Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar geçen hafta hiç sayım yapamadım.H.sonu da fırsatım olmadı.Bugün yapmaya çalışıcam.Ben biraz ara vermek istiyorum sayım işine.En azından tamamen iyileşene kadar.Nasıl yapsak kaptanım :26:

Sabah: kuru incirr
bir çay bardağı ceviz
biraz peynir
4 adet zeytin
2 haşlanmış yumurta
afiyet olsun cnm..karataydaşım:)
günaydın kızlaar.....hepicinizi öpüyoruum..mutlu bir hafta diliyoruuum...
günaydın cnm..amin...güzel bir hafta olsun inşaallah...
günaydın kızlar herkese iyi haftalar
günaydın cnm..
1 muz
1 çay bardağına yakın badem
1 bardak süt

şimdi de çay
afiyet olsun cnm..dün badem fındık alıcaktım unutmuşum..onlarsız yapamıyorum ben...koçişe ısmarlıyım :)
Karatay topiğinde bugün kilo bildirim günü.Gideyim de ilk 5 e gireyim bari

alkışşşş...ve nazar boncuguuuu

günaydınnnnn şekerler......henüz kahvaltımı yapmadım...muftaga ışınlanıyorum veee kahvaltımı yapıp geliyorum...gerçi daha yumurtalarımı haşlamadım

Afiyet olsun canım tekrar karataya mı başlıyorsun

tşk ederim cnm,,,karatayvari besleniyorum evet cnm:)ama benim kilolarım çok ciddi kaçamklarım olmadıgı halde çok yavas gidiyor safirim ya:)senin maydanozlu kürden yapayım diyorum..reglimi belki söktürürcnm kısacaa anlatabilirmisin?

Çokkkk üzüldümm canım yaa inş iyileşir canımm
işşalah canım ya ishali iyi olduda çok şükür mantarı devam ediyo habira kaşınıyo oglum benim ya rabbim bana bagışlasın düşünmek dahi istemiyourm öldügünü okadar alıştımki yavruma

işşallah canım ya sabahtanberi birşey yemedim vallahi yemeyi düşünüyomuyum yok canım birşey istemiyoki canımın sıkıntısından sonra görüşürz kızlar benim hiç keyfim yok keşke okadar baglanmasaydım kuşlarıma helede paşaya kıza aglıyodum şimdi paşanın derdinden kıız unuttum vallahi allahım oglum iyi olsun ne olur onun acısını bana gösterme onu benszi benide onsuz bırakma

selam kizlarr ben geldimmm..hos geldimm sefalar getirdimm
nasilsiniz bakalim??? ben super bir haftasonu gecirdim..iki gun boyunca bolca kardesimle eglendim..
alisverise ciktik..yuzmeye gittik..sonra onun oynayacagi bir yere..ki bende girdim oynadim...
eskiden kiloluyum diye utanirdim...yani guzel gecti...bu sabah spora gittim kalkar kalkmaz..sonra isin yolunu tuttum..bugun
2 saat spor yapabildim..cunku yogurt almam gerekiyordu...
60a az kaldi kizlar heyecan felakett..haftaya insallah mezun olmayi dusunuyorum..
hos karne almadan cikicam o ayri..cunku hedefimi 50 olarak bildirmistim..
bu hafta persembeye alisverise cikicam..kiyafet alicam... sivil kiyafetlerimin hepsi bol artik

14-15 sap ince maydanozu,1 limonun suyunu ve yarım bardak suyu robotta iyice homojen bir hale getiriyorsun ve hepsini içiyorsun.2 hafta boyunca her sabah aç karna içiyorsun.1 hafta ara verip,yine 2 hafta uyguluyorsun.Kür tamamlanıyor canım.bunu uygularken regl dönemine gelirse kesmen gerekiyormuş.Benim reglm tam ara verdiğim 1 haftalık süreye denk gelmişti

hoşgeldin canım maşallah canım süper gidiyorsunn darısı bizlerin de başına.Karne alamayacağını bilmiyordum üzüldüm açıkçası.sonuçta aylardır emek veriyorsun bence en çok hakedenler birisin sen

