Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haftaya godoyorum safisimmm
inanamiyorum resmen bu kiloya geldigime mezun olacagimi..
Allahim sizlerinde yardimcisi olsun hedeflerinize ulasabilesiniz kizlar..
ama safisim sen buaralar bosladin yine..don yine eski haline sahane kilo veriyordun bitanemm..
ben firsat buldukca yine buralarda olucam sizleri birakmicam canim

bu ne güzel bir tablo
7. takım tebrik ediyorum sizi
cok saol ablacim..cok guzel bir sonuc aldik..
ortalama 1.35 oldu safisimmm...bir ilke imza attik bence..bireysellerin hepsi bizde

Son düzenleme:
arkadaşlar sonuçlara inanamadım süperizzzzz herkesi çok tebrik ediyorummmm :124::124:.124:
bireysel de bu hafta birincilik ben de olur diye düşünüyordum ama aysenimi düşünememişim yafuuu harikasınnn tatlımmmm maşallah kocamannn sana
kızlar çıkmam lazım öptüm herkesi

İyide takımı kaptan kapattı ben çıkmadım ki çok saçma yahu,püsküüt'ün yazısını okudum bizim kaptanımzıın bize böyle bir bildirisi yok ki geçmiş sayfaların hepsine baktım üstelik Neyse sağlık olsun,tek başıma devam ederim artıkın beni takıma kabul ettiğin içinde çok teşekkür ederim saferancım

Son düzenleme:

canim takimi kimse destek cikmadigi icin takimda mecburen kapatilma karari almis..orda yarisan kisilerde isteselerdi baska takimda devam etme sanslari oluyordu..ama bunu kimse dusunmemis ve cikmis..buyuzdende kendi isteginizle cikmis oluyorsunuz..ama bize katilmaya dvm edebilirsin cnm istersen..

merhaba canlarım kaderdaşlarım nasıl söze başlasam bilemiyorum inanın yazacaklarımı düşünmek bile gözlerimin dolmasına yetipde artıyor bile
takım yarışına ilk girdiğimde 6 lı rakamlar bana o kadar uzak ve yabancıydıki hayal bile edemiyordum nerdeyse bir senedir takımdayım sizler benim ailemden bir parça gibi oldunuz..kendim yılsam bile sizleri kötü duruma düşürmemek için bırakmadım öyle bir sorumluluk duygusuyla bağlıydım
sizler olmasaydınız asla ve asla bu işi tamamlayamaz kendi özgüvenimi sağlığımı kazanamazdım

ve nevim yol arkadaşım senin emeğin gayretin çabalayışın yıldığım yerde destek oluşun istikrarlı gidişin örnek oluşun olmasa bütün içtenliğimle söylüyorum çoktan 90 100 kilo olmuştum ben...sana canı yürekten teşekkür ediyorum bitanem

kırmızım safişim saphıram ipeğim shopam salişim hepinize minnattarım
gülüm ve safişim her hafta bizimle uğraşıp bize kafa yoruşunuz içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum

hepiniz burdan mezun olacağına bütün kalbimle inanıyorum

beni unutmayın zaten buralarda olucam her pc yi açışımda

7.TAKIM İYİKİ VARSIN İYİKİ BULMUŞUM SENİ
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM

ins. canim donucem ins...hadi resim koy artik ama yaaa...
cok saol ablacim..cok guzel bir sonuc aldik..

ortalama 1.35 oldu safisimmm...bir ilke imza attik bence..bireysellerin hepsi bizde
masalllah 7, takim cok yasaaaaa.....
hepiniz harikasiniz kizlaaaarj

yine buralarda ol caniiim ...gitmene gerek yoook

ooo bu hafta derecemiz süpermiş gider ayak baş köşeyede oturmuşum
varmı böyle bir takım allahaşkına yaaaa

süperizzzzzzz

inşallah 2 ay sonra uğrarım yine takımda yer varsa devam ederim yoksa başımı ve bu koca bedenimi alır giderim

aysenim, oncelikle seni bu azminden dolayi tebrik ederim.. seninle bir yildan az bir sure gorustuk ama kalbinin guzelligi gormek yetti..
insallah bundan sonraki hayatinda kilo sorunu yasamaz..saglikli bir sekilde yasar gidersin..hem unutma bizim ayriyetten mezunlar icin actigimiz bir topikte var..buradaki arkadasligi oradada dvm ettirelim birbirimizden ayrilmayalim diye..buaralar sessiz orasi ama haftaya bende mezunum ins..ozaman beraber sohbeti baslatiriz artik

canım benim azmim senin azminin yanında solda sıfır kalır :)
ama yinede artık küçük bir kadın olmak pahabiçilemez bir duygu
ahh sende gidiyorsun yakın zamanda nevimde mezun olur artık bu yaza peş peşe mezunlar veririz
tamam artık ordanda devam ederiz ayıpsın kuşum

seni sefiyom

ins. toparlicam caniim......
hepiniz harikasiniz cannnim....7. takimi seviyoeuuuum
p
aglattin beni ayseniiiim

mrb. tebrik ederim sizleri harikasınız inş. bende listeye girerim de bende derecelere girerim bende 1 kilo vermişim 92 olmuşumyürüyüşler meyvesini vermeye başladı şüküro kadar sevindimki şişmansın diyenlere inat çöp çıta olana kadar uğraşcam

