- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
hee bakayım tememAyran detoksu.. ama benimki azcık modifiyeli.. menü verince görürsün
Hakkında hayırlısı olsun cnm..Allahım duy sesimi, işşallah şu restoran iyi gider de önce evi değiştirir sonra bir temizlikçi tutarım
Lütfen ya lütfen
Amin cümlemize
Bak bi üste.. bugün ara bi tık fazla oldu sanki :))hee bakayım temem
tamam caymak yok amaAsil ben okurum canina hele bi pzyesi doktor a da gidim gor beni sen cuna dan sonra @igdedali yi ipte de gececegim tamam sizi ikinizi kestirdim gozume birinizi ipte birinizi kiloda yenecegim bottiniz siz
hee kahvaltıyı normal yapıyon akşamı ayran aşıyla kapatıyon oke anladım.ben de akşamları sadece yoğurt yesem çok mu besinsiz kalırım diye düşünüyodum dün.çünkü dün detoksta akşam sadece yoğurt vardı ve midem çok rahattıMenümü verim..
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 12de..
2 biberli yumurta
1 kaşık tulum peyniri
Kk süzme peynir
7 zeytin
3 çeri domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
1 incir
1 kayısı
Bi ceviz
5 badem
Akşam 18.30
Büyük bi kase detoks çorbası
Su 3+
Sporu eklerim inş..
@MiuLegoWhiteblacklife
Normalde hic sevmem kuzum laf sokmayı kinci bi insan değilimdir de ama o laf çok üzdü beni o benzetme . Hayatının dersini aldığını umuyorummalipina nin dedigi gibi kilo isteyince verilebilen bişey Allah karaktere zeval vermesin.Valla bi oh cektim lafi soyledigini duyunca.bisey soylemesen sadece gorseler benim bile icimde kalirdi
yürü be konyak kim tutar seniAynen kuzum yani ben aldıysam kilo pis boğazımdan aldı ve bu benim sorunum . Kimsenin yorum yapmaya hakkı yok benim eşim bile bir gün adına çok kilo aldın demedi . Ayda yılda bi görüyosun beni ıyi bi niyet taşısan amenna ama kalkmış moral bozup üzüntü yaratıyorsun. Eline ne geçiyor . Iste insan oğlu böyle kuzum . Ben hayatımda hiç olmadığım kadar zayıfladım kendime bi güvenim geldi .. Ve artık o düşünsün benim olduğum ortama bile girmeye korkar artık . Sanki benim hep böyle olacağımı düşünüyordu galiba
He mali ozguvenimle dövicim onuyürü be konyak kim tutar seni
Benim ki 80 kilo dedi iskiden tasirdi simdi kaldiramiyor onun icin 80 e inmem sart100 kilodan sonrası sağlık için tehlikeliymiş 99 ken sıkıntı yok ama
çok gecikme özlüyoz seni heeCanlar mesai bitti
Akşam ablamla epey çalışacağız yayınlarla ilgili
Annem de evde
gece 11-12 civarı geleceğim ama inşallah
özleyin ki
ve hafifi menülerle temiz kalın emi
buralar size emanet
amin amin o karaktersizlerden çok var etrafta malesef.iş bize düşüyo işte yaşasın had bildirmekmalipina nin dedigi gibi kilo isteyince verilebilen bişey Allah karaktere zeval vermesin.Valla bi oh cektim lafi soyledigini duyunca.bisey soylemesen sadece gorseler benim bile icimde kalirdi
döv onuHe mali ozguvenimle dövicim onu
He kuzum gereksiz birisi pek laubali ya aynen zaten bende biraz sert yapılı biriyim orda dalmadigima şükretsin işte. Ama bu korku ona yiter haklısındöv onu.aman gerekli biri olsa zaten görüşürdün.bırak zaten o lafın altından 6 ay kalkamaz o
o anlamda uerain yoksa miu fenaaa hele bir morti olsun hem laf sokuyo hem dee kilo veriyo nasıl veriyo sen düşün
Onun anası yanında... neler neler yiyodur şimdi..o anlamda uerain yoksa miu fenaaa hele bir morti olsun hem laf sokuyo hem dee kilo veriyo nasıl veriyo sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?