Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvaltım:

2 yumurta + 1 yumurta beyazı kk
1.5 kk peynir
8 zeytin
3 k.kayısı
3 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3

1 lt su

Benimde evde durasım yok.Hava çok güzel tam bahar hatta neredeyse yaz.Dün 37 dereceydi ve ben kazak giymiştim
Hoşgeldin canım takıma.
Evet bende de durum aynıydı 70lerde ne de olsa veririm diye umursamamıştım ama üzerine hamile kalınca 90ları gördüm
Takımımı ve arkadaşlarımı tebrik ederim süpersiniz gelecek günlerde derece almak banada nasip olur inş

Evet bende sende olur derece diye düşünmüştüm ama ayşen geçmiş maşallah

Canım benim bende seni çok seviyorum.
ooo bu hafta derecemiz süpermiş gider ayak baş köşeyede oturmuşum
varmı böyle bir takım allahaşkına yaaaa

süperizzzzzzz

Valla yok böyle bir takım galiba her mezun verdiğimizde derecelerle uğurluyoruz maşallah bize

salisim canım neden kendini üzüyosunki bizim dogamız böyle degilmi tatlım ya kendini millte ippatlamak zorunda degilsinki tatlım ya kendim için ver kiloları millet için degilseni okadar çok iyi anlıyorumki beni biri istemişti kızken oglanın halası demişki onu alamayız yanında anası gibi duuryo bir müddet sonra hamile kalıcek çocuk dogurucek sonra gene şişicek ozamanda oglan istemicek demişler anlıcagım beni istemediler zayıfmı zayıf bir kız aldılar şimdide kızla mutlulugu yok başlasıyla evli oldugu halde ilişkisi varmış duyduguma görecanım bizleri kabul eden böle etsin şimdi ben ilo veriyorumya eşim diyo hanım çok güzel oldun başlıyorum aglamaya hıh sen beni kiloluyken beyenmiyodunmu bu suratındaki tebessüm ney deyip siyem etmişimdir oda yok canımya saglık için kilo veriyosun dedi allah var şimdiye kadar kafama kalkmadı bana taktıgı lakabı söylesem gülersin uçak filim derdi bana işin komigi çok hosuma giderdi geçen etek aldım dedimya içine giremedim diye etek belimde fır fır dönüyo nasıl sevindim hemen çektim resmimi koydum malum yere okadars evindimki eşimi öpücüklere bogdum oakadr yaneadam kilo verdikçe dahada hırslanıyo dahada azim ediyo he biz senin yanındayız kilonu kafana takma kıyamam sana bak millet kiloya takmış duurumda sııska kadını ne yapıceklerserabbim sana öyle bir kısmet versinki millet çatlasın yanında şu yakışıklılıga bak desinler seni mutlu eden biri olsun hayatında ama daha zamanı var galiba canım ben kendim için kilo veriyorum bebem millet beni alakadar etmedi gençken oglanın biri okuldayken kızım sana kimse bakmaz bu kiloda demişti ona hırsı yaptım arkadaşlık teklifine kadar geldiler ozaman kim yanımda arkadaştı onun yanında oldun len önceden neyim degiştiki bir üstümdeki postum degişti gene yanı ben sen benim gözbebegimsin unutma boşver milleti rahmetli babam derdiki kızım senin sen oldugun için beyensin gerisi boş dedi adam haklıymış

ah ah şu erkekler ahhh boşver takma kafana eşinin dedigini bebem sen zayıflarsın azim edince veriliyo vallahi

şimdi gelelim bana sabah kahvaltısını yapmadım canım istemedi sabah kalktım lahana suyumu hasladım içtim suyuda peşine çok içtim şimdide brokoli brüksel lahanası karnıbahar ve 5 a,det tavuk köftesini haşladım düdüdklüde kocaman bir ayran içicem yanında akşamada allah kerimdir menüm hazırda ne yicemi bilemiyorum hasşalamarımı yiyeyim muhtamelen elma yerim bir adet sizler ne alemdesiniz bakalım aşagıdaki yavrular

paşacım inşaallah canım yaa...kulagıma pamuk tıkıycam bir kaç ay sonraaaaaa burnundan getiricem onunnn
az önce twist yaptım..gideyimde sauna esomanımı giyeyim bari....bundan sonra hergün giyicem...sabah çok kötüydüm toparladım kendimi...zayıflayabilirimmm...akşamada ospanak yapıcam bol yogurtlu yiycem inşaallah.....

