kızlar yardım please...buzluktan tavuk but çıkarmıştım..akşama fırında tavuk patates yapıcaktım eşime..eşim yeni yemek yemiş..benim için yemek hazırlama dedi..tavuklar çözüldü..buzdolabın normal kısmına koyup yarın kullansam olur mu?
canım eşimde kızıyo ne yapayım okadar travva yaşadımki kayıp namına kendime engel olamıyorum helede sevdigim birine birşey olsa inan belgesel bile seyretsem aglıyourm duanı eksik etme yeeter banatebrikler bitanem..gecen hafta super sonuc aldin..insallah hep boyle devam edersin
tamam canim, ozaman hergun birimiz sayimi yapariz..sen iyiles once..buzamana kadar bizi idare ettigin icin cok saol bitanemm
kahvaltin guzel olmus canim bol vitaminli..ama o saatte bende uyaniktim...gece uyuyamadim nedense...bir wc icin kalktim 3 saat uyuyamadim
tebrikler aysenim haftaya beraber mezun olacagiz desenartik bitsinn...yoruldum..geri kalan sporla..Allah sonlarda yardimcimiz olsun
pasam bukadar kendini harab etme ne olur..inana seni boyle gorunce uzuluyorum..Allahim herseyin dogrusunu bilir..herseyde vardir bir hayir ama boyle kendini birakma ne olur
safisim sen nasilsin canim?? haftasonun nasil gecti..
canım hasla onu piava katarsın yada yarınınyemegini bugün yap yoksa zehirlenirsinkızlar yardım please...buzluktan tavuk but çıkarmıştım..akşama fırında tavuk patates yapıcaktım eşime..eşim yeni yemek yemiş..benim için yemek hazırlama dedi..tavuklar çözüldü..buzdolabın normal kısmına koyup yarın kullansam olur mu?
teşekkürler tatlım inşallahtebrikler bitanem..gecen hafta super sonuc aldin..insallah hep boyle devam edersin
tamam canim, ozaman hergun birimiz sayimi yapariz..sen iyiles once..buzamana kadar bizi idare ettigin icin cok saol bitanemm
hosbulduk canim..evet sonunda bitiyor eziyet...inan okadar huzurluyum ki..bunu basaracagima inanmiyordum...resmen bir mucize gibi..icimden bir insan ciktiama haftasonu ablamla alisverise cikicaz..yeni kiyafet alicam..onlarla foto cekinir eklerim..sizde tam gormus olursunuz
yok saisim ne ayriligi..listeden cikicam sadece..ama firsat buldukca sifreleri caldikca damlarim ben yine
geçmiş olsun canım...
ayrılık bu kadar yakın mıı.....gerçekten ağlamak istiyoruum....
saol safisimmm..foto ceker cekmez yuklicem..70ken kilolu goruyordum kendimi ama 6lardayken iyiyim..hatta 50ye inmemeyide dusunuyorum neredeyse..spordanmidir nedir..cektim galiba
seni yeni cicilerinle görünce üzüntüm belki hafifler ...güzelliğin dillere destan olucak gülüm...
evet shopacim ben bomba gibiyim..mezuniyet yaklasti..darisi sizlerin basina insallah..hele haftaya bir diyeti birakim..50ye dusmek istiomuyum bilmiyorum..simdi bile hafif gobegim var aslinda..cok degil..bacaklarda baya gitti..belkide 60ta kalirimcanımmm geldiiimmm geldimmm...iyiyim bebişim sen nasılsın...ee sen iyisindir tabi ki çatır çatır kiloları veriyorsun,ee yeni kıyafetlerde alıcakmışsın...ohhhh ohhh ne güzel yaaa...maaşallah arkadasım hakettin sen bunları...ama nereye giidiyorsun yaa...neden 50 leri beklemiyorsun burda((senden ayrılmak zor olucak ((((
boyumuz aynıydı senle dimi..ben 52 kiloda iken boyum kısa olmasına ragmen bazen 34 beden bile giyiyordum..afet olucaksın afet o gözlerle
yok birakmam canim merak etme..sadece listeden cikio olucam..sifre fln olunca yine damlarim benevet saferancım katılıyorum..ama bizi bırakmasın((
afiyet olsun canıım...olursun da kurtulursun inş...
afiyet olsumn canım eşin haklı sen bunu çoktan hakettin....
dikkat edersen almazsın inş.. canım...
inş..başarıyla bitirirsin canım..dualarımız seninleeee...
geçmiş olsun canım inş.. iyileşir seni daha fazla üzmez....
afiyet olsun canım...
günaydın kızlaar.....hepicinizi öpüyoruum..mutlu bir hafta diliyoruuum...
