Ben yerim kiiiiiOyyyyy gel ben sana yapayım yemek evde 5 çeşit yemek var sanki kıtlık yaşanıyor millet aç kalacak diye pişir pişir koy dolaba sonu 5 çeşit yemek yiyenden yok iyi mi
Aaaa bahsetmedimi çok ayıp etmiş bak simdi@MiuLego gel bakim sen bana bu kuraldan bahsetmedin :))
Evde iki çocuk biri mercimek çorbası yemiyor biri yayla iki çeşit çorba var o yüzden oğlum makarna sevmez eşim bulgur o yüzden ikisi de var evde tavuk ile karnabahar da kendim yemek için yaptım onlarda yiyor ikisinden de anam 6 çeşitmis yaBen yerim kiiiii
Hazırda yemek olması iyi kuzum. Ne pişirsem derdinden kurtuluyor insan
Evde iki çocuk biri mercimek çorbası yemiyor biri yayla iki çeşit çorba var o yüzden oğlum makarna sevmez eşim bulgur o yüzden ikisi de var evde tavuk ile karnabahar da kendim yemek için yaptım onlarda yiyor ikisinden de anam 6 çeşitmis ya
Gayet guzel olmus ortim afiyet olsun27 şubat menüsü
Kahvaltı (9.30): Tam buğday ekmeği ile tost, yarım dom.sal.bib, 5 zeytin
Öğlen ( 14.30) : 5 karnabahar köftesi, 1 kase yoğurt, yarım ayva
Akşam (18.30) : Çiğ kabaklı yoğurt
Su: 3 litre
Spor : 45 dk leslie / 135 puannehirnil111
OrtimCutemom007
Mortim @malipina
Kaptan @MiuLego
Gizli bilgi sanirim bu ayy canim o kadar gizli yazmissinki hiç anlamadim ama menüde sporda güzel iyi olmus acıkmışsındır simdi sen çerez cpisi falan yeWhite begendi white beğendi
heyo heyo heyo
Wayt bak ne dicem esranin menüsünü biginmi timim mi
Moralman çöksün azicikmiu onu tutuyor cok yalnizim sende beni tut
Menüsüne bağlı ama sıkı geliyor sporlar falan efsane perşembe bı detoks patlatirsan yenme ihtimalin var diğer türlü seni çiğ çiğ yerrrr
Ben bu mesajları okuyorum bilginiz olsun yaniMiu esrayi tutuyorsa net ben seni tutuyorum ve tüyo veriyorum mm perşembe detoks patlat diyorum o uzun zamandır diyette sen yeni başladın diyorum
Makbus ben senin diyetisyeni çok sevdim ya ekmeksiz menüleri şahane sahaneİyı aksamlar hanımlar menu paylasayim hemen
Sabah 8.30
2 dilim peynir 10 badem domates salatalik havuc turp
12.30
Salata 2 kepçe yesil mercimek çorbası
17.30
3 ceviz 2 yumurtalı menemen salata
20.30
Ara 1 bardak sut
Spor 75 dk tempolu yuruyus
Su 3lt @MiuLego @eflalimnehirnil111 @whıteblacklife
O nasıl olıyoooPerşembe ananas detoxu yapacambazıları benim hedefi yüksek tutmuş ta ismi lazım değil baş harfi M ( @MiuLego )
Ananas ve yogurt yiyecem sadece her öğündeO nasıl olıyooo
Sınırsız mı??Ananas ve yogurt yiyecem sadece her öğünde
2 dilim.ananas 1 kase yoğurt ve badem yerim sanırım emziriyorsun sen yapmaSınırsız mı??
Yok yapmam merak ettim :))2 dilim.ananas 1 kase yoğurt ve badem yerim sanırım emziriyorsun sen yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?