız sabah iyi geçti akşam 5 gibi onları yedim ceviz ve fındıkta yedim itiraf ediyorum çok pişmanım ama kaç haftadaır hem diyet yaptım galiba adetimin aziziligine ugradım ben ya ama bugün normal hayatıma döndüm eşimede zorladı ye di
ye kendini ödüllendir bir gün başladın başlayalı dedi hiç bir şey yemiyosun ayda 1 şart dedi evede gelince sodamı içtim minübüse binmemiz yakın mesafeydi bende yolu uzattım biraz yürüdük evded hareket ettik bulaşıkları makinaya degilde elde yıkadım evi büyük biraz ordan karım oldu git gel yürü idam fermanınız elinizde verin cezamı

selamlar canlarım abimin vınını bulmuşken hemen sizlere yazayım dedim
hala hastalığımı atlatamadım bu sabah tartıldım 63.9 u gördüm
ama bu böyle gitmez çok iyi biliyorum yeni yeni canım bişeyler çekmeye başladı akşama kendime ödül olarak patso ısmarlıycam
hastalığı atlatmaya başlayınca sigarsızlık aklıma dank etmeye başladı hep bi eksiklik var ama nedenini bulamıyorum sonra aaa diyorum ben sigara içmiyorum
bugün 11 gün oldu iştahım iyice açılmaya başlıycak sanırım bende hemen önlemimi aldım kaç zamandır özel hastanede bi diyetisyenin namını duyuyodum çevremdki bazı insanlardan aradım bi sorayım ücreti felan dedim 25 tl diyince çok sevindirik oldum randevumu aldım 6 marta anca verebiliyolarmış olsun dedim
kilo vermesem bile bundan sonra korumak istiyorum kilomu bilinçli bir şekilde sağlıklı beslenmek birine ayda birde olsa hesap vermek istiyorum inşlh memnun kalırım

benden havadisler bunlar
hepinizi öpüyorum dostlarım

Kızlarrr slmmmm ben geldim nöbettennn
Ayyy o kadar enerjik çalıştım kii bugünnnn kızlar bana bi enerji geldi neredeyse bi nöbet daha tutacaktım
Bugün hastalarda kötü değildi tabi

Öğle:
yoğurtlu etli patlıcanlı bi yemek çıktı yemekhanede çok da yiyemedim
bol turplu salata vardı onu sildim süpürdüm
helva vardı tadına baktım beğenmedim gerçi beğensemde yemezdim
birde mercimek çorba vardı kızlarrr onu içtimm

Arada bir bardak çay içtimHematoloji servisine başladığımdan beri hiç oturup çay içememiştimmm iş yoğunluğundan
Şimdidee 3 e kadar çalışırım sonra yarın yine stajaa

Şafak 13 hafta kızlar

kızlar sabagtan beri yemek yemedim canımın sıkıntısından oglumda ishale yakalandı çok kötüyüm işşallah kıızm gibi olmaz ve beni bırakıp gitmezilaçlarını verdim kremlerini sürdüm veterinerine telefon açtım kullan bir gün dedi eger geçmezse getir kaka testi yapalım ona göre tedavi ederim dedidua edinde oglum ölmesin teker teker kaybediyorum paşama bişey olmasın allahım ne olur ilaçlar iyi geldi hamdolsun ishali şimdiden az katı böyle giderse iyileşicek işşallah ama aklım onda sabah ne yedigime gelincede 2 bardak sudan başka bişey koymmadım agzımaşimdide menümde harhana çorbası var ,,bir kepçe ve spagetti var sosolu ben 4 çatal alsam yeter karalahana salatası ve yogurt yicem tabi bu moralle yiyebilirsem köftede var bakalım neler yicem tek istedigim paşama ömür rabbim ne olur iyi olsun istiyorum arkadaşım aradı bügün beni garip çok üzgün aglamaklı dedi kuşum hasta sen bilirsin ne yapayım dedi bende dedim nesi var böle böle yap dedim rabbim şifa versin herkeze helede kuşlara gariplerin sesleri konuşmaları yokki şuran agrıyo desinler çok üzülüyourm onlara çok dualarınızı eksik etmeyin ne olur paşama çok ihtiyacımız var akşam yemekten sonra sodamı içicem sonra greyfurt suyumu sabaha ölmezsek işşallah göürüşürz

Çokkkk üzüldümm canım yaa inş iyileşir canımm

Son düzenleme:

afiyet olsun canıım...olursun da kurtulursun inş...

afiyet olsumn canım eşin haklı sen bunu çoktan hakettin....

dikkat edersen almazsın inş.. canım...

inş..başarıyla bitirirsin canım..dualarımız seninleeee...

geçmiş olsun canım inş.. iyileşir seni daha fazla üzmez....

Sabah: kuru incirr
bir çay bardağı ceviz
biraz peynir
4 adet zeytin
2 haşlanmış yumurta

afiyet olsun canım...

günaydın kızlaar.....hepicinizi öpüyoruum..mutlu bir hafta diliyoruuum...

Kahvaltımı yaptım.Çayımı aldım geldim Hafta sonu yoğun geçti güzeldi.Cumartesi günü günüm vardı,çok kalabalıktık.Pazar günü de bir arkadaşla kocaları bırakıp,kızlarımızı alıp parka gittik,hava aldık,kahve içtik sohbet vs.. güzel oldu.
Keşke bir de hasta olmasam 2-3 gündür grip yine gösterdi kendini.Üst solunum yollarımda yanma,tıkanıklık filan hissediyorum.Daha diğeri düzelmemişti,öksürüğüm tam bitmemişti bile ama yeniden başlıyoruz galiba.Ondan çok moralim bozuk Pazar sabahı da regl oldum.Beklemiyordum aslında,biraz sürpriz oldu.Tarihe bakmadım ama biraz erken oldu.Onunda etkisi var tabiki keyifsizliğimde.İlacımı içim,yatıp dinlenebilme imkanım olsa neyse de,maalesef mümkün olmuyor.O yüzden ilaçta içmiyorum şimdi,serseme çeviriyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…