Kuzumm kendinii iyiii hissedecekseenn all tabiii ama kendine zarar veren o takıntılarından kurtullmakk zorundasınn kendinee bu haksızlığıı yapmaa sen kuşun öldüğünde bebeklerinin ölümünüde kendine yoruyorsunnn bakk bunu yapmak yerinee başka şeylere odaklann..Bunlar negatif düşüncelerr vee işini dahada zorlaştırır...Sen beynine ne söylersen beynin onu yapar bu kanıtlanmış bir gerçek tatlım sen eğer sürekli kendine ben bebeklerimi büyütemiyorum sevdiklerim ölüyor diyee sesleniyorsaann vücudundaa güzel şeyler olmasını bekleyemezsinn kiii....kendine iyi telkinlerr verr herşey güzel olacak dee bugüne kadar bir sürü aksilik yaşadımm amaa artıkk öyle olmayacakk dee bebeklerim olacakk vee bende onlaraa sağlıklı bir anne olacağım dee ...Umudunu kaybetmee olur muu bu en önemlisii sizz büyükk acılar yaşamışınız eşinlee bakk bugünlere gelmişsinizz birçok kimsenin sahip olamadığı bir şeye sahipsiniz evinizde huzurunuz var birbirinize sevginiz saygınızz varr İnşallah yakında bebeğinizdee olacakk benn inanıyorummm o zaman bugünlere bakıncaa kendini boşuna üzdüğünee üzüleceksinn sadecee ...
sagol canım inan içime su serptin haklısın galiba ölenle ölünmüyo malsefsonra görüşürüz eşim geçicek pc başına iyiki siizn gibi arkadaşlıklar edinmiim sagolun varolun sizleri çok seviyorum ben ya
Bizdeeee seniiiii çokk seviyoryuzzzz kiiii:13::13::
CUMA zayiflama YARIŞMASI 245. ETAP SONUC LİSTELERİ
18 Şubat - 24 Şubat
BİRİNCİ................... 3. TAKIM % 3.36
İKİNCİ ...................7. VE 8. TAKIM % 1.03
ÜÇÜNCÜ..................4. TAKIM %0,95
Tebrikkklerrrr kızlarrr yineeee ikinciyizzzzz
SALİS cim mrb cnm seni face de ekleyen benim..baş harfim N......doğru eklemişim dimi:)sen diye başka birini eklemiyim de :)
Allah zihin açıklıgı versin canım ..iyi dersler
saliscim soğan suyu adeti söktürüyor mu?ben hala regl olmuyorum kızım 9 aylık oldu..bitkisel bişiyler denemeyi düşünüyorum..aslında normalmiş ama kilo verişimi çok etkiliyor(( gıdım gıdım veriyorum ve şişş gibiyim ((dr a gitsem olur ama kızımı bırakabilceğim bi yeim yok şimdilik..
maşallah kızlaaar takımımızı dereceye taşıdınız...tyebrikeeer.....
kızlar sabagtan beri yemek yemedim canımın sıkıntısındanoglumda ishale yakalandı çok kötüyüm işşallah kıızm gibi olmaz ve beni bırakıp gitmez ilaçlarını verdim kremlerini sürdüm veterinerine telefon açtım kullan bir gün dedi eger geçmezse getir kaka testi yapalım ona göre tedavi ederim dedi dua edinde oglum ölmesin teker teker kaybediyorum paşama bişey olmasın allahım ne olur ilaçlar iyi geldi hamdolsun ishali şimdiden az katı böyle giderse iyileşicek işşallah ama aklım onda sabah ne yedigime gelincede 2 bardak sudan başka bişey koymmadım agzıma şimdide menümde harhana çorbası var ,,bir kepçe ve spagetti var sosolu ben 4 çatal alsam yeter karalahana salatası ve yogurt yicem tabi bu moralle yiyebilirsem köftede var bakalım neler yicem tek istedigim paşama ömür rabbim ne olur iyi olsun istiyorum arkadaşım aradı bügün beni garip çok üzgün aglamaklı dedi kuşum hasta sen bilirsin ne yapayım dedi bende dedim nesi var böle böle yap dedim rabbim şifa versin herkeze helede kuşlara gariplerin sesleri konuşmaları yokki şuran agrıyo desinler çok üzülüyourm onlara çok dualarınızı eksik etmeyin ne olur paşama çok ihtiyacımız var akşam yemekten sonra sodamı içicem sonra greyfurt suyumu sabaha ölmezsek işşallah göürüşürz
Günaydınnn şekerlerrrrrr biliyorum hepinizzz güzelll uykularınızdasınız amaa olsun size yinede günaydın diyeyim dedimm....Soğan suyumu içtim kahvaltımı yaptım 6:30 da yani 15 dk sonra çıkarım evden ve nöbete giderimm
Sabah: kuru incirr
bir çay bardağı ceviz
biraz peynir
4 adet zeytin
2 haşlanmış yumurta
Yaa kasıklarımda dehşet bi ağrı varr inş bu adetimin gelmesine yoruyorum daha gelmedi çünküü kendi ödemimde boğulacam
günaydın kızlar dün yazıcaktımda yazamadım neysedün kaynanama gittim güzel bir gün geçirdim ilk defa eltimsiz menüdede şunları yedim :18::18:
1-1 tabak mercimek çorbası
