Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kelebekolcam hosgeldin Allah yar ve yardimcin olsun

Tecnesyum üzüldüm ..ama iki ay cabuk gecer insallah

Aysen_34 önce cani gönülden kucak dolusu tebrikler azmine masallah
Ama aksam aksam gözlerimi doldurun ayriliklari sevmiyorum..
Ama bir yandan ne mutlu sana Allah daim eylesin hersey gönlünce olsun buralari unutma ins..

canımmmmmmmmm

ooo bu hafta derecemiz süpermiş gider ayak baş köşeyede oturmuşum
varmı böyle bir takım allahaşkına yaaaa

süperizzzzzzz
bir mezuniyet,bir gidiş ancak bu kadar muhteşem olabilirdi :13:

Evettt tatlımmm yaa benn onu düşünemedimm artık yanıma kuruyemişşşş aldımmm canımmmBiraz daha büyüsünn o da hallolurr hem bazı spor yerlerinin kreşleride var tatlım
ben bir tek buca belediyesinin yeri var kadınlara özel bir merkez,orayı biliyorum,çocuk bakım bölümü vardı,ben hamileyken ama oraya nasıl gidicem anacım,kendime ait aracm yok.oradan duş almış bir şekilde,ıslak saçla çıkamam ki,kendi arabam olması lazım.Başka da yer bilmiyorum zaten.Senin bildiğin bir yer varsa bildir tatlışım

Şeyy benimde aklımaa orasııı geldiii deee:26::26:Bennn orayaa çokk uzunn yıllar gittim çok memnun kaldımm tabii yanımda kurutma makinemii taşırdımmm çokk ağırr oluo amaa zor haklısın:26:

kahvaltı:
1 yumurta beyazı haşlama
1 kk az tuzlu lor

öğlen:
1 kase kıymalı,domatesli,şehriye çorbası
1 kare börek
3-4 kaşık patates salatası
1 kase yağsız yoğurt
2 ad. tutku bisküvi
2 çay

akşam:
1 kase öğlenki çorbadan
2 parça biftek
1 kaşık makarna
5-6 ad. çiğ köfte
½ kase yağsız yoğurt
sade kahve+1 minik lokum

2-2.5 lt su

bugünkü menüm pek dukan olmadı tabi,hem az miktarda da olsa sebze girdi,yağ girdi,karbonhidrat girdi.Bugünlük böyle oldu napalım.Ailecek bir aradaydık.Güzel bir gün ve devamında güzel bir akşam oldu.Yarına kaldığım yerden devam ederim diyorum ama hem yarın atağın son günü olacaktı hem de yarın ailemiz için önemli bir gün.Ağabeyimin (kuzenim) yakında düğünü var.Yarın kız tarafının bayanları,teyzeme gelecekler.Bizim taraftaki bayanlarla görüşmek için.Ben ve ablam görümce oluyoruz bu durumda çünkü kuzenimin bizden başka kız kardeşi de yok.Bir tane erkek kardeşi var.O da iş gereği Afganistanda.Yani anlayacağınız yarın da ikramlı bir gün olacak,teyzeme gideceğim.

Zaten 4 günlük dukan bana yetti de arttı bile.Çok az kalori aldığımdan iyi değildim.Sağlıklı bir yöntem değil bu ya da ben beceremedim,karataydan sonra.Alışmışım çok ve az yemeğe.Dukan bana o anlamda yaramadı ama 3.1 kg verdirtti 4 günde.Tartıya her sabah çıkışımda 1 kg eksi de çıktım.bu sabahta 1.1 kg ekside çıktım.yan devam ettirebilsem,bugün ve yarında tam uygulasaydım,sanıyorum 2 kg daha eksilecektim.Tabi geri alma korkusu da var,bu kadar hızlı giden kg,aynı hızla geri gelir mi diye korkmuyor değilim.Bakalım inşallah öyle olmaz,emeğime çok üzülürüm çünkü

Şeyy benimde aklımaa orasııı geldiii deee:26::26:Bennn orayaa çokk uzunn yıllar gittim çok memnun kaldımm tabii yanımda kurutma makinemii taşırdımmm çokk ağırr oluo amaa zor haklısın:26:

ben hamileyken ablam giderdi oraya bir dönem ama ablamın arabası vardı,gidiyordu rahatça.Arada ben de gidiyordum,oturup izliyordum kenarda.bir de bol kaşarlı tostlarından yiyiordum,çok güzel oluyordu

tecnesyum durumuna üzüldüm canım.napalım nasip diyelim artık.listede olamasan da burada paylaşıma devam et derim,motivasyonun için yani

Arkadaşlar tüm tebrikleriniz çok teşekkür ederim
diğer takımlar sanırsam şoka girmişlerdir bunlar deli mi diye
kırmızımmm canım seni de çok tebrik ederim maşallah kocaman

Hayirli geceler fistiklar
Ben oluyorum resmen.. 3.5 saattir yuzdum ve inanilmaz sizliyor heryerim.. Sudayken anlamadim yuzum durdum yuzdum durdum.. Simdi cok iyide bir fikir olmadigini anladim
Hemen uyicam simdi.. Sabah kalkar kalkmaz spor salonu
Sonra guzel bir dus ve cicislerrrrrr alicam araya birsey girmezse..
Hepinize hayirli geceler ballarimmmm

