Sensin şişkoNaber 7. Takım siskolari
Elinle sil elinle, böyle sopa ile ordan al oraya çalçekin ayaklarınızı takımı. Temizliyorum
bi esra bi senÇok hoşuna gitti begüm kaptan sencede hakketmezmiyim
Zaten elimle eğilerek sildim eflalimElinle sil elinle, böyle sopa ile ordan al oraya çal
Ben kuzuBen danayim
Ozgüven ve enerji patlaması varbi esra bi sen
her gün yürek mi yiyionuz, o ne özgüven o
cumaya belli olcak herşey şimdikten konuşmak erken olur
hiç sevmem vileda ile silmeyiElinle sil elinle, böyle sopa ile ordan al oraya çal
belli maşallah belliO
Ozgüven ve enerji patlaması var
Dürt kaptanımBende var ben dürterim :)
Haftaya devam edelim o zaman ne edekAklımda kaldıydı kaptan sanki
nehirnil111 ve begum75
Sabah şekerleri denk gelemiyoruz ya... Şuralar kediyle dolu olmalıydı şimdiye
Eki Görüntüle 2117092
Ya kesinlikle elle eğilerek silmek daha temiz yapıyor ama dizler mahvaluyor
Çok pasaklı bir kadın kimseye söyleme aramızda
Canım benim zaten kronikleşmiş bir depresyonum var zaten bunun yol açtığı bazı şeylerde eklenince sorunlar biraz daha büyütüyor her zaman sakinleştirici filan bu ilaçlara ek olurdu şimdi sadece antidepresan ile kaldık çok şükür.kulandığım ilaç şuanda 150 mg pisikolojik ilaçlar genelde hemen etki göstermez en az düzenli bir ay kullanmamız lazımCanım tesadüf gordum ne İÇİN gittin psikiyatri ye ya bu aralar bende de bir her sey eksik duygusu var Bı usengeclık Bı yorgunluk evlılıgımdekı bazı seyler icin bıkkınlık bazen iyiyim ama genelde modum dusuk gitmeyi dusundum bende ama karar veremiyorum da o yuzden soruyorum ilac alıyor musun kac mg yan etkisi oldu mu ayy ne sordum ya
Hiç yemedimKuzu çevirme ne iyi olurdu şimdi
haftada iki gün eğilerek silmek yeterYa kesinlikle elle eğilerek silmek daha temiz yapıyor ama dizler mahvaluyorhaftada bir elle iyi, diğer günler üstten şöyle sopayla
Sana direk show yapacambelli maşallah belli
hadi bakalım cumaya hem sporunla hem tartınla şovunu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?