Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

safern...10
saphira...5
paşam...7
uzum...6
saliss...1 izinliydi sanırım
kırmızıgül...6
uzum...1 izinli miydi
ipekyol...7
nev...5
shopaholic...5
aysen...1 izinliydi

tebrikler saferan 3 te 3

saliss...7
shopaholic...7
pasam...8
kırmızıgül...10
saphira...1 (izinliydim)
saferan...8
ipekyol...9
uzum...0 izinli miydi
nev...0 izinliydi

kırmızıgül tebrikler

haşlayarak filan koysan daha garanti olur aslında ya da yemeğini yap,yarına hazır olur

canım eşimde kızıyo ne yapayım okadar travva yaşadımki kayıp namına kendime engel olamıyorum helede sevdigim birine birşey olsa inan belgesel bile seyretsem aglıyourm duanı eksik etme yeeter banainsan 11 sene 4 duvar arasında olunca birde kimseyle görüşmezsen olucagı bu baglanıveririsin işte böleben artık bir yere gitmiyorum sosyalleşmekte istemiyorum nezamöan birine gitsem başlıyolar bebegin neden ölüyo sen çocuk yapma bak olmuyo vs canımı acıtıyolar sonra sil bastan oluyo sinirlerimde harab oluyoevde mutluyum anlıcagın
canım hasla onu piava katarsın yada yarınınyemegini bugün yap yoksa zehirlenirsin yada bana yolla tavugum bitmişti ben seve seve yerim dicem ama bu moralle yiyemem herhalde

kızlar sabah kahvaltısı yapmadım sadece bir yumurta ve 3 köfte yedim oda zorla
akşamada mercimek çorbası ve karalahana yemegi var ondan yicem olucek biticek sonra görüşürüz bu araalar beni mazur görün inan yazasım varda buraya keyfim hiç yok insanın sevdigine birşey olunca helede deger verdigine neden insanın canı acır beni en iyi benim gibi kuzu olupta ölen biliri derlerya damdan düşenin halini damdan düşen anlar 2 arkadaşımında kuşu hastaydı garipler aradılar helede biri ne aglıyo kıızma birşey olucak diye allahım yardımcımız olsun sonra görüşürz

tebrikler bitanem..gecen hafta super sonuc aldin..insallah hep boyle devam edersin

tamam canim, ozaman hergun birimiz sayimi yapariz..sen iyiles once..buzamana kadar bizi idare ettigin icin cok saol bitanemm
teşekkürler tatlım inşallah
canımsıııınnn

sen o alışverişi o kadar hakettin kiiii affferiinnn sanaaa.Azmine,gayretine,sabrına,helal olsun.Fotoları da merakla bekliyorum güzellik :124:

geçmiş olsun canım...

ayrılık bu kadar yakın mıı.....gerçekten ağlamak istiyoruum....
yok saisim ne ayriligi..listeden cikicam sadece..ama firsat buldukca sifreleri caldikca damlarim ben yine
hem iki hafta sonra girmemde guclenecekti..telefon santrali yeniden kurulacak calistigim yerde..net fln hep kesilecek..
yani tam zamanina denk gelmis oldu aslinda

seni yeni cicilerinle görünce üzüntüm belki hafifler ...güzelliğin dillere destan olucak gülüm...
saol safisimmm..foto ceker cekmez yuklicem..70ken kilolu goruyordum kendimi ama 6lardayken iyiyim..hatta 50ye inmemeyide dusunuyorum neredeyse..spordanmidir nedir..cektim galiba
evet shopacim ben bomba gibiyim..mezuniyet yaklasti..darisi sizlerin basina insallah..hele haftaya bir diyeti birakim..50ye dusmek istiomuyum bilmiyorum..simdi bile hafif gobegim var aslinda..cok degil..bacaklarda baya gitti..belkide 60ta kalirim
evet saferancım katılıyorum..ama bizi bırakmasın((
yok birakmam canim merak etme..sadece listeden cikio olucam..sifre fln olunca yine damlarim ben

Son düzenleme:

saoll tatlımmm artık tek amacım şu okulun bitmesi dualarınza ihtiyacım var

günaydın kızlaar.....hepicinizi öpüyoruum..mutlu bir hafta diliyoruuum...

