- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ahh Eflalim inan herkesi Rabbim bir şekilde sınıyor kimi paradan kimi eşten kimi çocuktan kimisi dosttan akrabadan işten bir şekilde sınanıyoruz bazı şeyler göründüğü gibi değildir o yüzden herkesi iyi etsin Rabbim dertlilere derman versin inşallahNiye ağladım ko okurkensağol kuzum amin.
Zaten bu ikilem ruhumu daha çok sıkıyor ya. Arada kalıyorum, bir derdim var beni üzen evet belki büyük belki küçük ama var ama o anda aklıma millet ne şartlarda yaşıyor düşünceleri gelince daha çok boğuluyorum. Kendimi suçlu hissettiren düşünceler çünkü bunlar
gelen giden mi eksik olmuyor yine minnağım yahuiki gündür halim bu mium
kül kedisi mood
yoook yeeeaaa sonra hç yorulmadan kopyala bizim takıma yapıştır dimiiiiii pışşşıııkkk
Herkesin kendine ait Bı dünyası var canım ve herkes kendi dünyasında kendine ait zorluklarla yasıyor yanı senı uzen sey bir başkası İÇİN basıt olabilir ama Önemli olan senin nasıl hissettiğin ve nasıl etkilendiğin ha sukretmek ayrı bısı kesinlikle gerekli ama bize uğramayan kotuluklere degil de sahip olduğumuz guzel seylere sukretmek ve daha iyisi ıcın dua etmek daha pozitif bir bakıs acısı ve farkındalık sağlar diye dusunuyorum velhasıl başkalarının daha buyuk sıkıntıları var diye kendimizi suclamayalım herkes mutlu olmak istiyor sonuçtaNiye ağladım ko okurkensağol kuzum amin.
Zaten bu ikilem ruhumu daha çok sıkıyor ya. Arada kalıyorum, bir derdim var beni üzen evet belki büyük belki küçük ama var ama o anda aklıma millet ne şartlarda yaşıyor düşünceleri gelince daha çok boğuluyorum. Kendimi suçlu hissettiren düşünceler çünkü bunlar
Elinden geldiğince birikim yapmaya çalış kuzumAynen tespitinde o kadar haklısın ki esimi cok severek evlendim ben işimiz arasında anlasamadığımız hıc bısı yok gercekten ama bu meseleler zoruma gidiyor artık benım de iki cocugum var ya bende onlar İÇİN iyi bir gelecek oluşturmak istiyorum misal bız takıldıgımızda Çocukları Özel unıversıteye yollayabılecek mıyız hıc takılmadım bu zaman kadar para mevzuları a ama fikrim degisti bu konuda
Tam da bunu diyecektim. Görümcem özel okula gönderiyor. Peki sen birikim yapmazsan onlar küçükken, ilerde özel okula nasıl göndereceksin. Birde eşime hep dediğim ama yapmadığı bir şey var. Ya Allah korusun kötü hastalıklar var ve onlar için çok para lazım, Rabbim evlerimizden uzak etsin ama bu da hayatın gerçeği. Çocuğu plan insanların sırf bu sebepten bile bankada birikimi olmalı.Aynen tespitinde o kadar haklısın ki esimi cok severek evlendim ben işimiz arasında anlasamadığımız hıc bısı yok gercekten ama bu meseleler zoruma gidiyor artık benım de iki cocugum var ya bende onlar İÇİN iyi bir gelecek oluşturmak istiyorum misal bız takıldıgımızda Çocukları Özel unıversıteye yollayabılecek mıyız hıc takılmadım bu zaman kadar para mevzuları a ama fikrim degisti bu konuda
Musait oldugun an basalim tüm takım bı şok yaratirizNE ZAMAN BASKINA GİDİYOZ VAYT
Amin canım sağolAhh Eflalim inan herkesi Rabbim bir şekilde sınıyor kimi paradan kimi eşten kimi çocuktan kimisi dosttan akrabadan işten bir şekilde sınanıyoruz bazı şeyler göründüğü gibi değildir o yüzden herkesi iyi etsin Rabbim dertlilere derman versin inşallahKıyamam sana boğulmuş hissetme kendini
Aynen canım bende onu dusunuyorumKesinlikle hemen hesap aç çocukların için makbule. Bunca zaman yapmaman hata.
Musait oldugun an basalim tüm takım bı şok yaratiriz
Whiteblacklife sözümü tuttum pattis yemedim ,daha doğrusu yiyemedim ,aklıma verdiğim söz geldi sana ,2 çatal kalmıştı ,tabakta kalmasın onu yiyeyim dedim çatala taktım ama yine de yeme demen boğazında kalsın yersen demen aklıma geldi,çataldan geri bıraktım gitti çöpe
gelen giden mi eksik olmuyor yine minnağım yahu
Ağlama kuzum benim. Gözyaşlarını severim seninNiye ağladım ko okurkensağol kuzum amin.
aaa tavuk sarma bizim yemekhanede de çok çıkıyor oTabii kolaycı senitavuklu yaptım mis gibi birazdan yerim pişiyor .
Çiğ de ayırdım salata yaparım diye
Ya aslında tavuk göğsünün içine ıspanak kavurma koyup onu sarıp fırına veriyordum, çok güzel oluyor o da
Aynen canımElinden geldiğince birikim yapmaya çalış kuzumbiz kendimizi düşüneceğiz ki başkası bizi düşünsün önce
aynen Öyle hayatın ne getireceği hıc belli degilTam da bunu diyecektim. Görümcem özel okula gönderiyor. Peki sen birikim yapmazsan onlar küçükken, ilerde özel okula nasıl göndereceksin. Birde eşime hep dediğim ama yapmadığı bir şey var. Ya Allah korusun kötü hastalıklar var ve onlar için çok para lazım, Rabbim evlerimizden uzak etsin ama bu da hayatın gerçeği. Çocuğu plan insanların sırf bu sebepten bile bankada birikimi olmalı.
yok kaptanım dün teyzemdeydim ya o yüzden
Ayyy yaşasın çok çok sevindim bundan sonra deynep ciss yerse ona boğazında kalsin kals dua edeceğimWhiteblacklife sözümü tuttum pattis yemedim ,daha doğrusu yiyemedim ,aklıma verdiğim söz geldi sana ,2 çatal kalmıştı ,tabakta kalmasın onu yiyeyim dedim çatala taktım ama yine de yeme demen boğazında kalsın yersen demen aklıma geldi,çataldan geri bıraktım gitti çöpe
Kalk gidelim baskın basanindir deriz dalarizzz14. takımı gözleyelim
en kalabalık oldukları anda KAPTANINIZ DÜNYALARI YEMİŞ AMA SİZ BİZDEN DUYMAYIN DİYİP KAÇALIM
ama bunu yapacağımızı @kaptinn duymasın vurur bizi
Haklısın canımAğlama kuzum benim. Gözyaşlarını severim senin
Kendini bunaltma eflalim.. Unutma Allah herkese taşıyabileceği kadar yüük verirmiş.. yoksa eşit dereceli dert verirdi herkese daha iyisi olsa.. allah herşeyi biliyor sonuçta..
Senin derdin sana benim derdim bana zor..
Ama hepsinin geçeceğine güzel günler göreceğimize inancımız var olmalı
aaa tavuk sarma bizim yemekhanede de çok çıkıyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?