Kuzum...Kızlar günaydın
Moralim çok bozuk. Arwen (köpeğim) eve geldi ama kötü. Kötü yani. Giremem bir süre. @Whiteblacklife kuzu girersen menülere bakabilir misin?
bi ara ben kapkara bi ekmek yiyodum.içinde yok yoktu baharak kepek falan.tok tutuyomuydu hatırlamıyorum.ama o dönemde kilo veremediğimi iyi hatırlıyorum 108 kiloydumBak sana fırça atma keyfi yaşatıyorum bu da mortilik cuma gorusecegiz. Şu ekmek bagimliligini anlatım bugün doktora ne çözüm bulacak ne önerecek
fatihin fedaisi çakılBen de yetiştim dalalim
nazar değince kabız mı oldunBende kabız oldum kac gündür neymiş cok zayıflamısım
Çaktırma azcık tırsıyorum lunya danBu hafta birincilik bekliyorum senden
Haberim yok sonucta olayi gormediler.mi sikayetci olmasa da 2. Kez yakalanirsa hapis yok mu.Günaydın kızlar. Dün geceki konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama çok üzgünüm şuan. Gece kazen game over yazınca yattım uyudum sabahtan beri olanları okuyorum. Gözlerime inanamıyorum.
Olaylar çok üzücü bir şekilde gelişmiş kazen ilgili yerlere haber vermiş. Kızı darp ederken polisler Çilingirle kapıyı açmışlar.
Veeee malesef kız şikayetçi olmamış o şerefsizle birlikte eve dönmüşler ya inanamıyorum yaa. Allah kahretsin o pisliği.
Dur fazla oz guven yapma rakip guclu dikkatli savasmalisin tattik lazim. Ben de mani yi yenecegim bu hafta gizli taktik yapiyorumÇaktırma azcık tırsıyorum lunya dan
Yicekmiş beni.. ayy yaa ben yenerim onu
ıdeal kilomu öğrenmek istiyorum dersin 1 kere gitbi de diyetisyene gidip ay ben çok zayıfladım da beni bi ölçün mü diyim.o kadar da uzun boylu deel
Dun resmen tum ekmeyi yiyebilirdim o derece duramadim ucundan ucundan aldim hep bi baktim olctugum ekmekten fazla yedim yemekle o kadar kalori almamaisim macro olcune baktim nerdeyse yarisi ekmekti dun cok sinir bozucu ama sabah tartildim asayis berkemal kilo sabit gecen haftaki soku yasamadim. Musteri gida muh ve sirketi var bu tarz seyler deniyor diet seyler gecen de keki cok ozledim zorlaniyorum dedim diye yadimlik gondermis numune. Ama tadi cok guzeldi diet gibi gelmedi hatta soyledim cok memnun oldu bakalim ne yapacakhee diyet diyosun yani.iyi hadi sopayı saklıyorum o zaman yiyince tekrar gelirim tepene.ama şu ekmeğe bi çare bulmak lazım hakkaten
Sağol canım benimBasin sagolsun canimnAllah kalanlara saglik versin...
Bence de alabikirsin bence hic sıkıntı degil kimseye söylemeyecem soz
çakıl karatayın kitabını aldım dedin.okuduysan bi denesene bir iki günDun resmen tum ekmeyi yiyebilirdim o derece duramadim ucundan ucundan aldim hep bi baktim olctugum ekmekten fazla yedim yemekle o kadar kalori almamaisim macro olcune baktim nerdeyse yarisi ekmekti dun cok sinir bozucu ama sabah tartildim asayis berkemal kilo sabit gecen haftaki soku yasamadim. Musteri gida muh ve sirketi var bu tarz seyler deniyor diet seyler gecen de keki cok ozledim zorlaniyorum dedim diye yadimlik gondermis numune. Ama tadi cok guzeldi diet gibi gelmedi hatta soyledim cok memnun oldu bakalim ne yapacak
zeynep kuzum başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahSağol canım benim
seni görüyorumDur fazla oz guven yapma rakip guclu dikkatli savasmalisin tattik lazim. Ben de mani yi yenecegim bu hafta gizli taktik yapiyorum
Sağol canım benimzeynep kuzum başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
Bakmasana kızım.. taktik konuşuyoz :))seni görüyorum
Başın sağolsun canimSağol canım benim
Allah rahmet eylesin cnm..Sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?