akşam yemeğim 3 kabak mücveri ve boool salata,2 kaşık tavuk sote.ekmek yemedim. birazdan da 40 dk yürüyüş yapıcam bantta.su içtim ama litre olarak ne oldu bilmiyorum.3 e yaklaştığını hissedene kadar içicem su .yapabilirsem de tarçınlı karanfilli çay yapıcam
kızlar bana zayıflama ile ilgili bir kaç madde söyler misiniz ? Özellikle yaptığınız bişey var mı?
Arkadaşlarrrrr ikinizdeeee hoşgeldinizzzzzz inşallahhh hedeflerinizeee ulaşırsınızzz istediğinizz kilolarınız giderrrr
Arkadaşlarrrrr ikinizdeeee hoşgeldinizzzzzz inşallahhh hedeflerinizeee ulaşırsınızzz istediğinizz kilolarınız giderrrr
hoşbulduk canımm. ben inanıyorum burada hedefimize ulaşacağımıza.yakında ticker da yapıcam kendime daha net göreyim ilerlememi. sence 3 ayda en fazla ne kadar verebilirim? burdaki arkadaşlar ayda ortalama kaç kilo veriyosunuz.
***7. TAKIM 246. ETAP***
kırmızıgül06(62.8/62.1/1.11%)
nev81 (70.8/
aysen34 (64.7/
SAPHIRA (83.7/
saferan (119/
Shopaholic (81.2/
Saliss(101/102/-1%)
İpekyol51(74.6/
Pasam3402(91/
Akabe (143.1/ (yeni uye..6 haftadir takimdaydi..verdigi kilo 6ya bolundu..hedef 70)
7. TAKIM ORTALAMASI..
yarin ben giremeye bilirim kizlar..liste size emanet
teşekkür ederim canlarım,bu hafta da böyle geçsin bakalım..Ben yine bir dukana göz kırpmak istiyorum dicem kızıcaksınız bana :18: 5 günlük atak devresi çıkarıyor bana dukan test,şu atak devresiyle başlayıp,devamını da hafif karatayla karışık sürdürsem.Yani yağsız karatay gibi..Deneyimli dukancılar bana yardım edin garişu yulaf kepeğinden edineyim bu h.sonu,light ürünleri araştırayım
Kalorisiz ve mutlu akşamlar kızlar
Bugün ne yediğimi kısaca özetliyeyim sizlere ;
SABAH : 2 büyük kupa çay ve 2 adet grisini
ÖĞLE : 1 kase çorba
ARA : 14.00'da Yarım portakal , 15.00'da 3 büyük kupa ıhlamur,16.30/15.30'da 1'er adet grisini
AKŞAM : 5 yk suyu ayrılmış nohut yemeği , 1 adet peynirli tost ( tost ekmeklerim 35 Kcal)
Bugün yaklaşık 2-2,5 lt civarında su tükettim ( çay ve ıhlamur buna dahil )
*Bu arada kızlar sabah ve akşam olmak üzere içilen 1'er bardak süt için deki calsiyum sayesinde zayıflamaya yardımcı oluyormuş.Birde tok tutucu özelliği varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?