- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ayy ben çok heyecanlıyım yaa.. ne olur ne olmaz diye bugünde detoks yapıyorum :))
Ayy ben çok heyecanlıyım yaa.. ne olur ne olmaz diye bugünde detoks yapıyorum :))
Ayy bende çok heyecanlıyım sabah kaç çıkacam acepp
kuzum çorba ne çorbası bilemedim.. yazmamışsın.. ama menü çoook güzel canom..Kizlar menumu verebilriim
Sabah limonlu su
Kahv : 2 yum dan peynirli maydanozlu omlet
3 zeytin
Ara sade kahve uc kuru kayisi
Ogle 12.00: 1 kepce corba
bir kase yogurt 2 kasik salata
Aksam 16.30: 2 bagetli pulbiberli salata
Aksam annemler gelecek ustelik esimin dogum gunu ve @MiuLego yas pasta aldim ama yer miyim yemem yaninda iki cis daha yaotim ama.yemeyecem
Ara olarak kahve icerim
Su 2 litreden fazla detoks suyu
750 ml normal su
ev mis oldu heeTemizlikten canı çıkmış bı white bırakayım şuraya
Salı 1 saat tempolu yürüyüş 150 point
Persembe 1 saat tempolu yürüyüş 150 point
nehirnil111
Asla canim zaten aramda yok :)) aram.olsa da yemem.. corba yarma corbasi diyiruz biz bulgur pilavi da vardi almadim meselakuzum çorba ne çorbası bilemedim.. yazmamışsın.. ama menü çoook güzel canom..
eşinin doğum günü kutu olsun nice yıllarınız olsun huzurlu mutlu beraber
sen ağzına sürmezsin kuzucum cıs cos sanayağı basılmış yaş pastaağzına sürmezsin güvenim tam.. su iç bol bol sen
ben hoşuna gidiyorum ondandır beni beğeniyürsünaynen öyle malim.. aynennnnnnnn
atma.. sonra bakıp kendinle gurur duyacağın bir fotoğraf karesi olacak o bol pantolonların:)
ye kilo vermek iste ye kilo vermek iste.. bu içinden çıkılamaz bi döngü.. insanı kendinden bile nefret ettirir zamanla.. kendine kızıyor çünkü insan sürekli.
biz kilolarla uğraşmak için gelmedik dünyaya! bu kadar basit! zayıflayacağız bitecek! işte o kadar
ay çok hoşuma gitti bu fikir
olur gel beni kocemden iste o zamanşu sosisi bıraksan mı artık
çok şey kaçırıyorsunyatmadan yeşilçay iç bari
bana mı, allahın emriyle isterim ben seni annenden kaçmana gerek yok bebeem
miunun tipe bakBu akşam isterseniz yiyin siz bilirsiniz yani@MiuLego begum75 hazırız gençler
Eki Görüntüle 2117621
ben yürüyüşteydimNerde bu takım
herkes spor yapıyor galiba he?
hangisini yapıyon hippoAyy ben çok heyecanlıyım yaa.. ne olur ne olmaz diye bugünde detoks yapıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?