her zamanHadi bakalım açlığa hazır mıyız
Doğru cnm.. kahveyi komşuda içtim .. daha yemek hazır değildi dedin yemeği pişirmeden bi ara yapim ki gözüm dönmesinHippom menü güzel ama 12 den 17.30 a kadar 4 öğün var balım ya hiccc leptin müsadere edilmemiş çalışsın diye kahvemi ara okey o zaman muzlu ara olmayacaktı hippom
Oyu yapmissin yeme canim@MiuLego @cakil80
Uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı 12de..
Mantarlı dereotlu omlet( 2 yumurta ile)
3 çeri
1 salatalık
Süzme peyniri kk
7 zeytin
Taze nane
Dereotu
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter(komşuda yedim 2 çeşit kurabiye börek fln koydu.. dedim bi tane bundan yiyim bari)
Ara 16da
1 tarçınlı muz
Yarım bardak süt
Akşam 17.30
Ispanaklı yumurta
Spor şimdilik 500 ip atladım daha yapıca etiketlerim
AnlamadımOyu yapmissin yeme canim
Menü güzel balım dolu dolu sağlıklı sporda efsaneeeeeMenumu vereyim @MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378
Sabah ılık limonlu su
Kahv 8.15: 2 yum omlet 5 zeytin
Bol yesillik 2 ceri domates
1 dilim tam.tahilli ekmek
Ara 2 ceviz ve sade kahve
Ögle 12.00: 1.5 kepce corba
4 kasik karnabahar yemegi
2 kasik corba
Ara: turk kahvesi 1 hurma 2 k kayısı
Maden suyu
Aksam 18.30: 2 servis kasigi pirasa yemegi
2 y kasigi tavuk
Biraz salata
Su 2.5 litre ve bitki cayi
Spor 2 saat tempolu yürüyüş: 300 puan
nehirnil111
Anladım balimDoğru cnm.. kahveyi komşuda içtim .. daha yemek hazır değildi dedin yemeği pişirmeden bi ara yapim ki gözüm dönmesinbide emziriyorum ya acıktım :))
Artık sabaha kadar leptin çalışsın.. 19 gibi son bi ara yaparım incirle günü kaparım..
Çok iyi yapmissin yememekle ikramlariAnlamadım
Kuzum dün fena ağrım vardı, bi de bulantım. Sabah boş mideye ağrı kesici almayım diye meyve yediydim... Yoksa son 3 haftadır sağlam yiyorumOhhh ve iğde sonunda yemişsin adam akıllı yemek kıtlıkti dün ki menü balım bugün çok çok guzellll
Şimdiye kadar tek öğün yedim ama cısslı
Şifreli yazayım da kimse anlamasınp.o.ğ.a.ç.a yanında kahvaltılık bir de çay
Akşama da köfte ,patatesben sadece az köfte yerim şşşşştttt aramızda
White begendi white beğendiMenü güzel balım dolu dolu sağlıklı sporda efsaneeeee
Yakaladım iğde de hemen kaçtı baksanaKuzum dün fena ağrım vardı, bi de bulantım. Sabah boş mideye ağrı kesici almayım diye meyve yediydim... Yoksa son 3 haftadır sağlam yiyorum
Deynep ya ne güzel yakalanmışsın sen vayta
Menüsüne bağlı ama sıkı geliyor sporlar falan efsane perşembe bı detoks patlatirsan yenme ihtimalin var diğer türlü seni çiğ çiğ yerrrrWhite begendi white beğendi
heyo heyo heyo
Wayt bak ne dicem esranin menüsünü biginmi timim mi
Moralman çöksün azicikmiu onu tutuyor cok yalnizim sende beni tut
Geldi vaytım ama 5 yıl yaşlanmış olabilirim...Yakaladım iğde de hemen kaçtı baksana
Hala geldi demi artık
Sende mi brutusMenüsüne bağlı ama sıkı geliyor sporlar falan efsane perşembe bı detoks patlatirsan yenme ihtimalin var diğer türlü seni çiğ çiğ yerrrr
Oyyyyy gel ben sana yapayım yemek evde 5 çeşit yemek var sanki kıtlık yaşanıyor millet aç kalacak diye pişir pişir koy dolaba sonu 5 çeşit yemek yiyenden yok iyi miGeldi vaytım ama 5 yıl yaşlanmış olabilirim...
3 gün aralıksız sancı çektim ne gece uykusu ne gündüz durabildim. Hafta içi 4 günün yemeğini Pazar günü yaparım normalde... Yapamadım bugün halledecem inşallah... Yoksa yarına yemeğim yok
Aa evet yaa.. yer miyimÇok iyi yapmissin yememekle ikramlari
@MiuLego gel bakim sen bana bu kuraldan bahsetmedin :))Yeni gelen arkadaşlar eskiler en büyük takım kuralını bu ara unutuyorsunuz biliyorsunuz demi
Neydi o kural herkes miu değil white sevecekti unutanlar hatirlasin duyanlar duymayanlara soylesin
Miu esrayi tutuyorsa net ben seni tutuyorum ve tüyo veriyorum mm perşembe detoks patlat diyorum o uzun zamandır diyette sen yeni başladın diyorumSende mi brutus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?