- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Nehirimmmmm kızım dişten dolayi gece gündüz ayakta sıfır uykuyla duruyorum üstüne devamlı kucakta afedersin WC ye gidemiyorum duş alacağım zaman eşimi bekliyorum oda gece 12 geliyor terimle kalıyorum bu hafta böyle rolantili gececek ama haftaya hem diyet hem spor asilmam lazım yaz geliyorrrEkledim kuzum bu hafta kendine istirahat verdin sanırım normalde sporların her gündü neredeyseMenünde çok leziz
Nehirimmmmm kızım dişten dolayi gece gündüz ayakta sıfır uykuyla duruyorum üstüne devamlı kucakta afedersin WC ye gidemiyorum duş alacağım zaman eşimi bekliyorum oda gece 12 geliyor terimle kalıyorum bu hafta böyle rolantili gececek ama haftaya hem diyet hem spor asilmam lazım yaz geliyorrr
Alt iki dişi bu kadar zorlamamisti çıkamıyor şişmiş damağı durmadan ağlıyor mızmız huysuz oda bitti bende uyumuyor da ikimizde harap olduk ama bugün ucunu gördüm bu hafta uçları biraz daha çıksa rahatlar diye umuyorumAnladım canım benim kıyamam miniğe çabucak atlatır inşallah çok zor bir şey biz büyükler zorlanırken yavrucakları düşünemiyorum bile
Evet genelde patladıktan sonra rahatlıyorlar kıyamam çok zordur damak yarılıyor kolay mıAlt iki dişi bu kadar zorlamamisti çıkamıyor şişmiş damağı durmadan ağlıyor mızmız huysuz oda bitti bende uyumuyor da ikimizde harap olduk ama bugün ucunu gördüm bu hafta uçları biraz daha çıksa rahatlar diye umuyorum
Amin canım amin oğlum kolay çıkarmıştı kızım fena yaaaEvet genelde patladıktan sonra rahatlıyorlar kıyamam çok zordur damak yarılıyor kolay mıSana da Rabbim güç kuvvet versin canım anneler bitap düşüyor
Yok kuzum kötü bi resim gördümde ondanÜşütün mü
Her çocuk başka oluyor kuzum ne yapacaksın anne babalar sıkıntı çekiyor güzel dertler ama anneler özellikle çok yoruluyorAmin canım amin oğlum kolay çıkarmıştı kızım fena yaaa
Öncesinde sporun yok değil mi kuzum sadece bugün var bu hafta sporun27 şubat menüsü
Kahvaltı (9.30): Tam buğday ekmeği ile tost, yarım dom.sal.bib, 5 zeytin
Öğlen ( 14.30) : 5 karnabahar köftesi, 1 kase yoğurt, yarım ayva
Akşam (18.30) : Çiğ kabaklı yoğurt
Su: 3 litre
Spor : 45 dk leslie / 135 puannehirnil111
Ortim @Makbule007
Mortimmalipina
Kaptan @MiuLego
Bu havada da mı yürüyüş yaptığına göre ,sizin orada hava iyi ellam1 saat yürüyüş yaptım
1 saat da akşam çıkacam
Menülere eklerim
Dün de var 45 dk leslieÖncesinde sporun yok değil mi kuzum sadece bugün var bu hafta sporunMenün çok güzel doyduysan harika
Ekledim canım sporun çok güzel menün şahane maşallahMenüm
Sabah.9.00
Limonlu maydanoz soda
11.00 2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Biraz peynir
Ara.16.00
1 bardak neskafe 5 badem
Akşam 18.30
1 rendelenmiş baharatlı yoğurtlu kabak
Şu 2 litre oldu yatana kadar 3 olur
Spor 3mil leslie
15 dkk bölgesel
500 ip @MiuLegonehirnil111
Ekliyorum hemenDün de var 45 dk leslie
Şahane menü eflalim şahane spor da var ba yıl dim bir daha yazayım BAYİLDİM27 şubat menüsü
Kahvaltı (9.30): Tam buğday ekmeği ile tost, yarım dom.sal.bib, 5 zeytin
Öğlen ( 14.30) : 5 karnabahar köftesi, 1 kase yoğurt, yarım ayva
Akşam (18.30) : Çiğ kabaklı yoğurt
Su: 3 litre
Spor : 45 dk leslie / 135 puannehirnil111
Ortim @Makbule007
Mortimmalipina
Kaptan @MiuLego
Konyak bravooooooooooooo bravooooooooooooo sporuna menune bravooooooooooooo canım sahanesinMenüm
Sabah.9.00
Limonlu maydanoz soda
11.00 2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Biraz peynir
Ara.16.00
1 bardak neskafe 5 badem
Akşam 18.30
1 rendelenmiş baharatlı yoğurtlu kabak
Şu 2 litre oldu yatana kadar 3 olur
Spor 3mil leslie
15 dkk bölgesel
500 ip @MiuLegonehirnil111
Sende yok mu kuzum var sanıyordum senin bennnHer çocuk başka oluyor kuzum ne yapacaksın anne babalar sıkıntı çekiyor güzel dertler ama anneler özellikle çok yoruluyorben şimdiden yorgunum çocuktan sonra ne olurum bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?