kaptanıım tarih yazdın da gediyon muuuu.....
ben niderim buralarda sensiiiz.....:18::18::18::18:
bizi habersiz komaaaaa:123::123::123::123::123::123:
gelin edicem daha ben seniiiii:119::119::119::119::119::119:
çıtır olmuş gidiyorsuuun.......:124::124::124::124::118::118::118:
cok saol ablacim..cok guzel bir sonuc aldik..bu ne güzel bir tablo
7. takım tebrik ediyorum sizi
ortalama 1.35 oldu safisimmm...bir ilke imza attik bence..bireysellerin hepsi bizdeaman o nassıl bi ortalama öyleeeeeeeeeeeeeeee
allahııım sana geliyoruuum...................
bu günleride mi göreceeediiim..............................
takımlar tarihinde bir ile mi imza attık yoksaaaam.......
:92::92::92::92::92::90::90::90::119: :119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118:
tecnesyuum......
maalesef kötü haber canııım...6 ay dolmadan takıma giremiyor muşsuun..2 ay kadar süren var....tekrar takımlarda yer alabilmen için...:26:listeye girmesende her zaman takımda yer alabilirsin mi safir olarak...
İyide takımı kaptan kapattı ben çıkmadım ki çok saçma yahu,püsküüt'ün yazısını okudum bizim kaptanımzıın bize böyle bir bildirisi yok ki geçmiş sayfaların hepsine baktım üstelikNeyse sağlık olsun,tek başıma devam ederim artıkın beni takıma kabul ettiğin içinde çok teşekkür ederim saferancım
ins. canim donucem ins...hadi resim koy artik ama yaaa...haftaya godoyorum safisimmm
inanamiyorum resmen bu kiloya geldigime mezun olacagimi..
Allahim sizlerinde yardimcisi olsun hedeflerinize ulasabilesiniz kizlar..
ama safisim sen buaralar bosladin yine..don yine eski haline sahane kilo veriyordun bitanemm..
ben firsat buldukca yine buralarda olucam sizleri birakmicam canim
masalllah 7, takim cok yasaaaaa.....cok saol ablacim..cok guzel bir sonuc aldik..
ortalama 1.35 oldu safisimmm...bir ilke imza attik bence..bireysellerin hepsi bizde
hepiniz harikasiniz kizlaaaararkadaşlar sonuçlara inanamadım süperizzzzz herkesi çok tebrik ediyorummmm:124::124:.124:
bireysel de bu hafta birincilik ben de olur diye düşünüyordum ama aysenimi düşünememişim yafuuu harikasınnn tatlımmmm maşallah kocamannn sana
kızlar çıkmam lazım öptüm herkesi
İyide takımı kaptan kapattı ben çıkmadım ki çok saçma yahu,püsküüt'ün yazısını okudum bizim kaptanımzıın bize böyle bir bildirisi yok ki geçmiş sayfaların hepsine baktım üstelikNeyse sağlık olsun,tek başıma devam ederim artıkın beni takıma kabul ettiğin içinde çok teşekkür ederim saferancım
canim takimi kimse destek cikmadigi icin takimda mecburen kapatilma karari almis..orda yarisan kisilerde isteselerdi baska takimda devam etme sanslari oluyordu..ama bunu kimse dusunmemis ve cikmis..buyuzdende kendi isteginizle cikmis oluyorsunuz..ama bize katilmaya dvm edebilirsin cnm istersen..
aysenim, oncelikle seni bu azminden dolayi tebrik ederim.. seninle bir yildan az bir sure gorustuk ama kalbinin guzelligi gormek yetti..merhaba canlarım kaderdaşlarım nasıl söze başlasam bilemiyorum inanın yazacaklarımı düşünmek bile gözlerimin dolmasına yetipde artıyor bile
takım yarışına ilk girdiğimde 6 lı rakamlar bana o kadar uzak ve yabancıydıki hayal bile edemiyordum nerdeyse bir senedir takımdayım sizler benim ailemden bir parça gibi oldunuz..kendim yılsam bile sizleri kötü duruma düşürmemek için bırakmadım öyle bir sorumluluk duygusuyla bağlıydım
sizler olmasaydınız asla ve asla bu işi tamamlayamaz kendi özgüvenimi sağlığımı kazanamazdım
ve nevim yol arkadaşım senin emeğin gayretin çabalayışın yıldığım yerde destek oluşun istikrarlı gidişin örnek oluşun olmasa bütün içtenliğimle söylüyorum çoktan 90 100 kilo olmuştum ben...sana canı yürekten teşekkür ediyorum bitanem
kırmızım safişim saphıram ipeğim shopam salişim hepinize minnattarım
gülüm ve safişim her hafta bizimle uğraşıp bize kafa yoruşunuz içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum
hepiniz burdan mezun olacağına bütün kalbimle inanıyorum
beni unutmayın zaten buralarda olucam her pc yi açışımda
7.TAKIM İYİKİ VARSIN İYİKİ BULMUŞUM SENİ
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
aysenim, oncelikle seni bu azminden dolayi tebrik ederim.. seninle bir yildan az bir sure gorustuk ama kalbinin guzelligi gormek yetti..
insallah bundan sonraki hayatinda kilo sorunu yasamaz..saglikli bir sekilde yasar gidersin..hem unutma bizim ayriyetten mezunlar icin actigimiz bir topikte var..buradaki arkadasligi oradada dvm ettirelim birbirimizden ayrilmayalim diye..buaralar sessiz orasi ama haftaya bende mezunum ins..ozaman beraber sohbeti baslatiriz artik
ins. toparlicam caniim......haftaya godoyorum safisimmm
inanamiyorum resmen bu kiloya geldigime mezun olacagimi..
