Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menumu vereyim @MiuLego Whiteblacklife Esra_4378

Sabah ılık limonlu su

Kahv 8.15: 2 yum omlet 5 zeytin
Bol yesillik 2 ceri domates
1 dilim tam.tahilli ekmek

Ara 2 ceviz ve sade kahve

Ögle 12.00: 1.5 kepce corba
4 kasik karnabahar yemegi
2 kasik corba

Ara: turk kahvesi 1 hurma 2 k kayısı
Maden suyu

Aksam 18.30: 2 servis kasigi pirasa yemegi
2 y kasigi tavuk
Biraz salata

Su 2.5 litre ve bitki cayi

Spor 2 saat tempolu yürüyüş: 300 puan
nehirnil111

Hippom menü güzel ama 12 den 17.30 a kadar 4 öğün var balım ya hiccc leptin müsadere edilmemiş çalışsın diye kahvemi ara okey o zaman muzlu ara olmayacaktı hippom
Doğru cnm.. kahveyi komşuda içtim .. daha yemek hazır değildi dedin yemeği pişirmeden bi ara yapim ki gözüm dönmesin bide emziriyorum ya acıktım :))

Artık sabaha kadar leptin çalışsın.. 19 gibi son bi ara yaparım incirle günü kaparım..

Oyu yapmissin yeme canim

Menü güzel balım dolu dolu sağlıklı sporda efsaneeeee

Anladım balim

Ohhh ve iğde sonunda yemişsin adam akıllı yemek kıtlıkti dün ki menü balım bugün çok çok guzellll
Kuzum dün fena ağrım vardı, bi de bulantım. Sabah boş mideye ağrı kesici almayım diye meyve yediydim... Yoksa son 3 haftadır sağlam yiyorum

Deynep ya ne güzel yakalanmışsın sen vayta

Menü güzel balım dolu dolu sağlıklı sporda efsaneeeee
White begendi white beğendi
heyo heyo heyo
Wayt bak ne dicem esranin menüsünü biginmi timim mi
Moralman çöksün azicik miu onu tutuyor cok yalnizim sende beni tut

Kuzum dün fena ağrım vardı, bi de bulantım. Sabah boş mideye ağrı kesici almayım diye meyve yediydim... Yoksa son 3 haftadır sağlam yiyorum

Deynep ya ne güzel yakalanmışsın sen vayta
Yakaladım iğde de hemen kaçtı baksana
Hala geldi demi artık

White begendi white beğendi
heyo heyo heyo
Wayt bak ne dicem esranin menüsünü biginmi timim mi
Moralman çöksün azicik miu onu tutuyor cok yalnizim sende beni tut
Menüsüne bağlı ama sıkı geliyor sporlar falan efsane perşembe bı detoks patlatirsan yenme ihtimalin var diğer türlü seni çiğ çiğ yerrrr

Yakaladım iğde de hemen kaçtı baksana
Hala geldi demi artık
Geldi vaytım ama 5 yıl yaşlanmış olabilirim...
3 gün aralıksız sancı çektim ne gece uykusu ne gündüz durabildim. Hafta içi 4 günün yemeğini Pazar günü yaparım normalde... Yapamadım bugün halledecem inşallah... Yoksa yarına yemeğim yok

Oyyyyy gel ben sana yapayım yemek evde 5 çeşit yemek var sanki kıtlık yaşanıyor millet aç kalacak diye pişir pişir koy dolaba sonu 5 çeşit yemek yiyenden yok iyi mi

Yeni gelen arkadaşlar eskiler en büyük takım kuralını bu ara unutuyorsunuz biliyorsunuz demi
Neydi o kural herkes miu değil white sevecekti unutanlar hatirlasin duyanlar duymayanlara soylesin
@MiuLego gel bakim sen bana bu kuraldan bahsetmedin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…