2- 2 tahta kaşık kara lahana yemegi yedim suyu süzülmüş
3-6 yemek kaşıgı nohut ve 3 yemek kaşıgı pilav yedim kaç aydır pirinci agzıma sokmuyodumda
4-en fenasına geliyorum 3 yemek kaşıgı kadar cevizli irmik helvası yedim vallahi yemeyi düşünmüyodumda adet oldugumdan tatlıyı canım çekti yoksa sizlere ihanet edermiydim aslakıymali börek yapmış ondanda bir lokma aldım en fenası bir tane küçük boy magnum yedim:131::131: inanın özlemişim dondurmayı anlıcagınız sabah iyi geçti akşam 5 gibi onları yedim ceviz ve fındıkta yedim itiraf ediyorum çok pişmanım ama kaç haftadaır hem diyet yaptım galiba adetimin aziziligine ugradım ben ya ama bugün normal hayatıma döndüm eşimede zorladı ye di
ye kendini ödüllendir bir gün başladın başlayalı dedi hiç bir şey yemiyosun ayda 1 şart dedievede gelince sodamı içtim minübüse binmemiz yakın mesafeydi bende yolu uzattım biraz yürüdük evded hareket ettik bulaşıkları makinaya degilde elde yıkadım evi büyük biraz ordan karım oldu git gel yürü idam fermanınız elinizde verin cezamı
selamlar canlarım abimin vınını bulmuşken hemen sizlere yazayım dedim
hala hastalığımı atlatamadım bu sabah tartıldım 63.9 u gördüm
ama bu böyle gitmez çok iyi biliyorum yeni yeni canım bişeyler çekmeye başladı akşama kendime ödül olarak patso ısmarlıycam
hastalığı atlatmaya başlayınca sigarsızlık aklıma dank etmeye başladı hep bi eksiklik var ama nedenini bulamıyorum sonra aaa diyorum ben sigara içmiyorum
bugün 11 gün olduiştahım iyice açılmaya başlıycak sanırım bende hemen önlemimi aldım kaç zamandır özel hastanede bi diyetisyenin namını duyuyodum çevremdki bazı insanlardan aradım bi sorayım ücreti felan dedim 25 tl diyince çok sevindirik oldum randevumu aldım 6 marta anca verebiliyolarmış olsun dedim
kilo vermesem bile bundan sonra korumak istiyorum kilomu bilinçli bir şekilde sağlıklı beslenmek birine ayda birde olsa hesap vermek istiyorum inşlh memnun kalırım
benden havadisler bunlar
hepinizi öpüyorum dostlarım
Kızlarrr slmmmm ben geldim nöbettennn
Ayyy o kadar enerjik çalıştım kii bugünnnn kızlar bana bi enerji geldi neredeyse bi nöbet daha tutacaktım
Bugün hastalarda kötü değildi tabi
Öğle:
yoğurtlu etli patlıcanlı bi yemek çıktı yemekhanede çok da yiyemedim
bol turplu salata vardı onu sildim süpürdüm
helva vardı tadına baktım beğenmedim gerçi beğensemde yemezdim
birde mercimek çorba vardı kızlarrr onu içtimm
Arada bir bardak çay içtimHematoloji servisine başladığımdan beri hiç oturup çay içememiştimmm iş yoğunluğundan
Şimdidee 3 e kadar çalışırım sonra yarın yine stajaa
Şafak 13 hafta kızlar
kızlar sabagtan beri yemek yemedim canımın sıkıntısındanoglumda ishale yakalandı çok kötüyüm işşallah kıızm gibi olmaz ve beni bırakıp gitmez ilaçlarını verdim kremlerini sürdüm veterinerine telefon açtım kullan bir gün dedi eger geçmezse getir kaka testi yapalım ona göre tedavi ederim dedi dua edinde oglum ölmesin teker teker kaybediyorum paşama bişey olmasın allahım ne olur ilaçlar iyi geldi hamdolsun ishali şimdiden az katı böyle giderse iyileşicek işşallah ama aklım onda sabah ne yedigime gelincede 2 bardak sudan başka bişey koymmadım agzıma şimdide menümde harhana çorbası var ,,bir kepçe ve spagetti var sosolu ben 4 çatal alsam yeter karalahana salatası ve yogurt yicem tabi bu moralle yiyebilirsem köftede var bakalım neler yicem tek istedigim paşama ömür rabbim ne olur iyi olsun istiyorum arkadaşım aradı bügün beni garip çok üzgün aglamaklı dedi kuşum hasta sen bilirsin ne yapayım dedi bende dedim nesi var böle böle yap dedim rabbim şifa versin herkeze helede kuşlara gariplerin sesleri konuşmaları yokki şuran agrıyo desinler çok üzülüyourm onlara çok dualarınızı eksik etmeyin ne olur paşama çok ihtiyacımız var akşam yemekten sonra sodamı içicem sonra greyfurt suyumu sabaha ölmezsek işşallah göürüşürz
Sabah: kuru incirr
bir çay bardağı ceviz
biraz peynir
4 adet zeytin
2 haşlanmış yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?