Ne zannettin kizWuuhuuu
Tevo sahalara süper bir dönüş yaptın
Kacirmadin balim ben bi konuyu yanlis anladim cozdum kendi kendimeDuyim seni
Nereyi kacirdim
hiç gereği yok o zaman salla gitsinHe kuzum gereksiz birisi pek laubali ya aynen zaten bende biraz sert yapılı biriyim orda dalmadigima şükretsin işte. Ama bu korku ona yiter haklısın
Yok canim persembe demek benim.icin yeterli bir nedenYeme canim ya morti olsakta listedesin yarın 1 . Olmamız lazım beni ozledimmi
Yesen zati hiç tat almıcaksın ki.. sadecs vicdan azabı.. kendimden biliyorum.Yok canim persembe demek benim.icin yeterli bir neden
Su an hic canim cekmiyir
Ozledim ama eger bana yenilirsen seni her gun ozleyecem soz
İki guMenümu unutmadan yazayım sonra kaliyor, oyaliyorlar beni
Dün;
Sabah: 2 dlm peynir, yarım domates, salatalik, maydanoz, nane , 3 ceviz, 5 yeşil zeytin, ½ greyfurt, 1 dlm tb ekmek ve Yeşilçay.
Öğlen: keten tohumlu yoğurt ve 3 gün kurusu.
Ara: 1 sade Türk kahvesi.
Akşam: mercimek çorbası ve mevsim salata.
Su: 2.5 lt
Spor: leslie-46*3=138
Bölgesel egzersiz 15*3=45
Toplam 183
Bugün;
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir, 3 ceviz, maydanoz nane ve Yeşilçay.
Öğlen: tavuklu salata(koca kase).
Akşam: salata(misirli), çörekotlu yoğurt.
Su rahat 3 olur
Spora birazdan gideceğim, sonra yazarım. Akşam belki türk kahvesi icebilirim ek olarak
Sabah kahvaltısı ile 6:30 da dükkanı açıp akşam yemeği ile 18:00 de kapatıyorum.
Sanki dunde birşey unuttum ama aklıma gelmiyor
nehirnil111
@MiuLego
Lunya güzel menü iki gün içinde Mısırda çok değilse sıkıntı olmazMenümu unutmadan yazayım sonra kaliyor, oyaliyorlar beni
Dün;
Sabah: 2 dlm peynir, yarım domates, salatalik, maydanoz, nane , 3 ceviz, 5 yeşil zeytin, ½ greyfurt, 1 dlm tb ekmek ve Yeşilçay.
Öğlen: keten tohumlu yoğurt ve 3 gün kurusu.
Ara: 1 sade Türk kahvesi.
Akşam: mercimek çorbası ve mevsim salata.
Su: 2.5 lt
Spor: leslie-46*3=138
Bölgesel egzersiz 15*3=45
Toplam 183
Bugün;
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir, 3 ceviz, maydanoz nane ve Yeşilçay.
Öğlen: tavuklu salata(koca kase).
Akşam: salata(misirli), çörekotlu yoğurt.
Su rahat 3 olur
Spora birazdan gideceğim, sonra yazarım. Akşam belki türk kahvesi icebilirim ek olarak
Sabah kahvaltısı ile 6:30 da dükkanı açıp akşam yemeği ile 18:00 de kapatıyorum.
Sanki dunde birşey unuttum ama aklıma gelmiyor
nehirnil111
@MiuLego
Azmin ödülü canım işte buuuuSlm kızlar bugün akraba günü vardı pek giremiyorum zaten.
Halamızın gelini vardı benim önce ki kilolarimla baya alay ederdi. Hic unutmuyorum bi keresinde mutfakta bulaşık yıkıyorduk bi tencere vardı eltisine dediki ayy kız bu nasıl tencere hamile gibi güldüler sonra bana dedi işte aynı sana benziyor çok sinirlendim . Sonra hic bişey olmamış gibi saka yaptım dedi. Nasıl zoruma gitmişti eve gidince çok ağladım. Velhasıl bugün oda vardı gün intikam günü beni böyle zayıflamış görünce çok şaşırdı. Bende dedim ki noldu işler tersine dönmüş o tencere noldu şimdide sen aynısı olmuşun.. çok utandi özürler diledi . Ve ben için rahat ve mutlu bir şekilde eve geldim
Çok güzel menü konyak çok beğendim bravooooooooooooo sanaMenüm
Sabah uyanınca 6.30
2 bardak ılık su 1 ri limonlu
2 gün kurusu 1 ceviz
12.00
2 yumurta 1 parca beyaz peynir maydanoz
5 yeşil zeytin domates salatalık
Saat 14.00 da akraba günü 1 fincan türk kahvesi
Akşam 18.00
4 köfte bol salata
Şu 2.5 litre
Spor 500 ip
15 dkk bölgesel @MiuLegonehirnil111
Hippom detoks değil bayağı doyurucu menü ama çok güzel çok beğendim sporu hafif yap lessie falan emi balım ödem tutmayasin sonraMenümü verim..
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 12de..
2 biberli yumurta
1 kaşık tulum peyniri
Kk süzme peynir
7 zeytin
3 çeri domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
1 incir
1 kayısı
Bi ceviz
5 badem
Akşam 18.30
Büyük bi kase detoks çorbası
Su 3+
Sporu eklerim inş..
@MiuLegoWhiteblacklife
ÇakmaHippom detoks değil bayağı doyurucu menü ama çok güzel çok beğendim sporu hafif yap lessie falan emi balım ödem tutmayasin sonra
İyi akşamlar nasılsınız dombiklrr
Hurmalar fazla balım onun dışında güzel menü hurma günde 2 taneyi geçmesin emi balimmIyi aksamlar kizlar. Menum:
Sabah 2 has yumurta. 1 kk peynir, 1/2 turp, tere
2 kucuk hurma
Ara 10 Badem 2 kucuk hurma
Oglen firinda tavuk, yesillik
Aksam, 1/2 cay bardagi sut, bi de yayla corbasina yakin bir Azerbaycan corbasi var ( pirinc cok az oluyo, yagsiz ve bol yesillikli ) ondan bolca ictim
Su : 2.5 lt
Spor 3 mil Leslie yapicam
@MiuLego
Efser menü ver artikkkkkkkjj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?