ha şöyle tatlım ya bak bana ben verdim kiloyu kaynım demiş ne güzel olmuş demiş eltime oda bugün başladı rejimeban soruyo nasıl verdin diye sende kilo verince dersin hade hada başka kapıya dersin anladın sen onıinan önce kendine güvenicem sonra gerisi geliyo vallahi bak azim irade karar sonra gitsin kilolar artık eskisi gibi canım birşey istemiyo yiyesimde gelmiyo bebem bak canım tatlı çekince ne yiyorum biliyomusun siyah erik sarı üzüm ve kayısı az öz yanındada ceviz fındık çok az ama üsyünede su içiyorum veriyorum kiloları inan haşlama yiyorum herzaman yemegi kestim ,eskisi gibi yemiyorum anlıcagın veriyorumda kilo vermeye başladıgımda baktım azim edilince veriliyo dedim millet başarabilirse bende başarısım kkda bir bölüm varya millet resimlerini koymuş vermişler allahım dedim neydi ne olmuşlarbende verebilirim başarmalıyım mesela senin canım bir şey isterse eger şöyle de benim gibi ben şöyle yapıyorum canım birşeymi istedi elim gidiyo sonra aklıma şu geliyo sen bunu yersen bebegine kavuşamazsın yapma yeme diyorum aman diyorum birşey olmaz bir seferden deyincede bebeklerim ve anne özlemmim geliyo aklıma sonra elimi çekiyorum inan 2 ayı geçti pilavın tadını unuttum çok severdim hemde 3 beyazdan uzak duruyorum sonra hasşalam yiyorum gerisi geliyo zaten sende kilo vermeye başladıgın zaman birşeymi istedi eşin geldin aklına bak ozaman yiyomusun inan buraya üye oldum 7 takıma girdim insan diyoki şimdi kilo veremzsem arkadaşlarıma ne derim diyo elini çekiyo yemeklerden şu yüzde hesabından anlamıyorum işte nasıl yapıcem beceremitorumda cezada almak istemiyorum ben ya

canim hiic yapma dukan cok katii..karataya adapte ol caniimmm..

ben de esimle son raddelere gelmistim ama ben dede suc vardi o kadar kilo iyi dayandi adam..sukur simdi iyiyiz..ins.sen de bira vermeye basla bak nasil duzelcek hersey...
paaasam ne var hesapta canim yaa...pc nin hesap makinasi varya onu ac canim bi kac deneme yap..yine olmazsa soz ben eklicem seninkileri...bak bi kere daha yaziim...gecenhaftaki kilon danbu hadtaki kilonu cikar....90-88 mesela=2 cikar...sonra 2 yi 100 ile carpiyoruz 2x100=200.....tamam....simdi 200 u gecen hafta ki kilomuza boluyoruz.....200/90 oda esittir....verdigimiz kilo yuzdemiz oluyoor.....hadi denemelere basla ins...

kızlar maşallah ne yaptınız öyle. listeyi düzenliyoz diye torpilmi geçtiniz?
etlerinizimi kestiniz naptınız tebrikler
BAyıldım bu tabire Etler kuş olup uçmuş
Yine de çok iyi verdim sapişim inş geri gelmez kilolar
Kaptanım korkutuyorsun beni kız 4 saat çok değil mi
Başınız saolsun canım Mekanı cennet olsun

Ne güzel birkarne bu azminin karnesi ayşenim.Allah tez zamanda banada nasip etsin

ayşenimmmm maaşallah cnm sana.....

