Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ohhh nee güzell yaaaa buu ödüllerden bendeee istiyommmmm bizziii dee mezunnn ett ayşencimmm bize de umut ışığı ol

ayşencimmm çok şanslıısn..ben de zayıflayıp eşimin beni kıskanmasını çok istiyorum..sürekli bana laf atıyor kilo yüzünden...4 yıldır hep yapıcı olan adam kilo konusunda artık çok kırıcı....sabrı taştı tabi

ohhh nee güzell yaaaa buu ödüllerden bendeee istiyommmmm bizziii dee mezunnn ett ayşencimmm bize de umut ışığı ol

canım benim darısıda sizlere olacak çok eminim sende şöyle 8 li rakamlara in kendine harika bir ödül verirsin
burda umut ışığı olacak insan o kadar fazlaki kırmızım nevim saphiş burda olduğunuz müddetçe sizde mezun olacaksınız

canım sabır ve azim tek ihtiyacın olan bu ben bir senedir resmen tırnaklarımla kazıdım kiloları evet hiç kolay değil ama isteyince insanın yapamaycağı hiç bişey yok

bir 10 kilo versen inan eşinde senin azmini görecek ve ağzını açamayacak sana karşı

eşinin bu lafları imaları seni dahada azimlendirmesi lazım inatla başar görsün eşinde kayınvalidende

Günaydınnnnnnnn kalbiminnn ennn başarılııııııı bayanlarıııııııı bugünnnnn böylee günaydın diyeyim dedimm bu sözz sizee yazılmış çünküüü okurkenn aklıma siz geldiniz hemen girip yazayım dedimm

“Başarı: Çok ve sık gülmek;
çocukların sevgisini ve akıllı insanların saygısını kazanmak;
içtenlikli eleştirilerin kıymetini anlamak ve kötü arkadaşların yoldan çıkarma girişimlerine dayanabilmek, güzeli anlamak;
başkalarında iyiyi bulmak;
sağlıklı bir çocukla, güzel bir bahçe ya da saygın bir sosyal durumla biraz daha iyi bir dünya bırakabilmek;
hatta bir tek kişi bile olsa birilerinin siz yaşadığınız için daha rahat nefes aldığını öğrenmektir.

Sevgilerimle,Ralp Waldo Emerson

aysen_34' ün Cuma zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Nisan / 1,3
Mayıs / 0,8
Haziran / 3,4
Temmuz / 1,6
Ağustos / 1,6
Eylül / 2,3
Ekim / 1,6
Kasım / -2,9
Aralık / 0,3
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 10 KİLO

Ocak / -2,8
Şubat / 4,6
Mart / 3,5
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 5,3 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 205. Etap) ( 76,5 )
Bitiş Kilosu (247. Etap) ( 61,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 15,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 20,00% )
Toplam Süre ( 42 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,48% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 364 )

Yorum : Sevgili aysen_34, 10 Nisan 2011 tarihinde (205.Etap) ve 76,5 kiloyla başladığı Cuma zayıflama Yarışması'ndan, 9 Mart 2012 (247. Etap) tarihinde toplam 15,3 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 57 dir. Hedefini %78 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı

kızlar püsküt karnemi hazırlamış çok duygulandım

tebrik ederim umarım bi daha kilo sorunu yaşamazsın

Süpersinnn ayşenimmm yaaa mutluu sonnn:)

canım başın sagolsun rabbim kalanlara ömür versin işşallah
canım seni tebrik ederim darısı bizlere işşallah bacım ya sen herzaman bizimlesin öle düşünmegene gelir yazarsın illada grupta olman gerekmez biliyosun

kızlar sabah lahana suyumu içtim içine yarım demek maydonoz attım yarım limon sonra kahvaltımı yedim menümde 2 çavdar ekmegi vardı kurutulmuş haşlanmış yumurta bir dilim peynir bir bardak açık çay 5 yeşil zeytin peşine 1 adet armud bol su öglende semizotu salatsı yogurtlu akşamada semiz otu salataı yicem yanınada yavuk gelme keyfiğme bu arada bir dilim kazandibi yedim eşim yaptı pek güzel olmuştu bebeler ya sütlü tatlı oldugundan kilo aldırmaz diye düüşündüm affedin yemeden yapamadım eşimde aman bir dilimden ne olucek dedibende eşime uydum hatalıyım affedin

Slmmm kızlarr benn geldimmmmm....

Canım çok sıkkın kızlar.. Bu aralar çok heyecanlıydım çünkü bir arkadaşımın arkadaşı beni onun faceinden görmüş bizi tanıştır demiş arkadaşımda o kadar çok anlattı ki anlatamam size bütün hafta peşimde gezdi nolur saliş çok iyi çocuk diye bugün tanıştık ve benim kilolu olduğumu vazgeçtiğini sölemiş arkadaşıma birde demiş ki sen böle söleme kırılmasın bendee kızabaskı yapınca söledi ikisine de çok kızdım tam 3 yıldır hayatıma güvenip kimseyi sokmamıştım bu sefer içimde belki de artık zamanı geldi dedim ama tam bir hayal kırıklığı ve nedeni kilo kendimi çikolatalara boğmak istedim ama canım o kadar sııkıldı ki kahvaltıyla duruyorum bu insanları anlamıyorum hemde hiç insanlarr şişman zayıf normal diye ayrılmazlar insanlar zaten hiçbir şekilde ayrılmamalı ama böle küçük beden karakteri olan insanlar var bir dahaa şans vermeyeceğim kimseye sonu hüsran üzüntü çünkü iç sesim beni hep yanıltıyor onu da dinlemeyeceğimVe bir an önce zayıflayıf bu insanların suratlarına tokat gibi indirmek istiyorum ve gün geçtikçe liste uzuyorr sanki hayat beni deniyor

baş sağlığı dileyen arkadaşlar hepiniz saolun..

saliscim seni çok iyi anlıyorum.otür insanlar için kendini üzme..çok daha iyi insanlar girecek hayatına pozitif düşün.bu durumsenin azmini kamçılasın sakın salma kendini.bak bu grupta dağ gibi kiloları verenler var ve zaman cok hızlı bir bakarsın gitmişler sen kuğu gibi süzülüyorsun..

