Benimde evde durasım yok.Hava çok güzel tam bahar hatta neredeyse yaz.Dün 37 dereceydi ve ben kazak giymiştimgünaydınnn güzelllikler.....hayırlı cumalar...umarım tartıda yüzünüz güler hepinizin...ben sabitim bu hafta....
yemeklerimi yapayım evimi toparlıyım...kızı arabasına atıp marketleri geze geze koçişin dükkana gitcem...evde hiç durasım yok bugünlerde bi tuhaf oldum....
Hoşgeldin canım takıma.kızlar ben kendimi tanıtayım..
32 yaşındayım 4 yaşında 1 kızım 1 yaşında 1 oğlum var
evlendiğimde 61dim
boyum 1.65
birincinin kilosunu veremeden 2 ci olunca birde ben doğum sonrası alıyorum bi baktım 90 olmuşum..
eşim 75 kilo yani cok vahim bi durumdayım..2 haftadır sadece dikkat ederek biraz verdim ama disipline bir diyet programına başlamak istiyorum.
bu arada aile hekimiyim
sizleri tanımak beraber kilo vermek isterim.
Evet bende de durum aynıydı 70lerde ne de olsa veririm diye umursamamıştım ama üzerine hamile kalınca 90ları gördümhoşbulduk canım..bizamanlar hacettepenin diyetisyeni 100 küsürdü.gecende bi hastam geldi dogum sonrası kilo veremediğini yardıma ihtiyacı oldugu vs söyledi kendimi kötü hissettim.bi sağlıkcı olarak örnek olmam lazım.ama genetik olarak ck yatkınım kilo alımına metabolizmamda ergenlikte yaptıgım yanlış diyetlerden cok yavaş..işimde çok hareketli değil..eşim şuan yurtdışında cocuklarla uğraşmaktan spora vakit kalmıyo işim zor anlayacagınız..dogumdan sonra zaten hayatım zor deyip baktım damak zevkime..yolumun üstündeki pastaneler beni iyi tanır.aklım ilk defa9 luları görünce başıma geldi..70lerde cıldıran ben oldummu 90 ahhh ahhh
Takımımı ve arkadaşlarımı tebrik ederim süpersiniz gelecek günlerde derece almak banada nasip olur inşCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 246. ETAP SONUC LİSTELERİ
2 Mart - 9 Mart
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİLERİ...................7. TAKIM 1.22%
İKİNCİ ...................13. TAKIM 0.92%
ÜÇÜNCÜ..................4. TAKIM 0.64%
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
7. takımdan............. aysen34.................3.77 %
İKİNCİ
7. takımdan............. SAPHIRA......................3,24%
ÜÇÜNCÜ
7. takımdan.......
kırmızıgül06.........2.74%
arkadaşlar sonuçlara inanamadım süperizzzzz herkesi çok tebrik ediyorummmm:124::124:.124:
bireysel de bu hafta birincilik ben de olur diye düşünüyordum ama aysenimi düşünememişim yafuuu harikasınnn tatlımmmm maşallah kocamannn sana
kızlar çıkmam lazım öptüm herkesi
Canım benim bende seni çok seviyorum.merhaba canlarım kaderdaşlarım nasıl söze başlasam bilemiyorum inanın yazacaklarımı düşünmek bile gözlerimin dolmasına yetipde artıyor bile
takım yarışına ilk girdiğimde 6 lı rakamlar bana o kadar uzak ve yabancıydıki hayal bile edemiyordum nerdeyse bir senedir takımdayım sizler benim ailemden bir parça gibi oldunuz..kendim yılsam bile sizleri kötü duruma düşürmemek için bırakmadım öyle bir sorumluluk duygusuyla bağlıydım
sizler olmasaydınız asla ve asla bu işi tamamlayamaz kendi özgüvenimi sağlığımı kazanamazdım
ve nevim yol arkadaşım senin emeğin gayretin çabalayışın yıldığım yerde destek oluşun istikrarlı gidişin örnek oluşun olmasa bütün içtenliğimle söylüyorum çoktan 90 100 kilo olmuştum ben...sana canı yürekten teşekkür ediyorum bitanem
kırmızım safişim saphıram ipeğim shopam salişim hepinize minnattarım
gülüm ve safişim her hafta bizimle uğraşıp bize kafa yoruşunuz içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum
hepiniz burdan mezun olacağına bütün kalbimle inanıyorum
beni unutmayın zaten buralarda olucam her pc yi açışımda
7.TAKIM İYİKİ VARSIN İYİKİ BULMUŞUM SENİ
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
ooo bu hafta derecemiz süpermiş gider ayak baş köşeyede oturmuşum
varmı böyle bir takım allahaşkına yaaaa
süperizzzzzzz
salisim canım neden kendini üzüyosunki bizim dogamız böyle degilmi tatlım ya kendini millte ippatlamak zorunda degilsinki tatlım ya kendim için ver kiloları millet için degilslmmm kızlarr benn geldimmmmm....