Allahim sizlerinde yardimcisi olsun hedeflerinize ulasabilesiniz kizlar..
ama safisim sen buaralar bosladin yine..don yine eski haline sahane kilo veriyordun bitanemm..
ben firsat buldukca yine buralarda olucam sizleri birakmicam canim
hepiniz harikasiniz cannnim....7. takimi seviyoeuuuumarkadaşlar sonuçlara inanamadım süperizzzzz herkesi çok tebrik ediyorummmm:124::124:.124:
bireysel de bu hafta birincilik ben de olur diye düşünüyordum ama aysenimi düşünememişim yafuuu harikasınnn tatlımmmm maşallah kocamannn sana
kızlar çıkmam lazım öptüm herkesi
aglattin beni ayseniiiimmerhaba canlarım kaderdaşlarım nasıl söze başlasam bilemiyorum inanın yazacaklarımı düşünmek bile gözlerimin dolmasına yetipde artıyor bile
takım yarışına ilk girdiğimde 6 lı rakamlar bana o kadar uzak ve yabancıydıki hayal bile edemiyordum nerdeyse bir senedir takımdayım sizler benim ailemden bir parça gibi oldunuz..kendim yılsam bile sizleri kötü duruma düşürmemek için bırakmadım öyle bir sorumluluk duygusuyla bağlıydım
sizler olmasaydınız asla ve asla bu işi tamamlayamaz kendi özgüvenimi sağlığımı kazanamazdım
ve nevim yol arkadaşım senin emeğin gayretin çabalayışın yıldığım yerde destek oluşun istikrarlı gidişin örnek oluşun olmasa bütün içtenliğimle söylüyorum çoktan 90 100 kilo olmuştum ben...sana canı yürekten teşekkür ediyorum bitanem
gülüm ve safişim her hafta bizimle uğraşıp bize kafa yoruşunuz içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
tatlım karatayda mısır da yasak,çok şeekrli bir gıda mısır,bir de gdo ları oyanandı ya hep,ondan yasak.ceviz,muz al yanına,onları ye,veya elma fındık
ohhh süperrr ev yapımı harikaa
eline sağlık canım listemiz çıkmış yine meydana
canım bu çok güzel olmuş teşekkürler
tamam canım ben hallederim
canım 10.000 adımına da,spora başlamana da,hocana da çok sevindimama tahlil sonuçlarına daha çok sevindim benim de gitmem lazım tahlile,6 aydır diyetteyim,hiç yaptıramadım.Kızımı bırakacak yerim olmuyor çoğunlukla,e benim bızdıkla da gidilmiyor hiç bir yere
Değerlerin için çok sevindim canım.Hocanın öğüdüde süpermiş yanii
Ne güzel olmuştur.Benimde eğlenmeye ihtiyacım var galiba.Neyse yaza düğünlere saklayayaım ben ablamın kardeşimin ve görümcemin düğünü var
Taksici amcada ne hızlıymış.arka arkaya 2 müşteri
çok güzel 3 kilo tebrik ederim
Afiyet olsun canım o kadar pozitif enerji dolmuşsun ki yazdıklarından yansıyor tatlım
çook sevindim canıım...koşturmada iyi olnmuşş..kilocuklarda gitmiiş..hele değerlerin şekerin düzelmesi daha da güzeeel......
karatay niye kolesterol yapsın ki canım..sebze falan serbest ...kesinlikle yükseltmeez..
ayy çok iyi olur canım...listweyi yapman..benim pc nin ekran ayarları bozuldu yazılar çıkmıyor düzeltmeye çalışıyoruum..telden bakıyorum ama hesaplama yapmam cok zor olurdu...
iyi yapmışsın canımmm...
bu hesap hiiç olmamıış....3x100=300
300/91=% 3.3...işte büyle olucaaak..ve de listeye eklemeliydin kilo hesaplamanı ....bu somn uyarı canım haftaya lütfen biraz daha dikkat..yoksa ceza puanı alırrsın....
paşam hesaplamayı yapıp listeye eklemeli her üye diye ne zamandır uyarıyorum......kilonuzu eklemek sizin sorumluluğunuzda...lütfen b son uyarı haftaya cuma olmasada perşembe akşamdan kilonuzu herkes kendi eklesin listeye..bu haftadan sonra eklemeyenler ceza puanı alıyoor...akşamdan listeyi eklemiştim hem de..
tebrikler canımm..hesaplaman da gayet doğru...teşekkürler....
