Yok kız ben oraya gitcem kendi evim olsa zaten sıkıntı olmaz ama başkasının evinde kabak gibi sırıtıyor yemeyinceGelmesin valla gelirse seni kimse kurtaramazama sen benim gibi değilsin iradeni konusturursun
SagaaaneeeeeeDillere destan morti olduk bence takım takım olali böyle rekabet görmemiştir ha
Kız artı çıktın mı dünden sonra
86 dan 57 ye ne kadar zamanda verdin
Verirken düzenli spor yapiyormuydun kolları n kalinmiydi nasıl inceldi
Çok tırsıyorum yaa acuk şöyle 3 4 kilo vermezsin dimi yüreğime inerSagaaaneeeeee
Cuma gunu öğreneceksin kilomu
Yok kız ben oraya gitcem kendi evim olsa zaten sıkıntı olmaz ama başkasının evinde kabak gibi sırıtıyor yemeyince
Okumayı hemen öğrendi canım 2.ayda. matematik de çok iyi maşaallah, babaya çekmiş onun matematik iyidirBen 3. Sınıfta söktüm okumayi, çok yavas okurdum ama buna rağmen daha okula başlamadan matematik bilirdim. İlk okul bitti sonra elime kitap aldim doğru duzgünyapılar farklı biraz zaman tanıyın
He kadınlarda kilo kıskançlığı ölüyor kilo verdim sonra bilmem oran sey buran şey şimdi siklastirdim hepsi sustu ben anlamıyorum hatunlari bu konuda abi kilo benim kilo veririm alırım belki bir hastaligim var asla kimsenin kilosuyla dalga gecmem sadece nazikçe kilo versen derim insanlar hele kadınları hiç anlamamDiyette olduğumu pek söylemiyorum yoksa herkes karışıyor kafam şişti yok spor yok geri almak yok bu diyeti bozmaz
hatta lavobaua gidip kusma taklidi yapayimMidemi bozdum yağlı şeyler ağır geliyor de
Özelden yazıyorum canımİnstagram olanlar ses versinler ekleyeyim
Ciddiyim , ekleşelim takipleşelim
nehirnil111 baksana igdeye demiş demekki onunla tenhada görüşecek malipina nerdesin giz hep olayları kaçır zaten
Kız beni de şey et takip etsin kocamdan giriyorum
hatta lavobaua gidip kusma taklidi yapayim
Kendin yazsana özelden kız adınıKız beni de şey et takip etsin kocamdan giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?