Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

adet döneminde şişlik inanılmaz fazla oluyor muhtemelen ondandır. Bende artık bugun yarın eklerim fotolarımı

iyi akşamlar arkadaşlar...diş bugdayımız güzel geçti...ama internetimde sorun var komsudan bağlanıyorum su anda..bir kaç gün gelemeyebilriiim..hava güzel olursa kızımı alıp eşimin dükkana giderim ordan yazarım..netim düzelene kadar aksatabilirim haberiniz olsun...iyi geceler şekerlerr...

allah kolaylık versin canım..şöyle temiz hava al kendine gel

afiyet olsuuun.....
sagol bebem keşke görüşebilsek ne güzel olurdu şöyle canlı canlı
canım çok şükür rabbim sayesinde iyiyim hamdolsun namazımı kılıyorum tespihlerimi çekiyorum kuranımıda okuyorum ama rabbimden geldi bu hastalı bazen öle bir geliyoki ölüyorum zannediyorumçok yoruyo bazen ataklar allahım yardımcım olsun
allah seni ne yapmasın yazdıklarına ne güldüm he
şişko görmesek dicemde sen benim 118 kiloluk halimi görseydin eski resimlere bakıyorumda diyorum ben kendime ne yapmışım şimdi azimliyim ama veriyorum işşallah böylede gider

şimdi gelelim bana
sabah kahvaltısında yediklerim
1-kibrik kutusu büyüklügünde peynir
2-haşlanmış yumurta
3-5 yeşil zeytin
4-bir kupa yeşil çay
5- 2 adet çavdar ekmegi kurutulmuşundan

öylen yediklerim
1-bir yemek kaşıgı kısır
2- bir yemek kaşıgı patates salatası
3-2 yemek kaşıgı mantı
4-yarım etimek tatlısı
5-6 tane yaprak sarması
6-kızarmış tavuk budu ve kanatları minik olanlarından 5 adet
7-4 adet minnacık fındık kurabiye ev yapımı
8-bir bardak çay
9- 2 kepce mercimek çorbası
arkadaş ev aldı ev görmeye gittim millet bana güldü sen bunlarla doyucanmı diye yemicektimde ant verdi okadar ugraştım dedi bende kırılmasın diye bir kaşık olarak yedim birde bu arada bugün tartı beni sevindirdi haberiniz ola onda tartı varda soyundum bir güzelce tartıldım bu arada 1 saat yürüyüş yaptık eşimle evi yakındı bana otobüse binmedim çıkıştada eşim geldi aldı hayde pazara gittik aliışveriş yaptık bu arada beyaz lahana aldım onun suyunu yapıcemde nasıl yapıcem o muamma bile varsa deyiversin

akşam yediklerimde
1- bir kepçe terbiyeli tel şehriye çorbası
2-2 yemek kaşıgı patlşıcan oturtma
3- 2 yemek kaşıgı pirinç pilavı
4-bol salata ve ayran yedim
sodamıda içtim birazdan greyfurtumla sevişmeye başladım demiştimya sizlere bir etegim var giyemedigim yeminle bugün giydim resimler çekindimde kasa sorunlu oldugunda faceye koyamadım ya ne hoşuuma gitti etegi giyince dedim azmin zaferieşimi çagırdım yanıma başladım konuşmaya tamam dedi şımarma verdin hade gene iyisinndahada vericem bugün annemde gelinde gelmişti pardisömü çıkardım annemim suratını görseydiniz ne gülerdiniz kızım ne oldu sana böyle dedidedim kilo verdim çok hosuna gittiki sırıtmaya başladıne hoşuma gitti he ev sahıbi olsun annesi olsun ay kızım ne güzel vermişin dedi dikkat ette geri alma dedi dedim ne alıcem 70 düşücem ben sonrada hayalımı gerçekleştiricem dedim şimdiden söylüyüm kaynanam bana gelicek kahvaltıya sabah giremem o gidince girerim haberiniz ola:18::18::18:herkeze iyi aksamlar diliyorum hepiciginizi öpüyorum birde orda sen panik atagım az orda ne zor gün geçirdim ya evi dublek bittim evine herşeyini yeniledi rabbim agız tadıyla oturmayı nasip etsin işşallah paşamda hamdolsun iyi bugün babası evdeydi ona bıraktım ne yapıceniz ana yüregi evde tek bırakamıyorum bıcırıgı

Hayirli geceler canlar
önce menümü paylasayim

sabah 1 dilim cavdar ekmegi ,peynir,salatalik
öglen 1 elma,1 muz
aksam 1 porsiyon barbunya

bence elbisen cok güzel yakismis ,güle güle giy canim

oy kizlar tüm mesajlarinizi okudum ama uyku bastirdi
cevap yazamadan cikiyorum ,hakkinizi helal edin kusura bakmayin olurmu..

Bol bol kilocuklarimizi verebilecegimiz bir hafta olur insallah

niye yakışmasın gayet de güzel olmuşl..ama sen daha güzelsin.....

hiiç kafamıza takmıyoruz aynen kaldığımız yerden devam ediyoruz canım...

gayet fit gözüküyorsun canım....kilo verdikçe yeni resimler bekliyoruuz...

maşallah gayet güzel yemişsiiin...afiyet olsuun...

artık herkes farkediyor demekki çok güzeeel....

Hayirli geceler canlar
önce menümü paylasayim

sabah 1 dilim cavdar ekmegi ,peynir,salatalik
öglen 1 elma,1 muz
aksam 1 porsiyon barbunya

çok az yiyorsun canım...

slm bende aranıza katılmak istiyorum bugün diyete de başladım yürüyüşümüde yaptım

liste önemli değil ya yeterki paylaşımla zayıflayım motivem düştüğünde yükselir

günaydın kızllaaaaar........
günaydın cnm.....
oy kizlar tüm mesajlarinizi okudum ama uyku bastirdi
cevap yazamadan cikiyorum ,hakkinizi helal edin kusura bakmayin olurmu..

Bol bol kilocuklarimizi verebilecegimiz bir hafta olur insallah

amin cnm inşaallah uzaklaşır bizden kilolarımız geri dönmemek üzere....

canım gayette güzel olmuş elbisen..güle güle giy...ben de zayıflayıpppp kot,,,,,elbise....beyaz kot...giymeyi...bluzlarımın üzerine kemer takabilmeyi çokkk istiyorum....

slm arkaaşlar netim şimdilik düzeldi....evdeki işlerim bitmwk üzere...bitirince kızı arabasına atıp arkadasa çaya gidicem...akşamüzeri gelirim...görüşmek üzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…