Günaydınlarr tatlımmm
günaydın kızlar herkese iyi haftalar

SAollll canımm sanadaa inşş

Bu maydanoz kürünüü bendee deneyeyimm barii saphiraammm benimm bazıı planlarımm varrr

safern...10
saphira...5
paşam...7
uzum...6
kırmızıgül...6
uzum...1 izinli miydi
ipekyol...7
nev...5
shopaholic...5
aysen...1 izinliydi

tebrikler saferan 3 te 3

İzinliydim tatlım yazdıydım duvara

teşekkürler tatlım inşallah
canımsıııınnn

sen o alışverişi o kadar hakettin kiiii affferiinnn sanaaa.Azmine,gayretine,sabrına,helal olsun.Fotoları da merakla bekliyorum güzellik :124:
saol bitanemm..darisi sizlerin basina insallah hepinizin mezuniyetinide gorurum..ama sende iyi gidiyorsun..boyle dvm ettikce seninde cok uzun surmez saphisimm
pasacim yazik degilmi kendine...inan hirpalayip duruyorsun...hersey Allahtan..Hem insanlarin dedigine ne bakiyorsun...onlar sana sorgu sual edeceklerine kendilerine baksin..anlayisli vicdanli insanlar olsa sana zaten sormazlar..ama hersey yaradanin takdiri ilahisi..eminim hayirlisiyla sanada minikler nasib edecektir..hem sen simdiden kendini bukadar parcalar hirpalarsan o miniklere kim bakacak?? boyle yapa yapa insanliktan cikarsin..gucun dermanin kalmaz...bebisler icinnn cokk sabir gerekir...helede benim kucuklugumdeki gibi olurlarsa..bu enerjinin daha fazlasi lazim sana...artik kendini harab etmeyi birak bakim...derdi veren Allah er yada gec dermaninida verecek

Kızlarr iyiiii akşamlarr bennn geldimmm

Dün nöbetteydimmm hiç haftasonu geçiremedim ve kendime nazar ettim Dün akşama kadar koştum yorulmak bilmedimmm diyeeee amaa akşam bi balktım gribimmm allahh dedimm yandıkk ya hastalara geçerse diye gecee yapmadığım şey kaynatmadığım ot çöp kalmadı ama tabiki geçmediiO haldee kanser olan hastalarınn yanınaa girmek zorunda kaldım çünküüüüü çokk gıcıkk bi hemşire vardı siz hastalara bakın diğer tüm işleri ben yapayım dedimm banaa uyanık seni dediiii Yaa hastaların hiç bağışıklığı yok desemde dinletemedim öğrenci varken ben tansiyon ölçmem dediiO kadar sinirlendim ki kızlarr maskeyi 4 kat takıpp nefes alamama pahasınaa 30 hastanın takiplerini aldımmm bazı insanlarda hiç vicdan yokk inşşş hastalarımaa bulaşmaazz hocamm sen hastaların yanına girme diyoo amaa benim cadıı hemşire illa sen yapcan dioo...Buu gripp tam zamanını bulduuu

kizlar haftaya ben mezun oluyorum hayirlisiyla..
Safisim kaptan olmak istiyormu bilmiyorum..ama benim yerime birinin gecmesi lazim...
takima goz kulak olacak..listeleri hazirlayacak vs..bunu simdiden ortaya atiyoum cunku 2 hafta bile yok neredeyse..
ama hepinizden Allah razi olsunki beni idare
ettiniz ben yokunken destek ciktiniz..hakkinizi helal edin kizlar...
eminim benden sonrakinede oyle olacaksiniz..
hepinizi ayri ayri cokk seviyorum..
Allahim sizlerinde yardimcisi olsun..

simdi safis kaptanlik istemezse..kaptan adaylarini one alalim bakalimm

gecmis olsun canim..umarim cabucak atlatirsin..
o hemsireyede sinir oldum..Ahh bi elime gecirsem..onlar zaten yeterince cekiyor..acilari rahatsizliklari var..
hastalari dusunecegine kendini dusunmus...

