- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
İnşallah kuzum o günleri bi görelim de inşallah :)Yok yok dalmazsın, o kadar aç kaldım emek verdin o günleri düşünürsün. Dediğim gibi bir iki gün abartmadan yer diğer günler dikkat edersin dengelenir.
Ay benim ayni kiyafetlerle var yeni cektim amma velakin tisortle ve kafam acik oldugundan atamam :)Hadi bugün bize bir öncesi-sonrası fotoğrafı patlatın biriniz
Motive olsun gözümüz gönlümüz açılsın
De haydeeeee
Umutsuz çakıl. Hemen dibe çöken çakılÇok güzel yazmış çözüm az yiyin zayıflayin. Sanırım bu çok acıkmam ondanmis. Yorgunluk kramplar kolestrol de yüksek çıktı nerdeyse tüm değerler kötü. Mayısta hamilelik öncesi hepsi normale dönmüştü. 6 ayda nasıl bu kadar arttı ben anlamiyorum.
Büşra kendi fotonu mu koydunMiuş nerelerde bugün annesi gelivekti
A ha haAuuuusssssss geçmişe gidelim mi
Eki Görüntüle 2116493
Hatırladın mi,
gel bana yine şişko de
raziyim
ama gel tamam mı
Ausencia
Ama laf aramızda miu da artık kat kat gobuklu şişkoymuşgelince ona sa şişko de e mi
@MiuLego
iviiitBüşra kendi fotonu mu koydun
Çok tatlısın yaaaKaptan diyoki öncesi sonrası resim koyun siz hala duruyosunuz yeeaa hayret bişey haa
Bem koyayım en iyisi. Bu 10 yıl öncesi.
Eki Görüntüle 2116609
Buda 1 yıl sonrası inşallah.
Eki Görüntüle 2116611
Fiyonaaaaaaaaa koğtunmuuu
Geçmiş olsun canımHerkese iyi gecelerrr
Oğlum yine uyumuyo oksurup uyanip duruyo bogazi aciyo heralde bu saat oldu hala tam dalgin uyumadi yavrum.
Spor olarak arada vakit buldum da 15 dk bolgesel yapabildim sadece
15 dk bolgesel=45 puan
@MiuLego @nehirnil111
Ben o soğanı denedim fayda etmediTatlim odasına soğanı ikiye böl ve üzerine karanfil ekle bir küçük kasenin içinde odanın bir köşesinde kalsın sabaha kadar...oksuruk için de cevizin içindeki kabuğu var ya onu topla kaynat çay gibi içir iyi gelecek çok şu koyma bir kahve bardağı kadar..benim çocuklar hep odasında vardır rahat nefes alacak rahat uyuycak.geçmiş olsun cnmsogan odayi kokutacak ama rahat uyur oğlusun..büyüklere de iyi geliyor tavsiye ederim...
Çok tatlısın yaaa
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Kiyamaaammmm sanasen bu üzüntüyle yemeye vurursun kendini
Bence vur yani bakalım yiyerek kilo verebilecek misin
Kimse benim tarafımı tutmuyor herkes ezikliyor beniNoldu benim esrama ya oyyyy ne istiyon ne vereyim abimeee
Ya hahahaha eflallll mart is comingggggggg
Kabak alarak benim bile gönlümü kazandı
Ohhh öpmüş phhhhh ağzını yüzünü parçaladığımmm
Tımım seve seve
Ben çok enerjiğim cıma heyecanı bile sardı şimdiden beni
Kahkaha attım lanKaptan diyoki öncesi sonrası resim koyun siz hala duruyosunuz yeeaa hayret bişey haa
Bem koyayım en iyisi. Bu 10 yıl öncesi.
Eki Görüntüle 2116609
Buda 1 yıl sonrası inşallah.
Eki Görüntüle 2116611
Fiyonaaaaaaaaa koğtunmuuu
Ben senin koruması çok merak ediyorum cok disiplinisin sen o zaman da yemezsin bak makarna hala duruyormusCok aciklayici oldu
Ay eflal.ben cok korkuyorum koruma kismindan.cok cabuk kilo almaya musait benim yapim.Borden öküz gibi dalmam biseylere umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?