günaydın kızlarherkese iyi haftalar
14-15 sap ince maydanozu,1 limonun suyunu ve yarım bardak suyu robotta iyice homojen bir hale getiriyorsun ve hepsini içiyorsun.2 hafta boyunca her sabah aç karna içiyorsun.1 hafta ara verip,yine 2 hafta uyguluyorsun.Kür tamamlanıyor canım.bunu uygularken regl dönemine gelirse kesmen gerekiyormuş.Benim reglm tam ara verdiğim 1 haftalık süreye denk gelmişti
hoşgeldin canımmaşallah canım süper gidiyorsunn darısı bizlerin de başına.Karne alamayacağını bilmiyordum üzüldüm açıkçası.sonuçta aylardır emek veriyorsun bence en çok hakedenler birisin sen
safern...10
saphira...5
paşam...7
uzum...6
saliss...1 izinliydi sanırım
kırmızıgül...6
uzum...1 izinli miydi
ipekyol...7
nev...5
shopaholic...5
aysen...1 izinliydi
tebrikler saferan3 te 3
saol bitanemm..darisi sizlerin basina insallah hepinizin mezuniyetinide gorurum..ama sende iyi gidiyorsun..boyle dvm ettikce seninde cok uzun surmez saphisimmteşekkürler tatlım inşallah
canımsıııınnn
sen o alışverişi o kadar hakettin kiiii affferiinnn sanaaa.Azmine,gayretine,sabrına,helal olsun.Fotoları da merakla bekliyorum güzellik:124:
pasacim yazik degilmi kendine...inan hirpalayip duruyorsun...hersey Allahtan..Hem insanlarin dedigine ne bakiyorsun...onlar sana sorgu sual edeceklerine kendilerine baksin..anlayisli vicdanli insanlar olsa sana zaten sormazlar..ama hersey yaradanin takdiri ilahisi..eminim hayirlisiyla sanada minikler nasib edecektir..hem sen simdiden kendini bukadar parcalar hirpalarsan o miniklere kim bakacak?? boyle yapa yapa insanliktan cikarsin..gucun dermanin kalmaz...bebisler icinnn cokk sabir gerekir...helede benim kucuklugumdeki gibi olurlarsa..bu enerjinin daha fazlasi lazim sana...artik kendini harab etmeyi birak bakim...derdi veren Allah er yada gec dermaninida verecekcanım eşimde kızıyo ne yapayım okadar travva yaşadımki kayıp namına kendime engel olamıyorum helede sevdigim birine birşey olsa inan belgesel bile seyretsem aglıyourm duanı eksik etme yeeter banainsan 11 sene 4 duvar arasında olunca birde kimseyle görüşmezsen olucagı bu baglanıveririsin işte böle ben artık bir yere gitmiyorum sosyalleşmekte istemiyorum nezamöan birine gitsem başlıyolar bebegin neden ölüyo sen çocuk yapma bak olmuyo vs canımı acıtıyolar sonra sil bastan oluyo sinirlerimde harab oluyo evde mutluyum anlıcagın
Kızlarr iyiiii akşamlarr bennn geldimmm
Dün nöbetteydimmm hiç haftasonu geçiremedim ve kendime nazar ettimDün akşama kadar koştum yorulmak bilmedimmm diyeeee amaa akşam bi balktım gribimmm allahh dedimm yandıkk ya hastalara geçerse diye gecee yapmadığım şey kaynatmadığım ot çöp kalmadı ama tabiki geçmedii O haldee kanser olan hastalarınn yanınaa girmek zorunda kaldım çünküüüüü çokk gıcıkk bi hemşire vardı siz hastalara bakın diğer tüm işleri ben yapayım dedimm banaa uyanık seni dediiii Yaa hastaların hiç bağışıklığı yok desemde dinletemedim öğrenci varken ben tansiyon ölçmem dedii O kadar sinirlendim ki kızlarr maskeyi 4 kat takıpp nefes alamama pahasınaa 30 hastanın takiplerini aldımmm bazı insanlarda hiç vicdan yokk inşşş hastalarımaa bulaşmaazz hocamm sen hastaların yanına girme diyoo amaa benim cadıı hemşire illa sen yapcan dioo...Buu gripp tam zamanını bulduuu
shpaholic...6
saferan...10
saphira...10
saliss...6
kırmızıgül...4
uzum...5
paşam...1 izinli
nev...5
ipek...1 izinli
tebrikler saferan kupayı paylaşıyoruz
safern...10
saphira...5
paşam...7
uzum...6
saliss...1 izinliydi sanırım
kırmızıgül...6
uzum...1 izinli miydi
ipekyol...7
nev...5
shopaholic...5
aysen...1 izinliydi
tebrikler saferan3 te 3
saliss...7
shopaholic...7
pasam...8
kırmızıgül...10
saphira...1 (izinliydim)
saferan...8
ipekyol...9
uzum...0 izinli miydi
nev...0 izinliydi
kırmızıgül tebrikler
aysen...1
kırmızıgül...6
shopaholic...8
saphira...15
saliss...11
saferan...1
pasam...9
ipekyol...1
gecmis olsun canim..umarim cabucak atlatirsin..
o hemsireyede sinir oldum..Ahh bi elime gecirsem..onlar zaten yeterince cekiyor..acilari rahatsizliklari var..
hastalari dusunecegine kendini dusunmus...
ipekcim ceza aliyorsun cunku burda izin istedigini hatirlamiyorum...yanlisim varsa duzeltim kizlar:26:
Ellerine saglik spahisim...saliss izinliydi bir onceki listede..duvara yazmisti..
ama uzum konusunda emin degilim..ameliyattan sonra geri dondu ama dogru duzgun paylasimda bulunmadi..
listeye ekliyecegim zaman haftaya ekle dedi ama ortalardan kayboldu..cumaya kadar dogru duzgun paylasimda bulunmazsa yerine baskasini aliriz...yalniz akabe donecek dahao nun yerine kimseyi almiyorum..4 hafta izin istedi cunku oda ameliyat olacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?