Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bak sana fırça atma keyfi yaşatıyorum bu da mortilik cuma gorusecegiz. Şu ekmek bagimliligini anlatım bugün doktora ne çözüm bulacak ne önerecek
bi ara ben kapkara bi ekmek yiyodum.içinde yok yoktu baharak kepek falan.tok tutuyomuydu hatırlamıyorum.ama o dönemde kilo veremediğimi iyi hatırlıyorum 108 kiloydum

Haberim yok sonucta olayi gormediler.mi sikayetci olmasa da 2. Kez yakalanirsa hapis yok mu.

hee diyet diyosun yani.iyi hadi sopayı saklıyorum o zaman yiyince tekrar gelirim tepene.ama şu ekmeğe bi çare bulmak lazım hakkaten
Dun resmen tum ekmeyi yiyebilirdim o derece duramadim ucundan ucundan aldim hep bi baktim olctugum ekmekten fazla yedim yemekle o kadar kalori almamaisim macro olcune baktim nerdeyse yarisi ekmekti dun cok sinir bozucu ama sabah tartildim asayis berkemal kilo sabit gecen haftaki soku yasamadim. Musteri gida muh ve sirketi var bu tarz seyler deniyor diet seyler gecen de keki cok ozledim zorlaniyorum dedim diye yadimlik gondermis numune. Ama tadi cok guzeldi diet gibi gelmedi hatta soyledim cok memnun oldu bakalim ne yapacak

çakıl karatayın kitabını aldım dedin.okuduysan bi denesene bir iki gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…