Karatay topiğinde bugün kilo bildirim günü.Gideyim de ilk 5 e gireyim bari
tebrikler bitanem..gecen hafta super sonuc aldin..insallah hep boyle devam edersin
Kızlar geçen hafta hiç sayım yapamadım.H.sonu da fırsatım olmadı.Bugün yapmaya çalışıcam.Ben biraz ara vermek istiyorum sayım işine.En azından tamamen iyileşene kadar.Nasıl yapsak kaptanım :26:
tamam canim, ozaman hergun birimiz sayimi yapariz..sen iyiles once..buzamana kadar bizi idare ettigin icin cok saol bitanemm
kahvaltin guzel olmus canim bol vitaminli..ama o saatte bende uyaniktim...gece uyuyamadim nedense...bir wc icin kalktim 3 saat uyuyamadim
tebrikler aysenim haftaya beraber mezun olacagiz desen artik bitsinn...yoruldum..geri kalan sporla..Allah sonlarda yardimcimiz olsun
pasam bukadar kendini harab etme ne olur..inana seni boyle gorunce uzuluyorum..Allahim herseyin dogrusunu bilir..herseyde vardir bir hayir ama boyle kendini birakma ne olur
günaydın kızlaar.....hepicinizi öpüyoruum..mutlu bir hafta diliyoruuum...
safisim sen nasilsin canim?? haftasonun nasil gecti..

hosbulduk canim..evet sonunda bitiyor eziyet...inan okadar huzurluyum ki..bunu basaracagima inanmiyordum...resmen bir mucize gibi..icimden bir insan ciktiama haftasonu ablamla alisverise cikicaz..yeni kiyafet alicam..onlarla foto cekinir eklerim..sizde tam gormus olursunuz

geçmiş olsun canım...

ayrılık bu kadar yakın mıı.....gerçekten ağlamak istiyoruum....

iyi değilim canım...sıkılıyorum....yeğenim geldi haftasonu onunla ilgilendim...bu akşam bizde sabah antalya yolcusu...

seni yeni cicilerinle görünce üzüntüm belki hafifler ...güzelliğin dillere destan olucak gülüm...

shopacim sen nasilsin canim? haftasonun nasil gecti?? gelde iki cift laf edelim

canımmm geldiiimmm geldimmm...iyiyim bebişim sen nasılsın...ee sen iyisindir tabi ki çatır çatır kiloları veriyorsun,ee yeni kıyafetlerde alıcakmışsın...ohhhh ohhh ne güzel yaaa...maaşallah arkadasım hakettin sen bunları...ama nereye giidiyorsun yaa...neden 50 leri beklemiyorsun burda((senden ayrılmak zor olucak((((
boyumuz aynıydı senle dimi..ben 52 kiloda iken boyum kısa olmasına ragmen bazen 34 beden bile giyiyordum..afet olucaksın afet o gözlerle

ben çıkıyorum kızlar akşama misafir var mutfağa daliim bi...

ipekyol...11
saferan...30
uzum...5
saphira...15
paşam...15
kırmızı...1 izinli
nev...11
shopaholic...9
saliss...9

tebrikler saferan

kızlar yardım please...buzluktan tavuk but çıkarmıştım..akşama fırında tavuk patates yapıcaktım eşime..eşim yeni yemek yemiş..benim için yemek hazırlama dedi..tavuklar çözüldü..buzdolabın normal kısmına koyup yarın kullansam olur mu?

shpaholic...6
saferan...10
saphira...10
saliss...6
kırmızıgül...4
uzum...5
paşam...1 izinli
nev...5
ipek...1 izinli

tebrikler saferan kupayı paylaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…