Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Makbuşum diğer kısımlar için değil de maaşını verme ya. Gelir ortak ama giderlerde sözün geçmiyorsa en iyisi vermemek

Canım iyi hissetmek diye bir kitap var Bı okusana bana cok iyi gelmıstı okuduğum zamanda tabii tekrar okumak lazım dusus yasadıgımızda Bı bak derim

ben 11+2 yim 3 kilo aldm

buyur gel kuzum misafir seven takımız buzlukta her daim pogacamız kurabiyemiz mevcut

Biliyorum kendim tek başıma olsam baş etmek için sebebimde olurdu ama olmuyor yeme bozukluğumdan dolayı ilaç iştahı keser dedi. Bana bakalım
KİŞİ en iyi kendini bilir canım nasıl hissettiğini neye ihtiyacın oldugunu depresyon da kolay bısı degil ilaca ihtiyacın olduguna inanıyorsan kullan bize ne iyi geliyorsa onu yapmalıyız zaten su hayatta her dususte kendi basına kalkamayabilıyırsun yardım almaktan daha doğal ne olabilir ki

Bilmem ne düşünürsün ama o ilaçlar erteliyormuş gibi geliyor hep. Doğal yolla beynin ürettiği serotonin yetmiyor ve dışarıdan takviyeyle alıyorlar. Eee sonra bırakınca yine aynı olmaz mı ömür boyu mu kullanılacak yoksa bakış açısı değiştirilse hayat şartları iyileştirilmeye çalışılsa veya kabullensek ve öyle devam etmeye çalışsak daha mı iyi acep.
Şu yaşıma kadar 2 dönem kullanmak zorunda kaldım. Biri gereksizdi. Diğerinde özellikle istedim. çünkü kaldıramayacağım şeyler yaşıyordum. O dönem faydası oldu ama sonrasında kaldığım yerden devam ettim gibi geldi...

Makbuşum diğer kısımlar için değil de maaşını verme ya. Gelir ortak ama giderlerde sözün geçmiyorsa en iyisi vermemek
Vermiycem artık canım kız bız liseden tanısıyoruz lise harclıgımız bile ortaktı sonra Üniversiteyı beraber okuduk hıc paramız ayrı olmadı ben atandım esim bir yıl atanamadı evlendik dugunu babam yaptı bir kez lafını etmedim yine maas kartımı alır almaz ona verdım kotu hissetmesin diye 5 yıldır evliyiz hıc ayırmadım yemın ederim ve hıc bir maddi bısey istemedim allah var istesem alır o ayrı ama zoruma gidiyor ben herşeyden kısmaya gelecek icin birikim yapmaya çalışırken sureklı bu tarz seyler cıkıyor dedigim gibi gorumcem de zor durumda degil ev aldılar cocugu Özel unıversıteye gönderiyorlar kocası hem emekli hem de calısıyor yanı tum bunlarla sıkısacakları belli olabilir herkes sıkılabilir ama herkes bütçesini ayarlayıp ayağı ı yorgana gire uzatmalı esim cok kırılacak ama bu sekilde koyacağım tepkimi vermeyeceğim artık

Ben çalışmıyorum cnm..maaş kartını eşe vermeyi saçma buluyorum açıkçası yani madem neden çalışıyorsun ki..

çekin ayaklarınızı takımı. Temizliyorum
ellerine sağlık temiz kuzum benim

bir sen bir ben temizliyoruz zaten başkası yapmıyor
bunlar pis hijyenik değil hiç
Ciddiyim tabi ki
Bi el öpmeye gelmem lazım artık
heyecanlandım ama şimdi

sen söyle hele ssk var mı sende
ahahahahaha bende daimi var zaten
Enerjimi birlikte harcamaya ne dersin
varım diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ağlamak yok
iradene sağlık hiipoşum

Bunu kesinlikle yap. Çalışan kadınların maaşlarını olduğu gibi eşlerine vermesine çok karşıyım ben. Hem ailen destek hem sen maaşı veriyorsun, eee o da ablasına vs para veriyor. Bunlar hoş şeyler değil. Senin gözünde eşini itibarsızlaştırır ve zamanla ona karşı soğursun Allah korusun.
Senin ailenin yanınızda olması da etkilidir, sık sık abisi ile görüşmenizde. Yani senin ailem bizle benim de ailem var demek istiyor bir nevi.

Eflalim herkesin derdi kendine büyük kuzum..

evet dünyada neler neler var diyoruz.. ama bu da kendine haksızlık olur çok acımasılık olur.. öyle düşünürsek herşeyden daha kötü birşeyler var.. bu mantık doğru değil çok..

Allah büyük illaki istediklerin olacak inşallah.. Mutluluk hemen uğrasın sana da inşallah be kuzucum

bende bir dönem ilaç kullandım iğde ve belkide hayatımın en doğru kararlarından biriydi,geçmişe bakınca onsuz asla normale dönemezdim gibime geliyo
bi turkcell reklamı vardı işte sevenleri kavuşturur falan diyodu,doktora dedim o reklamda bile ağlıyorum artık hiç normal değilim

şimdi çok şükür bin şükür,rabbim birdaha muhtaç etmesin o ilaçlara,orta karar idare etsem yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…