Son düzenleme:

Evettt tatlımmm yaa benn onu düşünemedimm artık yanıma kuruyemişşşş aldımmm canımmmBiraz daha büyüsünn o da hallolurr hem bazı spor yerlerinin kreşleride var tatlım

Bendee çokk sevindimm tatlımmm yaaaa neredeysee şeker hastasıı olacaktımmmm hepp aklımdaa o vardıııı doktorr bana 1 sene sonra insüline başlarsın dediii o kadar korkmuştumm amaaa yaşasınn karatayyy

Evetttt şekerr bendenn şimdilikk uzakk
Evettt tatlımm yaaa kaç haftadırr o kadarr mahcupp oldumm kii sizeeee kilooo veremeyinceee bu haftaaa adett oldumm ödemmm attımmmm resmenn hafifledimmm tam 1.5 kg ödemm varmışşş inanabiliyor musunuzzz benn bunu söylediğimdee arkadaşım hepsi ödem değildir kilo alıyorsun belkide demiştiii kafamıı kemiriyorduu buu düşünceee amaa ektimm vee biçtiiimmmBir kez daha çok sabırlı olmam gerektiğini öğretti hayat banaa

hoşbuldum..tabiki canım..

Hoşgeldin canımmm grubumuzda sağlıkçılarımız gittikçee artıyorrr

:

Kılzarrrr buuu sonuççç değilll mucizeeeee resmennnnnnnnn kırmızıgül ayşen ve saphiramm sizzz harikasınızzzz

Buu çıtır oldunnn gidiyorsunnn çokk iyiymişşşşşş darısııııı başımızaa tatlımmmmm yyaaaaaaaaa

çokkkk amaa çokkkk içimm burkulduuu yazdıklarınıııı okuyuncaaa kendimiiii yakınının mezuniyetindeki biri gibi hissettim gözlerimm dolduuuu biziii hiççç yanlızzz bırakmayınn olurr muuu siziinn gibiii rehberlere ihtiyacımız varrr tattlımmm

Kızlarrrrr bennnnn geldimmmm

Ayyy çokk yoruldummm sporrr yaptıkkk bugünn yerlerdeee yuvarlandımmmm amanınnn benn harekettt edemiommm yaaaa vücudum çok hammm şu an her kas grubum ayrı ayrıı yanıooo amaa hocam bunun iyi bişi olduğunuu söledii bu emek demekmişşşş Bugünn birascıkk kaçırdımm veee kumpir yedim :26::26::26:Canıım çok çektiii tutamadım kendimii ama içine közlenmişş biberle zeytin ve haydari koydurdummm bir günlük tabii buuu sabahh kahvaltıı etmedimmm hocamon sözünü tuttum hakk etmekk için akşamda yemek yemedimmm

kızlar maşallah ne yaptınız öyle. listeyi düzenliyoz diye torpilmi geçtiniz?
etlerinizimi kestiniz naptınız tebrikler

hıı paylaşım alanını sırlarınızı yazın bakıyım öle kolay değil ben derece yaptım demek dökülün bakıyım

canım ben bu hesaplama işinden anlamıyorum iyice anlatta anlıyım ben bu arada benim paşam 3405 yazıcagına 34 02 yazıyo dicem dicem unutuyorumdakusura bakma ikaz ettigin iyi oldu bende zannettimki haber vermiyenler ceza alıyo
tebrik ediyorum ve kendimi düzeltiyorum bu arada yarından itibaren lahana sıuyuna başlıyorum haberinniz ola deniyim bakalım ne olucek :18::18:birde yürüyüşe gitsen daha iyi olucek
hahahahaaaaa bunaaa çokkk güldümmm yaaaaetlerimiziiii thy ye bağışladık canımm
thyollarımı allah seni ne yapmasın bugün kkdan kızlarla buluştuk daha öncede buluşmuştuk beni gröünce şaştılarda kaldılar heay ne güzel verimisin dediler bana benimde koltuklarım kabarmadı degil yane he:86::86:yaşaşın azim yaşasın irade:111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…