Makbuşum diğer kısımlar için değil de maaşını verme ya. Gelir ortak ama giderlerde sözün geçmiyorsa en iyisi vermemekCanım bizde abisiyle aynı sehırdeyız sık sık bize geliyorlar bak mesela simdi aradı normalde Çarşamba esımın boş gunu ve birlikte vakit geçirdiğimiz tek gun yalnız yanı(annem gıl de bizimle yasıyor) ama aksama bize geliyorlar ıs demiyor bız yalnız çıkacağız diye konuşuyoruz ama dusuncelerı degısımıyor abisine Özellikle hayır diyemiyor oncede hatırlarsan yazmıştım gene musaıt degiliz (gercekten musaıt Bı zaman degıldı) dedık diye benle baya bi surat asmıstı neyse konuşuyoruz ama herkes kendi bildiğini okuyor yine bısey degısımıyor benım ailemin yardıma ihtiyacı yok canim zaten bizimle yaşıyorlar ve bi kısım ihtiyacı babam üstleniyor zaten bız evlenirken falan da her seyı babam halletmıstı ev alırken yardım etti araba alırken yardim etti 100 bini buldu babamdan aldığımız onlardan bısı yok babası sorumsuz zaten ama abisine bisı diyemem o konuda hanı bizim de ihtiyacımız olsa calacagımız Ilk kapı onun ki canini bile verir bize Öyle biri aman ne bileyim karisik oldu bıraz bendeki hata her seyımı adama verip harçlık almak ama elime dedım bundan sonra maaşımı sana yollamayacagım sen Özgür Bı adamsın istediğini yap ama dedim ben sadece arabamın taksıdını Ödedım kendi Özel ihtiyaçlarımı karşılarım gerisi sende ben bir anne olarak Çocuklarım İÇİN yatırım yapmak zorundayım dedım bence ciddiyetimın farkında degil ama ben kararlıyım
Ahahaha nereden buldun ballı çörek
Vuhuuuuuuuuu ne anlatacan bana merak ederimAhahaha nereden buldun ballı çörekşuralar rahatlasın sana snap atacağım anlatacaklarım var
Ben evi her sildiğimde halıları topluyorum
Canım iyi hissetmek diye bir kitap var Bı okusana bana cok iyi gelmıstı okuduğum zamanda tabii tekrar okumak lazım dusus yasadıgımızda Bı bak derimBende çok çok mutsuzum. Şükredecek bu kadar şey varken sadece sorunlara takılıp kalmak, bu yüzden deli gibi dişlerimi gece gündüz sıkmak , bunun sonucu çılgın baş ağrıları çekmek. ...
Rüyalarım bile mutsuz , arada rüyalarda mutlu oluyorum gerçek gibi etkileniyorum.
Tatile gitmek istiyorum, sabahtan akşama kadar çarşı pazar gezmek istiyorum sakince, tek bir gün de olsa huzurlu mutlu olmak istiyorum.
Dün Alija dizisini izliyorum, Bosna da ki katliamıdünya üstünde ki devam eden savaşları, insanlar böyle ciddi dertlerle uğraşırken ben hayatımı birleştirdiğim adam yüzünden üzülmekten utanıyorum
Kimin derdi küçük ki diyorum, kimin hayatı mükemmel. ..
Ama olmuyor mutsuzum işte. .
Bende döktüm içimi.
