Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ekledim kuzum bu hafta kendine istirahat verdin sanırım normalde sporların her gündü neredeyse Menünde çok leziz
Nehirimmmmm kızım dişten dolayi gece gündüz ayakta sıfır uykuyla duruyorum üstüne devamlı kucakta afedersin WC ye gidemiyorum duş alacağım zaman eşimi bekliyorum oda gece 12 geliyor terimle kalıyorum bu hafta böyle rolantili gececek ama haftaya hem diyet hem spor asilmam lazım yaz geliyorrr

Anladım canım benim kıyamam miniğe çabucak atlatır inşallah çok zor bir şey biz büyükler zorlanırken yavrucakları düşünemiyorum bile

Anladım canım benim kıyamam miniğe çabucak atlatır inşallah çok zor bir şey biz büyükler zorlanırken yavrucakları düşünemiyorum bile
Alt iki dişi bu kadar zorlamamisti çıkamıyor şişmiş damağı durmadan ağlıyor mızmız huysuz oda bitti bende uyumuyor da ikimizde harap olduk ama bugün ucunu gördüm bu hafta uçları biraz daha çıksa rahatlar diye umuyorum

Evet genelde patladıktan sonra rahatlıyorlar kıyamam çok zordur damak yarılıyor kolay mı Sana da Rabbim güç kuvvet versin canım anneler bitap düşüyor

27 şubat menüsü

Kahvaltı (9.30): Tam buğday ekmeği ile tost, yarım dom.sal.bib, 5 zeytin

Öğlen ( 14.30) : 5 karnabahar köftesi, 1 kase yoğurt, yarım ayva

Akşam (18.30) : Çiğ kabaklı yoğurt

Su: 3 litre
Spor : 45 dk leslie / 135 puan nehirnil111

Ortim @Makbule007
Mortim malipina
Kaptan @MiuLego

Öncesinde sporun yok değil mi kuzum sadece bugün var bu hafta sporun Menün çok güzel doyduysan harika

Ekledim canım sporun çok güzel menün şahane maşallah

Şahane menü eflalim şahane spor da var ba yıl dim bir daha yazayım BAYİLDİM

Konyak bravooooooooooooo bravooooooooooooo sporuna menune bravooooooooooooo canım sahanesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…