Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

86 dan 57 ye ne kadar zamanda verdin
Verirken düzenli spor yapiyormuydun kolları n kalinmiydi nasıl inceldi

Bak şimdi taa bekarligima gidek
Bekarım spor yapıyorum çalışıyorum yiyorum ama çok fena çalışırdım eritirdim bekarken sadece Yeşilçay icerdim sabahları meyve tiketirdim bol bol şut icerdim birde sürekli kuruyemiş yerdik çalışırken . 53 falandim dal gibiydim la
Bekarken fucut olculerim
Göğüs 86
Bel66
Kalça 98
Totis büyüktür bende
Neyse
Esimle tanıştım
Kilo almak dedi 3 4 kilo aldım almaz olaydım bütün düzen gitti evlendim58
Dim hamile kaldm öyle bir saldimki kendimi anlatamam 62 oldum 1 ayda sonra düşük yaptım . Sonra 3 4 ay sonra tekrar hamile kalıp 65 oldum 1 sene içinde oldummu 68 69 sikintili dönemim vardı hepten ben ben değildim sonra 1 sene sonra hamiş kaldim tekrardan doğuma 86 yada 87 gittimdun eşimle doğum yaptığım zamanlardaki fotolara baktık aanm ayıdan farkm yok sonra kırkım çıktı başladım oryantal yapmaya 1 saat 68 oldum . Baktım kilo veremiyorum azimle 65 oldum sonra buraya geldik doğruyu yanlışı öğrendim kendimi tanıdım bana ne iyi gelir ip atladim abooo bir zayıflattı 10250 dene a şimdi en fazla 2bin neyse sonra pilates bu arada vücut baya sarkti popisim yumos yumos tü
Şimdi fitness yapıyorum evde ağırlık çalışıyorum benle çok dalga geçtiler en çok tartışılan onları kapak ettiğime sevindim şimdi yargıya değil mezura beni ilgilendiriyor
Bel 69
Kalca95
Baldor54

Ben hırs yaptiimm mi yapamayacak sey yok ama.bekarken zayiftim bana sen bu bogazla veremezsin afedersin kocama asılan bir kuzeni vardi o bile kilomla vurdu o şimdi tavsiyeler istiyor
Çok ok uzun oldu

Ben 3. Sınıfta söktüm okumayi, çok yavas okurdum ama buna rağmen daha okula başlamadan matematik bilirdim. İlk okul bitti sonra elime kitap aldim doğru duzgün yapılar farklı biraz zaman tanıyın
Okumayı hemen öğrendi canım 2.ayda. matematik de çok iyi maşaallah, babaya çekmiş onun matematik iyidir

Mesele başarı vs değil, hevesli istekli olmaması hiç ama hiç hevesi yok, tek düşüncesi oyun , resmen oyun oynamak için gidiyor okula.
Öğretmeni de söylüyor algısı yüksek zeki bir çocuk, heba olmasın diye. Aman bilmiyorum dünden beri birde buna üzülüyorum. ..

Diyette olduğumu pek söylemiyorum yoksa herkes karışıyor kafam şişti yok spor yok geri almak yok bu diyeti bozmaz
He kadınlarda kilo kıskançlığı ölüyor kilo verdim sonra bilmem oran sey buran şey şimdi siklastirdim hepsi sustu ben anlamıyorum hatunlari bu konuda abi kilo benim kilo veririm alırım belki bir hastaligim var asla kimsenin kilosuyla dalga gecmem sadece nazikçe kilo versen derim insanlar hele kadınları hiç anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…