Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben geldim canlarımbugün dünya kadar iş yaptım nede yoruldum he :2:bu arada bir tarif öyrendim patatesli kek diye baharatlı bir şey nede hoşuma gitti bugün kaçamak yaptımda
gelelim menüme

öylen yediklerim
1-bir adet tavuk gögsü
2-brokuoli haşlaması
3- 1 bardak kocaman ayran
4- bir dilim patatesli kek

akşam yediklerim
1-bir kase brokoli çorbası
2-6 kaşık kuskuz makarnası
3-yogurtlu kereviz salatası
4-yeşil kıvırcık salatası
5- 1 bardak çay
6-ve patatesli kek çok pişmanım ama ekmek yemedim bugün bir adette elma yedim okadar ama çokta güzel olmuştu yeminle demenenizi tavsiye ediyorum kızlar allahım affetsin vallahi yemicektimde ilk defa yapınca dedim eşime mahçup olmuyum ilk ve son kaçamagım söz :18::18:istesen yazmazdım buraya ama sizleri kendimi kandıramamkiyaza az kaldı gelsin tam yürüyüş spor tamam bu iş yaşasın ben diyorumki perşembe akşamı herkez kilosunu bildirsin böylelikle daha garanti olur ne dersinizbu arada kaptanımıza sesleniyorum bizleri bırakıp gitme yetim bırakma yavrularını aglarım ama ben sen gidersenherkeze iyi geceler canlarım giriyimde yazıyım dedim merak eden olursada rabbime şükürler olsun paşam iyiye gidiyo benim için üzülen dua eden arkadaşlarımdan allah razı olsun ne murat isterlerse versin yaradan sizlere

amaaanim ben listeden birsey anlamadim
nasil eklicem acaba
kilomu yazip cikacam sandim
imdaaaat yardim edin ,diskalifiye olmayim yaw

mesela bu hafta farz edeyim 800 gram verdim,ve gecen hafta 1 kilo ,(verdiğimiz kilo x100/geçenhafta ki kilo=yüzdeliğimiz)

800 gram x 100 / 1 kilo =80000 cikti yaw

Son düzenleme:
pasam ,benim icin üzülen dua eden yazmissin
hayirdir hastamisin canim
Allah sikintini gidersin sana sifalar versin insallah

önce bir menümü yazayim
sonra listeye kafa yorayim

öglen menüm
öglen:
1 porsiyon corba
1 porsiyon pilav ve türlü

aksam
1 porsiyon sebze corbasi

Allaha emanet olun canlar
simdiden hayirli bol sporlu saglikli kilolarin löp löp döküldügü bir haftasonu diyorum :)

yok canım benim bir matematik hatası yapıyorsun 800 gr= 0,8 kg yani 0,8*100/100,8=yüzdeliğimiz

haklısın cnm..benim de ögrenip kavramam lazım hesaplama işini...

kzılar nette sorun oldu..komsunun netden bağlanıyom su anda..haberi var tabisiii
pazar günü kızıma diş bugdayı yapıyorum baya kalabalık misafirim gelicek..yarın büyük temizllik var...ve ertesi gün için yemek ve pasta hazrılıklarım...inşaallah yolunda gider her şey..ve üstesinden glebilirim..görüşmek üzere...iyi geceler ...iyi hafta sonları....

Canım inş sen cabucak 7leri bende 6 ları görürüm
İnş canım azmedelim de şu sınırları kıralım
Canım çok güzel düşünmüşsün taze çıtırım
Salişşşş süper bi haber bu keşke biri banada bu kıyağı yapsa yaaa.Bugün spor salonunun önünden geçerken eşime gidip konuşalım dedim sonra dedi bugünde kaldı bakalım hayırlısı

Afiyet olosun paşacım.Ya bende öyle bir tarif arıyordum.Yaptın beğendiysen tarifi verebilirmisin.Denenmiş ve beğenilmiş tariflere daha çok güvenirim

Allah kolaylık versin canım.Biz diş buğdayını Tr de iken annemlerde yapmıştık kalabalık çok güzel oluyor.Bol eğlenceler

Kızlar günaydın ..Haftasonu yediklerimize dikkat etmekte zorluk çekenlerden biri olarak kolorisiz güzel günler diliyorum sizlere...

