Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende var ben dürterim :)
Dürt kaptanım
Aklımda kaldıydı kaptan sanki
Haftaya devam edelim o zaman ne edek
nehirnil111 ve begum75
Sabah şekerleri denk gelemiyoruz ya... Şuralar kediyle dolu olmalıydı şimdiye
Eki Görüntüle 2117092

Oyy İğdem vallahi yoğunluktan etiketlere dönüyorum genelde bir tam anlamıyla vakıf olamadım konular ama çok şükür rahatladım Müdür gitti

Canım benim zaten kronikleşmiş bir depresyonum var zaten bunun yol açtığı bazı şeylerde eklenince sorunlar biraz daha büyütüyor her zaman sakinleştirici filan bu ilaçlara ek olurdu şimdi sadece antidepresan ile kaldık çok şükür.kulandığım ilaç şuanda 150 mg pisikolojik ilaçlar genelde hemen etki göstermez en az düzenli bir ay kullanmamız lazım bence pisikoloğlarda bu işi konuşarak güzel atlatıyorlar eğer çevrende böyle klinikler varsa sadece danışmanlık alaman seni rahatlarsın sorun senin ve ancak sen halledebilirisin ilaç bel bağlamak bazen işin kolayına kaçmak gibi beynini boşaltamadıktan sonra hiçbirşeyin faydası yok
Bana gelince baştada dediğim gibi benimki biraz kronikleşti artık ara ara beni yokluyor farklı fiziksel sorunlar çıkartıyor unutkanlık gibi yeme bozukluğu sebepsiz uzun ağlama krizleri olunca hayatımı zorluyor sonuçta anneyim ve çoçuklarda sağlıklı bir anneye ihtiyacı var o yüzden kullanmak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…