Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşin kötüsü o kadar ilacı kullanıp benim gibi hiç faydasını görememek üstüne bir dünya kilo almak hormonları alt üst etmek. Eğer bana faydası olsa işin açığı bırakmazdım

çok geçmiş olsun efser
inşallah o ilaçları kullanmadığın günlerin de olsun

Hiç yemedim beni çevirin ama ben kendimi nasıl yiyicem

senin yahnin güzel olur diyorlar eflal
Sana direk show yapacam

Doğru beklentimi yüksek tutmamalıyım çivili yeter
Şuanda bakmadım büyük kız yemediyse zeydin yağlı kereviz olması lazım

Kızlar dün akşam eşim öyle güzel öyle sevdiğim bir cıss almış kii...

Dedim yıllardır diyorum ben söylemeden arada al almazdın şimdi benim diyete başlamamı mı bekledin.. gerçi ben 1 yıldır diyetteyim ama olsun

Neyse sonuca gelicek olursak tadına bile bakmadım bi tane ye bari dediysede yemedim

İşin kötüsü o kadar ilacı kullanıp benim gibi hiç faydasını görememek üstüne bir dünya kilo almak hormonları alt üst etmek. Eğer bana faydası olsa işin açığı bırakmazdım
Biliyorum kendim tek başıma olsam baş etmek için sebebimde olurdu ama olmuyor yeme bozukluğumdan dolayı ilaç iştahı keser dedi. Bana bakalım

Bende çok çok mutsuzum. Şükredecek bu kadar şey varken sadece sorunlara takılıp kalmak, bu yüzden deli gibi dişlerimi gece gündüz sıkmak , bunun sonucu çılgın baş ağrıları çekmek. ...

Rüyalarım bile mutsuz , arada rüyalarda mutlu oluyorum gerçek gibi etkileniyorum.

Tatile gitmek istiyorum, sabahtan akşama kadar çarşı pazar gezmek istiyorum sakince, tek bir gün de olsa huzurlu mutlu olmak istiyorum.

Dün Alija dizisini izliyorum, Bosna da ki katliamı dünya üstünde ki devam eden savaşları, insanlar böyle ciddi dertlerle uğraşırken ben hayatımı birleştirdiğim adam yüzünden üzülmekten utanıyorum

Kimin derdi küçük ki diyorum, kimin hayatı mükemmel. ..

Ama olmuyor mutsuzum işte. .

Bende döktüm içimi.

Gormesem nasıl begencem
Naber 7. Takım siskolari
Iyi şişko senden naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…