Canım çok sıkkın kızlar.. Bu aralar çok heyecanlıydım çünkü bir arkadaşımın arkadaşı beni onun faceinden görmüş bizi tanıştır demiş arkadaşımda o kadar çok anlattı ki anlatamam size bütün hafta peşimde gezdi nolur saliş çok iyi çocuk diye bugün tanıştık ve benim kilolu olduğumu vazgeçtiğini sölemiş arkadaşıma birde demiş ki sen böle söleme kırılmasın bendee kızabaskı yapınca söledi ikisine de çok kızdım tam 3 yıldır hayatıma güvenip kimseyi sokmamıştım bu sefer içimde belki de artık zamanı geldi dedim ama tam bir hayal kırıklığı ve nedeni kilo kendimi çikolatalara boğmak istedim ama canım o kadar sııkıldı ki kahvaltıyla duruyorum bu insanları anlamıyorum hemde hiç insanlarr şişman zayıf normal diye ayrılmazlar insanlar zaten hiçbir şekilde ayrılmamalı ama böle küçük beden karakteri olan insanlar var bir dahaa şans vermeyeceğim kimseye sonu hüsran üzüntü çünkü iç sesim beni hep yanıltıyor onu da dinlemeyeceğimve bir an önce zayıflayıf bu insanların suratlarına tokat gibi indirmek istiyorum ve gün geçtikçe liste uzuyorr sanki hayat beni deniyor
ah ah şu erkekler ahhh boşver takma kafana eşinin dedigini bebem sen zayıflarsın azim edince veriliyo vallahigünaydınnnn şekerler...kafası karışık shopanız geldiii:))
canlarım aranızda dukan yapanlar oldu sizler benden tecrübelisiniz....size anlatacaklarım var fikirlerinize ihtiyacım var(
canlarım bebeğim 9 ayın ı yeni doldurdu ve hala regl olmadım bunun için çrş doktora gidicem,regl olamamanın etkisi ve tabiki benimde beslenme yanlışlarımla kilo verme acısından yol katedemedimregl olamadıgım için tartımda çok dalgalanmalar oluyor...bunun yanında daha da önemlisi eşim evliliğimizin basından beri kilo konusunda beni hiç üzmedi ama su anda size kelimelerle anlatamayacagım şekilde üzerime geliyor,,yanyana oldugumuz her an kilo konusuyoruz siz düşünün psikolojimi....1 ay öncesine kadar çifte kurmular gibiydik ama artık zayıflıycaksınnn diyor başkada bişiy demiyor...5 yıldır hiç kalbini kırmadım ama artım yeter neler neler diyor ve yumuşamıyor (((eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini bliyorum,o yüzden kafam karışık pskoljim bozuk desem yeridir ((
dünnn gidip dukan kitabını aldım,okuamadan araştırmadan light peynir..yulaf epeği falan da aldım...face den takip ettiğim bir grup var orda 10 kg verenler 20 kg vermiş gibi duruyorlar ve benim buna ihtiyacım var....ama ezirdiğim için nasıl olur bilemiyorum,sütümün kesileceğini sanmıyorum çünkü diette bolca et tavuk var ama yagsız peynir yagsız süt yagsız yogurt yeniyor..sütümün kalitesini etkiler dimi((((
su anda hiçbişiy yemeden hala düşünüyorum...çok yazdım kusura bakmayın kafanızı şişirdim(
Şimdi kızımıda yürüşe çıkıyorum dönünce size haberlerim var
paşacım inşaallah canım yaa...kulagıma pamuk tıkıycam bir kaç ay sonraaaaaa burnundan getiricem onunnn
Az önce twist yaptım..gideyimde sauna esomanımı giyeyim bari....bundan sonra hergün giyicem...sabah çok kötüydüm toparladım kendimi...zayıflayabilirimmm...akşamada ospanak yapıcam bol yogurtlu yiycem inşaallah.....