Arkadaşlar tüm tebrikleriniz çok teşekkür ederim
diğer takımlar sanırsam şoka girmişlerdir bunlar deli mi diye
kırmızımmm canım seni de çok tebrik ederim maşallah kocaman

Saphisim inanirmisin listeler daha hazir degildi aklimdan dedim birde bireyseller hep bizimmis
Yaparken birde baktim bizim.. Istesek bukadar tutturamazdik valla.. Ama obur takimlarda cok sasirdi ins hep boyle ucup gitsin kilolar.. Bu hafta mezun olucam diye sporu 4 saate cikarticam gunluk.. Belki son haftada listeleri fet eder gidermisin
Ama saphisim sende sahane vermissin insallah karataya donuncede hep duzenli gider kilolarin

kızlar dün menümü yazmayı unutmuşum iyimi bende diyorum ne unuttum okadar yorgundumki arkadaşlarımla buluştum kk da gelelim menüme
sabah kahvaltısında birşey yemedim heyecandan canım istemedikızlarla bluştugumuzda dünyanın çeşidi vardı bende yogurtlu makarna yedim çok az 5 kaşık kadar biber dolması bir tane çigköfte yedim 6 adet 2 fincan açık limonlu çay içtim haslama yicektim kızdılar bir günde yapma diye vallahi börek ve kurabiye vardı tadına bakmadım kilo alırım diye :18:
akşam yemegindede yarma çorbası yogurtlu bir kase biber ve patlıcan kurusu vardı 4 adet onu yedim ve taze fasülyeyi yazdan kuruturlarya onu yedim 5 kaşık peşinede soda içtim ve yatarkende elma yedim
dünkü menüm bu anlıcagınız:18::18::18:

şimdi gelelim bana bugün kalktım azimle lahanamı haşladım 5 gün boyunca o kürü yapıcem bakalım neler olucek içinede limon sıkıcen kalkar kalkmaz oda sıcaklıgında suyumuda içtim kahvaltıda yapıcem sonra içiyimde lahana suyunu epey araştırdım canlar işşallah azmin zaferini görücem
sabah kahvaltısında yeceklerim
1-1 adet haşlama yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-maydonoz azıcıcık
4- bir kupa yeşil çay
5- bir yaprak peynir
6-ve bol su 3 litre olaraktan planlıyorum bakıcez artık

öglen yiceklerimde şunlar
1-1 adet tavugun gögüs eti
2- borokoli bürüksel lahanası haşlaması
3- 1 bardak kocaman ayran
4- arada meyva yemeyi düşünüyorum elmada olabülü portakalda olabilü armutta o anki ruh halime baglı

akşam yiceklerimde şunlar
1- bir kepçe yarma çorbası
2- 6 yemek kaşıgı kurutulmuş fasülye yemegi susuzundan
3- bir biber ve patlıcan dolmassı kurutulmuş
4-1 bir kase yogurt yemeyi planlıyorum
5- bol yeşil salata roka eşliginde
6-yeşil çay limonlu
7- bir adet sodamı içicem
8- greyfurt suyunuda sıkınca tamam bu iş
9- arada meyvada yiyebiliirm olurda giremezsem yazayım dedim
herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum

dün benim için cok kötü bir gündü.devamlı kendimi aç hissettim acayip bir gerginlik stres.benim 6.hissim cok kuvvetlidir.böyle zamanlardada cok yerim.zor tuttum kendimi.veee acı haber akşam 10 gibi geldi.annemin babası olan dedem vefat etmiş.dayımın yanında kalıyordu tamda annem yanımıza getirip biazda biz baksak diyordu.Benim 2 çocuguma annem bakıyor annemle babam yanımda kalıyor eşim yurtdışında.haberden sonra apar topar ankaraya gittiler.Allahtan haftasonu.çocuklarla evde yanlız kaldım ilk defa.:2:

oh masallah caniim yarasinsporlaaar...

basiniz sagolsun caniim...mekani cennet olsuun...

ben hamileyken ablam giderdi oraya bir dönem ama ablamın arabası vardı,gidiyordu rahatça.Arada ben de gidiyordum,oturup izliyordum kenarda.bir de bol kaşarlı tostlarından yiyiordum,çok güzel oluyordu

bennn orayaa 2 sene düzenli devam ettim tatlım sonraa okuldan dolayıı gidemedim geçenn seneee 10 kilo vermiştimm 15 kilooo gerii aldımmm acayip kaslanmıştımm yağlarımıda geri aldım amaa sürekli devam edenler için paha biçilemez bi yerr yazın genee gitmeyi düşünüomm bakalımm

Başınızzz saolsun canımmm

cancağızlarım nasılsınız bakalım
bugün arkadaşa gittim yedimde yedim ödül olsun dedim yarın sabah tekrar koruma listeme dönerim eşim benim bu kadar zayıflamamdan dolayı kıskançlık krizlerinde
üzerime pek bişeyde almıyorum nasıl olsa yaz geliyo artık yazlık şeyler alırım diye

beni mezun edebilirsiniz amma velakin ben her zaman burda olucam taki siz sevgili takım arkadaşlarım burdan mezun olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…