Canım boşver senin kriterlerine uygun biri değilmiş.Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim maalesef insanlar önce fiziki güzelliğe göre beğenisini ifade ediyor.Nevde bu konuda çok sıkıntısını dile getirmişti hatırlarsan.Ancak bu senin için bir kriter karşındaki insanında kriterleri farklı demek ki saygı göstermek lazım.Uygun değilmiş zana zaten
Canımmm benim bu konuda seni en iyi anlayacaklardan biri benim herhalde.Bende eşimle kilo konusunda çok ciddi imtahan oldum.Benim eşimin kiloya hiç tahammülü yoktur.bunu evlenmeden öncede biliyordum ya da seziyordum diyeyim.Çok anlattım malum tedavi ve hamilelik aşamasında aldım kilolarımı elimde olan bişey değildi ama buna rağmen rahatsız oluyordu.Beni kırmadı ama bakışlar bile bazen çok şey ifade eder malum.Azmettim çok şükür kurtuldum kilolarımın çoğundan.Daha var yolum ama azimle verirsin gülüm inanki.Birde sana tavsiyem önceliğin bebişin olsun şimdi.1 yaşına kadar sütüm konusunda çok dikkat ettim.eşimle çok konuştum sence ne yapmalıyım diye bebişimizi düşünelim dedi.Ama ben bunları söylerken 5-6 kilo vermiştim.Kalori sayarak diyet yaptım şimdiye kadar.Dr git şu regl problemin çözüldükten sonra emin ol rahatça verebilirsin kilolarını
Kahvaltım:

2 yumurta + 1 yumurta beyazı kk
1.5 kk peynir
8 zeytin
3 k.kayısı
3 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3

1 lt su
bu bir karatay kahvaltısımıdır.Geri mi döndün şimdi....
hayırlı haberlerle gel inşaalah ipekcim:)

Geldim güzelim..haberler birazdan

Kzızlar size haberlerim var...Bugün itibariyle eşimle beraber karataya başladık.Güzel bir kahvaltı yaptık.Kızım bizi görünce aşka geldi oda ceviz yedi.Normalde zorla yediririm.Bu ilk haberdi.
Gelelim ikinciye...Eşimle uzun zamandırbir karar verip bi vazgeçiyorduk.Dün akşam sizde benimle beraber gelin Tr ye dedi.Uçak bileti rezervasyonu yaptı.Hala net değil ama galiba hafta sonu Tr ye gidiyoruz.Aslında bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum.Bakalım hayırlısı artık.
Normalde bu hafta spor salonuna başlayacaktım ama artık Trden dönüşe kaldı.İçim kıpır kıpır oldu bugün.Her ne kadar tereddütlerim olsada çok özledim ailemi düşüncesi bile mutlu ediyor beni.

Kızlar beni bugün izinli sayar mısınız birazz geçç. oldu farkındayım ama kardeşim şehir dışında okuduğu okulda hastalandı bugün işe bile gidemedim kalp pili var kerdeşimin hemen ambulansla ege ye getirdiler manisa demirciden onunla uğraştım eve yeni geldik Allaha şükür iyi çok korkuttu bizi

canım ben beceremedimde:111::111: eşim beceririm dedi sen genede kontrol edersin bebem inan ugraştım böyle şeyleri kafam almıyo benim
canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versişn kardeşimize inana okuyunca çok üzüldüm rabbim ömür versin işşallah acısını göstermesin sizlere aminnnnnnnn
canım iyi karı koca başladınız diyete dikkat ette bebegimde rejime girmesin annesiaman diyim

bende bugün yediklerim bir dolmalık 4 tane minnacık biber dolması bir kase mercimek süsümesi ve taze fasülye kavurması yumurtalı bizim oraya özel bir fincan çay bundan öncede 2 kayısı 3 erik kurusu sarı üzüm az fındık ceviz bolda su içtim sodamıda içtim lahana suyumuda yemekten önce içtim :78::78:akşamada yatmadan elmemı yicem anlıcagınız bugünde böle geçti yarım allahtan birşey olmasa oglumu görmeye gidicem ablama sevicem öpücem tabe hava güzel olursa

bu bir karatay kahvaltısımıdır.Geri mi döndün şimdi....

Geldim güzelim..haberler birazdan
evet tatlışım tam bir karatay kahvaltısı
aaa canım ne güzel işte hem aileni görüceksin hem değişiklik olur,seyehat iyidir.hayırlısı olsun tatlım

ah canım benimmm çok geçmiş olsunnnn

öğlen:

1 kase tatlı yedim

akşam:

2 tabak ekşili köfte (bulgurlu yaptım,pirinçli değil)

3-4 çatal makarna

2-3 kaşık yoğurt

biraz öncede şekersiz cappuccino

yarından itibaren daha sıkı yapacağımı umuyorum diyetimi,yoksa dukanla verdiklerim geri gelecek :111:

selamun aleyküm güzeller..

kizlar mide agrisindan ölüyorum
atesim var,üsüyorum sanirim yavas yavas sifayi kapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…