Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım valla çok mantıklı zaten ben şu takım puanını hesaplamayı bir türlü öğrenemedim.herkesin üzdesini toplayıp,kio alanlarınki çıkarıp,kaç kişiysek bölüyorum ama hep yanlış oluyor.Allahtan saferan biliyor

kardes takimimizin listesinde hatalar var (6.takim) uyardim..yok diye listeye ekledim..ama gormedi galiba..sonuc listesini hazirlamis cunku onlarin topigede yazdim bakalim ne olacak:26::26:

Slmmmm kızlarrrrrr benn geldimmmmmmmm bugünnn süperr geçtiii kızlarrrrrr sizlerr nasılsınızzzz

Geçenlerde bizim dahiliye hocalarımızz kilomuzu boyumuzu ölçüp beden kitle endekslerimizi hesaplamışlardı Bugün ismim listeye asılmış benim sevdiğim bi hocamda haber verdi saliha 12 de toplantı var dedi bende şaşırdım aacabaa bir suç mu işledim bu aralar çok sataşmıyorumdaa asistanlara felan diye geçen sene baya sinir ediyorlardı bizi garip isteklerle bu sebepten birkaç uyarı almıştım Sonra dahiliye hocalarımız geldi okulda fazla kilolulara bir sportif faaliyett planlamışlarrr haftada 3 gün spor yapacakmışız ama sadece 4 kişiydik çoğu kişi duymamış benim gibi birde duyup toplantıya gelmeyenlerde varmışş toplu spor yapmak istemiyorlarmış falan filan :120:Bu tip triplerden takıntılardan da hoşlanmıom şişmanız demi insancıklar bizi düşünüp spor okulundan hoca ayarlamışlar spor hocası eşliğinde profesyonell spor yapacak mışızz hocalar biz bile katılırz diyo üstelik bize uygun olsun diye saat 5 de olacakmış çok sevindim kızlarr hemen arkadaşları topladımm onlarda katılacak haftada 3 gün profesyonel spor yapacağız Ençok kilolarım sevindi bu işe

tekrardan uyardığınız için teşekkürler kızlar sağolun.kırmızıgül emeğine sağlık ayrıca.

cok iyi dusunmussun tatlim sagolasin....tam vaktinde eklemissin listeyide....
hic kacirma xanim cok guzel bir firsat.....

salisim bu super bir haber..yani simdi mecburi 3 gun spor yapacaksin enazindan..sahane...bu seni dahada cok motive eder canim..senin adina cok sevindim..
tekrardan uyardığınız için teşekkürler kızlar sağolun.kırmızıgül emeğine sağlık ayrıca.
rica ederim canim herzaman..hatanin kiyisindan donduk
cok iyi dusunmussun tatlim sagolasin....tam vaktinde eklemissin listeyide....

evet sukur yetistim safisim...telden bakip listeyi paylasimdan goremeyince..cope atilan sabahki sifreyi aldim girdim..dusun halimi

Son düzenleme:

Evetttt kaptanımm yaaaaa eskiden havuz uzak yorgunum diye bahane buluyordum kendimce şimdi bahanee kalmadıııı hocayı bile ayağıma getirdilerrrr

Kızlar yorucu bir günün ardından merhaba hepinize

Bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi aktarım hemen size ; Bu arada sıralamada kaçıncı oldunuz?

SABAH : 1 BRDK SU ,1 KUPA ÇAY,1 DİLİM EKMEĞE PEYNİRLİ TOST VE 1 YUMURTA BEYAZI RAFADA

ARA : 3 BÜYÜK KUPA ŞEKERSİZ ÇAY ( yıllardır şeker kullanmam )

ÖĞLE : 1,5 KEPÇE TEL ŞEHRİYELİ ÇORBA

ARA : 14:00' DA 3 BÜYÜK KUPA IHLAMUR
16:30' DA BİR ADET GRİSİNİ
17:30' DA BİR ADET GRİSİNİ

AKAŞAM : 5 YK SUYU AYRIŞTIRILMIŞ NOHUT YEMEĞİ , 1 ADET PEYNİRLİ TOST VE 3 BARDAK SU

ARA : 21:00 DA 1 ÇAY BARDAĞİ ILIK SÜT

Bugün yaklaşık 3 lt su içtim. Haftasonu da sabahları sahile yürüyüşe inicem inşallah

Son düzenleme:

giittiğimm yerde net olsa telden gircektim yeni eve geldim...bi ara avm ye uğradım net vardi listeye baktım eklemişsin şükür...telden yazdim önceki mesajı...

evet artik istesende mana bulamazsin..kismet resmen ayagina geldik insallah bundan sonra daha duzenli kilo verebilirsin

inşallah kaptanım yaa son aldığım kilolara çok canım sıkıldı kendimi çok sorguladım nerede hata yapıom diye çok kaçamak da yapmadımm amaaa havuzu aksattımmmm Kendime böle çakasım geldi resmen nasılsa klinikte akşama kadar koşuom dedim sanki aynı şey spor yoksa kilo vermek de yokk neyse ki rabbim bu tembele böle bir fırsat verdi

saglik olsun canim bugunu atlattik..haftayada sorun degil..ondan sonraki hafta senin artik

off evet ama kesinlikle akşamdan yada 12 ye kadar kilo bildirmelerini isticem herkesten ..işimiz olup dışarı çıkıyoruz listeler tahlikeye girmesin..başka türlü olmıcaak...

arkadaşlar lütfen bundan sonra kilolarımızı kendimiz listeye ekleyelim cumaları....

119/118/1/%0.84......verdiğimiz kilo x100/geçenhafta ki kilo=yüzdeliğimiz..çok basit yaniii.....haftaya cumaya kadar lütfen öğrenelim....

listeye kilosunu önemli mazaretsiz eklemeyen arkadaşlar kilo bildirmemiş sayılacaktır...2 hafta kilo bildirmeme diskalifiye sebebidir..öğrenmek isteyenlere yardımcı olmakta herzman hazırım...
listeyi paylaşıma eklemektede fikriniz olsun kızlaar...

verilen kilo yüzdelerini topluyoruz ..alınan kilo yüzdelerini bundan çıkartıyoruz çıkan sonucu takımda ki kişi sayısına bölüyoruz takım sonuç yüzdesini buluyoruz..paylaşımda ki son eklenen liste mesajını kopyalayıp kendi listemizi takım sıralamasına uygun şekilde yani 6 ile 8. takımlar arsına ekliyoruz....

lütfen hesaplamaları inceleyerliim...

teşekkürleer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…