ellerine saglik canim, virgulden sonraki 3 rakam 5ten yukari oldugu icin bir onceki sayi 1 ile artiyor ve sonuc 1.21 oluyor..
onayin icin saol bitanem
şu virgülden sonrası hep yanlış oluyor bendesizden görünce bende düzelttim yanlış aktarılmasın diye
kizlar kaptan/kaptan yardimcisi degisimini bugun bildirmim diyorum puskute cunku haftaya sonuc listesi bizde..
ve hemen safisi atesin ortasina atmim..haftaya sonuc listesinide yaparim..haftaya cuma evdeyim liste sorun olmazondan sonraki haftada mezun olurum..:26::26:
ne dersiniz??
salissim süpermiş valla
cok iyi dusunmussun tatlim sagolasin....tam vaktinde eklemissin listeyide....kizlar kaptan/kaptan yardimcisi degisimini bugun bildirmim diyorum puskute cunku haftaya sonuc listesi bizde..
ve hemen safisi atesin ortasina atmim..haftaya sonuc listesinide yaparim..haftaya cuma evdeyim liste sorun olmazondan sonraki haftada mezun olurum..:26::26:
ne dersiniz??
hic kacirma xanim cok guzel bir firsat.....Slmmmm kızlarrrrrr benn geldimmmmmmmm bugünnn süperr geçtiii kızlarrrrrr sizlerr nasılsınızzzz
m
Geçenlerde bizim dahiliye hocalarımızz kilomuzu boyumuzu ölçüp beden kitle endekslerimizi hesaplamışlardı Bugün ismim listeye asılmış benim sevdiğim bi hocamda haber verdi saliha 12 de toplantı var dedi bende şaşırdım aacabaa bir suç mu işledim bu aralar çok sataşmıyorumdaa asistanlara felan diye geçen sene baya sinir ediyorlardı bizi garip isteklerle bu sebepten birkaç uyarı almıştımSonra dahiliye hocalarımız geldi okulda fazla kilolulara bir sportif faaliyett planlamışlarrr haftada 3 gün spor yapacakmışız ama sadece 4 kişiydik çoğu kişi duymamış benim gibi birde duyup toplantıya gelmeyenlerde varmışş toplu spor yapmak istemiyorlarmış falan filan :120:Bu tip triplerden takıntılardan da hoşlanmıom şişmanız demi insancıklar bizi düşünüp spor okulundan hoca ayarlamışlar spor hocası eşliğinde profesyonell spor yapacak mışızz hocalar biz bile katılırz diyo üstelik bize uygun olsun diye saat 5 de olacakmış çok sevindim kızlarr hemen arkadaşları topladımm onlarda katılacak haftada 3 gün profesyonel spor yapacağız Ençok kilolarım sevindi bu işe
cok iyi dusunmussun tatlim sagolasin....tam vaktinde eklemissin listeyide....
hic kacirma xanim cok guzel bir firsat.....
salisim bu super bir haber..yani simdi mecburi 3 gun spor yapacaksin enazindan..Slmmmm kızlarrrrrr benn geldimmmmmmmm bugünnn süperr geçtiii kızlarrrrrr sizlerr nasılsınızzzz
Geçenlerde bizim dahiliye hocalarımızz kilomuzu boyumuzu ölçüp beden kitle endekslerimizi hesaplamışlardı Bugün ismim listeye asılmış benim sevdiğim bi hocamda haber verdi saliha 12 de toplantı var dedi bende şaşırdım aacabaa bir suç mu işledim bu aralar çok sataşmıyorumdaa asistanlara felan diye geçen sene baya sinir ediyorlardı bizi garip isteklerle bu sebepten birkaç uyarı almıştımSonra dahiliye hocalarımız geldi okulda fazla kilolulara bir sportif faaliyett planlamışlarrr haftada 3 gün spor yapacakmışız ama sadece 4 kişiydik çoğu kişi duymamış benim gibi birde duyup toplantıya gelmeyenlerde varmışş toplu spor yapmak istemiyorlarmış falan filan :120:Bu tip triplerden takıntılardan da hoşlanmıom şişmanız demi insancıklar bizi düşünüp spor okulundan hoca ayarlamışlar spor hocası eşliğinde profesyonell spor yapacak mışızz hocalar biz bile katılırz diyo üstelik bize uygun olsun diye saat 5 de olacakmış çok sevindim kızlarr hemen arkadaşları topladımm onlarda katılacak haftada 3 gün profesyonel spor yapacağız Ençok kilolarım sevindi bu işe
rica ederim canim herzaman..hatanin kiyisindan donduktekrardan uyardığınız için teşekkürler kızlar sağolun.kırmızıgül emeğine sağlık ayrıca.
cok iyi dusunmussun tatlim sagolasin....tam vaktinde eklemissin listeyide....
salisim bu super bir haber..yani simdi mecburi 3 gun spor yapacaksin enazindan..sahane...bu seni dahada cok motive eder canim..senin adina cok sevindim..
rica ederim canim herzaman..hatanin kiyisindan donduk
evet sukur yetistim safisim...telden bakip listeyi paylasimdan goremeyince..cope atilan sabahki sifreyi aldim girdim..dusun halimi
salisim bu super bir haber..yani simdi mecburi 3 gun spor yapacaksin enazindan..sahane...bu seni dahada cok motive eder canim..senin adina cok sevindim..
rica ederim canim herzaman..hatanin kiyisindan donduk
evet sukur yetistim safisim...telden bakip listeyi paylasimdan goremeyince..cope atilan sabahki sifreyi aldim girdim..dusun halimi
Evetttt kaptanımm yaaaaa eskiden havuz uzak yorgunum diye bahane buluyordum kendimce şimdi bahanee kalmadıııı hocayı bile ayağıma getirdilerrrr
giittiğimm yerde net olsa telden gircektim yeni eve geldim...bi ara avm ye uğradım net vardi listeye baktım eklemişsin şükür...telden yazdim önceki mesajı...
evet artik istesende mana bulamazsin..kismet resmen ayagina geldikinsallah bundan sonra daha duzenli kilo verebilirsin
saglik olsun canim bugunu atlattik..haftayada sorun degil..ondan sonraki hafta senin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?