Birazdan dışarıya kahvaltıya gidicem sevdiciğimle inşallah hedefimden şaşmam,geldsiğimde yediklerimi yazıcam.

Hoşçakalın

pasam ,benim icin üzülen dua eden yazmissin
hayirdir hastamisin canim
Allah sikintini gidersin sana sifalar versin insallah
canım bu aralar moralim sıfır herşeye kafam takık anlıcagın muhabbet kuşlarım vardı kız olanı kaybetim şimdide oglum paşam hasta ona sıkılıyorum panik atagım azıyo birazda maddi sıkıntı manevi sıkıntı sürüklüyo işte bu sabah gene çarpıntıyla kalktım ölücem zannettim yaben bu panik ataktan nasıl kurtulucam ben yabiri akıl versin ne olur

PATATESLİ KEK

2 büyük Patates
2 orta boy sogan
1 demet Maydanoz
2 Yumurta
1 su bardagi Siviyag
1 su bardagi Yogurt
2,5 su bardagi Un
1 paket Kabartmatozu
200 gr beyaz Peynir
Tuz, Karabiber, Kirmizibiber, Nane, Kekik
2 yemek kasigi Susam

Önce patatesler soyulur ve irice rendelinir, sogan soyulup ince kiyilir. Maydanoz ince ince kiyilir. Peynir rendelinir. Bir kaseye yumurta, yogurt ve yag alinip cirpilir. Un ve kabartma tozuda ilave edilip cirpilir. Diger tüm malzemelerde ilave edilerek karistirilir(susam haric). Bir büyük firin tepsisi yaglanir ve hamur tepsiye alinir, üzeri düzeltilir ve üzerine susam serpilir. Önceden isitilmis 180 ° derecedeki firinda, 25-30 dakika alti ve üzeri kizarana kadar pisirilir. Dilimlere kesilip servis edilir.
tavsiye ederim tatlım ben içine pırasa dogradım oda ayrı lezzet verdi kek kalıbına koy görde bak ne güzel oluyo

kızlar canımın sıkıntısından kahvaltı yapasın gelmedi gene benim psikoloji yerlerde ya kurtarın beni
öylene kereviz salatası yicem yogurtlu yanınada 2 dilim çavdar ekmegi yerim akşamada allah kerim yazarım ozaman

sevgili saferan önümüzdeki hafta listeye girecek miyiz ? yoksa 1 hafta daha mı beklicez
senin paylaşımların güzel canım aramızda olduğunu hissettiriyorsun..bu hafta da böyle gidersen cuma ya listedesin.....

afiyet olsun canım....pasan da iyileştiğine göre moralinde düzelir diyetine daha dikkat edersin inş...

salisim de anlatmış 800 gram 0.8 olur 1kilo 500 gram 1.5 olur ...gecen cuma ki verdiğimiz kiloya değil geçen cuma tartıda çıktığımız kiloya bölüyoruuz....yani geçen cuma 78 isek 0.8 x 100=80 /78 =1.02 oluur.....
yok canım benim bir matematik hatası yapıyorsun 800 gr= 0,8 kg yani 0,8*100/100,8=yüzdeliğimiz

tam boyle işteee.....

kolay gelsin canım ..allah kabul etsiin...

hamurişi yeme de canım ne yersen yeeee

ellerine sağlık canım..ben de bi ara yapıyordum....

çık bi hava alcanım..sana bi uğraş lazım diyorum hep ama dinlemiyorsun...bi kursa yazıl belediyenin falan hoşlndığın bi alanda....:13:

günaydınn herkese mutlu hafta sonları diliyorum

sağol canım..sana daaa....

kızlarr benn geldimm iştenn off bugün çok sıkıldımmm resmen orta yerimden ikiye çatladım kapalı bir kutuda 10 saat kaldım şimdi gidip kapının önüne oturacağım gören deli diyecek kanımca kış günü ama içim sıkıldı kızlarr öpüomm siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…