İnşallah dediğin gibi olacak ama çok sinirim bozuldu işte yaa beklemiyordum birde canım da çok sıkıldı Benim kilolarım beni değerlendirmede ilk gösterge olmamalı bu da onun tercihi diyorum ama hazmetmesi imkansız benim için bundan sonra herşey farklı olacak bende ama görecekler ve bundan sonra hayatımda asla böyle insanlara yer vermeyeceğim

Son düzenleme:

gözlerin aydın ayşenim...tebrikleeeer......

canım malesef insan lar o kadar gaflette kii...gerçek güzellikleri göremiyorlar....bunlar seni bu yüzden istemeyen insanın sığlığını gösteriyor...çok isabet olmuş iyi ki bişeyler olmamış aranızda .... sana layık olmadığını gostermiş...sakın bunlar için üzülme değmez çünküü...seni öyle seven biri çıkar ki karşınaa herşeyi unutursun inş.....

GÜNAYDINNNN şekerler...kafası karışık shopanız geldiii:))
canlarım aranızda dukan yapanlar oldu sizler benden tecrübelisiniz....size anlatacaklarım var fikirlerinize ihtiyacım var(
Canlarım bebeğim 9 ayın ı yeni doldurdu ve hala regl olmadım bunun için çrş doktora gidicem,regl olamamanın etkisi ve tabiki benimde beslenme yanlışlarımla kilo verme acısından yol katedemedimregl olamadıgım için tartımda çok dalgalanmalar oluyor...bunun yanında daha da önemlisi eşim evliliğimizin basından beri kilo konusunda beni hiç üzmedi ama su anda size kelimelerle anlatamayacagım şekilde üzerime geliyor,,yanyana oldugumuz her an kilo konusuyoruz siz düşünün psikolojimi....1 ay öncesine kadar çifte kurmular gibiydik ama artık zayıflıycaksınnn diyor başkada bişiy demiyor...5 yıldır hiç kalbini kırmadım ama artım yeter neler neler diyor ve yumuşamıyor(((eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini bliyorum,o yüzden kafam karışık pskoljim bozuk desem yeridir((
DÜNNN gidip dukan kitabını aldım,okuamadan araştırmadan light peynir..yulaf epeği falan da aldım...face den takip ettiğim bir grup var orda 10 kg verenler 20 kg vermiş gibi duruyorlar ve benim buna ihtiyacım var....ama ezirdiğim için nasıl olur bilemiyorum,sütümün kesileceğini sanmıyorum çünkü diette bolca et tavuk var ama yagsız peynir yagsız süt yagsız yogurt yeniyor..sütümün kalitesini etkiler dimi((((
su anda hiçbişiy yemeden hala düşünüyorum...çok yazdım kusura bakmayın kafanızı şişirdim(

günaydın güzelleeerrrrr.....
günaydınnnn cnm.........
canım benim seni çok iyi anlıyorum...ama insanlarım yüzde doksan dokuzu kişiler kilolarıyla eleştirecek kapasitedeler...sen ben hepimiz kiloarımızı verebiliriz ama bu insanlar karakterlerini geliştiremezler....

canım paylaşım için tşkler çok güzelmiş....okduum içime sabah sabah umut dolduuuuu

9. takımdan slmlar

Herkese iyi haftalar az kcl günler olsun

Geçen haftaki başarınızdan dolayı bütün takımı 9. takım olarak kutluyoruz Takımınızdn çıkan 1. 2. 3. arkadaşların neler yaptıgını paylaşım alanından takıp edıcem.zaman ayırıp yazarsanız seviniriz...

günaydın 1 saat 15 dk. yürüyüş yaptm sabah ve kahvaltıda1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek salatalık ve domates yedim umarım bu haftada 1 kilo verebilirim

canım bana göre dukan emzirme dönemindekilere göre değil.Yalnız o faceteki grubu ben de takip ettim.Notlar kısmında emzirenler için bir yazı var.güçlendirme döneminde başlamaları önerilmiş hatta.İstersen onu uygula.Zaten kitabı da almışsın,okuyunca oradan bilgileri alırsın.
Yalnız canım ben yine de Karatayı yapmanı tavsiye ediyorum.Çok daha sağlıklı ve rahat.Kendini sıkman gerekmiyor.Dukan öyle değil,hele ki atak dönemi.Sen zaten irade sorunu yaşadığın için karatayı bıraktın.Şimdi dukanı nasıl yapacaksın? :26: Dukan çok sıkı bir diyet.Meyve hiç yok,tamamen yasak.Karatayda en azından günde 1-2 porsiyon yenebiliyor,spor yapma durumuna göre.Kuru meyveler zaten hayat kurtarıyor resmen,tatlı istediğin zamanlarda.Sen bilirsin yine de canım.İnşallah yapabilrisin.Bu arada atak döneminde hergün zorunlu 20 dk yürüyüş var,sonrasında da 30 dk zorunlu yürüyüş var.Hepimize kolay gelsin

Hoşgeldin
Teşekkür ederiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…