Ben yürek yediğim için, kilomuzun tam olarak aynı olmasından arkadaşlarında gazıyla @Lunya ile mortiyimKim kimle morti
Hemde kaç çeşit..Canim mevlut nasıl oluyor sizin orda yemelimitevafuk55
Hımm bilemedim çok başa baş olmus bence ikinizde iyi verirsinizBen yürek yediğim için, kilomuzun tam olarak aynı olmasından arkadaşlarında gazıyla @Lunya ile mortiyim
Ya bizde takım yemek derler (corba pilav istu et salata tatli yazda meyve)ya öğle olur yâda hashasli lokum yanına kahvaltilikliHemde kaç çeşit..
kuzum inşallah toparlanır kısa sürede.ay Allah şifa versin yaKızlar günaydın
Moralim çok bozuk. Arwen (köpeğim) eve geldi ama kötü. Kötü yani. Giremem bir süre. @Whiteblacklife kuzu girersen menülere bakabilir misin?
Uysutrucu verıp tecavuz eden adammıGünaydın kızlar. Dün geceki konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama çok üzgünüm şuan. Gece kazen game over yazınca yattım uyudum sabahtan beri olanları okuyorum. Gözlerime inanamıyorum.
Olaylar çok üzücü bir şekilde gelişmiş kazen ilgili yerlere haber vermiş. Kızı darp ederken polisler Çilingirle kapıyı açmışlar.
Veeee malesef kız şikayetçi olmamış o şerefsizle birlikte eve dönmüşler ya inanamıyorum yaa. Allah kahretsin o pisliği.
Nerde yazıyo bu konu??Okudum ve insanlığımdan utandım kadına şiddet tecavuz bebeğe tecavüz şiddet. Alşah belalarını versin idam istiyorum şiddeti bir şekilde. Allahım sen koru of of
Bor derdim var intihar etmek ısıtıyorum dıye yazmışNerde yazıyo bu konu??
Evet canım malesef bunu yapan öz amca oğlu.Uysutrucu verıp tecavuz eden adammı
Of ofEvet canım malesef bunu yapan öz amca oğlu.
Kimsesi yok kızcağızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?