Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeme canim ya morti olsakta listedesin yarın 1 . Olmamız lazım beni ozledimmi

Yeme canim ya morti olsakta listedesin yarın 1 . Olmamız lazım beni ozledimmi

Menümu unutmadan yazayım sonra kaliyor, oyaliyorlar beni

Dün;
Sabah: 2 dlm peynir, yarım domates, salatalik, maydanoz, nane , 3 ceviz, 5 yeşil zeytin, ½ greyfurt, 1 dlm tb ekmek ve Yeşilçay.

Öğlen: keten tohumlu yoğurt ve 3 gün kurusu.

Ara: 1 sade Türk kahvesi.

Akşam: mercimek çorbası ve mevsim salata.

Su: 2.5 lt
Spor: leslie-46*3=138
Bölgesel egzersiz 15*3=45
Toplam 183

Bugün;
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir, 3 ceviz, maydanoz nane ve Yeşilçay.

Öğlen: tavuklu salata(koca kase).

Akşam: salata(misirli ), çörekotlu yoğurt.

Su rahat 3 olur

Spora birazdan gideceğim, sonra yazarım. Akşam belki türk kahvesi icebilirim ek olarak

Sabah kahvaltısı ile 6:30 da dükkanı açıp akşam yemeği ile 18:00 de kapatıyorum.

Sanki dunde birşey unuttum ama aklıma gelmiyor

nehirnil111
@MiuLego

Menüm
Sabah uyanınca 6.30
2 bardak ılık su 1 ri limonlu
2 gün kurusu 1 ceviz
12.00
2 yumurta 1 parca beyaz peynir maydanoz
5 yeşil zeytin domates salatalık
Saat 14.00 da akraba günü 1 fincan türk kahvesi
Akşam 18.00
4 köfte bol salata
Şu 2.5 litre
Spor 500 ip
15 dkk bölgesel @MiuLego nehirnil111

ooh kurban olduğum Allah ne de güzel döndürüyo devranı ,içinin yağları erimiştir
hiç sevmiyorum densiz insanları
hep söylemişimdir vücut fiziksel görüntü değişir ama insan karaktersizse o değişmez baki kalır
helal sana kuzum iyi gömmüşsün

Aynen kuzum öyle bi oldu ki o tencere bende bi güzel kapak yaptım. Yani niye bu yargı anlamıyorum. Hayyatta en sevmediğim şey benim yoktu şükür ama belki o güldüğün alay ettiğin insanın bi sağlık sorunu var belki senden az yiyor ama veremiyor . Çok kızıyorum gerçekten

işte bunlar hep aşağılık kompleksinden kuzum kendilerini ezik hissetmekten.seni rencide edince kendi yücelecek sanki.herkes böyle azmedip zayıflayamaz kimisi bunalıma girer olmadık şeylere kalkışır sonu ölümle sonuçlanır okuyoruz izliyoruz haberlerde.hiç düşünmüyolar işin o kısmını.hiç doğru bulmuyorum ben de birinin kilosuyla dalga geçilmesini

Aynen kuzum yani ben aldıysam kilo pis boğazımdan aldı ve bu benim sorunum . Kimsenin yorum yapmaya hakkı yok benim eşim bile bir gün adına çok kilo aldın demedi . Ayda yılda bi görüyosun beni ıyi bi niyet taşısan amenna ama kalkmış moral bozup üzüntü yaratıyorsun. Eline ne geçiyor . Iste insan oğlu böyle kuzum . Ben hayatımda hiç olmadığım kadar zayıfladım kendime bi güvenim geldi .. Ve artık o düşünsün benim olduğum ortama bile girmeye korkar artık . Sanki benim hep böyle olacağımı düşünüyordu galiba

Wuuhuuu
Tevo sahalara süper bir dönüş yaptın

malipina nin dedigi gibi kilo isteyince verilebilen bişey Allah karaktere zeval vermesin.Valla bi oh cektim lafi soyledigini duyunca.bisey soylemesen sadece gorseler benim bile icimde kalirdi

cakil80 seni ezeli mortim ilan ediyorum.var mısın?
canına okuycam senin
ikimiz de zayıflayana kadar savaşıcaz okey mi?
Asil ben okurum canina hele bi pzyesi doktor a da gidim gor beni sen cuna dan sonra igdedali yi ipte de gececegim tamam sizi ikinizi kestirdim gozume birinizi ipte birinizi kiloda yenecegim bottiniz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…