amaaanim ben listeden birsey anlamadim
nasil eklicem acaba
kilomu yazip cikacam sandim
imdaaaat yardim edin ,diskalifiye olmayim yaw
mesela bu hafta farz edeyim 800 gram verdim,ve gecen hafta 1 kilo ,(verdiğimiz kilo x100/geçenhafta ki kilo=yüzdeliğimiz)
800 gram x 100 / 1 kilo =80000 cikti yaw
arkadaşlar lütfen bundan sonra kilolarımızı kendimiz listeye ekleyelim cumaları....
119/118/1/%0.84......verdiğimiz kilo x100/geçenhafta ki kilo=yüzdeliğimiz..çok basit yaniii.....haftaya cumaya kadar lütfen öğrenelim....
listeye kilosunu önemli mazaretsiz eklemeyen arkadaşlar kilo bildirmemiş sayılacaktır...2 hafta kilo bildirmeme diskalifiye sebebidir..öğrenmek isteyenlere yardımcı olmakta herzman hazırım...
listeyi paylaşıma eklemektede fikriniz olsun kızlaar...
verilen kilo yüzdelerini topluyoruz ..alınan kilo yüzdelerini bundan çıkartıyoruz çıkan sonucu takımda ki kişi sayısına bölüyoruz takım sonuç yüzdesini buluyoruz..paylaşımda ki son eklenen liste mesajını kopyalayıp kendi listemizi takım sıralamasına uygun şekilde yani 6 ile 8. takımlar arsına ekliyoruz....
lütfen hesaplamaları inceleyerliim...
teşekkürleer....
Allaha emanet olun canlar
simdiden hayirli bol sporlu saglikli kilolarin löp löp döküldügü bir haftasonu diyorum :)
Canım inş sen cabucak 7leri bende 6 ları görürümhayırlı cumalar öncelikte hepinize rabbim cumamızı mubarek etsin işallah bugün erkenciyim okadar ev işleri varki kadının işi bitermi degilmi
sabah kahvaltısında yediklerim
1- 1 adet yumurta
2- 3 yudum ıhlamur
3-3 çatal peynir
4-1 dilim çavdar ekmegi
malesef kızlar bu hafta aynı kilodayımadetten galiba şiştim işin komigi adet olunca 2 haftada kendine gelemiyo vucut:44::44:işşallah haftaya sonuşları alırımda gelirim yanınıza 103 kiloyla başladım burayada 95 kiloyla girdim ve şimdi 91 kiloyum işşallah dahada vericem yazda geldi elhamdurillah yazada girdik yürüyüş sporla kilo hızlanıcak vermemiz ben çok güzel kilo veriyorum yeterki istiyim ama azim edicem düşücem 70 kiloya çok pis hırs yaptımda sonra gelsin bebeler saglıklısından artık yavrularımı kaybetmek istemiyorum ben canım acıyo onları kaybedince benim
İnş canım azmedelim de şu sınırları kıralım***7. TAKIM 246. ETAP***
kırmızıgül06(62.8/62.1/1.11%)
nev81 (70.8/
aysen34 (64.7/
SAPHIRA (83.7/86.3/+2.6/-3.11 %)
saferan (119/119/0/0%)
Shopaholic (81.2/
Saliss(101/102/-1%)
İpekyol51(74.6/74.4/0.2/%0.27)
Pasam3402(91/
Akabe (143.1/ (yeni uye..6 haftadir takimdaydi..verdigi kilo 6ya bolundu..hedef 70)
7. TAKIM ORTALAMASI..
düne göre 200 gr. eksik çıktım :111: ne büyük mutluluk değil miregl + diyetsiz (bol kaçamaklı) bir hafta sonuç bu oldu işte.önümüzdeki 2 hafta güzel sonuçlar alırım diye düşünüyorum ve umuyorum
Canım çok güzel düşünmüşsün taze çıtırımkizlar kaptan/kaptan yardimcisi degisimini bugun bildirmim diyorum puskute cunku haftaya sonuc listesi bizde..
ve hemen safisi atesin ortasina atmim..haftaya sonuc listesinide yaparim..haftaya cuma evdeyim liste sorun olmazondan sonraki haftada mezun olurum..:26::26:
ne dersiniz??