canim hiic yapma dukan cok katii..karataya adapte ol caniimmm..GÜNAYDINNNN şekerler...kafası karışık shopanız geldiii:))
canlarım aranızda dukan yapanlar oldu sizler benden tecrübelisiniz....size anlatacaklarım var fikirlerinize ihtiyacım var(
Canlarım bebeğim 9 ayın ı yeni doldurdu ve hala regl olmadım bunun için çrş doktora gidicem,regl olamamanın etkisi ve tabiki benimde beslenme yanlışlarımla kilo verme acısından yol katedemedimregl olamadıgım için tartımda çok dalgalanmalar oluyor...bunun yanında daha da önemlisi eşim evliliğimizin basından beri kilo konusunda beni hiç üzmedi ama su anda size kelimelerle anlatamayacagım şekilde üzerime geliyor,,yanyana oldugumuz her an kilo konusuyoruz siz düşünün psikolojimi....1 ay öncesine kadar çifte kurmular gibiydik ama artık zayıflıycaksınnn diyor başkada bişiy demiyor...5 yıldır hiç kalbini kırmadım ama artım yeter neler neler diyor ve yumuşamıyor (((eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini bliyorum,o yüzden kafam karışık pskoljim bozuk desem yeridir ((
DÜNNN gidip dukan kitabını aldım,okuamadan araştırmadan light peynir..yulaf epeği falan da aldım...face den takip ettiğim bir grup var orda 10 kg verenler 20 kg vermiş gibi duruyorlar ve benim buna ihtiyacım var....ama ezirdiğim için nasıl olur bilemiyorum,sütümün kesileceğini sanmıyorum çünkü diette bolca et tavuk var ama yagsız peynir yagsız süt yagsız yogurt yeniyor..sütümün kalitesini etkiler dimi((((
su anda hiçbişiy yemeden hala düşünüyorum...çok yazdım kusura bakmayın kafanızı şişirdim(
paaasam ne var hesapta canim yaa...pc nin hesap makinasi varya onu ac canim bi kac deneme yap..yine olmazsa soz ben eklicem seninkileri...bak bi kere daha yaziim...gecenhaftaki kilon danbu hadtaki kilonu cikar....90-88 mesela=2 cikar...sonra 2 yi 100 ile carpiyoruz 2x100=200.....tamam....simdi 200 u gecen hafta ki kilomuza boluyoruz.....200/90 oda esittir....verdigimiz kilo yuzdemiz oluyoor.....hadi denemelere basla ins...ha şöyle tatlım ya bak bana ben verdim kiloyu kaynım demiş ne güzel olmuş demiş eltime oda bugün başladı rejimeban soruyo nasıl verdin diye sende kilo verince dersin hade hada başka kapıya dersin anladın sen onı inan önce kendine güvenicem sonra gerisi geliyo vallahi bak azim irade karar sonra gitsin kilolar artık eskisi gibi canım birşey istemiyo yiyesimde gelmiyo bebem bak canım tatlı çekince ne yiyorum