Evettt tatlımm yaaa kaç haftadırr o kadarr mahcupp oldumm kii sizeeee kilooo veremeyinceee bu haftaaa adett oldumm ödemmm attımmmm resmenn hafifledimmm tam 1.5 kg ödemm varmışşş inanabiliyor musunuzzz benn bunu söylediğimdee arkadaşım hepsi ödem değildir kilo alıyorsun belkide demiştiii kafamıı kemiriyorduu buu düşünceee amaa ektimm vee biçtiiimmmhadi gozun ayni canim, nasilda rahatlamissindirguzel kilo vermissin
tebriklerik pasacim sende guzel kilo vermissin...bu hafta sonuclar harika...super gidiyorsun..hep boyle dvm ins
harikasin bitanem..sahane kilo vermissinn tebrikler..bu hafta herkeste guzel hareketlenme olmus
sende ins haftaya iyi sonuclar alirsin canim
masallah super yurumussun canim..nerde hareket orda bereket
iyi eglenceler bitanemmm..seni cokkkkkkkk tebrik ediyorum..sahane kilo vermissin...ama benimkide dukana benziyor iste..1 yildir o eziyeti cektim bensimdi guluyorum cunku hepsi geride kaldi...bir mezun olim.....yemegi korkarak yicem valla.
masallah hem stres attin hemde hareket oldu sana..superde kilo vermissin zaten..
ayy ne guldum..Allahtan sonradan hal olmus..yasli adam iste fark etmedi..sende alacagi para aklina bile gelmeden baska musteriye kosturmus..ben bu yaslilara cok aciyorum ya helede o yasta calismalari
hoşbuldum..tabiki canım..
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 246. ETAP SONUC LİSTELERİ
2 Mart - 9 Mart
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİLERİ...................7. TAKIM 1.22%:
İKİNCİ ...................13. TAKIM 0.92%
ÜÇÜNCÜ..................4. TAKIM 0.64%:
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
7. takımdan............. aysen34.................3.77 %
İKİNCİ
7. takımdan............. SAPHIRA......................3,24%
ÜÇÜNCÜ
7. takımdan.......
kırmızıgül06.........2.74%
kaptanıım tarih yazdın da gediyon muuuu.....
ben niderim buralarda sensiiiz.....:18::18::18::18:
bizi habersiz komaaaaa:123::123::123::123::123::123:
gelin edicem daha ben seniiiii:119::119::119::119::119::119:
çıtır olmuş gidiyorsuuun.......:124::124::124::124::118::118::118:
merhaba canlarım kaderdaşlarım nasıl söze başlasam bilemiyorum inanın yazacaklarımı düşünmek bile gözlerimin dolmasına yetipde artıyor bile
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
kızlar maşallah ne yaptınız öyle. listeyi düzenliyoz diye torpilmi geçtiniz?
etlerinizimi kestiniz naptınız tebrikler
canım ben bu hesaplama işinden anlamıyorum iyice anlatta anlıyım bençook sevindim canıım...koşturmada iyi olnmuşş..kilocuklarda gitmiiş..hele değerlerin şekerin düzelmesi daha da güzeeel......
Karatay niye kolesterol yapsın ki canım..sebze falan serbest ...kesinlikle yükseltmeez..
ayy çok iyi olur canım...listweyi yapman..benim pc nin ekran ayarları bozuldu yazılar çıkmıyor düzeltmeye çalışıyoruum..telden bakıyorum ama hesaplama yapmam cok zor olurdu...
[ı]
iyi yapmışsın canımmm...[/ı]
bu hesap hiiç olmamıış....3x100=300
300/91=% 3.3...işte büyle olucaaak..ve de listeye eklemeliydin kilo hesaplamanı ....bu somn uyarı canım haftaya lütfen biraz daha dikkat..yoksa ceza puanı alırrsın....
[ı]paşam hesaplamayı yapıp listeye eklemeli her üye diye ne zamandır uyarıyorum......kilonuzu eklemek sizin sorumluluğunuzda...lütfen b son uyarı haftaya cuma olmasada perşembe akşamdan kilonuzu herkes kendi eklesin listeye..bu haftadan sonra eklemeyenler ceza puanı alıyoor...akşamdan listeyi eklemiştim hem de..[/ı]
tebrikler canımm..hesaplaman da gayet doğru...teşekkürler....
tebrik ediyorum ve kendimi düzeltiyorum bu arada yarından itibaren lahana sıuyuna başlıyorum haberinniz ola deniyim bakalım ne olucek :18::18:birde yürüyüşe gitsen daha iyi olucek***7. Takım 247. Etap***
kırmızıgül06(62.1
nev81 (70.8
aysen34 (63.6/61.2/2.4/%3.77)mezuniyetini istiyor
saphıra (86.3/83.5/2.8/%3.24)
Saferan (119
shopaholic (82.5/82.5/0/%0)
saliss(102/100,5/1.5/%1,47)
ipekyol51(74.4/74.4/0/%0)
pasam3405(91
akabe (138.1/137.1/1.0/%0.72
tecnesyum(..)
thyollarımıhahahahaaaaa bunaaa çokkk güldümmm yaaaaetlerimiziiii thy ye bağışladık canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?