ben 11+2 yim 3 kilo aldmAşk olsun kaptanim sen hamissin ya yiyeceksin tabi bu arada iki çocuk annesiyim iki hamileligimde gram kilo almadım üstüne kizimda 1 kilo eksik girdim doğuma darısı başına insallah
Bı ara TK uğrayıp baskın yapacağım ama
Uyma sen ona nevroşum... Zaten öyle üşengeç avrat işi süpürdü sildi. Sana laf yetiştirecem diye yarım yamalak yaptıBen evi her sildiğimde halıları topluyorumDolapları koltukları çekiyorum Neyin altına atayım
KİŞİ en iyi kendini bilir canım nasıl hissettiğini neye ihtiyacın oldugunu depresyon da kolay bısı degil ilaca ihtiyacın olduguna inanıyorsan kullan bize ne iyi geliyorsa onu yapmalıyız zaten su hayatta her dususte kendi basına kalkamayabilıyırsun yardım almaktan daha doğal ne olabilir kiBiliyorum kendim tek başıma olsam baş etmek için sebebimde olurduama olmuyor yeme bozukluğumdan dolayı ilaç iştahı keser dedi. Bana bakalım
Bilmem ne düşünürsün ama o ilaçlar erteliyormuş gibi geliyor hep. Doğal yolla beynin ürettiği serotonin yetmiyor ve dışarıdan takviyeyle alıyorlar. Eee sonra bırakınca yine aynı olmaz mı ömür boyu mu kullanılacak yoksa bakış açısı değiştirilse hayat şartları iyileştirilmeye çalışılsa veya kabullensek ve öyle devam etmeye çalışsak daha mı iyi acep.KİŞİ en iyi kendini bilir canım nasıl hissettiğini neye ihtiyacın oldugunu depresyon da kolay bısı degil ilaca ihtiyacın olduguna inanıyorsan kullan bize ne iyi geliyorsa onu yapmalıyız zaten su hayatta her dususte kendi basına kalkamayabilıyırsun yardım almaktan daha doğal ne olabilir ki
Ama yanlız yemem TK arkadaşlar eşlik etsin bana özellikle listedeki arkadaşlar beraber hupletirizben 11+2 yim 3 kilo aldm
buyur gel kuzum misafir seven takımız buzlukta her daim pogacamız kurabiyemiz mevcut
Aynen kendisi beceriksiz herkesi öyle zannediyorUyma sen ona nevroşum... Zaten öyle üşengeç avrat işi süpürdü sildi. Sana laf yetiştirecem diye yarım yamalak yaptı
Vermiycem artık canım kız bız liseden tanısıyoruz lise harclıgımız bile ortaktı sonra Üniversiteyı beraber okuduk hıc paramız ayrı olmadı ben atandım esim bir yıl atanamadı evlendik dugunu babam yaptı bir kez lafını etmedim yine maas kartımı alır almaz ona verdım kotu hissetmesin diye 5 yıldır evliyiz hıc ayırmadım yemın ederim ve hıc bir maddi bısey istemedim allah var istesem alır o ayrı ama zoruma gidiyor ben herşeyden kısmaya gelecek icin birikim yapmaya çalışırken sureklı bu tarz seyler cıkıyor dedigim gibi gorumcem de zor durumda degil ev aldılar cocugu Özel unıversıteye gönderiyorlar kocası hem emekli hem de calısıyor yanı tum bunlarla sıkısacakları belli olabilir herkes sıkılabilir ama herkes bütçesini ayarlayıp ayağı ı yorgana gire uzatmalı esim cok kırılacak ama bu sekilde koyacağım tepkimi vermeyeceğim artıkMakbuşum diğer kısımlar için değil de maaşını verme ya. Gelir ortak ama giderlerde sözün geçmiyorsa en iyisi vermemek
ayyy bayıldım nasıl da güzeliz yahu
Ben çalışmıyorum cnm..maaş kartını eşe vermeyi saçma buluyorum açıkçasıVermiycem artık canım kız bız liseden tanısıyoruz lise harclıgımız bile ortaktı sonra Üniversiteyı beraber okuduk hıc paramız ayrı olmadı ben atandım esim bir yıl atanamadı evlendik dugunu babam yaptı bir kez lafını etmedim yine maas kartımı alır almaz ona verdım kotu hissetmesin diye 5 yıldır evliyiz hıc ayırmadım yemın ederim ve hıc bir maddi bısey istemedim allah var istesem alır o ayrı ama zoruma gidiyor ben herşeyden kısmaya gelecek icin birikim yapmaya çalışırken sureklı bu tarz seyler cıkıyor dedigim gibi gorumcem de zor durumda degil ev aldılar cocugu Özel unıversıteye gönderiyorlar kocası hem emekli hem de calısıyor yanı tum bunlarla sıkısacakları belli olabilir herkes sıkılabilir ama herkes bütçesini ayarlayıp ayağı ı yorgana gire uzatmalı esim cok kırılacak ama bu sekilde koyacağım tepkimi vermeyeceğim artık
ellerine sağlık temiz kuzum benimçekin ayaklarınızı takımı. Temizliyorum
Ciddiyim tabi ki
Bi el öpmeye gelmem lazım artık
ahahahahaha bende daimi var zaten
Enerjimi birlikte harcamaya ne dersin
Kızlar dün akşam eşim öyle güzel öyle sevdiğim bir cıss almış kii...
