Cidden mi aaaaaKar yağıyorr
Esracıyız ulen kim demiş tutmuyor diyeKimse benim tarafımı tutmuyor herkes ezikliyor beni
Ben deeeeBen senin koruması çok merak ediyorum cok disiplinisin sen o zaman da yemezsin bak makarna hala duruyormus
Kahkaha attım lan
Hahahahahhahahhahahah çok korkmuşşlll
Ben seni tutuyorum EsraaaaaaaKimse benim tarafımı tutmuyor herkes ezikliyor beni
Psikolojikim bozuktu onuda gece yaptim kp ye kızdım da birazSadece bu kadarcık mı spor
Cumaya iner canimBirazdan tartılıcam çok tırsıyorumbenim hala pazar geldi , cuma yanlış sinyalmis
bunu şimdi gördümAy bı o insan .bu kadar mı benzer tipkisinin aynısı olur yaw
sevgiye mi doyayım maliiiiila bi doy laa bi doy
keşke gelseler dimi çok özledik be yaŞuraya kalpler koyayım da ,portakal sulu ördeğe ,belki okuyordur dışarıdan da ,insafa gelip gelir
Aynen.. Sizin orada da yağması lazım yok mu orada ?Cidden mi aaaaa
senle de görüşeceğiz kuzucum inşallahYaa hepiniz miuşumu gördünüz mü?? Çok kıskandım şu an
Vay vaaaayyyyyyyyyy vaaaayyyyyyyyyEsracıyız ulen kim demiş tutmuyor diye
ya hahahaha esraaaa bunu da yeni gördüm hahahahahaEki Görüntüle 2116261 Eki Görüntüle 2116261 Eki Görüntüle 2116261 Ayyy
Ayyy ha
Ha
Ha ayyy çok güldüm bu ne giiiiizzzzz karnına ağrı girdi
Eki Görüntüle 2116258 kız artı gelmissinya aradan geçen zaman beni ilgilendirmez artı artıdır.
Eki Görüntüle 2116261 Eki Görüntüle 2116261 Eki Görüntüle 2116261 Eki Görüntüle 2116261 Eki Görüntüle 2116261 Eki Görüntüle 2116261
tevafuk55
Başka atan yok mu öncesi sonrası??
Bak cıbıldak resimlerimi atmak istemiyorum beni buna zorlamayın
Hippo dediEsracıyız ulen kim demiş tutmuyor diye
Ben seni tutuyorum Esraaaaaaa
Ewet göremedi, görünce de hopluyorum bende Nolmuşşİstanbul kar göremedi bu senehoplama şöyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?