İşin kötüsü o kadar ilacı kullanıp benim gibi hiç faydasını görememekCanım benim zaten kronikleşmiş bir depresyonum var zaten bunun yol açtığı bazı şeylerde eklenince sorunlar biraz daha büyütüyor her zaman sakinleştirici filan bu ilaçlara ek olurdu şimdi sadece antidepresan ile kaldık çok şükür.kulandığım ilaç şuanda 150 mg pisikolojik ilaçlar genelde hemen etki göstermez en az düzenli bir ay kullanmamız lazımbence pisikoloğlarda bu işi konuşarak güzel atlatıyorlar eğer çevrende böyle klinikler varsa sadece danışmanlık alaman seni rahatlarsın sorun senin ve ancak sen halledebilirisin ilaç bel bağlamak bazen işin kolayına kaçmak gibi beynini boşaltamadıktan sonra hiçbirşeyin faydası yok
Bana gelince baştada dediğim gibi benimki biraz kronikleşti artık ara ara beni yokluyor farklı fiziksel sorunlar çıkartıyor unutkanlık gibi yeme bozukluğu sebepsiz uzun ağlama krizleri olunca hayatımı zorluyor sonuçta anneyim ve çoçuklarda sağlıklı bir anneye ihtiyacı var o yüzden kullanmak zorundayım.
Biz yersek sende yemis kadar olursunHiç yemedimbeni çevirin ama ben kendimi nasıl yiyicem
Çok geziyor zaten mantıklıÇok pasaklı bir kadın kimseye söyleme aramızda
çok geçmiş olsun efserCanım benim zaten kronikleşmiş bir depresyonum var zaten bunun yol açtığı bazı şeylerde eklenince sorunlar biraz daha büyütüyor her zaman sakinleştirici filan bu ilaçlara ek olurdu şimdi sadece antidepresan ile kaldık çok şükür.kulandığım ilaç şuanda 150 mg pisikolojik ilaçlar genelde hemen etki göstermez en az düzenli bir ay kullanmamız lazımbence pisikoloğlarda bu işi konuşarak güzel atlatıyorlar eğer çevrende böyle klinikler varsa sadece danışmanlık alaman seni rahatlarsın sorun senin ve ancak sen halledebilirisin ilaç bel bağlamak bazen işin kolayına kaçmak gibi beynini boşaltamadıktan sonra hiçbirşeyin faydası yok
Bana gelince baştada dediğim gibi benimki biraz kronikleşti artık ara ara beni yokluyor farklı fiziksel sorunlar çıkartıyor unutkanlık gibi yeme bozukluğu sebepsiz uzun ağlama krizleri olunca hayatımı zorluyor sonuçta anneyim ve çoçuklarda sağlıklı bir anneye ihtiyacı var o yüzden kullanmak zorundayım.
Hiç yemedimbeni çevirin ama ben kendimi nasıl yiyicem
Sana direk show yapacam
Doğru beklentimi yüksek tutmamalıyım çivili yeterÇiviliyle dedim işte daha ne istiyosun özlemişsindir
Nerdesin sen menülerin nerde sen nerdesin
Akşam menü ver
Diğer öğünlerle bunu telafi etmiş olmalıdın
Gülme vururum ağzına he
Nazar boncuğu alayım mı sana ben
Amin canım bende inanıyorumçok geçmiş olsun efser
inşallah o ilaçları kullanmadığın günlerin de olsun
senin yahnin güzel olur diyorlar eflal
Kesinlikle vileda kullanmam elimle silmezsem olmaz gün boyu çamaşır suyu domestos vardır elimde kokusunu almasam baş ağrısı oluyar bende
yani sen vermesende o kendini hatırlatıyor malesefAmin canım bende inanıyorumhayatın cilvesine arada selam vermek gerekir işte
Yerimmm
sabah kedicikler burdaydı nasıl görmedin ideee
biz hep burdayız nehirnil111 @MiuLego
ideee, biz sabah şekeri sen ööleden sonra ki ağşam şekeri olunca denk gelemiyoruz sanırsam
Biliyorum kendim tek başıma olsam baş etmek için sebebimde olurduİşin kötüsü o kadar ilacı kullanıp benim gibi hiç faydasını görememeküstüne bir dünya kilo almak hormonları alt üst etmek. Eğer bana faydası olsa işin açığı bırakmazdım
Kaptan dediğin böyle olacak heytt bee
Amin kuzumyani sen vermesende o kendini hatırlatıyor malesef
rabbim dermansız dert vermesin ne diyelim
Anlıyorum canım seni çok iyi anlıyorumBiliyorum kendim tek başıma olsam baş etmek için sebebimde olurduama olmuyor yeme bozukluğumdan dolayı ilaç iştahı keser dedi. Bana bakalım
Gormesem nasıl begencemProfil pikcirina alışamadım, böyle yakandan tutup turkanima naptın diye sarsasim var
Anam ıgde ninkini görünce bana sıçramasa didiydim
Aşkımı ilan ettim ama görmedin
Benimde bu hafta direndi direndi birden düştü kuzu, birden iner merak etme
Iyi şişko senden naberNaber 7. Takım siskolari
sizi manevi kardeş takımlıktan men ederimKaptanim takımına gelip iki selam verip kaptan ispiklemek farz oldu artık salata yememis demeyi ihmal etmem merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?