biliyomusun siyah erik sarı üzüm ve kayısı az öz yanındada ceviz fındık çok az ama üsyünede su içiyorum veriyorum kiloları inan haşlama yiyorum herzaman yemegi kestim ,eskisi gibi yemiyorum anlıcagın veriyorumda kilo vermeye başladıgımda baktım azim edilince veriliyo dedim millet başarabilirse bende başarısım kkda bir bölüm varya millet resimlerini koymuş vermişler allahım dedim neydi ne olmuşlar bende verebilirim başarmalıyım mesela senin canım bir şey isterse eger şöyle de benim gibi ben şöyle yapıyorum canım birşeymi istedi elim gidiyo sonra aklıma şu geliyo sen bunu yersen bebegine kavuşamazsın yapma yeme diyorum aman diyorum birşey olmaz bir seferden deyincede bebeklerim ve anne özlemmim geliyo aklıma sonra elimi çekiyorum inan 2 ayı geçti pilavın tadını unuttum çok severdim hemde 3 beyazdan uzak duruyorum sonra hasşalam yiyorum gerisi geliyo zaten sende kilo vermeye başladıgın zaman birşeymi istedi eşin geldin aklına bak ozaman yiyomusun inan buraya üye oldum 7 takıma girdim insan diyoki şimdi kilo veremzsem arkadaşlarıma ne derim diyo elini çekiyo yemeklerden şu yüzde hesabından anlamıyorum işte nasıl yapıcem beceremitorumda cezada almak istemiyorum ben ya
BAyıldım bu tabirekızlar maşallah ne yaptınız öyle. listeyi düzenliyoz diye torpilmi geçtiniz?
etlerinizimi kestiniz naptınız tebrikler
Yine de çok iyi verdim sapişim inş geri gelmez kilolarkahvaltı:
1 yumurta beyazı haşlama
1 kk az tuzlu lor
öğlen:
1 kase kıymalı,domatesli,şehriye çorbası
1 kare börek
3-4 kaşık patates salatası
1 kase yağsız yoğurt
2 ad. tutku bisküvi
2 çay
akşam:
1 kase öğlenki çorbadan
2 parça biftek
1 kaşık makarna
5-6 ad. çiğ köfte
½ kase yağsız yoğurt
sade kahve+1 minik lokum
2-2.5 lt su
bugünkü menüm pek dukan olmadı tabi,hem az miktarda da olsa sebze girdi,yağ girdi,karbonhidrat girdi.Bugünlük böyle oldu napalım.Ailecek bir aradaydık.Güzel bir gün ve devamında güzel bir akşam oldu.Yarına kaldığım yerden devam ederim diyorum ama hem yarın atağın son günü olacaktı hem de yarın ailemiz için önemli bir gün.Ağabeyimin (kuzenim) yakında düğünü var.Yarın kız tarafının bayanları,teyzeme gelecekler.Bizim taraftaki bayanlarla görüşmek için.Ben ve ablam görümce oluyoruz bu durumda çünkü kuzenimin bizden başka kız kardeşi de yok.Bir tane erkek kardeşi var.O da iş gereği Afganistanda.Yani anlayacağınız yarın da ikramlı bir gün olacak,teyzeme gideceğim.
