Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar menumu verebilriim
Sabah limonlu su

Kahv : 2 yum dan peynirli maydanozlu omlet
3 zeytin

Ara sade kahve uc kuru kayisi

Ogle 12.00: 1 kepce corba
bir kase yogurt 2 kasik salata

Aksam 16.30: 2 bagetli pulbiberli salata

Aksam annemler gelecek ustelik esimin dogum gunu ve @MiuLego yas pasta aldim ama yer miyim yemem yaninda iki cis daha yaotim ama.yemeyecem

Ara olarak kahve icerim
Su 2 litreden fazla detoks suyu
750 ml normal su

kuzum çorba ne çorbası bilemedim.. yazmamışsın.. ama menü çoook güzel canom..

eşinin doğum günü kutu olsun nice yıllarınız olsun huzurlu mutlu beraber

sen ağzına sürmezsin kuzucum cıs cos sanayağı basılmış yaş pastaağzına sürmezsin güvenim tam.. su iç bol bol sen

Asla canim zaten aramda yok :)) aram.olsa da yemem.. corba yarma corbasi diyiruz biz bulgur pilavi da vardi almadim mesela

Menü vereyim
Dün gece saat 12
1 tabe sütlü kahve kızım uyumadı yine
Sabah 6.30
1 bardak su 1 tatlı kaşığı şekersiz dut pekmezi
Sabah 11
2 dilim.ekmek TB
2 tane yağda yumurta
Domates salatalık azar azar
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
1 tane zeytin
Ara kahve
Akşam 18
1 tane tereyağında yumurta
Peynir
Domates salatalık
18.10
1 tane sütlü kahve
Sporu yazdım
Şu 3 4 Allah ne verdiyse
@MiuLego

ben hoşuna gidiyorum ondandır beni beğeniyürsün

Slm kızlar bugün akraba günü vardı pek giremiyorum zaten.
Halamızın gelini vardı benim önce ki kilolarimla baya alay ederdi. Hic unutmuyorum bi keresinde mutfakta bulaşık yıkıyorduk bi tencere vardı eltisine dediki ayy kız bu nasıl tencere hamile gibi güldüler sonra bana dedi işte aynı sana benziyor çok sinirlendim . Sonra hic bişey olmamış gibi saka yaptım dedi. Nasıl zoruma gitmişti eve gidince çok ağladım. Velhasıl bugün oda vardı gün intikam günü beni böyle zayıflamış görünce çok şaşırdı. Bende dedim ki noldu işler tersine dönmüş o tencere noldu şimdide sen aynısı olmuşun.. çok utandi özürler diledi . Ve ben için rahat ve mutlu bir şekilde eve geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…