Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eflalim çok psikolojik tedavi görmüş biri olarak söylüyorum asla ilaç yolunu secmedim hala atlatacagim çok şey var içimde ama artık.daha güçlüyüm daha mücadeleci benim doktorum bana Birgün değiştirmeyecek şeyler için üzülme çünkü degistiremeyeceksin yaptığın sectigin hayat için üzülme çünkü bir kere seçtin bu hayatı sadece gelecek için çabala demişti... Gelecekte yaşadığın hayatı değiştirme şansın isteğin varsa arkana bakma demişti.ve eğer seni hasta eden biriyse o tedavi olmadan sen iyilesemezsin demişti.....

Anladım canım. Peki tartışmadan sakince konuşabiliyormusunuz bu konuyu?

Neticede sende çalışıyorsun, kazanç ortak. Sende ailene yapsan böyle maddi yardım ne der?

Ve maalesef ki bu mıç mıc aile ilişkileri evlilikleri yıpratıyor, afedersin teşbihte hata olmaz insanın eşref saati var eşek saati var yani. Her daim ruhen müsait olmuyorsun.
Aile apartmanında yaşayan biri olarak anlıyorum. Gerçi ben kp dışında kimse ile muhatap değilim artık ama bu psikolojik olarak sıkılmama engel değil, seslerine bile tahammülüm yok artık.

Vaytim çok haklisn. Hatta mesajinin ekran görüntüsü nu alıyim de arada bakarım . Dediğin gibi ben Fit bi anne olmak istiyorum. Biraz yüz buldum sanırım gene toparlanacim. Sagol
Menunu bekliyoree bu akşam bı ciss göreyim seni dilimle dovecegim artık verooo demedi deme

Anladım canım cok gecmis olsun Insallah kısa surede feraha kavuşursun valla benım aslında Öyle degil yanı iyi hissetmek istersem başarıyorum ama iste hayat olayları bunaltıyor bazen

Unun farkında olduğum için bıraktım ilacı hem faydası yoktu hem de gerçek hasta hayatımın merkezinde. Ama ben ilaç kullananları anlıyorum, insan nasıl iyi olacaksa onu seçmeli

sabah kedicikler burdaydı nasıl görmedin ideee

biz hep burdayız nehirnil111 @MiuLego

ideee, biz sabah şekeri sen ööleden sonra ki ağşam şekeri olunca denk gelemiyoruz sanırsam
Akşam denk gelmeyelim zaten begüş. Akşamları yanıyor buralar

Unun farkında olduğum için bıraktım ilacı hem faydası yoktu hem de gerçek hasta hayatımın merkezinde. Ama ben ilaç kullananları anlıyorum, insan nasıl iyi olacaksa onu seçmeli
Ben ilaca karşı değilim yani benim doktorum gerek duymadı bende istemedim ama kullanman gerek deseydi kullanırdim ama ben şuna karşıyım bak ne diyorsun ben hasta değilim hasta olan o o ilaç kullanmak en sen ilaç kullanarak onu iyilestiremezsin

Canım bizde abisiyle aynı sehırdeyız sık sık bize geliyorlar bak mesela simdi aradı normalde Çarşamba esımın boş gunu ve birlikte vakit geçirdiğimiz tek gun yalnız yanı(annem gıl de bizimle yasıyor) ama aksama bize geliyorlar ıs demiyor bız yalnız çıkacağız diye konuşuyoruz ama dusuncelerı degısımıyor abisine Özellikle hayır diyemiyor oncede hatırlarsan yazmıştım gene musaıt degiliz (gercekten musaıt Bı zaman degıldı) dedık diye benle baya bi surat asmıstı neyse konuşuyoruz ama herkes kendi bildiğini okuyor yine bısey degısımıyor benım ailemin yardıma ihtiyacı yok canim zaten bizimle yaşıyorlar ve bi kısım ihtiyacı babam üstleniyor zaten bız evlenirken falan da her seyı babam halletmıstı ev alırken yardım etti araba alırken yardim etti 100 bini buldu babamdan aldığımız onlardan bısı yok babası sorumsuz zaten ama abisine bisı diyemem o konuda hanı bizim de ihtiyacımız olsa calacagımız Ilk kapı onun ki canini bile verir bize Öyle biri aman ne bileyim karisik oldu bıraz bendeki hata her seyımı adama verip harçlık almak ama elime dedım bundan sonra maaşımı sana yollamayacagım sen Özgür Bı adamsın istediğini yap ama dedim ben sadece arabamın taksıdını Ödedım kendi Özel ihtiyaçlarımı karşılarım gerisi sende ben bir anne olarak Çocuklarım İÇİN yatırım yapmak zorundayım dedım bence ciddiyetimın farkında degil ama ben kararlıyım

Yidim onu ham yaptim turkani o siskoydu yagliydi

Şimdi sguat yapıyor
Akillanmis
Ben dış ses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…