Zaten 4 günlük dukan bana yetti de arttı bile.Çok az kalori aldığımdan iyi değildim.Sağlıklı bir yöntem değil bu ya da ben beceremedim,karataydan sonra.Alışmışım çok ve az yemeğe.Dukan bana o anlamda yaramadı ama 3.1 kg verdirtti 4 günde.Tartıya her sabah çıkışımda 1 kg eksi de çıktım.bu sabahta 1.1 kg ekside çıktım.yan devam ettirebilsem,bugün ve yarında tam uygulasaydım,sanıyorum 2 kg daha eksilecektim.Tabi geri alma korkusu da var,bu kadar hızlı giden kg,aynı hızla geri gelir mi diye korkmuyor değilim.Bakalım inşallah öyle olmaz,emeğime çok üzülürüm çünkü
Kaptanım korkutuyorsun beni kız 4 saat çok değil miSaphisim inanirmisin listeler daha hazir degildi aklimdan dedim birde bireyseller hep bizimmis
Yaparken birde baktim bizim.. Istesek bukadar tutturamazdik valla.. Ama obur takimlarda cok sasirdiins hep boyle ucup gitsin kilolar.. Bu hafta mezun olucam diye sporu 4 saate cikarticam gunluk.. Belki son haftada listeleri fet eder gidermisin
Ama saphisim sende sahane vermissin insallah karataya donuncede hep duzenli gider kilolarin
Başınız saolsun canım Mekanı cennet olsundün benim için cok kötü bir gündü.devamlı kendimi aç hissettim acayip bir gerginlik stres.benim 6.hissim cok kuvvetlidir.böyle zamanlardada cok yerim.zor tuttum kendimi.veee acı haber akşam 10 gibi geldi.annemin babası olan dedem vefat etmiş.dayımın yanında kalıyordu tamda annem yanımıza getirip biazda biz baksak diyordu.Benim 2 çocuguma annem bakıyor annemle babam yanımda kalıyor eşim yurtdışında.haberden sonra apar topar ankaraya gittiler.Allahtan haftasonu.çocuklarla evde yanlız kaldım ilk defa.:2:
aysen_34' ün Cuma zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Nisan / 1,3
Mayıs / 0,8
Haziran / 3,4
Temmuz / 1,6
Ağustos / 1,6
Eylül / 2,3
Ekim / 1,6
Kasım / -2,9
Aralık / 0,3
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 10 KİLO
Ocak / -2,8
Şubat / 4,6
Mart / 3,5
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 5,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 205. Etap) ( 76,5 )
Bitiş Kilosu (247. Etap) ( 61,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 15,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 20,00% )
Toplam Süre ( 42 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,48% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 364 )
Yorum : Sevgili aysen_34, 10 Nisan 2011 tarihinde (205.Etap) ve 76,5 kiloyla başladığı Cuma zayıflama Yarışması'ndan, 9 Mart 2012 (247. Etap) tarihinde toplam 15,3 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 57 dir. Hedefini %78 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı
kızlar püsküt karnemi hazırlamışçok duygulandım
aysen_34' ün Cuma zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Nisan / 1,3
Mayıs / 0,8
Haziran / 3,4
Temmuz / 1,6
Ağustos / 1,6
Eylül / 2,3
Ekim / 1,6
Kasım / -2,9
Aralık / 0,3
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 10 KİLO
Ocak / -2,8
Şubat / 4,6
Mart / 3,5
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 5,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 205. Etap) ( 76,5 )
Bitiş Kilosu (247. Etap) ( 61,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 15,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 20,00% )
Toplam Süre ( 42 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,48% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 364 )
Yorum : Sevgili aysen_34, 10 Nisan 2011 tarihinde (205.Etap) ve 76,5 kiloyla başladığı Cuma zayıflama Yarışması'ndan, 9 Mart 2012 (247. Etap) tarihinde toplam 15,3 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 57 dir. Hedefini %78 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı
kızlar püsküt karnemi hazırlamışçok duygulandım
Canım boşver senin kriterlerine uygun biri değilmiş.Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim maalesef insanlar önce fiziki güzelliğe göre beğenisini ifade ediyor.Nevde bu konuda çok sıkıntısını dile getirmişti hatırlarsan.Ancak bu senin için bir kriter karşındaki insanında kriterleri farklı demek ki saygı göstermek lazım.Uygun değilmiş zana zatenSlmmm kızlarr benn geldimmmmm....
