Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin arkadaslar bir haftasonu yoğunluğu var Ustumuzde ancak gelebildim

@MiuLego kuzum Insallah sağlıkla atlatır köpeğin cok uzuldum gorunce bizi habersiz bırakma e mi

zeynepleyya basınız sagolsun allah cennette kavuştursun canım

@Ytmz cok cok tebrik ederim ve tum listeyi kızlar efsanesınız

Takip ettiğim bir sayfadan alıntı

Yeniden başlamaktan usanmayanlara gelsin...

Her gün binlerce mesaj alıyorum, ortak soru şu: Diyet yapmaya nereden başlasam? Aşağıda önerilerim var, eğer ilginizi çeken bir konuysa baştan sona dikkatlice okuyunuz...
Sakin ol, gerçekten sakin ol. Kilo vermek için acele eder, bir o yöntemi bir bu yöntemi denersen; istediğin sonucu alamazsın.
Doğruları tekrar et, sadece tekrar et. Su mu içiyorsun, içmeye devam et. Kahvaltı mı yapıyorsun, yapmaya devam et.
İki de bir tartılıp kilo verip veremediğini kontrol etmenin tek bir anlamı vardır: Vücuduna, "sana güvenmiyorum" diyorsun. Hiç hafife alma, vücudunun aklı vardır; seni duyar...
"Practice makes perfect" sözü vardır, tekrar etmenin mükemmel etkisini anlatır. 100 gram verdim, 3 kilo aldım diye hesapları bırak; sadece doğru olanları sakince yap, tekrar tekrar...
Nasıl kilo aldığının farkında mısın? Tekrar tekrar hareketsiz yaşayıp tekrar tekrar sağlığa zararlı yiyecek ve içecekleri tüketerek... Kilo vermek için şimdi aynı formülü tersten uygula: Tekrar tekrar su iç, sebze ye, tatlıyı azalt, hareket et, dengeli uyu...
Doğru yöntemleri uygula. Lahana diyeti, ayran detoksu ve daha onlarcası... Bunlar bir işe yaramaz. Şok diyetleri bırak, büyüklerin gibi eskiler gibi beslen; zaten kilo vereceksin. Sor büyük annene, dedene; yıllar önce bu kadar çok kola içiliyor muydu?
Etrafı suçlama. Bu senin savaşın, senin hayatın... Belki, arkadaşının aklından "keşke bu kadar börek yemese" düşüncesi geçer ama söylemez, söyleyemez.
Bu senin kurtuluş savaşın, komutan sensin. Bu senin filmin, yönetmen sensin... Ben, ailen, arkadaşların sadece bir parçasıyız. Güç sende, yönetim sende!

Uysutrucu verıp tecavuz eden adammı

Okudum ve insanlığımdan utandım kadına şiddet tecavuz bebeğe tecavüz şiddet. Alşah belalarını versin idam istiyorum şiddeti bir şekilde. Allahım sen koru of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…