shpaholic...6
saferan...10
saphira...10
saliss...6
kırmızıgül...4
uzum...5
paşam...1 izinli
nev...5
ipek...1 izinli

tebrikler saferan kupayı paylaşıyoruz

safern...10
saphira...5
paşam...7
uzum...6
kırmızıgül...6
uzum...1 izinli miydi
ipekyol...7
nev...5
shopaholic...5
aysen...1 izinliydi

tebrikler saferan 3 te 3

saliss...7
shopaholic...7
pasam...8
kırmızıgül...10
saphira...1 (izinliydim)
saferan...8
ipekyol...9
uzum...0 izinli miydi
nev...0 izinliydi

kırmızıgül tebrikler

aysen...1
kırmızıgül...6
shopaholic...8
saphira...15
saliss...11
saferan...1
pasam...9
ipekyol...1

ipekcim ceza aliyorsun cunku burda izin istedigini hatirlamiyorum...yanlisim varsa duzeltim kizlar:26:

Ellerine saglik spahisim...saliss izinliydi bir onceki listede..duvara yazmisti..
ama uzum konusunda emin degilim..ameliyattan sonra geri dondu ama dogru duzgun paylasimda bulunmadi..
listeye ekliyecegim zaman haftaya ekle dedi ama ortalardan kayboldu..cumaya kadar dogru duzgun paylasimda bulunmazsa yerine baskasini aliriz...yalniz akabe donecek dahao nun yerine kimseyi almiyorum..4 hafta izin istedi cunku oda ameliyat olacakti

gecmis olsun canim..umarim cabucak atlatirsin..
o hemsireyede sinir oldum..Ahh bi elime gecirsem..onlar zaten yeterince cekiyor..acilari rahatsizliklari var..
hastalari dusunecegine kendini dusunmus...

Evettt tatlımm yaa bendeee o kaadarr kızıyorumm kiiiii dün bi hastamızı kaybetmişizzz benn çok üzüldümmm benim baktığım hastalarımdan olmasaa daa bunlar ohh bi yatakkk eksildi diooo allahım kimseninnn vicdanını almasın sabah sabahh kanımıı dondurdularrrr konuşmalarıylaa

kırmızım nette sorun vardı yine. çok özür diliyorum herkesten. ama şimdi bi karar aldım. şöyle ki ben telefondan giriyorum onun da yok faturası geliyo yok bilgisayarda bi sorun oluyo zorlanıyorum daimi olmakta. o yüzden izninizi istiyorum.
nerdeyse ağlıyacağım biliyomusunuz
hepinizi çok sevmiştim ama yapamıyorum ne diyet ne buraya devamlılık
derecelerinizi düşürmek istemiyorum
sizin gibi bşarılı bi takımda olduğum için çok mutluyum bu arada
kırmızım fotoğraflarını nasıl görebilirim ben de takip etmek istiyorum yazamasam da ya da arada girer gelişmeleri yazarım
hakkınızı helal edin bana da dua edin nolur
rabbim hepinizi incecik olmayı istediğiniz kiloda ömür boyu devamlılık nasip etsin inşallah
nolur bana da dua edin ne yapacağımı bilemiyorum
neyse hepinizi öptüm bigün bende başarıcam........
uzum328

saliss allah senden razı olsun eğer o hastaların hayır duasını alıyosan yaşadın dmektir zaten :)

saphıra allah yolunu açık etsin eminim başaracaksın da

kırmızı zaten bişey dememe gerek yok maşallahtan başka

paşam rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin boy boy ve uslu ve uyku sorunu olmayan :))

ipek kızınla kolaylıklar kilo vermede başarılar diliyorum. bu arada bizde yurtdışını düşünüyoruz senin peşinden gidiyosak eğer osmaniyeden sonra ordayız demektr :)

saferan rabbim en kısa zamanda hayallerine kavuşmayı nasip etsin ama 4. çocuk için çok erken bence ayrıca kilo olarak dönüyo çocuklar. ne alaka diyeceksin ama aklıma geldi işte :) eşin istiyodu sanırım. 4 yaşından önce iyi olmuyomuş kardeşin olması

işte böyle hepinizi öpüyorum ve çok seviyorum.

kendimi toparlarsam şu yemek yeme olayını bırakabilirsem yine dönmek isterim aranıza

hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…