Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla ıgde dedigim gibi kısının yapısına gore diye dusunuyorum ya bazen hayat olayları Öyle bir ust Üste geliyor ki her kalkmaya çalıştığında Çelme takıyorlar sanki tabiki birey kendi kendine bas etmede istekli ve cabası olsun ama yorgun dustugu yerde ilac da kullanabilir diye dusunuyorum ama mutlaka terapi ile birlikte terapi ile ilerlerken ilacı da yardımcı olarak görüyorum ama terapisiz hıc bısıyı degıstıemeye çalışmadan ilac kullanmak tabiki ertelemekten baska Bı ıse yaramaz hatta bırakınca tam bir kısır donguye sokar insanı diye dusunuyorum

NE ZAMAN BASKINA GİDİYOZ VAYT

SEN HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN GÜÇLÜ KADINLARDASIN

Aynen tespitinde o kadar haklısın ki esimi cok severek evlendim ben işimiz arasında anlasamadığımız hıc bısı yok gercekten ama bu meseleler zoruma gidiyor artık benım de iki cocugum var ya bende onlar İÇİN iyi bir gelecek oluşturmak istiyorum misal bız takıldıgımızda Çocukları Özel unıversıteye yollayabılecek mıyız hıc takılmadım bu zaman kadar para mevzuları a ama fikrim degisti bu konuda

Sabah yediklerimi yazayım @MiuLego
1 sigara böğreği
1 çay 1 yeşil çay
uydum uyandım Halen açım kaptanım şimdi yumurtalı bir kahvaltı tarzı yapayım diyorum.ne dersin ?
efserim sadece 1 tane ile kalmış cıss
gayet iyi telafi edilir
aynen yumurta yeşillik peynir harika olur kuzum
Sabah dayanamadım tartıldım

Geçen Cuma’ya göre -500 gr ammaaa 55ler gelmedi

Şu iki gün sıkı tutayım bari..

fılavır acelemiz yok
keşke her hafta -500 gitsen bebeğim dimi

daha fazlasını isteyip ertesi hafta artı gelmekten iyidir.. -500 harika bir rakam

Niye ağladım ko okurken sağol kuzum amin.

Zaten bu ikilem ruhumu daha çok sıkıyor ya. Arada kalıyorum, bir derdim var beni üzen evet belki büyük belki küçük ama var ama o anda aklıma millet ne şartlarda yaşıyor düşünceleri gelince daha çok boğuluyorum. Kendimi suçlu hissettiren düşünceler çünkü bunlar

Ben çalışmıyorum cnm..maaş kartını eşe vermeyi saçma buluyorum açıkçası yani madem neden çalışıyorsun ki..
Son zamanlarda bende bu soruyu soruyorum kendime niye calısıyorum artık bıraz kendime Çalışma zamanı geldi ben bırıktırwlım Çocuklara saklayalım istiyorum adam yok ablası yok babası

çiğ olarak yemek en güzel tarif bence

(ne alakası var ya en kolayı o olmasıyla )
Tabii kolaycı seni tavuklu yaptım mis gibi birazdan yerim pişiyor .
Çiğ de ayırdım salata yaparım diye

Ya aslında tavuk göğsünün içine ıspanak kavurma koyup onu sarıp fırına veriyordum, çok güzel oluyor o da

Son zamanlarda bende bu soruyu soruyorum kendime niye calısıyorum artık bıraz kendime Çalışma zamanı geldi ben bırıktırwlım Çocuklara saklayalım istiyorum adam yok ablası yok babası
Kesinlikle hemen hesap aç çocukların için makbule. Bunca zaman yapmaman hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…