Yeme canim ya morti olsakta listedesin yarın 1 . Olmamız lazım beni ozledimmiKizlar menumu verebilriim
Sabah limonlu su
Kahv : 2 yum dan peynirli maydanozlu omlet
3 zeytin
Ara sade kahve uc kuru kayisi
Ogle 12.00: 1 kepce corba
bir kase yogurt 2 kasik salata
Aksam 16.30: 2 bagetli pulbiberli salata
Aksam annemler gelecek ustelik esimin dogum gunu ve @MiuLego yas pasta aldim ama yer miyim yemem yaninda iki cis daha yaotim ama.yemeyecem
Ara olarak kahve icerim
Su 2 litreden fazla detoks suyu
750 ml normal su
Yeme canim ya morti olsakta listedesin yarın 1 . Olmamız lazım beni ozledimmiKizlar menumu verebilriim
Sabah limonlu su
3 zeytin
Aksam annemler gelecek ustelik esimin dogum gunu ve @MiuLego yas pasta aldim ama yer miyim yemem yaninda iki cis daha yaotim ama.yemeyecem
Ara olarak kahve icerim
750 ml normal su
ooh kurban olduğum Allah ne de güzel döndürüyo devranı ,içinin yağları erimiştirSlm kızlar bugün akraba günü vardı pek giremiyorum zaten.
Halamızın gelini vardı benim önce ki kilolarimla baya alay ederdi. Hic unutmuyorum bi keresinde mutfakta bulaşık yıkıyorduk bi tencere vardı eltisine dediki ayy kız bu nasıl tencere hamile gibi güldüler sonra bana dedi işte aynı sana benziyor çok sinirlendim . Sonra hic bişey olmamış gibi saka yaptım dedi. Nasıl zoruma gitmişti eve gidince çok ağladım. Velhasıl bugün oda vardı gün intikam günü beni böyle zayıflamış görünce çok şaşırdı. Bende dedim ki noldu işler tersine dönmüş o tencere noldu şimdide sen aynısı olmuşun.. çok utandi özürler diledi . Ve ben için rahat ve mutlu bir şekilde eve geldim
Aynen kuzum öyle bi oldu ki o tencere bende bi güzel kapak yaptım. Yani niye bu yargı anlamıyorum. Hayyatta en sevmediğim şey benim yoktu şükür ama belki o güldüğün alay ettiğin insanın bi sağlık sorunu var belki senden az yiyor ama veremiyor . Çok kızıyorum gerçektenooh kurban olduğum Allah ne de güzel döndürüyo devranı ,içinin yağları erimiştir
hiç sevmiyorum densiz insanları
hep söylemişimdir vücut fiziksel görüntü değişir ama insan karaktersizse o değişmez baki kalır
helal sana kuzum iyi gömmüşsün
Nereyi kacirdimÇakıllllllĺĺ duy beniiiii
işte bunlar hep aşağılık kompleksinden kuzum kendilerini ezik hissetmekten.seni rencide edince kendi yücelecek sanki.herkes böyle azmedip zayıflayamaz kimisi bunalıma girer olmadık şeylere kalkışır sonu ölümle sonuçlanır okuyoruz izliyoruz haberlerde.hiç düşünmüyolar işin o kısmını.hiç doğru bulmuyorum ben de birinin kilosuyla dalga geçilmesiniAynen kuzum öyle bi oldu ki o tencere bende bi güzel kapak yaptım. Yani niye bu yargı anlamıyorum. Hayyatta en sevmediğim şey benim yoktu şükür ama belki o güldüğün alay ettiğin insanın bi sağlık sorunu var belki senden az yiyor ama veremiyor . Çok kızıyorum gerçekten
10 yil bittiCnm kaç yıllık evlisin??
Yaw pro o bişiy olmaz :)Can çekince mantıklı yapıyorsun canım bende bayılırım kızartmasına özellikle ama neyse perşembe bugün yarın konuşalım Ahahhaa
Aynen kuzum yani ben aldıysam kilo pis boğazımdan aldı ve bu benim sorunum . Kimsenin yorum yapmaya hakkı yok benim eşim bile bir gün adına çok kilo aldın demedi . Ayda yılda bi görüyosun beni ıyi bi niyet taşısan amenna ama kalkmış moral bozup üzüntü yaratıyorsun. Eline ne geçiyor . Iste insan oğlu böyle kuzum . Ben hayatımda hiç olmadığım kadar zayıfladım kendime bi güvenim geldi .. Ve artık o düşünsün benim olduğum ortama bile girmeye korkar artık . Sanki benim hep böyle olacağımı düşünüyordu galibaişte bunlar hep aşağılık kompleksinden kuzum kendilerini ezik hissetmekten.seni rencide edince kendi yücelecek sanki.herkes böyle azmedip zayıflayamaz kimisi bunalıma girer olmadık şeylere kalkışır sonu ölümle sonuçlanır okuyoruz izliyoruz haberlerde.hiç düşünmüyolar işin o kısmını.hiç doğru bulmuyorum ben de birinin kilosuyla dalga geçilmesini
WuuhuuuKizlar menumu verebilriim
Sabah limonlu su
3 zeytin
Ara olarak kahve icerim
750 ml normal su
Aynen kuzum öyle bi oldu ki o tencere bende bi güzel kapak yaptım. Yani niye bu yargı anlamıyorum. Hayyatta en sevmediğim şey benim yoktu şükür ama belki o güldüğün alay ettiğin insanın bi sağlık sorunu var belki senden az yiyor ama veremiyor . Çok kızıyorum gerçekten
Asil ben okurum canina hele bi pzyesi doktor a da gidim gor beni sen cuna dan sonracakil80 seni ezeli mortim ilan ediyorum.var mısın?
canına okuycam senin
ikimiz de zayıflayana kadar savaşıcaz okey mi?
Ayran detoksu.. ama benimki azcık modifiyeli.. menü verince görürsünhangisini yapıyon hippo
Onun keyfi hicbirsry de yokBen de kiyafet bakarken beden sorduklarinda eskiden 46diydim ama suan 38 falan giyiyorumdur sanirim diyorum.
Maksat hava olsun. :)))
Maşallah canım.. rabbim ayırmasın...10 yil bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?