Canım çok sıkkın kızlar.. Bu aralar çok heyecanlıydım çünkü bir arkadaşımın arkadaşı beni onun faceinden görmüş bizi tanıştır demiş arkadaşımda o kadar çok anlattı ki anlatamam size bütün hafta peşimde gezdi nolur saliş çok iyi çocuk diye bugün tanıştık ve benim kilolu olduğumu vazgeçtiğini sölemiş arkadaşıma birde demiş ki sen böle söleme kırılmasın bendee kızabaskı yapınca söledi ikisine de çok kızdım tam 3 yıldır hayatıma güvenip kimseyi sokmamıştım bu sefer içimde belki de artık zamanı geldi dedim ama tam bir hayal kırıklığı ve nedeni kilo kendimi çikolatalara boğmak istedim ama canım o kadar sııkıldı ki kahvaltıyla duruyorum bu insanları anlamıyorum hemde hiç insanlarr şişman zayıf normal diye ayrılmazlar insanlar zaten hiçbir şekilde ayrılmamalı ama böle küçük beden karakteri olan insanlar var bir dahaa şans vermeyeceğim kimseye sonu hüsran üzüntü çünkü iç sesim beni hep yanıltıyor onu da dinlemeyeceğimVe bir an önce zayıflayıf bu insanların suratlarına tokat gibi indirmek istiyorum ve gün geçtikçe liste uzuyorr sanki hayat beni deniyor
Canımmm benim bu konuda seni en iyi anlayacaklardan biri benim herhalde.Bende eşimle kilo konusunda çok ciddi imtahan oldum.Benim eşimin kiloya hiç tahammülü yoktur.bunu evlenmeden öncede biliyordum ya da seziyordum diyeyim.Çok anlattım malum tedavi ve hamilelik aşamasında aldım kilolarımı elimde olan bişey değildi ama buna rağmen rahatsız oluyordu.Beni kırmadı ama bakışlar bile bazen çok şey ifade eder malum.Azmettim çok şükür kurtuldum kilolarımın çoğundan.Daha var yolum ama azimle verirsin gülüm inanki.Birde sana tavsiyem önceliğin bebişin olsun şimdi.1 yaşına kadar sütüm konusunda çok dikkat ettim.eşimle çok konuştum sence ne yapmalıyım diye bebişimizi düşünelim dedi.Ama ben bunları söylerken 5-6 kilo vermiştim.Kalori sayarak diyet yaptım şimdiye kadar.Dr git şu regl problemin çözüldükten sonra emin ol rahatça verebilirsin kilolarınıGÜNAYDINNNN şekerler...kafası karışık shopanız geldiii:))
Canlarım bebeğim 9 ayın ı yeni doldurdu ve hala regl olmadım bunun için çrş doktora gidicem,regl olamamanın etkisi ve tabiki benimde beslenme yanlışlarımla kilo verme acısından yol katedemedimregl olamadıgım için tartımda çok dalgalanmalar oluyor...bunun yanında daha da önemlisi eşim evliliğimizin basından beri kilo konusunda beni hiç üzmedi ama su anda size kelimelerle anlatamayacagım şekilde üzerime geliyor,,yanyana oldugumuz her an kilo konusuyoruz siz düşünün psikolojimi....1 ay öncesine kadar çifte kurmular gibiydik ama artık zayıflıycaksınnn diyor başkada bişiy demiyor...5 yıldır hiç kalbini kırmadım ama artım yeter neler neler diyor ve yumuşamıyor (((eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini bliyorum,o yüzden kafam karışık pskoljim bozuk desem yeridir ((
DÜNNN gidip dukan kitabını aldım,okuamadan araştırmadan light peynir..yulaf epeği falan da aldım...face den takip ettiğim bir grup var orda 10 kg verenler 20 kg vermiş gibi duruyorlar ve benim buna ihtiyacım var....ama ezirdiğim için nasıl olur bilemiyorum,sütümün kesileceğini sanmıyorum çünkü diette bolca et tavuk var ama yagsız peynir yagsız süt yagsız yogurt yeniyor..sütümün kalitesini etkiler dimi((((
bu bir karatay kahvaltısımıdır.Geri mi döndün şimdi....Kahvaltım:
2 yumurta + 1 yumurta beyazı kk
1.5 kk peynir
8 zeytin
3 k.kayısı
3 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3
1 lt su
hayırlı haberlerle gel inşaalah ipekcim:)
canım ben beceremedimde:111::111: eşim beceririm dedicanim hiic yapma dukan cok katii..karataya adapte ol caniimmm..
