oruclu bizimkilerAma yanlız yemem TK arkadaşlar eşlik etsin bana özellikle listedeki arkadaşlar beraber hupletiriz
Bakayım canom sağolCanım iyi hissetmek diye bir kitap var Bı okusana bana cok iyi gelmıstı okuduğum zamanda tabii tekrar okumak lazım dusus yasadıgımızda Bı bak derim
ben söylemem amasizi manevi kardeş takımlıktan men ederim
Valla ıgde dedigim gibi kısının yapısına gore diye dusunuyorum ya bazen hayat olayları Öyle bir ust Üste geliyor ki her kalkmaya çalıştığında Çelme takıyorlar sanki tabiki birey kendi kendine bas etmede istekli ve cabası olsun ama yorgun dustugu yerde ilac da kullanabilir diye dusunuyorum ama mutlaka terapi ile birlikte terapi ile ilerlerken ilacı da yardımcı olarak görüyorum ama terapisiz hıc bısıyı degıstıemeye çalışmadan ilac kullanmak tabiki ertelemekten baska Bı ıse yaramaz hatta bırakınca tam bir kısır donguye sokar insanı diye dusunuyorumBilmem ne düşünürsün ama o ilaçlar erteliyormuş gibi geliyor hep. Doğal yolla beynin ürettiği serotonin yetmiyor ve dışarıdan takviyeyle alıyorlar. Eee sonra bırakınca yine aynı olmaz mı ömür boyu mu kullanılacak yoksa bakış açısı değiştirilse hayat şartları iyileştirilmeye çalışılsa veya kabullensek ve öyle devam etmeye çalışsak daha mı iyi acep.
Şu yaşıma kadar 2 dönem kullanmak zorunda kaldım. Biri gereksizdi. Diğerinde özellikle istedim. çünkü kaldıramayacağım şeyler yaşıyordum. O dönem faydası oldu ama sonrasında kaldığım yerden devam ettim gibi geldi...
çiğ olarak yemek en güzel tarif benceAcıktım . Ispanak yapıcam da. Değişik tarif peşindeyim yine
iki gündür halim bu miumoyyyyyyyyyyyyy kuzucum yine pek şıksın
bu bir mesaj mıAy çok güldüm ya. Bebe kucağımda ekran fotosu alıyim dedim. Yanlışlıkla böyle almış. . Hakkettim galibaEki Görüntüle 2117105
NE ZAMAN BASKINA GİDİYOZ VAYTAşk olsun kaptanim sen hamissin ya yiyeceksin tabi bu arada iki çocuk annesiyim iki hamileligimde gram kilo almadım üstüne kizimda 1 kilo eksik girdim doğuma darısı başına insallah
Bı ara TK uğrayıp baskın yapacağım ama
Waytimmmmmmmmm gelmiş
çiğ olarak yemek en güzel tarif bence
(ne alakası var ya en kolayı o olmasıyla)
SEN HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN GÜÇLÜ KADINLARDASINEflalim çok psikolojik tedavi görmüş biri olarak söylüyorum asla ilaç yolunu secmedim hala atlatacagim çok şey var içimde ama artık.daha güçlüyüm daha mücadeleci benim doktorum bana Birgün değiştirmeyecek şeyler için üzülme çünkü degistiremeyeceksin yaptığın sectigin hayat için üzülme çünkü bir kere seçtin bu hayatı sadece gelecek için çabala demişti... Gelecekte yaşadığın hayatı değiştirme şansın isteğin varsa arkana bakma demişti.ve eğer seni hasta eden biriyse o tedavi olmadan sen iyilesemezsin demişti.....
yoook yeeeaaa sonra hç yorulmadan kopyala bizim takıma yapıştır dimiiiiii pışşşıııkkk
Aynen tespitinde o kadar haklısın ki esimi cok severek evlendim ben işimiz arasında anlasamadığımız hıc bısı yok gercekten ama bu meseleler zoruma gidiyor artık benım de iki cocugum var ya bende onlar İÇİN iyi bir gelecek oluşturmak istiyorum misal bız takıldıgımızda Çocukları Özel unıversıteye yollayabılecek mıyız hıc takılmadım bu zaman kadar para mevzuları a ama fikrim degisti bu konudaBunu kesinlikle yap. Çalışan kadınların maaşlarını olduğu gibi eşlerine vermesine çok karşıyım ben. Hem ailen destek hem sen maaşı veriyorsun, eee o da ablasına vs para veriyor. Bunlar hoş şeyler değil. Senin gözünde eşini itibarsızlaştırır ve zamanla ona karşı soğursun Allah korusun.
Senin ailenin yanınızda olması da etkilidir, sık sık abisi ile görüşmenizde. Yani senin ailem bizle benim de ailem var demek istiyor bir nevi.
efserim sadece 1 tane ile kalmış cıssSabah yediklerimi yazayım @MiuLego
1 sigara böğreği
1 çay 1 yeşil çay
uydum uyandım Halen açım kaptanım şimdi yumurtalı bir kahvaltı tarzı yapayım diyorum.ne dersin ?
Sabah dayanamadım tartıldım
Geçen Cuma’ya göre -500 gr ammaaa 55ler gelmedi
Şu iki gün sıkı tutayım bari..
Niye ağladım ko okurkenEflalim herkesin derdi kendine büyük kuzum..
evet dünyada neler neler var diyoruz.. ama bu da kendine haksızlık olur çok acımasılık olur.. öyle düşünürsek herşeyden daha kötü birşeyler var.. bu mantık doğru değil çok..
Allah büyük illaki istediklerin olacak inşallah.. Mutluluk hemen uğrasın sana da inşallah be kuzucum
Son zamanlarda bende bu soruyu soruyorum kendime niye calısıyorum artık bıraz kendime Çalışma zamanı geldi ben bırıktırwlım Çocuklara saklayalım istiyorum adam yok ablası yok babasıBen çalışmıyorum cnm..maaş kartını eşe vermeyi saçma buluyorum açıkçasıyani madem neden çalışıyorsun ki..
Bayıldım ellerine sağlık kuzumVuhuuuuuuuuu ne anlatacan bana merak ederim
Caps i de kendim yaptım sana özel
ayyy bayıldım nasıl da güzeliz yahu
Tabii kolaycı seniçiğ olarak yemek en güzel tarif bence
(ne alakası var ya en kolayı o olmasıyla)
Kesinlikle hemen hesap aç çocukların için makbule. Bunca zaman yapmaman hata.Son zamanlarda bende bu soruyu soruyorum kendime niye calısıyorum artık bıraz kendime Çalışma zamanı geldi ben bırıktırwlım Çocuklara saklayalım istiyorum adam yok ablası yok babası
İftar saatinde gelirim ikramlikta getiririm elim boş olmaz şimdi bu tepsi baklava alıp geleyim benoruclu bizimkileryemişte gelmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?