Dedim yıllardır diyorum ben söylemeden arada al almazdın şimdi benim diyete başlamamı mı bekledin.. gerçi ben 1 yıldır diyetteyim ama olsun
Neyse sonuca gelicek olursak tadına bile bakmadımbi tane ye bari dediysede yemedim
Bunu kesinlikle yap. Çalışan kadınların maaşlarını olduğu gibi eşlerine vermesine çok karşıyım ben. Hem ailen destek hem sen maaşı veriyorsun, eee o da ablasına vs para veriyor. Bunlar hoş şeyler değil. Senin gözünde eşini itibarsızlaştırır ve zamanla ona karşı soğursun Allah korusun.Canım bizde abisiyle aynı sehırdeyız sık sık bize geliyorlar bak mesela simdi aradı normalde Çarşamba esımın boş gunu ve birlikte vakit geçirdiğimiz tek gun yalnız yanı(annem gıl de bizimle yasıyor) ama aksama bize geliyorlar ıs demiyor bız yalnız çıkacağız diye konuşuyoruz ama dusuncelerı degısımıyor abisine Özellikle hayır diyemiyor oncede hatırlarsan yazmıştım gene musaıt degiliz (gercekten musaıt Bı zaman degıldı) dedık diye benle baya bi surat asmıstı neyse konuşuyoruz ama herkes kendi bildiğini okuyor yine bısey degısımıyor benım ailemin yardıma ihtiyacı yok canim zaten bizimle yaşıyorlar ve bi kısım ihtiyacı babam üstleniyor zaten bız evlenirken falan da her seyı babam halletmıstı ev alırken yardım etti araba alırken yardim etti 100 bini buldu babamdan aldığımız onlardan bısı yok babası sorumsuz zaten ama abisine bisı diyemem o konuda hanı bizim de ihtiyacımız olsa calacagımız Ilk kapı onun ki canini bile verir bize Öyle biri aman ne bileyim karisik oldu bıraz bendeki hata her seyımı adama verip harçlık almak ama elime dedım bundan sonra maaşımı sana yollamayacagım sen Özgür Bı adamsın istediğini yap ama dedim ben sadece arabamın taksıdını Ödedım kendi Özel ihtiyaçlarımı karşılarım gerisi sende ben bir anne olarak Çocuklarım İÇİN yatırım yapmak zorundayım dedım bence ciddiyetimın farkında degil ama ben kararlıyım
Eflalim herkesin derdi kendine büyük kuzum..Bende çok çok mutsuzum. Şükredecek bu kadar şey varken sadece sorunlara takılıp kalmak, bu yüzden deli gibi dişlerimi gece gündüz sıkmak , bunun sonucu çılgın baş ağrıları çekmek. ...
Rüyalarım bile mutsuz , arada rüyalarda mutlu oluyorum gerçek gibi etkileniyorum.
Tatile gitmek istiyorum, sabahtan akşama kadar çarşı pazar gezmek istiyorum sakince, tek bir gün de olsa huzurlu mutlu olmak istiyorum.
Dün Alija dizisini izliyorum, Bosna da ki katliamıdünya üstünde ki devam eden savaşları, insanlar böyle ciddi dertlerle uğraşırken ben hayatımı birleştirdiğim adam yüzünden üzülmekten utanıyorum
Kimin derdi küçük ki diyorum, kimin hayatı mükemmel. ..
Ama olmuyor mutsuzum işte. .
Bende döktüm içimi.
Bilmem ne düşünürsün ama o ilaçlar erteliyormuş gibi geliyor hep. Doğal yolla beynin ürettiği serotonin yetmiyor ve dışarıdan takviyeyle alıyorlar. Eee sonra bırakınca yine aynı olmaz mı ömür boyu mu kullanılacak yoksa bakış açısı değiştirilse hayat şartları iyileştirilmeye çalışılsa veya kabullensek ve öyle devam etmeye çalışsak daha mı iyi acep.
Şu yaşıma kadar 2 dönem kullanmak zorunda kaldım. Biri gereksizdi. Diğerinde özellikle istedim. çünkü kaldıramayacağım şeyler yaşıyordum. O dönem faydası oldu ama sonrasında kaldığım yerden devam ettim gibi geldi...
oyyyyyyyyyyyyy kuzucum yine pek şıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?