Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Firim hala eksilmeye çalışıyorsun değil mi?
Eksi getirecek menü bu çünkü çok iyi bir diyet menğsü
Koruma için az ama
Su miktarı göremedim?

Eliptiğe bayılırım harika bir cardio ve spor

Süpersin be
Devamı yarına diyelim mi

Akşama yoğurt eklense müthiş olurdu
Bence gayet iyi menü çakılım
Su nerde? Spor ne yaptın??

Menüm
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir yarim domates
Tere roka maydanoz
Ara 1 kuru erik 2 ceviz
Akşam 19.00
1 tabak salata
1 kase tavuk çorba
Şu 3litre
Spor 3 mil leslie @MiuLego

HA Rİ KAAAAAA
Başka söze gerek yok

Süper menü berna
Sporun da güzel
Su az ama 2.5 olmuştur o yine de dimi:))))
İstikrarlı kuzum benim sporunu da eksik etmemiş be

Olmadı. Kızdım. Hiç olmadı hippo. Ve listeye girme planın var bu hafta değil mi?????? Yakıştı mı? Bahane kabul etmiyorum!

Malim hayırdır canım.. sabah 2 dilim ekmek akşam lavaş????? Sen yemezsin?????
Hele bu hafta bol eksi getirmen gerekirken???

Neden böyle oldu mali?

Patatesli yumurtaya hayır
Daha doğrusu sabah karbon varsa akşam olmamalı

İki öğünde de karbon sevmiyorum

Canım menüm idare eder diyemiyecegim sabah ara güzel akşam hem geç hem ekmek var hem keten tohumu var keten tohumu da karbonhidrat var yani akşamı sevemedim onun dışında güzel menu
Haklısın canım.
Keten tohumunu diyetisyenim vermişti özellikle akşam öğünümde. Tüketmemeli miyim acaba?

Ben de beğenmedim niye yedin dedim kendime

Flavir menunu beğenmedim kilo verme menüsü değil bu koruma menüsü gibi olmuş hem pirinç hem patates püresi ciksss sevmedim lütfen daha da dikkattt
Vaytım ben bir karar verdim, menülerimden çok kısmamaya, çok az kalori almamaya karar verdim çünkü diyet bitince şıp diye geri gelmesinden korkuyorum kiloların..
Pilav be püreye gelince, normalde benim menülerde nerdeyse 0 karbon oluyor ama sanırım bu kurabiyeye falan saldırmama neden oluyor.. bu hafta deneme yapıyorum kontrollü olarak karbonhidrat almaya başlayacağım (bugün cumartesi diye yedim pilav da püre de çok az zaten) bakalım kurabiye ataklarını engelleyecek mi?? Kilo vermeme etkisi ne olacak..
@MiuLego
Sen ne dersin?

Son düzenleme:
Yemin et
Benimde 95 ama bekarkende büyüktü 70 kiloydum evlenmeden oncede kuculurmu o kadar çok rahatsizim
Canım ben kendimi bildim bileli 90 altında hiç takmadim bu bı ilk benim için evet kuculuyor bende çok rahatsızım 95 takiyordum sporcu sütyeninde ise 46 beden şuan 80 ve hafif bol emziriyorum diye bı tık büyük aldım ama 75 olacak galiba ama 80 iyi gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…