Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahh Eflalim inan herkesi Rabbim bir şekilde sınıyor kimi paradan kimi eşten kimi çocuktan kimisi dosttan akrabadan işten bir şekilde sınanıyoruz bazı şeyler göründüğü gibi değildir o yüzden herkesi iyi etsin Rabbim dertlilere derman versin inşallah Kıyamam sana boğulmuş hissetme kendini

Herkesin kendine ait Bı dünyası var canım ve herkes kendi dünyasında kendine ait zorluklarla yasıyor yanı senı uzen sey bir başkası İÇİN basıt olabilir ama Önemli olan senin nasıl hissettiğin ve nasıl etkilendiğin ha sukretmek ayrı bısı kesinlikle gerekli ama bize uğramayan kotuluklere degil de sahip olduğumuz guzel seylere sukretmek ve daha iyisi ıcın dua etmek daha pozitif bir bakıs acısı ve farkındalık sağlar diye dusunuyorum velhasıl başkalarının daha buyuk sıkıntıları var diye kendimizi suclamayalım herkes mutlu olmak istiyor sonuçta

Elinden geldiğince birikim yapmaya çalış kuzum biz kendimizi düşüneceğiz ki başkası bizi düşünsün önce

Tam da bunu diyecektim. Görümcem özel okula gönderiyor. Peki sen birikim yapmazsan onlar küçükken, ilerde özel okula nasıl göndereceksin. Birde eşime hep dediğim ama yapmadığı bir şey var. Ya Allah korusun kötü hastalıklar var ve onlar için çok para lazım, Rabbim evlerimizden uzak etsin ama bu da hayatın gerçeği. Çocuğu plan insanların sırf bu sebepten bile bankada birikimi olmalı.

Amin canım sağol

Ağlama kuzum benim. Gözyaşlarını severim senin

Kendini bunaltma eflalim.. Unutma Allah herkese taşıyabileceği kadar yüük verirmiş.. yoksa eşit dereceli dert verirdi herkese daha iyisi olsa.. allah herşeyi biliyor sonuçta..
Senin derdin sana benim derdim bana zor..
Ama hepsinin geçeceğine güzel günler göreceğimize inancımız var olmalı
aaa tavuk sarma bizim yemekhanede de çok çıkıyor o

Elinden geldiğince birikim yapmaya çalış kuzum biz kendimizi düşüneceğiz ki başkası bizi düşünsün önce
Aynen canım
aynen Öyle hayatın ne getireceği hıc belli degil

Ayyy yaşasın çok çok sevindim bundan sonra deynep ciss yerse ona boğazında kalsin kals dua edeceğim

Haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…