heee o yüzden
evinde uzat ayaklarını da az keyif yap ulen
SalataTavuklu ıspanak yanına ne yiyicem ben?
Hiç canım istemiyor. Yoğurdum olsa yerdim demir falan demeden.Salata
kalk kalk gittik bileKalk gidelim baskın basanindir deriz dalarizzz
harbi ulenharbiden mi ulen
ivit lenDert topiğine döndü len
Tavuklu ıspanak yanına ne yiyicem ben?
herşeyi karıştır eflal ne varsa evde karıştırHiç canım istemiyor. Yoğurdum olsa yerdim demir falan demeden.
Ayy yoğurtlu lahana salatası kalmıştı az, dünden de yoğurtlu çiğ kabak . Karıştırayım ikisini
Bundan sonra menü yazmayacağım ,ne yiyeceğimi bilemeyeceksinAyyy yaşasın çok çok sevindim bundan sonra deynep ciss yerse ona boğazında kalsin kals dua edeceğim
Canım o kadar iyi geldiniz ki sagolun
harbi ulen
İftar saatinde gelirim ikramlikta getiririm elim boş olmaz şimdi bu tepsi baklava alıp geleyim ben
gelen giden mi eksik olmuyor yine minnağım yahu
hahahaha
yok kuzum vallaha kopyala yapıştır yapmıcam
ellerimel tek tek aynılarını yazıcam sadece
Yoğurt ya da cacık çok güzel gider aslında ama şimdi çıkıp Begüş ıspanağın değerini düşürür olmaz derTavuklu ıspanak yanına ne yiyicem ben?
Gidelim en güzel patitisli böreğimden yapam onlaraKalkın hanımlar 14 takımı basmaya gidiyoruz herkes eline börek çörek alsın boş gitmeyelim
Canım o kadar iyi geldiniz ki sagolunruhum ferahladı Nego hippotalamus igdedali Efser nehirnil111 derdimle dertlendir dim sızıde hakkınızı helal edin
salataTavuklu ıspanak yanına ne yiyicem ben?
Yoğurt ya da cacık çok güzel gider aslında ama şimdi çıkıp Begüş ıspanağın değerini düşürür olmaz derbegum75
Gidelim en güzel patitisli böreğimden yapam onlara
Sen sağol canımBazı şeyleri değiştiremiyorsan baş etme yollarını keşfedeceksin Ne demek helal olsun hepimiz burada her şeyimi anlatıyoruz
Patitisli böreğimi alıp geliyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?