Salişşşş süper bi haber bu keşke biri banada bu kıyağı yapsa yaaa.Bugün spor salonunun önünden geçerken eşime gidip konuşalım dedim sonra dedi bugünde kaldı bakalım hayırlısıSlmmmm kızlarrrrrr benn geldimmmmmmmm bugünnn süperr geçtiii kızlarrrrrr sizlerr nasılsınızzzz
Geçenlerde bizim dahiliye hocalarımızz kilomuzu boyumuzu ölçüp beden kitle endekslerimizi hesaplamışlardı Bugün ismim listeye asılmış benim sevdiğim bi hocamda haber verdi saliha 12 de toplantı var dedi bende şaşırdım aacabaa bir suç mu işledim bu aralar çok sataşmıyorumdaa asistanlara felan diye geçen sene baya sinir ediyorlardı bizi garip isteklerle bu sebepten birkaç uyarı almıştımSonra dahiliye hocalarımız geldi okulda fazla kilolulara bir sportif faaliyett planlamışlarrr haftada 3 gün spor yapacakmışız ama sadece 4 kişiydik çoğu kişi duymamış benim gibi birde duyup toplantıya gelmeyenlerde varmışş toplu spor yapmak istemiyorlarmış falan filan :120:Bu tip triplerden takıntılardan da hoşlanmıom şişmanız demi insancıklar bizi düşünüp spor okulundan hoca ayarlamışlar spor hocası eşliğinde profesyonell spor yapacak mışızz hocalar biz bile katılırz diyo üstelik bize uygun olsun diye saat 5 de olacakmış çok sevindim kızlarr hemen arkadaşları topladımm onlarda katılacak haftada 3 gün profesyonel spor yapacağız Ençok kilolarım sevindi bu işe
ben geldim canlarımbugün dünya kadar iş yaptım nede yoruldum he :2:bu arada bir tarif öyrendim patatesli kek diye baharatlı bir şey nede hoşuma gitti bugün kaçamak yaptımda
gelelim menüme
öylen yediklerim
1-bir adet tavuk gögsü
2-brokuoli haşlaması
3- 1 bardak kocaman ayran
4- bir dilim patatesli kek
akşam yediklerim
1-bir kase brokoli çorbası
2-6 kaşık kuskuz makarnası
3-yogurtlu kereviz salatası
4-yeşil kıvırcık salatası
5- 1 bardak çay
6-ve patatesli kekçok pişmanım ama ekmek yemedim bugün bir adette elma yedim okadar ama çokta güzel olmuştu yeminle demenenizi tavsiye ediyorum kızlar allahım affetsin vallahi yemicektimde ilk defa yapınca dedim eşime mahçup olmuyum ilk ve son kaçamagım söz :18::18:istesen yazmazdım buraya ama sizleri kendimi kandıramamki yaza az kaldı gelsin tam yürüyüş spor tamam bu iş yaşasın ben diyorumki perşembe akşamı herkez kilosunu bildirsin böylelikle daha garanti olur ne dersiniz bu arada kaptanımıza sesleniyorum bizleri bırakıp gitme yetim bırakma yavrularını aglarım ama ben sen gidersen herkeze iyi geceler canlarım giriyimde yazıyım dedim merak eden olursada rabbime şükürler olsun paşam iyiye gidiyo benim için üzülen dua eden arkadaşlarımdan allah razı olsun ne murat isterlerse versin yaradan sizlere
kzılar nette sorun oldu..komsunun netden bağlanıyom su anda..haberi var tabisiii
pazar günü kızıma diş bugdayı yapıyorum baya kalabalık misafirim gelicek..yarın büyük temizllik var...ve ertesi gün için yemek ve pasta hazrılıklarım...inşaallah yolunda gider her şey..ve üstesinden glebilirim..görüşmek üzere...iyi geceler ...iyi hafta sonları....
canım bu aralar moralim sıfır herşeye kafam takık anlıcagın muhabbet kuşlarım vardı kız olanı kaybetim şimdide oglum paşam hasta ona sıkılıyorum panik atagım azıyo birazda maddi sıkıntı manevi sıkıntı sürüklüyo işte bu sabah gene çarpıntıyla kalktım ölücem zannettim yapasam ,benim icin üzülen dua eden yazmissin
hayirdir hastamisin canim
Allah sikintini gidersin sana sifalar versin insallah
Canım inş sen cabucak 7leri bende 6 ları görürüm
İnş canım azmedelim de şu sınırları kıralım
Canım çok güzel düşünmüşsün taze çıtırım
Salişşşş süper bi haber bu keşke biri banada bu kıyağı yapsa yaaa.Bugün spor salonunun önünden geçerken eşime gidip konuşalım dedim sonra dedi bugünde kaldı bakalım hayırlısı
Afiyet olosun paşacım.Ya bende öyle bir tarif arıyordum.Yaptın beğendiysen tarifi verebilirmisin.Denenmiş ve beğenilmiş tariflere daha çok güvenirim
senin paylaşımların güzel canım aramızda olduğunu hissettiriyorsun..bu hafta da böyle gidersen cuma ya listedesin.....sevgili saferan önümüzdeki hafta listeye girecek miyiz ? yoksa 1 hafta daha mı beklicez
