Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeme canim ya morti olsakta listedesin yarın 1 . Olmamız lazım beni ozledimmi
Yok canim persembe demek benim.icin yeterli bir neden
Su an hic canim cekmiyir
Ozledim ama eger bana yenilirsen seni her gun ozleyecem soz

İki gu
Lunya güzel menü iki gün içinde Mısırda çok değilse sıkıntı olmaz

Azmin ödülü canım işte buuuu

Iyi aksamlar kizlar. Menum:
Sabah 2 has yumurta. 1 kk peynir, 1/2 turp, tere
2 kucuk hurma
Ara 10 Badem 2 kucuk hurma
Oglen firinda tavuk, yesillik
Aksam, 1/2 cay bardagi sut, bi de yayla corbasina yakin bir Azerbaycan corbasi var ( pirinc cok az oluyo, yagsiz ve bol yesillikli ) ondan bolca ictim
Su : 2.5 lt
Spor 3 mil Leslie yapicam
@MiuLego

Çok güzel menü konyak çok beğendim bravooooooooooooo sana

Hippom detoks değil bayağı doyurucu menü ama çok güzel çok beğendim sporu hafif yap lessie falan emi balım ödem tutmayasin sonra

Bugünkü menu: uyanır uyanmaz 1 bardak.su sonra zencefilli limonlu sıcak su içtim..

11:30=2 yumurta çökelek salatası 1 açık çay 1 kaşık tahin pekmez

Ara;kahve 2 hurma

18:30=kozlenmis sebze (domates biber patlıcan sogan) et 1 bardak ayran zerzevat..

2.5 litre su icildı.. @MiuLego Whiteblacklife

Spor: leslie 45 dakika
Yarım saat yürüyüş nehirnil111

Kızlar esimin akrabalari kv aramislar cumartesi gelelim ev gormeye diye.gelsinler dedim.menu hazırladım bi suru sey yapicigim.geldigimdn beri bu haftasonu evimde yalniz kalacaktim kocamla cocugumla.sonraki 2 haftam da dolu.o da yalan oldu kv gitmicek cunku onlar gelecek diye.
Gelecek olanlar da beni en son yazin 85 kilo halimle görmüşlerdi bakalim ne diyecekler.
Burda okuyan kuzenim de hastaymis okula gitmemis bana geldi bi bakima soktum simdi

Hurmalar fazla balım onun dışında güzel menü hurma günde 2 taneyi geçmesin emi balimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…