Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü verim..

Uyanınca limonlu su

Kahvaltı 12de..
2 biberli yumurta
1 kaşık tulum peyniri
Kk süzme peynir
7 zeytin
3 çeri domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi
1 incir
1 kayısı
Bi ceviz
5 badem

Akşam 18.30
Büyük bi kase detoks çorbası

Su 3+

Sporu eklerim inş..

@MiuLego Whiteblacklife

Asil ben okurum canina hele bi pzyesi doktor a da gidim gor beni sen cuna dan sonra @igdedali yi ipte de gececegim tamam sizi ikinizi kestirdim gozume birinizi ipte birinizi kiloda yenecegim bottiniz siz
tamam caymak yok ama
mortiyiz ule yarından tezi yok başlıyoz.hem destek olcam sana hem sahalara gömecez birbirimizi

hee kahvaltıyı normal yapıyon akşamı ayran aşıyla kapatıyon oke anladım.ben de akşamları sadece yoğurt yesem çok mu besinsiz kalırım diye düşünüyodum dün.çünkü dün detoksta akşam sadece yoğurt vardı ve midem çok rahattı

malipina nin dedigi gibi kilo isteyince verilebilen bişey Allah karaktere zeval vermesin.Valla bi oh cektim lafi soyledigini duyunca.bisey soylemesen sadece gorseler benim bile icimde kalirdi
Normalde hic sevmem kuzum laf sokmayı kinci bi insan değilimdir de ama o laf çok üzdü beni o benzetme . Hayatının dersini aldığını umuyorum

yürü be konyak kim tutar seni

malipina nin dedigi gibi kilo isteyince verilebilen bişey Allah karaktere zeval vermesin.Valla bi oh cektim lafi soyledigini duyunca.bisey soylemesen sadece gorseler benim bile icimde kalirdi
amin amin o karaktersizlerden çok var etrafta malesef.iş bize düşüyo işte yaşasın had bildirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…