ben de esimle son raddelere gelmistim ama ben dede suc vardi o kadar kilo iyi dayandi adam..sukur simdi iyiyiz..ins.sen de bira vermeye basla bak nasil duzelcek hersey...
paaasam ne var hesapta canim yaa...pc nin hesap makinasi varya onu ac canim bi kac deneme yap..yine olmazsa soz ben eklicem seninkileri...bak bi kere daha yaziim...gecenhaftaki kilon danbu hadtaki kilonu cikar....90-88 mesela=2 cikar...sonra 2 yi 100 ile carpiyoruz 2x100=200.....tamam....simdi 200 u gecen hafta ki kilomuza boluyoruz.....200/90 oda esittir....verdigimiz kilo yuzdemiz oluyoor.....hadi denemelere basla ins...
canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versişn kardeşimize inana okuyunca çok üzüldüm rabbim ömür versin işşallah acısını göstermesin sizlere aminnnnnnnnKızlar beni bugün izinli sayar mısınız birazz geçç. oldu farkındayım ama kardeşim şehir dışında okuduğu okulda hastalandı bugün işe bile gidemedim kalp pili var kerdeşimin hemen ambulansla ege ye getirdiler manisa demirciden onunla uğraştım eve yeni geldik Allaha şükür iyi çok korkuttu bizi
canım iyi karı koca başladınız diyete dikkat ette bebegimde rejime girmesin annesiKzızlar size haberlerim var...Bugün itibariyle eşimle beraber karataya başladık.Güzel bir kahvaltı yaptık.Kızım bizi görünce aşka geldi oda ceviz yedi.Normalde zorla yediririm.Bu ilk haberdi.
Gelelim ikinciye...Eşimle uzun zamandırbir karar verip bi vazgeçiyorduk.Dün akşam sizde benimle beraber gelin Tr ye dedi.Uçak bileti rezervasyonu yaptı.Hala net değil ama galiba hafta sonu Tr ye gidiyoruz.Aslında bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum.Bakalım hayırlısı artık.
Normalde bu hafta spor salonuna başlayacaktım ama artık Trden dönüşe kaldı.İçim kıpır kıpır oldu bugün.Her ne kadar tereddütlerim olsada çok özledim ailemi düşüncesi bile mutlu ediyor beni.
evet tatlışım tam bir karatay kahvaltısıbu bir karatay kahvaltısımıdır.Geri mi döndün şimdi....
Geldim güzelim..haberler birazdan
aaa canım ne güzel işte hem aileni görüceksin hem değişiklik olur,seyehat iyidir.hayırlısı olsun tatlımKzızlar size haberlerim var...Bugün itibariyle eşimle beraber karataya başladık.Güzel bir kahvaltı yaptık.Kızım bizi görünce aşka geldi oda ceviz yedi.Normalde zorla yediririm.Bu ilk haberdi.
Gelelim ikinciye...Eşimle uzun zamandırbir karar verip bi vazgeçiyorduk.Dün akşam sizde benimle beraber gelin Tr ye dedi.Uçak bileti rezervasyonu yaptı.Hala net değil ama galiba hafta sonu Tr ye gidiyoruz.Aslında bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum.Bakalım hayırlısı artık.
Normalde bu hafta spor salonuna başlayacaktım ama artık Trden dönüşe kaldı.İçim kıpır kıpır oldu bugün.Her ne kadar tereddütlerim olsada çok özledim ailemi düşüncesi bile mutlu ediyor beni.
Kızlar beni bugün izinli sayar mısınız birazz geçç. oldu farkındayım ama kardeşim şehir dışında okuduğu okulda hastalandı bugün işe bile gidemedim kalp pili var kerdeşimin hemen ambulansla ege ye getirdiler manisa demirciden onunla uğraştım eve yeni geldik Allaha şükür iyi çok korkuttu bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?