canımmmmmmmmmmerhaba canlarım kaderdaşlarım nasıl söze başlasam bilemiyorum inanın yazacaklarımı düşünmek bile gözlerimin dolmasına yetipde artıyor bile
takım yarışına ilk girdiğimde 6 lı rakamlar bana o kadar uzak ve yabancıydıki hayal bile edemiyordum nerdeyse bir senedir takımdayım sizler benim ailemden bir parça gibi oldunuz..kendim yılsam bile sizleri kötü duruma düşürmemek için bırakmadım öyle bir sorumluluk duygusuyla bağlıydım
sizler olmasaydınız asla ve asla bu işi tamamlayamaz kendi özgüvenimi sağlığımı kazanamazdım
ve nevim yol arkadaşım senin emeğin gayretin çabalayışın yıldığım yerde destek oluşun istikrarlı gidişin örnek oluşun olmasa bütün içtenliğimle söylüyorum çoktan 90 100 kilo olmuştum ben...sana canı yürekten teşekkür ediyorum bitanem
kırmızım safişim saphıram ipeğim shopam salişim hepinize minnattarım
gülüm ve safişim her hafta bizimle uğraşıp bize kafa yoruşunuz içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum
hepiniz burdan mezun olacağına bütün kalbimle inanıyorum
beni unutmayın zaten buralarda olucam her pc yi açışımda
7.TAKIM İYİKİ VARSIN İYİKİ BULMUŞUM SENİ
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
bir mezuniyet,bir gidiş ancak bu kadar muhteşem olabilirdi :13:ooo bu hafta derecemiz süpermiş gider ayak baş köşeyede oturmuşum
varmı böyle bir takım allahaşkına yaaaa
süperizzzzzzz
ben bir tek buca belediyesinin yeri var kadınlara özel bir merkez,orayı biliyorum,çocuk bakım bölümü vardı,ben hamileyken ama oraya nasıl gidicem anacım,kendime ait aracm yok.oradan duş almış bir şekilde,ıslak saçla çıkamam ki,kendi arabam olması lazım.Başka da yer bilmiyorum zaten.Senin bildiğin bir yer varsa bildir tatlışımEvettt tatlımmm yaa benn onu düşünemedimm artık yanıma kuruyemişşşş aldımmm canımmmBiraz daha büyüsünn o da hallolurr hem bazı spor yerlerinin kreşleride var tatlım
canımmmmmmmmm
bir mezuniyet,bir gidiş ancak bu kadar muhteşem olabilirdi :13:
ben bir tek buca belediyesinin yeri var kadınlara özel bir merkez,orayı biliyorum,çocuk bakım bölümü vardı,ben hamileyken ama oraya nasıl gidicem anacım,kendime ait aracm yok.oradan duş almış bir şekilde,ıslak saçla çıkamam ki,kendi arabam olması lazım.Başka da yer bilmiyorum zaten.Senin bildiğin bir yer varsa bildir tatlışım
Şeyy benimde aklımaa orasııı geldiii deee:26::26:Bennn orayaa çokk uzunn yıllar gittim çok memnun kaldımm tabii yanımda kurutma makinemii taşırdımmm çokk ağırr oluo amaa zor haklısın:26:
Arkadaşlar tüm tebrikleriniz çok teşekkür ederim
diğer takımlar sanırsam şoka girmişlerdir bunlar deli mi diye
kırmızımmm canım seni de çok tebrik ederim maşallah kocaman
senni sporuna bayılıyorum canım
iyi geceler manken kız :)))
oh masallah caniim yarasinsporlaaar...Hayirli geceler fistiklar
Ben oluyorum resmen.. 3.5 saattir yuzdum ve inanilmaz sizliyor heryerim.. Sudayken anlamadim yuzum durdum yuzdum durdum.. Simdi cok iyide bir fikir olmadigini anladim
Hemen uyicam simdi.. Sabah kalkar kalkmaz spor salonu
Sonra guzel bir dus ve cicislerrrrrr alicam araya birsey girmezse..
Hepinize hayirli geceler ballarimmmm
dün benim için cok kötü bir gündü.devamlı kendimi aç hissettim acayip bir gerginlik stres.benim 6.hissim cok kuvvetlidir.böyle zamanlardada cok yerim.zor tuttum kendimi.veee acı haber akşam 10 gibi geldi.annemin babası olan dedem vefat etmiş.dayımın yanında kalıyordu tamda annem yanımıza getirip biazda biz baksak diyordu.Benim 2 çocuguma annem bakıyor annemle babam yanımda kalıyor eşim yurtdışında.haberden sonra apar topar ankaraya gittiler.Allahtan haftasonu.çocuklarla evde yanlız kaldım ilk defa.:2:
ben hamileyken ablam giderdi oraya bir dönem ama ablamın arabası vardı,gidiyordu rahatça.Arada ben de gidiyordum,oturup izliyordum kenarda.bir de bol kaşarlı tostlarından yiyiordum,çok güzel oluyordu
dün benim için cok kötü bir gündü.devamlı kendimi aç hissettim acayip bir gerginlik stres.benim 6.hissim cok kuvvetlidir.böyle zamanlardada cok yerim.zor tuttum kendimi.veee acı haber akşam 10 gibi geldi.annemin babası olan dedem vefat etmiş.dayımın yanında kalıyordu tamda annem yanımıza getirip biazda biz baksak diyordu.Benim 2 çocuguma annem bakıyor annemle babam yanımda kalıyor eşim yurtdışında.haberden sonra apar topar ankaraya gittiler.Allahtan haftasonu.çocuklarla evde yanlız kaldım ilk defa.:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?