ben geldim canlarımbugün dünya kadar iş yaptım nede yoruldum he :2:bu arada bir tarif öyrendim patatesli kek diye baharatlı bir şey nede hoşuma gitti bugün kaçamak yaptımda
gelelim menüme
öylen yediklerim
1-bir adet tavuk gögsü
2-brokuoli haşlaması
3- 1 bardak kocaman ayran
4- bir dilim patatesli kek
akşam yediklerim
1-bir kase brokoli çorbası
2-6 kaşık kuskuz makarnası
3-yogurtlu kereviz salatası
4-yeşil kıvırcık salatası
5- 1 bardak çay
6-ve patatesli kekçok pişmanım ama ekmek yemedim bugün bir adette elma yedim okadar ama çokta güzel olmuştu yeminle demenenizi tavsiye ediyorum kızlar allahım affetsin vallahi yemicektimde ilk defa yapınca dedim eşime mahçup olmuyum ilk ve son kaçamagım söz :18::18:istesen yazmazdım buraya ama sizleri kendimi kandıramamki yaza az kaldı gelsin tam yürüyüş spor tamam bu iş yaşasın ben diyorumki perşembe akşamı herkez kilosunu bildirsin böylelikle daha garanti olur ne dersiniz bu arada kaptanımıza sesleniyorum bizleri bırakıp gitme yetim bırakma yavrularını aglarım ama ben sen gidersen herkeze iyi geceler canlarım giriyimde yazıyım dedim merak eden olursada rabbime şükürler olsun paşam iyiye gidiyo benim için üzülen dua eden arkadaşlarımdan allah razı olsun ne murat isterlerse versin yaradan sizlere
salisim de anlatmış 800 gram 0.8 olur 1kilo 500 gram 1.5 olur ...gecen cuma ki verdiğimiz kiloya değil geçen cuma tartıda çıktığımız kiloya bölüyoruuz....yani geçen cuma 78 isek 0.8 x 100=80 /78 =1.02 oluur.....amaaanim ben listeden birsey anlamadim
nasil eklicem acaba
kilomu yazip cikacam sandim
imdaaaat yardim edin ,diskalifiye olmayim yaw
mesela bu hafta farz edeyim 800 gram verdim,ve gecen hafta 1 kilo ,(verdiğimiz kilo x100/geçenhafta ki kilo=yüzdeliğimiz)
800 gram x 100 / 1 kilo =80000 cikti yaw
yok canım benim bir matematik hatası yapıyorsun 800 gr= 0,8 kg yani 0,8*100/100,8=yüzdeliğimiz
kzılar nette sorun oldu..komsunun netden bağlanıyom su anda..haberi var tabisiii
pazar günü kızıma diş bugdayı yapıyorum baya kalabalık misafirim gelicek..yarın büyük temizllik var...ve ertesi gün için yemek ve pasta hazrılıklarım...inşaallah yolunda gider her şey..ve üstesinden glebilirim..görüşmek üzere...iyi geceler ...iyi hafta sonları....
Kızlar günaydın ..Haftasonu yediklerimize dikkat etmekte zorluk çekenlerden biri olarak kolorisiz güzel günler diliyorum sizlere...
Birazdan dışarıya kahvaltıya gidicem sevdiciğimle inşallah hedefimden şaşmam,geldsiğimde yediklerimi yazıcam.
Hoşçakalın
ellerine sağlık canım..ben de bi ara yapıyordum....canım bu aralar moralim sıfır herşeye kafam takık anlıcagın muhabbet kuşlarım vardı kız olanı kaybetim şimdide oglum paşam hasta ona sıkılıyorum panik atagım azıyo birazda maddi sıkıntı manevi sıkıntı sürüklüyo işte bu sabah gene çarpıntıyla kalktım ölücem zannettim yaben bu panik ataktan nasıl kurtulucam ben ya biri akıl versin ne olur
PATATESLİ KEK
2 büyük Patates
2 orta boy sogan
1 demet Maydanoz
2 Yumurta
1 su bardagi Siviyag
1 su bardagi Yogurt
2,5 su bardagi Un
1 paket Kabartmatozu
200 gr beyaz Peynir
Tuz, Karabiber, Kirmizibiber, Nane, Kekik
2 yemek kasigi Susam
Önce patatesler soyulur ve irice rendelinir, sogan soyulup ince kiyilir. Maydanoz ince ince kiyilir. Peynir rendelinir. Bir kaseye yumurta, yogurt ve yag alinip cirpilir. Un ve kabartma tozuda ilave edilip cirpilir. Diger tüm malzemelerde ilave edilerek karistirilir(susam haric). Bir büyük firin tepsisi yaglanir ve hamur tepsiye alinir, üzeri düzeltilir ve üzerine susam serpilir. Önceden isitilmis 180 ° derecedeki firinda, 25-30 dakika alti ve üzeri kizarana kadar pisirilir. Dilimlere kesilip servis edilir.
tavsiye ederim tatlım ben içine pırasa dogradım oda ayrı lezzet verdi kek kalıbına koy görde bak ne güzel oluyo
kızlar canımın sıkıntısından kahvaltı yapasın gelmedi gene benim psikoloji yerlerde ya kurtarın beni
öylene kereviz salatası yicem yogurtlu yanınada 2 dilim çavdar ekmegi yerim akşamada allah kerim yazarım ozaman
günaydınn herkese mutlu hafta sonları diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?