Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eflalim ne oldu kuzum..içini dök rahatla biz seni her zaman dinleriz..

Herşey daha güzel olacak

Herşey daha güzel olacak

Vaytim çok haklisn. Hatta mesajinin ekran görüntüsü nu alıyim de arada bakarım . Dediğin gibi ben Fit bi anne olmak istiyorum. Biraz yüz buldum sanırım gene toparlanacim. Sagol

Sağol canım döktüm bitti
Ahh cnm hepimiz maalesef bi çok sorunla boğuşuyoruz.. ama dediğin gibi savaştan kaçan çok zor durumda olan insanları görünce gerçekten insan derdinden utanıyo rabbim hepimize huzur versin ...

sizi manevi kardeş takımlıktan men ederim
Aşk olsun kaptanim sen hamissin ya yiyeceksin tabi bu arada iki çocuk annesiyim iki hamileligimde gram kilo almadım üstüne kizimda 1 kilo eksik girdim doğuma darısı başına insallah
Bı ara TK uğrayıp baskın yapacağım ama

Canım sebep ne eşinle. Niye böyle bıkkınlık hali var sende? Neyden memnun değilsin seni mutsuz eden ne?
Valla canım nerden başlasam ya ablası abisi sureklı vic vic bir ilişki içindeler hıc sınır yok ve evlendıgımızden beri degil tanıstıgımızdan beri aynı maddi olarak da bu boyle yanı ablasının kocası da calısıyor ev aldılar cocuk Özel unıversıtede okuyor neymiş bu ay sıkısmıs ona para yolluyor cok bısı degil ama bız de ay sonunu zor getiriyoruz ev oduyoruz araba oduyoruz eksiye dusup para gönderiyor ustelık ablası sıkıstım yardımcı olur musunuz falan da demedi ha sadece bu ay elektrik bıraz fazla geldı bıraz sıkıstık dedı herkes sıkısabılır Dı mı sanki bız hıc sıkıstık degiliz Bı de bu Ilk degil her ay buna benzer seyler oluyor direk olmasa da dolaylı sekilde valla yoruldum artık
Canım sebep ne eşinle. Niye böyle bıkkınlık hali var sende? Neyden memnun değilsin seni mutsuz eden ne?

Hippom bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…