eflalim ne oldu kuzum..içini dök rahatla biz seni her zaman dinleriz..Bende çok çok mutsuzum. Şükredecek bu kadar şey varken sadece sorunlara takılıp kalmak, bu yüzden deli gibi dişlerimi gece gündüz sıkmak , bunun sonucu çılgın baş ağrıları çekmek. ...
Rüyalarım bile mutsuz , arada rüyalarda mutlu oluyorum gerçek gibi etkileniyorum.
Tatile gitmek istiyorum, sabahtan akşama kadar çarşı pazar gezmek istiyorum sakince, tek bir gün de olsa huzurlu mutlu olmak istiyorum.
Dün Alija dizisini izliyorum, Bosna da ki katliamıdünya üstünde ki devam eden savaşları, insanlar böyle ciddi dertlerle uğraşırken ben hayatımı birleştirdiğim adam yüzünden üzülmekten utanıyorum
Kimin derdi küçük ki diyorum, kimin hayatı mükemmel. ..
Ama olmuyor mutsuzum işte. .
Bende döktüm içimi.
Sağol eyvallah bacim iyiyimGormesem nasıl begencem
Iyi şişko senden naber
Herşey daha güzel olacakBende çok çok mutsuzum. Şükredecek bu kadar şey varken sadece sorunlara takılıp kalmak, bu yüzden deli gibi dişlerimi gece gündüz sıkmak , bunun sonucu çılgın baş ağrıları çekmek. ...
Rüyalarım bile mutsuz , arada rüyalarda mutlu oluyorum gerçek gibi etkileniyorum.
Tatile gitmek istiyorum, sabahtan akşama kadar çarşı pazar gezmek istiyorum sakince, tek bir gün de olsa huzurlu mutlu olmak istiyorum.
Dün Alija dizisini izliyorum, Bosna da ki katliamıdünya üstünde ki devam eden savaşları, insanlar böyle ciddi dertlerle uğraşırken ben hayatımı birleştirdiğim adam yüzünden üzülmekten utanıyorum
Bende döktüm içimi.
Kızlar dün akşam eşim öyle güzel öyle sevdiğim bir cıss almış kii...
Dedim yıllardır diyorum ben söylemeden arada al almazdın şimdi benim diyete başlamamı mı bekledin.. gerçi ben 1 yıldır diyetteyim ama olsun
Neyse sonuca gelicek olursak tadına bile bakmadımbi tane ye bari dediysede yemedim
Herşey daha güzel olacakBende çok çok mutsuzum. Şükredecek bu kadar şey varken sadece sorunlara takılıp kalmak, bu yüzden deli gibi dişlerimi gece gündüz sıkmak , bunun sonucu çılgın baş ağrıları çekmek. ...
Bende döktüm içimi.
Vaytim çok haklisn. Hatta mesajinin ekran görüntüsü nu alıyim de arada bakarım . Dediğin gibi ben Fit bi anne olmak istiyorum. Biraz yüz buldum sanırım gene toparlanacim. SagolŞu bahanelerin hiç birini kabul etmiyorum pilav vardı yok ekmek vardı yemedim falan filan yeseydin bide bu kızartmanin üstüne üstüne de şerbetli tatlı gomseydin bırak vero su vardı bu vardı sen de bana derdin kilolardan kurtulmak okula fit gitmek fit anne olmak aaa senin iki çocuğun mu var genç kız gibi duruyorsun laflarını duymak değil mi kizartmaya mi tercih ettin bu kadar güzel şeyi emeklerini neden çöpe atıyorsun bunu kendine neden yapıyorsun
İnşaallahHerşey daha güzel olacak
Sağol canım döktüm bittieflalim ne oldu kuzum..içini dök rahatla biz seni her zaman dinleriz..
Ahh cnm hepimiz maalesef bi çok sorunla boğuşuyoruz.. ama dediğin gibi savaştan kaçan çok zor durumda olan insanları görünce gerçekten insan derdinden utanıyoSağol canım döktüm bitti
Aşk olsun kaptanim sen hamissin ya yiyeceksin tabi bu arada iki çocuk annesiyim iki hamileligimde gram kilo almadım üstüne kizimda 1 kilo eksik girdim doğuma darısı başına insallahsizi manevi kardeş takımlıktan men ederim
Valla canım nerden başlasam ya ablası abisi sureklı vic vic bir ilişki içindeler hıc sınır yok ve evlendıgımızden beri degil tanıstıgımızdan beri aynı maddi olarak da bu boyle yanı ablasının kocası da calısıyor ev aldılar cocuk Özel unıversıtede okuyor neymiş bu ay sıkısmıs ona para yolluyor cok bısı degil ama bız de ay sonunu zor getiriyoruz ev oduyoruz araba oduyoruz eksiye dusup para gönderiyor ustelık ablası sıkıstım yardımcı olur musunuz falan da demedi ha sadece bu ay elektrik bıraz fazla geldı bıraz sıkıstık dedı herkes sıkısabılır Dı mı sanki bız hıc sıkıstık degiliz Bı de bu Ilk degil her ay buna benzer seyler oluyor direk olmasa da dolaylı sekilde valla yoruldum artıkCanım sebep ne eşinle. Niye böyle bıkkınlık hali var sende? Neyden memnun değilsin seni mutsuz eden ne?
Canım sebep ne eşinle. Niye böyle bıkkınlık hali var sende? Neyden memnun değilsin seni mutsuz eden ne?
Ben yumurtalı yaparım genelde... en faydalısı o şekildeymiş.. bide haşlamıyorum kendi suyu ile pişiyorum ..Acıktım . Ispanak yapıcam da. Değişik tarif peşindeyim yine
Hippom bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravoooooooooooooKızlar dün akşam eşim öyle güzel öyle sevdiğim bir cıss almış kii...
Dedim yıllardır diyorum ben söylemeden arada al almazdın şimdi benim diyete başlamamı mı bekledin.. gerçi ben 1 yıldır diyetteyim ama olsun
Neyse sonuca gelicek olursak tadına bile bakmadımbi tane ye bari dediysede yemedim
Amin canımAhh cnm hepimiz maalesef bi çok sorunla boğuşuyoruz.. ama dediğin gibi savaştan kaçan çok zor durumda olan insanları görünce gerçekten insan derdinden utanıyorabbim hepimize huzur versin ...
Bende haşlamam aynen. Tavuklu yapıcam karar verdim, doyurucu da olurBen yumurtalı yaparım genelde... en faydalısı o şekildeymiş.. bide haşlamıyorum kendi suyu ile pişiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?